GLASSIST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GLASSIST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.181.539

Publication

29/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 02.08.2013, NGL 20.11.2013 13667-0170-011
13/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 03.08.2012, NGL 01.11.2012 12633-0130-011
06/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 05.08.2011, NGL 05.12.2011 11626-0217-011
12/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 06.08.2010, NGL 08.11.2010 10603-0375-011
30/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 07.08.2009, NGL 24.09.2009 09768-0324-010
27/04/2015
ÿþ1

5060888*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter der

griffie rechtbank

v, koophandel Antwerpen, afd. Tongeren

15 -Oh- 2015

De griffierGriffie

Mod 2.1

Ondernemingsnr : 0473.181.539

Benaming

(voluit) : GLASSIST

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3665 As, Kempstraat 18

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING + STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit het proces-verbaal opgesteld door notaris Katrien CHAMPAGNE te Linter op 31 maart 2015, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GLASSIST", waarvan de zetel gevestigd is te 3665 As, Kempstraat 18, ondememingsnummer 0466.938.796, volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing - Kapitaalverhoging

De algemene vergadering besluit om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met éénenveertigduizend vierhonderd euro door inbreng in geld, volledig volstort, mits uitgifte van vierhonderd veertien (414) nieuwe aandelen.

Tweede beslissing - inschrijving en volstorting

Op dit ogenblik is de heer GIERAERTS Eddy, voornoemd, tussengekomen.

Deze heeft, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaart volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap.

Hij verklaart vervolgens in geld in te schrijven op op alle nieuwe aandelen, dewelke hij volledig volstort.

De vergadering erkent dat op ieder van de aandelen waarop werd ingeschreven en dat zij eveneens volledig volgestort werd met een storting in contanten op rekeningnummer BE34 3631 4643 6290 geopend op naam van de vennootschap bij ING. Heden beschikt de vennootschap aldus tengevolge van de kapitaalverhoging over de som van zestigduizend euro (60.000¬ ). Ondergetekende notaris verklaart dat het bankattest aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van éénenveertigduizend vierhonderd euro (41.400¬ ) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening

Derde beslissing - Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalverhoging

Alle leden van de vergadering verzoeken de werkende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht van achttienduizend zeshonderd euro (18.600¬ ) naar zestigduizend euro (60.000¬ ) en is vertegenwoordigd door zeshonderd (600) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

Vierde beslissing  Doelsuitbreiding

De vergadering beslist om het doel van de vennootschap te wijzigen door vervanging van de laatste alinea van artikel 4 van de statuten door de hierna volgende tekst:

"8. Zowel in eigen naam en voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, watergebonden producten en diensten voor huishoudelijke, professionele en industriële aanwendingen aan privé, professionele en industriële klanten en overheden aanbieden, verkopen, verhuren, opslaan, exploiteren, assembleren, recycleren, ontwerpen, produceren, financieren, beheren en valoriseren waaronder producten en diensten voor water-voorziening, -behandeling, -sanering, -verzachting,-zuivering,-bemaling, -pompen, -stof  recuperatie, alsmede voor diensten en producten die direct of indirect verbonden zijn aan de watercyclus ,zoals apparaten , machines, installaties, en de hieraan verbonden leidingen, infrastructuren, opslagfaciliteiten en inrichtingen van alle aard ongeacht de oorsprong, de aard of de bestemming ervan en ongeacht de vorm van water zoals drinkwater, regen- en oppervlaktewater, proceswater, gedemineraliseerd water, koelwater, spoelwater, suppletie en afvalwater, waterstof en alle vormen van water die door de consument, industrie en overheid kunnen worden aangewend.

9. Het technologisch onderzoek en ontwikkeling van technologieën inzake water, waterbehandeling, waterproducten en waterdiensten en afgeleiden hiervan;

10. het analyseren, optimaliseren en monitoren van waterkwaliteit en de watercyclus;

11. het organiseren en geven van opleidingen.

12. alle verrichtingen van het ontwikkelen, realiseren, exploiteren en beheren van projecten, in het bijzonder met betrekking tot water.

13. Het verrichten van volgende algemene activiteiten:

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

a)Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt en dewelke een zelfde, gelijkaardig doel nastreeft of daartoe kan bijdragen.

b)Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen,

c)Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële , juridische of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, juridiek en algemeen bestuur.

d)Het waarnemen van aile management- en bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

e)Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

f)Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

g)De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

h)Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

14. het beheer van eigen roerend en onroerend vermogen, zoals:

a)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

b)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

15. De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of

financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking

ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere

wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of

samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar

maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en

manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten

en Koninklijke Besluiten terzake.".

Vijfde beslissing  Wijziging van de statuten

De algemene vergadering beslist om :

-artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende tekst: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt

zestigduizend euro (60.000¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door zeshonderd (600) aandelen, zonder vermelding

van de nominale waarde, die elk éénl zeshonderdste (1/600ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,"

-artikel vier van de statuten aan te passen zoals voormeld.

-de eerste zin van artikel drie van de statuten te vervangen door volgende tekst: "De zetel van de

vennootschap is gevestigd te 3565 As, Kampstraat 18.".

Zesde beslissing

De vergadering verleent alle volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van wat voorafgaat en aan

ondergetekende notaris tot coördinatie van de statuten.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Katrien Champagne, notaris te Linter.

Tegelijkertijd neerge egd: uitgifte van het proces-verba pl van onderhavi e buitengewone algemene

vergad ring + gecoi rdin ende statuten.

tee- Z c~c .- g vn.&

adret psi

a

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

)4~





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/01/2009 : TG089017
30/10/2008 : TG089017
08/08/2007 : TG089017
18/09/2006 : TG089017
11/08/2005 : TG089017
08/11/2004 : TG089017
12/10/2004 : TG089017
06/10/2003 : TG089017
15/10/2002 : TG089017
22/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 07.08.2015, NGL 09.10.2015 15650-0172-011
02/12/2000 : TGA011282
10/11/2000 : TGA011282
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 05.08.2016, NGL 29.09.2016 16642-0086-010

Coordonnées
GLASSIST

Adresse
KEMPSTRAAT 18 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande