GOVOC 87 HERENVOLLEYBAL OPGLABBEEK (VERKORT) GOVOC 87

Divers


Dénomination : GOVOC 87 HERENVOLLEYBAL OPGLABBEEK (VERKORT) GOVOC 87
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 461.010.613

Publication

15/05/2014
ÿþ roOD 2.2



.fid:lize In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- goi ,

TAA"

BELeprgelagd

ter griffie der rechtbank

v:koophandel Antwerpen, &Id. Tongeren

S94. 2 r' 3 0' -04- 20111

,

Ils Li urne

crlffter.

*14100093*

07 -05

BELGISCH

MONITELI

Ondernemingsnr Benaming 0461.010.613

(voluit) (verkort) Govoc 87 Herenvolleybal Opglabbeek

Govoc 87

Rechtsvorm VZW 21, te 3660 Opglabbeék

Zetel: Elf Septemberlaan vzw - Ontslag leden - Toetreding nieuwe leden- wijziging maatschappelijke zetel- aanstellen nieuwe beheerders.

Onderwerp akte Naamwijziging

adres

De ondergetekenden:

AWOUTERSD LUDO '20.06.59 Stegerweg 13A 3660 Opglabbeek

BAETEN ANNO UK 025.12.88 Droogstraat 11 3660 Opglabbeek

BAETEN CARLO *21.06.61 Elf Septemberlaan 21 3660 Opglabbeek

BOUCHET FRANK '23.12.67 Klein Heidestraat 28 3370 Neervelp

GEURTS KURT '22.08.68 Domerstationstraat 16 A 3680 Dome

HELLINGS PETER '25.10.64 Weg naar Zwartberg 227 B 3660 Opglabbeek

JACOBS GILBERT 0190644 Rozenstraat 30 3660 Opglabbeek

MOORS GOELE 019.06.72 Fiermisweg 44 3660 Opglabbeek

SCHREURS DANNY 008.08,68 Cauberg Street 36 3960 °pater

BEYNAEVE CHRISTEL '08.02.62 Weg naar Zwartberg 9/2 3660 Opglabbeek

SMEETS MARIO '06.03.65 Weg naar Bree 91 3660 Opglabbeek

VLIEGEN ANN 010.04.74 Langveldweg 62 3660 Opglabbeek

Titel 1: Naam, zetel, doel en duur.

1. De naam van de vereniging is Volleybalteam Opglabbeek vzw, afgekort V.T.O. vzw.

2. De zetel van de vereniging is gevestigd te Opglabbeek, Elf Septemberlaan 21. De raad van beheer is bevoegd om het adres van de zetel te wijzigen binnen de grenzen van de gemeente Opglabbeek, Gerechtelijk Arrondissement Limburg (Tongeren).

3. De vereniging heeft tot doel zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven de volleybalsport te beoefenen. Daartoe zal de vereniging een eigen voorzieningennet uitbouwen, samenwerkingen aangaan en aile acties ondernemen die kunnen bijdragen tot het gestelde doel.

4. Om het gestelde doel (onder 3.) te bereiken kan de vereniging verder alle initiatieven nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel te maken hebben en/of dit kunnen bevorderen. Zij is bevoegd om desgevallend handelsdaden te stellen voor zover deze in overeenstemming zijn met het omschreven doel en de winst gebruikt wordt om dit doel te bereiken.

5.0e vereniging 1s opgericht voor onbepaalde duur.

Titel 2: Deelgenoten, aanneming, ontslag en verplichtingen

6. Het aantal leden is onbeperkt maar moet ten minste drie bedragen. De leden zijn de ondergetekenden.

7. Het toegelaten worden tot de algemene vergadering veronderstelt dat het lid instemt met de statuten van de vereniging en de huishoudelijke reglementen.

8. De algemene vergadering beslist met een tweederde van stemmen over het opnemen, hetzij van een voorgedragen vervangend lid, hetzij tot uitbreiding van het aantal leden.

8. Het lidmaatschap eindigt bij schriftelijk ontslag ingediend bij de voorzitter van de algemene vergadering of zo de algemene vergadering beslist een lid uit te sluiten met een tweederde van de stemmen.

10.Elk lid, ook het ontslagnemend of uitgesloten !id verzaakt voor zichzelf, erfgenamen of andere rechthebbenden, aan aile aanspraken op het maatschappelijk bezit en terugvorderen van geleverde bijdragen.

11.De algemene vergadering zal beslissen over het bedrag van de bijdrage die jaarlijks van de leden kan gevraagd worden.

Titel 3: De algemene vergadering.

12.De algemene vergadering wordt samengesteld uit aile leden. Zij heeft de bevoegdheden die haar werden toegekend in artikel 4 van de wet van 27 juni 1921.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

13. De gewone jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden in Opglabbeek ln het eerste kwartaal van het burgerlijk jaar op dag en uur door de voorzitter te bepalen.

14,Telkens als het belang van de vereniging het vereist, kan de raad van beheer een buitengewone algemene vergadering bijeen roepen.Zij moet warden bijeengeroepen als één vijfde van de leden hierom vraagt.

15.0e algemene vergadering kan geldig beraadslagen en beslissen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. Beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Behoudens andersluidende vermelding in het verslag worden aile beslissingen vemioed bij eenparigheid te zijn genomen.

16. De vereniging wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij ontstentenis van deze, door de ondervoorzitter, en bij afwezigheid van deze laatste door een ander bestuurder door de vergadering alsdan aan te duiden.

17. Elk lid van de vereniging mag zich laten vertegenwoordigen door een ander lid, drager van een geschreven volmacht. Niemand kan drager zijn van meer dan één volmacht. Elk lid of vertegenwoordigd lid heeft recht op één stem.

18. De besluiten van de algemene vergadering worden ingeschreven in het bijzonder register, en ondertekend door de voorzitter en een bestuurder. De besluiten worden aan de leden bekendgemaakt per omzendbrief.

Titel 4 : De raad van bestuur.

19.De vereniging wordt beheerd door de raad van bestuur, uitsluitend bestaande uit leden van de vereniging die door de algemene vergadering worden gekozen. Hun mandaat houdt slechts op door overlijden,ontslag of afzetting. Hun aantal moet tenminste 4 bedragen.

20.0e raad van bestuur kiest zijn voorzitter, ondervoorzitter, secretaris en penningmeester.

21. De beslissingen worden, behoudens andersluidende vermelding, geacht bij eenparigheid van stemmen te zijn genomen.

22.0e raad vergadert op uitnodiging van de voorzitter, op diens initiatief of op vraag van twee bestuurders, waaraan dient voldaan binnen de tien werkdagen na ontvangst van de vraag. De oproeping vermeldt de agendapunten. Beslissingen warden genomen met volstrekte meerderheid van de aanwezige stemmen. Het is niet toegelaten dat beheerders zich laten vertegenwoordigen. De vergadering mag worden bijgewoorde door alle personen wier aanwezigheid door de raad wenselijk wordt geacht.

23.0e raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen bij aanwezigheid van de helft van de bestuurders. Is dit aantal niet bereikt, wordt ten vroegste acht dagen later, een nieuwe vergadering samengeroepen met dezelfde dagorde. Op deze vergadering worden, ongeacht het aantal aanwezige leden, rechtsgeldige beslissingen genomen.

24. De raad heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om op te treden namens de vereniging en om alle daden van beheer en beschikking te treffen die binnen het maatschappelijk doel vallen,

25. De raad van bestuur mag het dagelijks beheer van de vereniging en evenzo alle bijzondere bevoegdheden toevertrouwen aan eender welke mandataris.

26 Voor aile andere acten dan dez die vallen onder het dagelijks bestuur volstaan opdat de vereniging geldig vertegenwoordigd zij, de handtekening van twee bestuurders.

27. Van de beraadslaging van de raad van bestuur wordt aantekening gemaakt in een bijzonder register en

warden ondertekend door de voorzitter en een ander bestuurder.

Titel 5: Begroting en rekening

28. Een week voor de jaarlijkse algemene vergadering wordt de rekening van het voorbije jaar en de begroting voor het komend jaar opgesteld. Zij worden ter goedkeuring voorgelegd aan de algemene vergadering. Deze goedkeuring gebeurt met eenvoudige meerderheid van stemmen en geldt als ontlasting van de bestuurders. Ten laatste de dag voor de algemene vergadering kunnen de leden inzage nemen in de rekeningen en begroting op een door de raad van beheer aangeduide plaats en uur.

Titel 6: Ontbinding

29. Bij de ontbinding van de vereniging wordt het vermogen van de vereniging vereffend door de vereffenaars, welke door de algemene vergadering worden aangeduid. Het resterend actief van het vermogen wordt dan overgemaakt aan een andere vereniging met een sportief entof maatschappelijk doel.

Titel 7 : Eindbeschikking

30. Voor ai hetgene dat door deze statuten niet uitdrukkelijk geregeld is, is de wet van 27 juni 1921 van

toepassing.

Titel 8: Benoeming en ontslagbestuurders

A. De algemene vergadering is samengekomen op 10 november 2013 en benoemde Volgende bestuurders:

Christel Seynaeve, Kurt Geurts, Gilbert Jacobs en Frank Bouchet.

b,De aangeduide bestuurders zijn vervolgens samengekomen ln raad van bestuur en hebben aangeduid als

Voorzitter: Christel Seynaeve.Ondervoorzitter Kurt Geurts.Secretaris ; Gilbert Jacobs

Penningmeester: Frank Bouchet.

c.De algemene vergadering is samengekomen op 10 november 2013 en heeft het ontslag aanvaard van

volgende bestuurders: Caria Baeten, Jan Schreurs en Stefan Cox.

Tite! 9 ; Het boekingsjaar van de vzw valt samen met het kalenderjaar.

Getekend:

Christel Seynaeve Kurt Geurts Gilbert Jacobs Frank Bouchet

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
GOVOC 87 HERENVOLLEYBAL OPGLABBEEK (VERKORT)…

Adresse
Rechtsvorm VZW 21, te 3660 Opglabbe

Code postal : 3660
Localité : OPGLABBEEK
Commune : OPGLABBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande