GREGY OPTIEK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GREGY OPTIEK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.093.982

Publication

12/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 08.02.2014, NGL 06.03.2014 14060-0229-015
20/01/2014
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter grime van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEi.

Q 9 JM 20%

1~. Ni-IC7UT

~ eGriffier,

IR

IEII

*140199

bot

B6 Sta

Benaming : Gregy Optiek

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kropstraat 6 te 2400 Mol

Ondernemingsnr : 0835093982

Voorwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel.

Ingevolge de Bijzondere Algemene Vergadering, gehouden ten maatschappelijke zetel op 19 december 2013 werd met eenparigheid van stemmen beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 3960 Bree, Markt 18 en dit met ingang vanaf 01 december 2013.

Gysen Greet

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 09.02.2013, NGL 19.12.2013 13690-0315-015
05/04/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11302330*

Neergelegd

01-04-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

0835093982

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

(voluit) : Gregy Optiek

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2400 Mol, Kropstraat 6

Onderwerp akte: Oprichting  aanstelling zaakvoerder

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Paul Van Roosbroeck te Mol op 1 april 2011, dat er door mevrouw GYSEN Greet Maria Lutgarde, rijksregisternummer 851218-160-05, wonende te 2400 Mol, Kropstraat 6 en Mevrouw SIJBERS Hilde Maria Elisabeth, rijksregisternummer 60.06.22-234.20, echtgescheiden, wonende te 3500 Hasselt, Thonissenlaan 28/4 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht waarvan de statuten bij uittreksel luiden als volgt.

Het kapitaal werd volgestort tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Alle aandelen werden voor minstens één/derde volstort. Overeenkomstig de bepalingen van artikel 69,14° van het Wetboek van Vennootschappen, werd het volledig bedrag van de volstorting in contanten gedeponeerd op rekening nummer 0016369228-84 (IBAN BE03 0016 3692 2284), bij de vennootschap BNP Paribas Fortis, agentschap Mol-Centrum, geopend op naam van de vennootschap in oprichting. Hieruit blijkt dat vanaf heden het volledig bedrag van het volgestorte kapitaal in contanten ter beschikking staat van de vennootschap. Het bankattest wordt aan de instrumenterende notaris overhandigd, met het oog op de bewaring ervan in het dossier van de vennootschap.

Artikel 1.

De vennootschap wordt opgericht onder de juridische vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de naam  Gregy Optiek .

Artikel 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd in het Vlaams Gewest, met name te 2400 Mol, Kropstraat 6.

Hij mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) naar om het even welke andere plaats binnen het Vlaams Gewest worden overgebracht, mits hiervan behoorlijke publiciteit wordt gemaakt volgens de wettelijke voorschriften.

De vennootschap mag administratieve zetels, bijhuizen, verkoopkantoren of agentschappen vestigen, waar ook in binnen- en buitenland.

Artikel 3.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, bij akte verleden voor notaris Paul Van Roosbroeck te Mol op één april tweeduizend elf.

Artikel 4.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in groot- als in kleinhandel:

- de aan- & verkoop, de montage, het onderhoud en de herstelling van optische artikelen om het gezicht te verbeteren of te compenseren, fotografische artikelen, optische hulpmiddelen, precisieinstrumenten, hoorapparaten en auditieve hulpmiddelen.

- het uitvoeren van de voorschriften, afgeleverd door (oog)artsen waarbij de verbetering van het gezicht en het gehoor wordt beoogd.

- het passen, het aanpassen, de verkoop en het onderhoud van kunstogen, contactlenzen en brillen.

- De verkoop van vergrootglazen, verrekijkers, microscopen, barometers, telescopen en zonnebrillen zonder incorporatie van gezichtsverbetering.

- Het onderhoud en de herstelling van alle bovenvermelde optische producten.

- De verkoop van alle mogelijke onderhoudsproducten, onderdelen, hulpstukken, accessoires, fantasie-

artikelen, enzovoort met betrekking tot de hiervoor vermelde producten.

Daarenboven kan de vennootschap de volgende bijzondere taken uitvoeren:

- Het verstrekken van alle administratieve en commerciële diensten aan derden.

- Tussenpersoon in alle handelsaangelegenheden.

- Het verwerven (op eender welke manier) en/of aanhouden van participaties in bestaande en/of nog op te richten ondernemingen; het beheren, valoriseren, en te gelde maken van deze participaties.

- Het uitoefenen van een bestuursmandaat of mandaat van vereffenaar in andere ondernemingen; het verlenen van managementprestaties en het vervullen van interim-management opdrachten; het deelnemen aan het toezicht op ondernemingen.

- Het beheer van eigen beleggingen en vermogens, zowel bestaande uit roerende als onroerende goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

- het tot stand brengen van een roerend en onroerend vermogen, het aangaan van leningen en

kredieten met het oog op het tot stand brengen van dit vermogen, het verlenen van borgstelling zowel voor eigen activiteiten als voor handelen van derde, daarin begrepen de handelingen van de zaakvoerder of van vennoten.

De vennootschap mag verder alle commerciële, industriële, financiële handelingen verrichten, welke

rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er op betrekking hebben.

De vennootschap mag eveneens optreden als makelaar, commissionair, in alle verhandelingen, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, het huren en verhuren van onroerende goederen in eigen beheer en dit alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven; zowel rechtstreeks als onrechtstreeks; zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden.

Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, waarbij ieder aandeel één/honderdste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigt.

Bij de oprichting werd het maatschappelijk kapitaal volstort voor zesduizend tweehonderd euro (¬

6.200,00). Eventuele aanvullende stortingen blijken uit het vennootschapsregister.

Artikel 11.

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering die de duur van zijn mandaat bepaalt.

De algemene vergadering kan ten allen tijde een einde stellen aan het mandaat van niet-statutaire zaakvoerders.

De machten van een statutaire zaakvoerder kunnen slechts om ernstige redenen herroepen worden. Artikel 12.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering of het college van zaakvoerders indien dit voorhanden is, kunnen steeds een reglement van inwendige orde opstellen waarbij hun respectieve bevoegdheden worden vastgelegd. Dergelijk reglement heeft uitsluitend kracht binnen de vennootschap.

De zaakvoerder(s) moet(en) alle zorg besteden aan de bedrijvigheid en de belangen van de vennootschap.

In principe worden zij niet vergoed voor de uitoefening van hun mandaat, tenzij de algemene vergadering daartoe uitdrukkelijk anders beslist. Zij hebben uiteraard recht op vertegenwoordigings- , reis- en verblijfkosten. Artikel 16.

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks worden gehouden op de maatschappelijke zetel op de tweede zaterdag van de maand februari om negentien uur.

Indien deze dag een feestdag is wordt de vergadering uitgesteld tot de volgende werkdag op hetzelfde uur. Artikel 20.

Het maatschappelijk boekjaar neemt een aanvang de eerste oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Op dertig september van ieder jaar wordt door de zaakvoerder een jaarrekening opgemaakt. Deze houdt onder meer in, een inventaris, een balans en een rekening van winst of verlies, alsmede een nota omtrent belangrijke gebeurtenissen die zich hebben voorgedaan tijdens het lopend boekjaar.

Door de voornoemde vennoten-intekenaars, handelend als eerste buitengewone algemene vergadering, werd nog eenparig de volgende beslissing goedgekeurd.

1. Eerste maatschappelijk boekjaar.

Het eerste maatschappelijk boekjaar zal lopen vanaf de neerlegging van de statuten ter griffie van de

Rechtbank van Koophandel tot dertig september tweeduizend twaalf.

De volgende boekjaren lopen vanaf 1 oktober tot 30 september.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering vindt plaats in het jaar 2013.

2. Aanstelling zaakvoerder.

Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap :

- Mevrouw Greet GYSEN, wonende te 2400 Mol, Kropstraat 6, gekend onder rijksregisternummer 851218-160-05.

3. Vaststelling maatschappelijke zetel.

De zaakvoerder stelt het adres van de maatschappelijke zetel vast te 2400 Mol, Kropstraat 6.

4. Bekrachtiging daden gesteld voor de vennootschap in oprichting.

Mevrouw Gysen voornoemd, handelend als zaakvoerder, verklaart alle daden welke sinds 1 februari 2011

werden gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, te bekrachtigen.

5. Volmacht.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Aan mevrouw Els Cockaers, wonende te 3010 Kessel-Lo, Kesseldallaan 95 bus 104 wordt volmacht

verleend om alle formaliteiten te vervullen ten aanzien van de directe belastingen, BTW en de Kruispuntbank voor

Ondernemingen, zowel inschrijving, wijziging als doorhaling. Deze volmacht wordt verleend met recht van

indeplaatsstelling voor wat betreft de formaliteiten voor de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Get. notaris Paul Van Roosbroeck.

Wordt hiermede neergelegd:

- Afschrift van de akte ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 07.02.2015, NGL 09.03.2015 15058-0597-014

Coordonnées
GREGY OPTIEK

Adresse
MARKT 18 3960 BREE

Code postal : 3960
Localité : BREE
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande