GOLAZO MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GOLAZO MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.484.070

Publication

03/01/2014
ÿþ MM Wafd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

2 0 DEL 2013

te t-tA5sEc,l'

Griffie

11 111.1101e1 111111

I

Vo e

beho

aan

Belg

Staat:





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : CO 5 (.k . Lteu , p

Benaming

(voluit) : GOLAZO MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Te 3583 Beringen (Paal), Schoebroekstraat 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Tekst

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Hans Derache te Tessenderlo op 20 december 2013

NAAM

GOLAZO MANAGEMENT

RECHTSVORM

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ZETEL

te 3583 Beringen (Paal), Schoebroekstraat 8

VENNOOT

De heer VERBEECK Robert Alfons Jean, geboren te Leuven op 05 augustus 1960, wonende te 3980 Tessenderlo, Rodenberg 19

KAPITAAL - AANDELEN

achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, volledig onderschreven in speciën door voornoemde heer Verbeeck, welke ze volledig volstortte.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnen- als in het buitenland:

- het beheren van bedrijven door uitoefening van bestuursmandaten in vennootschappen;

- het deelnemen aan of de directie voeren over de financiële, administratieve en commerciële leiding van andere vennootschappen en ondernemingen, het management en het bestuur van om het even welke andere vennootschap waarbij de vennootschap optreedt als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar; het deelnemen aan de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen op commercieel gebied, het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden wat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen ten goede kan komen;

- het aanhouden van participaties, deelbewijzen, aandelen en soortgelijke effecten in andere vennootschappen en ondernemingen; het beleggen van haar eigen middelen in effecten, zoals aandelen en andere bewijzen van deelgerechtigdheid, certificaatrechten en obligaties, alsmede in andere schuldvorderingen onder welke naam en in welke vorm ook.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, als op commissie, zowel in België ais in het buitenland:

- het uitoefenen van activiteiten als sport- en cultuurmarketingbureau voor advies- en dienstverlening aan bedrijven met een sport- en cultuurbeleid binnen hun globale

LOA F - vervolg

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Mod PDF 11.1

marketingstrategie;

- diverse activiteiten binnen sport- en cultuursponsoring, eigen organisaties en projectmanagement;

- begeleiden van events, bedrijven, atleten, artiesten en talent in hun contacten met de pers en in het uitstippelen van een PR-strategie;

- uitgeverij van magazines, beheer van websites, reclamebureau en organisatie van sportstages;

- cultuurevenementen en incentiveringsprogramma's voor bedrijven binnen de sport- en cultuurwereld;

- adviesverlening inzake digitale media ten behoeve van bedrijven en merken actief in de sport-

en entertainmentsector;

- creatie van aile mogelijke multimedia-uitingen, -oplossingen en producties binnen de wereld

van sport en entertainment;

- commercialisering van diversie vormen van sport- en entertainmentcontent;

- multimedia data en diensten;

- het aanbieden van alle netwerkdiensten met toegevoegde waarde voor onder meer communicatie, elektronische handel en het elektronisch uitgeven;

- verkoop op afstand. Het verkopen van goederen en producten, diensten, engineering, studie, planning en interactieve diensten via open of gesloten netwerken door middel van e-commerce;

- verkopen van reclameruimte op webpagina's;

- productie en distributie van televisieprogramma's.

Dit alles is opsommend doch niet beperkend.

De vennootschap mag aile industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van het deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het doel van de vennootschap staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

DUUR

onbepaalde duur

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Is tot statutair zaakvoerder benoemd: de heer VERBEECK Robert Alfons Jean, wonende te 3980 Tessenderlo, Rodenberg 18, welke tevens zal optreden als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap voor de uitoefening van de bestuursmandaten in andere vennootschappen. De algemene vergadering zal beslissen over de bezoldiging van het mandaat.

Indien er één zaakvoerder is, kan deze alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 uttz la- vervolg

Voor-

behouden

aan het

eetgtsch

Staatsblad

Mod PDF 11.1

indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

TOEZICHT

Het toezicht over de werkzaamheden wordt uitgeoefend door de vennoten.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Evenwel begint het eerste boekjaar op 20 december 2013 en eindigt op 31 december 2014. JAARVERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op elke vierde vrijdag van de maand maart om vijftien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Met ultzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Lidkt U - vervolg

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Moa POF 11.1

WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING - VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan warden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten, Zij beschikken over aile machten genoemd in artikel 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Voor eensluidend uittreksel

Tegelijk hiermee neergelegd :

- eensluidend afschrift der akte

- bankattest

Notaris Hans Derache

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.03.2015, NGL 19.08.2015 15441-0182-012

Coordonnées
GOLAZO MANAGEMENT

Adresse
SCHOEBROEKSTRAAT 8 3583 PAAL

Code postal : 3583
Localité : Paal
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande