GKB ALGEMENE TEGELWERKEN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : GKB ALGEMENE TEGELWERKEN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 553.454.878

Publication

30/05/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

verklaren een Vennootschap Onder Firma op te richten, waarvan de statuten als volgt luiden:

ARTIKEL 1 NAAM

Bij deze wordt een Vennootschap Onder Firma opgericht onder de benaming van  GKB algemene tegelwerken

ARTIKEL 2 DUUR

ARTIKEL 3 ZETEL

ARTIKEL 4 DOEL

De heer Bruijnaers Wilhelmus Lucien, geboren te Budel (Nederland) op 07/01/1956 wonende te Rodenrijt 112, 3930 Hamont

De heer Bruijnaers Kenny Antoon,

geboren te Neerpelt op 19/07/1988

wonende te Luikersteenweg 623, 3920 Lommel

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van drie maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

GKB algemene tegelwerken VOF

Rodenrijt 112b

3930 HAMONT

OPRICHTING

Ondergetekenden

De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Rodenrijt 112b, 3930 Hamont.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : GKB algemene tegelwerken

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Rodenrijt 112 b

*14304925*

Luik B

3930

België

0553454878

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Hamont-Achel

Griffie

Neergelegd

27-05-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, prestaties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 5 KAPITAAL

ARTIKEL 6 BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

- Het aanbrengen in en rond gebouwen en andere bouwwerken van: vloer- en/of wandtegels van keramische

stoffen, beton of gehouwen steen, mozaïek, marmer en alle andere bedekking van muren en vloeren, met

inbegrip van faiences, terrassen en opritten;

- Het aanbrengen in en rond gebouwen en andere bouwwerken van industriële bevloering;

- Voorbereidende werken zoals chapewerken, cementeer- en alle pleisterwerken, gipswerken, het bouwrijp

maken van terreinen en plaatsen van al dan niet verplaatsbare tussenwanden;

- Overige werkzaamheden met betrekking tot bouwen zoals voegwerken, reinigen van gebouwen en onderdelen

van gebouwen, warmte- en geluidsisolatiewerkzaamheden en het ruimen van bouwterreinen;

- Het plaatsen van sierschouwen, arduin en marmerwerken;

- De groot- en kleinhandel, de tussenhandel, de in- en uitvoer, de doorvoer en plaatsing van

alle bouwmaterialen en toebehoren zoals onder meer tegels, klinkers, natuursteen, mozaïek, faiences, arduin- en

marmerwerken en overige vloer- en wandbedekking, en van alle materialen noodzakelijk voor de uitvoering van

haar activiteiten;

- Landschapsverzorging en het aanleggen en onderhouden van tuinen en parken;

- Vervaardiging en montage van metalen constructiewerken en gebinten voor gebouwen;

- Onderhouds-, herstellings-, en transformatiewerken met betrekking tot bovenvermelde activiteiten.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Het maatschappelijk geplaatst kapitaal op datum van de oprichting, zijnde 02/06/2014 bedraagt 1.000 euro en is verdeeld over 20 aandelen, zonder nominale waarde.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De heer Bruijnaers Wilhelmus Lucien verklaart een inbreng te doen in geld van 500,00 euro, waarvoor hij 10 aandelen ontvangt. De aandelen zijn volledig volstort.

De heer Bruijnaers Kenny Antoon verklaart een inbreng te doen in geld van 500,00 euro, waarvoor hij 10 aandelen ontvangt. De aandelen zijn volledig volstort.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meerdere zaakvoerders die, individueel, in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel Ieder van de zaakvoerders is bevoegd de vennootschap te binden. Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

Dit alles in de meest ruime zin. De bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

ARTIKEL 7 RECHTEN/PLICHTEN VAN DE VENNOTEN

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. De werkzaamheden der vennootschap zullen door de vennoten in onderling overleg worden verdeeld. Bij kort durende afwezigheid of ziekt van een der vennoten, neemt de andere vennoot diens taak zoveel mogelijk waar, zonder daarom op enige bijzondere uitkering of vergoeding aanspraak te kunnen maken. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating. Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

ARTIKEL 8 ALGEMENE VERGADERING - BIJEENROEPING

De jaarlijkse Algemene vergadering heeft plaats op de derde dinsdag van juni om 20u00. De bijeenroeping geschiedt bij gewone brief, verzonden met vermelding van de agenda, minstens acht dagen voor de vergadering, aan alle vennoten. Iedere vennoot heeft het recht een buitengewone vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen vóór de vergadering in de post afgegeven moet hebben. Deze brief moet de dagorde vermelden. De vergadering zal worden voorgezeten door het college van de zaakvoerders, of, in zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 9 ALGEMENE VERGADERING - NOTULEN

ARTIKEL 10 WINSTVERDELING

ARTIKEL 11 UITKERINGEN

ARTIKEL 12 ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

Iedere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in de huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen welk ook het aantal aanwezige vennoten is. De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Ieder jaar op 31 december zullen een inventaris en een gedetailleerde balans worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen in een register worden overgeschreven en voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten alleen kunnen beslissen.

Bij beslissing van de vennoten met twee derde meerderheid kan aan iedere vennoot boven op zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap.

Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden.

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Het boekjaar loopt vanaf 1 januari tot 31 december.

De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid, de onbekwaamverklaring, de professionele(tuchtrechtelijke) afzetting of schorsing van een vennoot.

De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met twee derde van de aanwezige stemmen.

ARTIKEL 13 BENOEMING + BEVOEGDHEID VAN DE VEREFFENAAR

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan een van de zaakvoerders, vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig artikelen 179 en volgende van de vennootschappenwet. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

ARTIKEL 14 WIJZE VAN ONTBINDING

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen op de wijze zoals beslist door de vergadering der vennoten verdeeld worden.

OVERGANGSBEPALING

Het eerste boekjaar begint op 02/06/2014 en eindigt op 31/12/2015.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

Onmiddellijk na de voormelde oprichting van de vennootschap en na vaststelling van de statuten besluiten de voornoemde oprichters als niet-statutaire zaakvoerders te benoemen voor onbepaalde duur: de heer Bruijnaers Wilhelmus Lucien en de heer Bruijnaers Kenny Antoon beiden hierboven vernoemd, die de opdracht aanvaarden.

VOLMACHT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bruijnaers Wilhelmus Lucien Bruijnaers Kenny Antoon

Vennoot / Zaakvoerder Vennoot / Zaakvoerder

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Boekhoudkantoor Thirion & partners BVBA, Budelpoort 50, 3930 Hamont-Achel, BE 0881.332.595, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Coordonnées
GKB ALGEMENE TEGELWERKEN

Adresse
RODENRIJT 112, BUS B 3930 HAMONT-ACHEL

Code postal : 3930
Localité : Achel
Commune : HAMONT-ACHEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande