GIXA BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GIXA BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.974.802

Publication

24/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.06.2014, NGL 16.09.2014 14587-0434-008
17/12/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12306546*

Neergelegd

13-12-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0501974802

Benaming (voluit): Gixa Beheer

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3530 Houthalen-Helchteren, Eikelbosstraat 196

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor meester Natalie Cabes, notaris te Houthalen-Helchteren, op 13 december 2012 blijkt dat de volgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

1) Vennoten: Dexters Jos Peter Marie, geboren te Heerlen (Nederland) op 31 maart 1976, nationaal nummer 76.03.31-481.12, ongehuwd, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Eikelbosstraat 196.

2) Rechtsvorm en Naam: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Gixa Beheer".

3) Maatschappelijke zetel: 3530 Houthalen-Helchteren, Eikelbosstraat 196.

4) Doel van de vennootschap: De vennootschap heeft tot doel:

a. het oprichten en verwerven van, het deelnemen in, het samenwerken met en het voeren van het bestuur over andere ondernemingen, meer in het speciaal ondernemingen waarin de praktijk van advocaat, al dan niet in samenwerking met één of meer beoefenaren van andere vrije beroepen, één en ander met inachtneming van alle op het beroep van advocaat toepasselijke Nederlandse regelgeving en beroepsregel, wordt uitgeoefend, alsmede het (doen) financieren, ook door middel van het stellen van zekerheden, van andere ondernemingen, met name van die waarmee de vennootschap in één groep is verbonden;

b. het financieren of instaan, op welke wijze ook, voor schulden, met betrekking tot het kopen, verkopen, verhuren of op andere wijze exploiteren van registergoederen;

c. het houden van aandelen in andere vennootschappen;

d. het verstrekken van leningen;

e. het opbouwen, veilig stellen en (doen) uitkeren van een oudedagsvoorziening ten behoeve van (gewezen) zaakvoerders;

f. het voorzien in pensioenen krachtens de Belgische en Nederlandse pensioenwetgeving;

g. het beleggen van vermogen op alle overige daarvoor in aanmerking komende wijzen.

5) Maatschappelijk kapitaal: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt veertigduizend euro. Het is verdeeld in honderd zesentachtig gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Op deze aandelen werd door de oprichter in geld ingeschreven en ze werden ten belope van twaalfduizend vijfhonderd euro volgestort.

De heer Dexters Jos moet nog een bedrag van zevenentwintigduizend vijfhonderd euro volstorten.

6) Duur van de vennootschap: De vennootschap bestaat vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid voor een onbeperkte duur.

7) Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. In geval er meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap vertegenwoordigd door het gezamenlijk optreden van alle zaakvoerders.

8) Maatschappelijk boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de vennootschapsakte tot en met 31 december 2013.

9) Aanlegging reserves: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

10) Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede donderdag van de maand juni om twaalf uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap.

11) Benoemingen: Tot statutaire zaakvoerder is benoemd voor onbeperkte duur, de heer Dexters Jos Peter Marie, geboren te Heerlen (Nederland) op 31 maart 1976, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Eikelbosstraat 196.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit.

12) Deponering van het gestorte kapitaal: Notaris Natalie Cabes te Houthalen-Helchteren bevestigt dat er een bedrag van twaalfduizend vijfhonderd euro werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, nummer 068-8963609-60, geopend bij de naamloze vennootschap Belfius Bank te Brussel op naam van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, OPGEMAAKT VOOR REGISTRATIE, UITSLUITEND MET HET OOG OP NEERLEGGING IN HET VENNOOTSCHAPSDOSSIER

Notaris Natalie Cabes

Houthalen-Helchteren

Een eensluidende uitgifte van de oprichtingsakte wordt samen met dit document neergelegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
GIXA BEHEER

Adresse
EIKELBOSSTRAAT 196 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande