GKP, IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GKP, IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 888.905.624

Publication

28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 04.07.2012, NGL 20.12.2012 12673-0319-010
24/09/2012
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l r

u

I lii (II( 1I II III I II

*12158994*

(II Rechtbank van koophandel

13 SEP, 2012

te HASSELT

Griffie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0888.905.624

Benaming

(voluit) : GKP. IMMO

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Pastorijstraat 30 te 3560 Lummen

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE

Er blijkt uit een akte, verleden voor Meester Baudouin Vereist, geassocieerd notaris te Halen op 28 augustus 2012 "Geregistreerd tien bladen geen verzendingen te Hasselt op 04 SEP 2012. Boek 795 blad 25 vak 11. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25). De ea inspecteur (gel.) K. Blondeel", dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders beslist heeft, te weten:

Volgt de integrale tekst der genomen beslissingen, namelijk:

a) Onderzoek van de volgende stukken en verslagen, waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden verkrijgen

 fusievoorstel opgesteld op datum van vijftien mei tweeduizend en twaalf,

 schriftelijke verslagen over het fusievoorstel opgesteld overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen door een externe accountant op datum van vijfentwintig mei tweeduizend en twaalf.

b)13esluit tot fusie overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel, door overneming door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HERMANS ALGEMENE CONSTRUCTIE", overnemende vennootschap, van het gehele vermogen  zowel de rechten als de verplichtingen -- van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "GKP.IMMO", voormeld, overgenomen vennootschap, en waarvan de waarde gebaseerd is op een staat van actief en passief afgesloten op eenendertig maart tweeduizend en twaalf.

c) Kapitaalverhoging ingevolge fusie.

d) Bevoegdheden te verlenen aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van de besluiten over de voorgaande punten van de agenda.

e) Ontslag zaakvoerder.

f) Benoeming zaakvoerder.

g) Uitbreiding doel.

h) Coördinatie van de statuten.

i) Aanneming van de nieuwe statuten ingevolge voormelde beslissingen en de aanpassing ervan aan het Wetboek van Vennootschappen.

2. pat de bijeenroepingen die de agenda vermelden, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen

gedaan werden.

3, Uit de aanwezigheidslijsten blijkt dat:

Alle zevenhonderd (700) aandelen vertegenwoordigd zijn op de vergadering van de vennootschap

"HERMANS ALGEMENE CONSTRUCTIE".

Alle vijfhonderd (500) aandelen vertegenwoordigd zijn op de vergadering van de vennootschap

"GKP.IMMO".

Dit is voor ieder van de onderscheiden vennootschappen de totaliteit der aandelen, zodat de onderscheiden

vergaderingen geldig kunnen beraadslagen over de agenda.

§ 3, Vaststelling dat aan de voorafgaande wettelijke vereisten voldaan werd:

De comparanten verklaren dat :

1. Op vijftien mei tweeduizend en twaalf een fusievoorstel werd opgemaakt door het bestuursorgaan van de

vennootschap "GKP.IMMO" en van de vennootschap "HERMANS ALGEMENE CONSTRUCTIE",

2, Het fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel van de

fuserende vennootschappen en bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op elf juli

tweeduizend en twaalf onder nummer 12122096.

3. De bestuursorganen van de fuserende vennootschappen hebben een omstandig schriftelijk verslag opgesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" 4. De heer Frans Ramakers, extern accountant, wonende te 3500 Hasselt, Grote Lindestraat 27, heeft op verzoek van de fuserende vennootschappen, voor elke vennootschap een schriftelijk verslag opgesteld over het fusievoorstel overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge 5, De stukken bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen lagen minstens één maand véór de datum van deze vergadering in de zetel van de vennootschap ter inzage.

6. Vanaf de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op heden, hebben er zich geen belangrijke wijzingen voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van ieder der betrokken vennootschappen,

§ 4. Verslagen

A. De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van de verslagen vermeld in de agenda, te weten :

1. het omstandig schriftelijk verslag opgesteld door het bestuursorgaan voor elke vennootschap overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen op datum van vijftien mei tweeduizend en twaalf.

2. het schriftelijk verslag over het fusievoorstel opgesteld voor elke vennootschap overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen door de externe accountant op datum van vijfentwintig mei tweeduizend en twaalf.

B. De besluiten van het verslag van de externe accountant luiden ais volgt

"BESLUIT

Op basis van de hierboven beschreven elementen ben ik van oordeel dat:

1.het eigen vermogen van de BVBA HERMANS ALGEMENE CONSTRUCTIE en BVBA GKP.IMMO per 31

maart 2012 met een gewicht van 70% en de fractiewaarde van de bestaande aandelen met een gewicht van

30%, zoals deze gegevens voorkomen in de staten van activa en passiva van de betrokken vennootschappen

op die datum, als waarderingsmethode met voornoemd relatief belang dat aan de gebruikte

waarderingsmethode wordt gehecht, past in het gegeven geval;

2.de op basis van deze methode bepaalde ruilverhouding, zijnde 500 aandelen in handen van de twee

aandeelhouders van de BVBA GKP.IMMO voor 500 nieuwe aandelen van de BVBA HERMANS ALGEMENE

CONSTRUCTIE, redelijk is.

Voor echt verklaard te

Hasselt, op 25 mei 2012

Frans Ramakers

Extern Accountant"

C. De aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders bevestigen voldoende kennis te hebben van de inhoud van alle voormelde verslagen.

De vergaderingen stellen vast dat er op de verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn, en dat zij instemmen met alle gegevens en besluiten erin vervat.

Alle voormelde verslagen worden samen met een uittreksel van onderhavige akte neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel, na door de notaris ne varietur te zijn getekend.

Na vorenstaande inleidende verrichtingen, gaan de onderscheiden algemene vergaderingen over tot de behandeling van de agenda's op volgende wijze

Il. BESLUITEN TOT FUSIE

Na onderzoek, nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

§ 1 , Besluiten tot fusie

De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluiten aldus dat op de vennootschap "HERMANS ALGEMENE CONSTRUCTIE", overnemende vennootschap, het gehele vermogen van de vennootschap "GKP.IMMO", zowel de rechten ais de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer :

a.De ruilverhouding van de aandelen (693,2 W.Venn):

De vijfhonderd (500) aandelen van de vennootschap "GKP.IMMO" worden vijfhonderd (500) nieuwe aandelen uitgegeven van de BVBA "HERMANS ALGEMENE CONSTRUCTIE" dewelke worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de vennootschap "GKP,IMMO" in evenredigheid van het aantal aandelen, eigendom van de huidige aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, a rato van één (1) nieuw aandeel van de overnemende vennootschap "HERMANS ALGEMENE CONSTRUCTIE" per aandeel van de overgenomen vennootschap "GKP.IMMO".

Er wordt in onderling akkoord tussen de aandeelhouders, geen opleg in geld betaald bij de omruil van voornoemde aandelen.

b.De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "HERMANS ALGEMENE CONSTRUCTIE", wordt vastgesteld op één april tweeduizend en twaalf.

Alle verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de over te nemen vennoctschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden,

c.De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als bepaald in voorgaande paragraaf.

§ 2, Kapitaalverhoging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Kapitaalverhoging ingevolge fusie;

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat het maatschappelijk kapitaal van de BVBA "HERMANS ALGEMENE CONSTRUCTIE" verhoogd wordt met VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 50.000,00) om het aldus te brengen van zeventigduizend euro (¬ 70.000,00) tot HONDERDTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 120.000,00) door uitgifte van vijfhonderd (500) nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen, en zullen delen in de winst als hierboven gezegd.

Zij zullen toegekend worden aan de onderscheiden aandeelhouders van de vennootschap "GKP.IMMO" op de wijze als hierboven gezegd.

Bijgevolg zal artikel 5, der statuten luiden als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERDTWINTIGDUIZEND EURO (120.000,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderd (1.200) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde."

§ 3. Overgang van de vermogens

Ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van de vennootschap "GKP.IMMO" ten algemenen titel over op de overnemende vennootschap "HERMANS ALGEMENE CONSTRUCTIE".

Het vermogen van de vennootschap "GKP.IMMO" is uitvoerig beschreven in voormeld verslag opgemaakt door de heer Frans Ramakers, extern accountant, wonende te 3500 Hasselt, Grote Lindestraat 27, dat samen met onderhavige akte zal worden neergelegd ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Voor een uitvoerige beschrijving van het overgedragen vermogen van de vennootschap "GKP.IMMO" wordt verwezen naar voormeld verslag van de externe accountant.

§ 4. Lasten en voorwaarden van de overgangen

De overgang van het vermogen van de vennootschap "GKP.IMMO" op de overnemende vennootschap "HERMANS ALGEMENE CONSTRUCTIE" geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden :

1.Alle roerende en eventuele onroerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2.De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3.De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in aile rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

4.Het eventueel personeel tot op heden in dienst bij de overgenomen vennootschap zal volledig overgenomen worden, met behoud van rechten en anciënniteit, door de overnemende vennootschap.

5.De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op fast voor de overnemende vennootschap deze te bewaren,

6.Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgangen voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

§ 5. Uitbreiding doel.

Met algemeenheid der stemmen besluit de algemene vergadering het doel van de vennootschap uit te

breiden met volgende activiteiten: "Poets- en strijkdiensten".

Bijgevolg zal artikel 3 der statuten voortaan luiden als volgt:

"Artikel drie  DOEL.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derde, of door deelname van dezen:

-slopen van gebouwen;

-algemene bouwkundige en civieltechnische werken;

-dakbedekking en bouw van dakconstructies;

-overige werkzaamheden in de bouw;

-elektrische installatie;

-isolatiewerkzaamheden;

-loodgieterswerk;

-stukadoorswerk;

- schrijnwerk;

-vloerafwerking en wandbekleding, schilderen, overige werkzaamheden in verband met de afwerking van

gebouwen;

-metaalconstructies met metaalbewerking;

-alle laswerken;

-constructie, plaatsing en onderhoud van transportsystemen;

-verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel;

-handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

" -kleinhandel in ijzerwaren, verf en bouwmaterialen;

-industriële reiniging;

-verzamelen, storten en verwerken van afval afkomstig van industrieel afval en van bouw puin.

Aile activiteiten die verband houden met:

veeteelt;

-het winnen van fruit, groenten- en veldgewassen;

-landbouwwerken in het algemeen.

Handel in onroerend goed voor eigen rekening:

-verhuur van eigen onroerend goed;

-de verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handelspanden,

tentoonstellingsruimtes, enz.;

-bemiddeling in en beheer van onroerend goed voor rekening van derden;

-beheer van residentiële gebouwen;

-advies en bijstand aan de bedrijfswereld;

-overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer;

-managementactiviteiten van holdings en coördinatiecentra;

-selectie en terbeschikkingstelling van personeel;

-verlenen van hulp voor een beperkte periode aan jonge bedrijven tijdens hun startperiode; -ter beschikking stellen van een aangepaste bedrijfsruimte;

-aanbieden van een gemeenschappelijk dienstenpakket;

-advies en begeleiding door manager;

Activiteiten die samengaan met de huidige hoofdactiviteiten zoals;

-het renoveren en restaureren van gebouwen;

-verhuur van onroerende goederen van derden;

-algemeen onderhoud van en verbouwingen en herstellingen van alle aard aan gebouwen.

-poets- en strijkdiensten.

De vennootschap mag alle handels, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen van aard, voor eigen rekening of voor rekening van derden uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd maatschappelijk doel verband houden of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan mogelijk te maken of te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

Alle beheer, alle deelname of rechtstreekse of onrechtstreekse belangen nemen in alle verrichtingen in

verband met haar maatschappelijk doel, hetzij door oprichting van vennootschappen, inbreng in bestaande vennootschappen of bij alle personen, van geheel of gedeelte van haar roerende en onroerende goederen, van inschrijving, aankoop en verkoop van effecten en maatschappelijke rechten, van commandiet, voorschotlening of anderszins, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag zich interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of anderszins, in

bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België als in het buitenland, die een

gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in verband staat met het hare. Zij kan de functies van

lasthebber, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in voordeel van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken zullen in

onderaanneming worden gegeven.

Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging volgens artikel 287 van het Wetboek van

Vennootschappen."

Stemming

Ter stemming voorgelegd, wordt deze beslissing met eenparigheid van stemmen genomen.

§ 6. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap - Aanneming nieuwe statuten

Met algemeenheid der stemmen besluit de algemene vergadering de nieuwe statuten aan te nemen als

gevolg van de voormelde beslissingen en ingevolge de invoering van het Wetboek van vennootschappen, als

volgt:

STATUTEN

Titel één - aard van de vennootschap,

Artikel één  NAAM.

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt "HERMANS ALGEMENE CONSTRUCTIE", afgekort "HAC".

De volledige en de afgekorte benaming kunnen samen of afzonderlijk gebruikt worden.

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken

uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven,

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap,

van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van

de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s),

alsook van haar ondernemingsnummer.

Artikel twee  ZETEL.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zetel is gevestigd te 3560 Lummen, Grote Baan 6,

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Artikel drie  DOEL

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derde, of door deelname van dezen:

-slopen van gebouwen;

-algemene bouwkundige en civieltechnische werken;

-dakbedekking en bouw van dakconstructies;

-overige werkzaamheden in de bouw;

-elektrische installatie;

-isolatiewerkzaamheden;

-loodgieterswerk;

-stukadoorswerk;

- schrijnwerk;

-vloerafwerking en wandbekleding, schilderen, overige werkzaamheden in verband met de afwerking van

gebouwen;

-metaalconstructies met metaalbewerking;

-alle laswerken;

-constructie, plaatsing en onderhoud van transportsystemen;

-verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel;

-handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen;

-kleinhandel in ijzerwaren, verf en bouwmaterialen;

-industriële reiniging;

-verzamelen, storten en verwerken van afval afkomstig van industrieel afval en van bouw puin,

Alle activiteiten die verband houden met:

veeteelt;

-het winnen van fruit, groenten- en veldgewassen;

-landbouwwerken in het algemeen.

Handel in onroerend goed voor eigen rekening:

-verhuur van eigen onroerend goed;

-de verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handelspanden,

tentoonstellingsruimtes, enz.;

-bemiddeling in en beheer van onroerend goed voor rekening van derden;

-beheer van residentiële gebouwen;

-advies en bijstand aan de bedrijfswereld;

-overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer;

-managementactiviteiten van holdings en coördinatiecentra;

-selectie en terbeschikkingstelling van personeel;

-verlenen van hulp voor een beperkte periode aan jonge bedrijven tijdens hun startperiode;

-ter beschikking stellen van een aangepaste bedrijfsruimte;

-aanbieden van een gemeenschappelijk dienstenpakket;

-advies en begeleiding door manager;

Activiteiten die samengaan met de huidige hoofdactiviteiten zoals:

-het renoveren en restaureren van gebouwen;

-verhuur van onroerende goederen van derden;

-algemeen onderhoud van en verbouwingen en herstellingen van alle aard aan gebouwen.

-poets- en strijkdiensten.

De vennootschap mag alle handels, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen van aard, voor eigen rekening of voor rekening van derden uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd maatschappelijk doel verband houden of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan mogelijk te maken of te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buiten-Mand, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

Alle beheer, alle deelname of rechtstreekse of onrechtstreekse belangen nemen in alle verrichtingen in

verband met haar maatschappelijk doel, hetzij door oprichting van vennootschappen, inbreng in bestaande vennootschappen of bij alle personen, van geheel of gedeelte van haar roerende en onroerende goederen, van inschrijving, aankoop en verkoop van effecten en maatschappelijke rechten, van commandiet, voorschotlening of anderszins, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag zich interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of anderszins, in bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in verband staat met het hare. Zij kan de functies van lasthebber, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in voordeel van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken zullen in onderaanneming worden gegeven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging volgens artikel 287 van het Wetboek van

Vennootschappen.

Artikel vier--DUUR,

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Titel twee - kapitaal.

Artikel vijf  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdtwintigduizend euro (¬ 120.000,00).

Het is verdeeld in duizend tweehonderd (1.200) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die

elk één/duizend tweehonderdste (111.200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel zes  AARD VAN DE AANDELEN.

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens

betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de

aantekening van de gedane stortingen.

Naar aanleiding van de inschrijving. in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan

overhandigd.

Artikel zeven  ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN.

De aandelen zijn ondeelbaar, Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan

verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit

aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de

vruchtgebruiker.

Artikel acht OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN.

A. Overdracht onder levenden en overgang van aandelen indien de vennootschap slechts uit een vennoot bestaat.

a) De overdracht onder levenden.

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot zal bestaan, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een

gedeelte ervan over te dragen aan wie hij het wenst.

b) De overgang wegens overlijden.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke van akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort.

In afwijking van het voorgaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennoot erft, de lidmaatschapsrechten uit.

B. Overdracht onder levenden en overgang van aandelen indien de vennootschap uit meerdere vennoten bestaat.

De overdracht onder levenden of de overdracht van aandelen wegens overlijden is, op straffe van nietigheid, onderworpen aan de toestemming:

a) van de andere vennoot, indien de vennootschap slechts twee vennoten telt op het ogenblik van de overdracht of de overgang;

b) indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, van minstens de helft der vennoten die meer dan

drie/vierde (3/4de) van de aandelen bezitten, andere dan deze waarvan de overdracht of de overgang wordt

voorgesteld.

Deze toestemming is nochtans niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan

een vennoot, aan zijn echtgenoot, aan zijn ascendenten of descendenten in rechte lijn.

Voor het geval van weigering van overdracht onder levenden of overgang wegens overlijden, wordt

verwezen naar de wettelijke bepalingen ter zake.

Titel drie - bestuur en controle.

Artikel negen  BESTUUR.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen

of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Artikel tien  BEVOEGDHEDEN.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem

toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

À Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Artikel elf  CONTROLE.

Elke vennoot heeft individueel de onderzoek- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

Titel vier - algemene vergadering.

Artikel twaalf ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede maandag van de maand september om twintig uur (20:00).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief,

Artikel dertien  AANTAL STEMMEN.

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen,

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn

toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Artikel veertien -- BERAADSLAGING.

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle

personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de

beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

Artikel vijftien  NOTULEN.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle aanwezige

vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de

vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door

een zaakvoerder.

Titel vijf - boekjaar verdeling.

Artikel zestien  BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het volgende jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien  VERDELING.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste (1120ste) afgenomen voor de

vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds

één/tiende (1/10de) van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Titel zes - ontbinding  vereffening.

Artikel achttien  ONTBINDING.

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten,

" Voor-

b,ehoudgn

aan het

Belgisch

Staatsblad

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de' zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s). Artikel negentien - GEMEEN RECHT.

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

§ 7. Ontslag ZAAKVOERDER

De vergaderingen aanvaarden het ontslag van de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap

"GKP.IMMO":

- Mevrouw HERMANS Katleen, voormeld en wel met ingang vanaf heden, dewelke hiermee instemt.

De Buitengewone Algemene Vergadering dankt haar voor de bewezen diensten en décharge wordt

verleend voor het gevoerde beleid tot op datum van heden; deze décharge zal worden bekrachtigd door de

Algemene Vergadering op de eerstvolgende jaarlijkse Algemene vergadering der aandeelhouders.

Stemming

Ter stemming voorgelegd, wordt deze beslissing met eenparigheid van stemmen genomen.

§ 8. Benoeming ZAAKVOERDER

Met algemeenheid der stemmen besluit de algemene vergadering als niet-statutaire zaakvoerder te

benoemen, vanaf heden:

- mevrouw HERMANS Katleen, voornoemd, die verklaart de opdracht te aanvaarden onder de bevestiging

dat zij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Stemming

Ter stemming voorgelegd, wordt deze beslissing met eenparigheid van stemmen genomen.

§ 9. Alle voorgaande besluiten worden afzonderlijk en achtereenvolgens geno-amen met eenparigheid van

stemmen

111. SLOT  BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS

1. De voorzitter van de algemene vergadering stelt vast dat alle punten van de agenda afgehandeld werden.

2. Ondergetekende notaris stelt bijgevoeg vast dat de fusie door overneming van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "GKP.IMMO" verwezenlijkt is, en dat de vennootschap "GKP.IMMO" bijgevolg opgehouden heeft te bestaan.

3. De notaris stelt vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn vcorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschappen gehouden zijn, met het oog op een fusie door overneming.

VOLMACHT

Met éénparigheid van stemmen wordt besloten aan de heer Frans Ramakers, extern accountant, wonende te 3500 Hasselt, Grote Lindestraat 27, volmacht te verlenen met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de nodige inschrijvingen en wijzigingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de eventuele formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aansluitingen bij de sociale kas voor zelfstandigen, de aanvraag van vergunningen, enz.

IV. DIVERSE VERKLARINGEN

A. Woonstkeuze

Voor de uitvoering van deze akte wordt door de comparanten keuze van woonplaats gedaan op de zetel van

de overnemende vennootschap.

B. Fiscale verklaringen

Deze fusie geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 117, § 1 en 120 van het Wetboek van Registratierechten, van artikel 211 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen en van artikelen 11 en 18, § 3 van het Wetboek van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde.

De overnemende vennootschap is ingeschreven als B.T.W-belastingsplichtige onder nummer BE-9862.475.696.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, verslag van de zaakvoerder.

Getekend: Baudouin VERELST, geassocieerd Notaris te Halen.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/07/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOd21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

PECHTRANK VAN KOOPHANDEL

0 2 --07- 2012

HAdet

Ondernemingsnr - 0888905624

Benaming

(volut) ; GKP. IMMO

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Pastorijstraat 30, 3560 - Lummen

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Neerlegging fusievoorstel dd. 15 mei 2012, opgesteld door de Zaakvoerders van de BVBA GKP. IMMO en de BVBA Hermans Algemene Constructie.

GKP. IMMO bvba HAC. bvba.

Hermans Katleen, Hermans Gert

Zaakvoerder Zaakvoerder

" iaizzos~*

,.' ate biz van Luik B verrnelden Recto . Naam en hoedarig'a o var de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtsoE.rsoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handter :r" .tg

12/12/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11307274*

Neergelegd

08-12-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0888.905.624

Benaming (voluit): GKP IMMO

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3560 Lummen, Pastorijstraat 30

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: STATUTENWIJZIGING  VERLENGING BOEKJAAR

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Baudouin Verelst, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Verelst & Lenaerts, geassocieerde notarissen te Halen op 7 december 2011 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders het volgende beslist heeft: EERSTE BESLISSING

Met algemeenheid van stemmen besluit de algemene vergadering om het lopende boekjaar te verlengen in die zin dat het huidige boekjaar loopt tot en met dertig juni tweeduizend en twaalf en dat het boekjaar voortaan begint op één juli en eindigt op dertig juni van het volgende jaar. Bijgevolg zal artikel 16 van de statuten voortaan luiden als volgt:

 Artikel 16:

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het volgende jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

TWEEDE BESLISSING

Met algemeenheid van stemmen besluit de algemene vergadering dat, naar aanleiding van de wijziging van het boekjaar, de jaarlijkse algemene vergadering voortaan zal gehouden worden op de laatste woensdag van de maand december om tien uur (10:00).

Bijgevolg zal artikel 12 van de statuten voortaan luiden als volgt:

 Artikel 12:

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste woensdag van de maand december om tien uur (10:00).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

oor-

Voor

behouden

behouden

aan het

aan het

elisch

Belgisch

taatsblad

Staatsblad

DERDE BESLISSING

Met algemeenheid der stemmen besluit de algemene vergadering aan de zaakvoerder en ondergetekende notaris de nodige machten te verlenen voor de opmaak en neerlegging van de coördinatie van de statuten als gevolg van de voormelde beslissingen.

Luik B - Vervolg

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte en de gecoördineerde tekst der statuten.

Getekend: Baudouin VERELST, geassocieerd notaris, te Halen.

07/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 30.09.2011 11569-0017-010
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 31.08.2010 10518-0591-010
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.06.2009, NGL 30.06.2009 09342-0100-010

Coordonnées
GKP, IMMO

Adresse
PASTORIJSTRAAT 30 3560 LUMMEN

Code postal : 3560
Localité : LUMMEN
Commune : LUMMEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande