GREEN CROSS GOECARE, AFGEKORT : GCG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GREEN CROSS GOECARE, AFGEKORT : GCG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.043.574

Publication

01/08/2011
ÿþMod 2.1

Nos r9elegd Fer er

rechtbank v, koophandel te TONGEREN

19 -07- 2011

griffier, Griffie



" 1111 104, Q" 1 01

be

a

B Str

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Ondernemingsnr : 0 8 3 8 0 4 Benaming

(voluit) : "GREEN CROSS GOECARE" afgekort "GCG". Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 3600 Genk, Wijerdriesstraat 47 bus 11

Ondervieren akte : OPRICHTING

Uit een nog te registreren akte verleden voor notaris Monique Seronvalle te Genk op 15 juli 2011 blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'GREEN CROSS GOECARE' afgekort 'GCG' werd opgericht met volgende statutaire bepalingen en kenmerken :

- OPRICHTERS:

1) Mevrouw OVERLOOP Goedele Maria Godelieve Paula, geboren te Leuven op 26 februari 1961: ongehuwd, wonende te 3600 Genk, Wijerdriesstraat 47 bus 11.

2) De heer DONNÉ Michael Koenraad Hildegard Marcel, geboren te Tongeren op 18 april 1990, ongehuwd, wonende te 3600 Genk, Wijerdriesstraat 47 bus 1.

- ZETEL: 3600 Genk, Wijerdriesstraat 47 bus 11.

- DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

- Thuisverpleging van zieke, hulpbehoevende of bejaarde personen, door verpleegkundige en/of verpleegassistenten, daartoe erkend door het 'Rijksinstituut voor Ziekte - en Invaliditeitsverzekering, afgekort RIZIV.

- Het ter beschikking stellen van alle nodige werkmiddelen aan haar verpleegkundigen en/of: verpleegassistenten.

- Het inrichten van een algemene dienst en een medisch secretariaat, die nuttig zijn om voormelde activiteiten uit te oefenen.

- De aankoop, het huren en invoeren van alle medische en paramedische apparatuur en begeleidende. accommodaties ten gerieve van haar verpleegkundigen en/of verpleegassistenten.

- De beroepsvervolmaking van haar verpleegkundigen en /of verpleegassistenten.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, alle financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, en in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met alle gelijkaardige of verbandhoudende doelen. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardig of verbandhoudende doelen.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken of deelnemen aan alle ondememingen of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardig doel nastreven. Deze deelneming kan op eender welke manier gebeuren. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De verpleegkundigen zullen bij de uitoefening van hun beroep de gedragsregels in acht nemen die door hun beroepsvereniging of enige reglementerende overheid of instelling worden opgelegd.

- KAPITAAL: ¬ 18.600,00 euro vertegenwoordigd door 186 aandelen, volstort ten bedrage van 6.200 E als volgt:

a)Mevrouw OVERLOOP Goedele voornoemd schrijft in op het kapitaal ten bedrage van 18.000 EUR en. volstort dit ten belope van één derde, zijnde 6.000 EUR. In ruil voor haar inbreng ontvangt zij 180 aandelen.

b)De heer DONNÉ Michaël voornoemd schrijft in op het kapitaal ten bedrage van 600 EUR en volstort dit ten belope van één derde, zijnde 200 EUR. In ruil voor zijn inbreng ontvangt hij 6 aandelen.

- BESTUUR: niet-statutaire zaakvoerder: OVERLOOP Goedele, wonende te 3600 Genk,

Wijerdriesstraat 47 bus 1.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van, diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

' Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als

verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere

volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen. . . ... .. . _.

biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde

bevoegdheidsoverdrachten doen.

- ALGEMENE VERGADERING: op de derde donderdag van de maand juni om 18 uur.

Eerste jaarvergadering in 2013.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde,

worden volstaan tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de

oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen

voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

- BOEKJAAR: begint op 1 januari en eindigt op 31 december; eerste boekjaar eindigt op 31 december 2012. - RESERVES;

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haarza! geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag echter geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van art. 320 W. Venn.

- VOLMACHT: Door voornoemde zaakvoerder en oprichters wordt hierbij volmacht gegeven aan de heer Paul Broeders, kantoorhoudende te 3600 Genk, Winterslagstraat 56, met macht om afzonderlijk op de treden en met macht tot indeplaatsstelling, tot het vervullen van alle formaliteiten die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, en onder meer met betrekking tot de inschrijving in de kruispuntbank voor ondernemingen en het activeren van het B.T.W. nummer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL om te samen te worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van ' Koophandel te samen met een uitgifte van gemelde oprichtingsakte en het formulier voor de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, onderhandse volmacht.

Notaris Monique SERONVALLE.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 24.08.2015 15477-0577-011

Coordonnées
GREEN CROSS GOECARE, AFGEKORT : GCG

Adresse
WIJERDRIESSTRAAT 47, BUS 11 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande