GROEP CHRISTOFFELS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GROEP CHRISTOFFELS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.548.981

Publication

21/08/2014
ÿþMod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iVtJuilciiz.:j. 1~w1 grIIlIC3 1E#- ItitiL3A1Ju1111/4

v, Iroof4h¬ tntir:l r'lriivterp4n, d. Torgaren

~í.. _

_......, _

0 7 " 08w 2014

De griffierGriffie

Ondernerningsnr : 0890.548.981

Benaming

(voluit) : GROEP CHRISTOFFELS

(verkort)

Rechtevorrn Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Bessemerstraat 454, 3620 Lanaken

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming niet-statutair zaakvoerders

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der vennoten, gehouden ten maatschappelijke zetel op 01.07.2013

Eerste besluit

Benoeming van

- CHRISTOFFELS Vanesse, Kasteelstraat 13, 3620 Lanaken;

- CHRISTOFFELS Joke, Winkelomstreat 17, 3740 Bilzen,

als niet-statutair zaakvoerders van de vennootschap voor onbepaalde duur. Hun mandaat neemt een aanvang op 01.07.2013.

De vennootschap "GROEP CHRISTOFFELS BVBA" zal vanaf 01.07.2013 aldus vertegenwoordigd worden door haar 4 zaakvoerders, met name CHRISTOFFELS Ivo Pierre (statutair zaakvoerder), BUCZKO Zenia Theresia (niet-statutair zaakvoerder), CHRISTOFFELS Vanessa (niet-statutair zaakvoerder) en CHRISTOFFELS Joke (niet-statutair zaakvoerder)

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Voor eensluidend uittreksel,

CHRISTOFFELS Ivo Pierre, BUCZKO Zenia Theresia, CHRISTOFFELS V., CHRISTOFFELS J.,

" 1A1589g

111111

statutair zaakvoerder zaakvoerder zaakvoerder zaakvoerder

Op de laatste biz. Ivan t ie û vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegemc,ciordigen

Verso Naarn en handtekening

Voo

behott

aan Ii

aelgte.

Staatst

30/10/2014
ÿþt Mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

R BE Neergelegd ter griffie der rechtbank LnitPophandel Antwerpen, afd. Tongsren

- 20

4 16 -1(i- 2014

TAATS5g_kr-) griffier,Griffie

_ MON1TE

istqwtqqp1 ze -1

BELGISCH

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ; 0890.548.981

Benaming (voluit) GROEP CHRISTOFFELS

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel 3620 Lanaken, Bessemerstraat 464

(volledig adres)

Onderwerp( en) akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor ons, Meester Ann VRANKEN, geassocieerd notaris te Eigenbilzen, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VANGRONSVELD & VRANKEN, geassocieerde notarissen', met zetel te 3740 Eigenbilzen (Bilzen), Dorpsstraat 71, op 08 oktober 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GROEP CHRISTOFFELS ", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3620 Lanaken, Bessemerstraat 454, is samengekomen.

Na beraadslaging worden volgende beslissingen elk met eenparigheid genomen:

EERSTE BESLUIT - VRIJWILLIG ONTSLAG ZAAKVOERDERS

De heer CHRISTOFFELS Ivo, wonende te 3620 Lanaken, Bosstraat 51, dient hierbij vrijwillig, met ingang vanaf heden, zijn ontslag in als statutair zaakvoerder van de vennootschap.

Mevrouw BUCKZO Zenia, wonende te 3620 Lanaken, Bosstraat 51, dient hierbij vrijwillig, met ingang vanaf heden, haar ontslag in als niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap.

De vergadering besluit voornoemde ontslagen te aanvaarden. De goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar zal gelden als kwijting aan deze ontslagnemende zaakvoerders voor de volledige periode van hun bestuur.

TWEEDE BESLUIT - BENOEMING N1ET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

- De vergadering beslist voor zoveel als nodig de benoeming te bevestigen tot niet-statutair zaakvoerders van de vennootschap, voor onbepaalde duur vanaf 01 juli 2013 en dit tot herroeping van hun mandaat, van:

1./ Mevrouw CHRISTOFFELS Vanesse, wonende te 3620 Lanaken, Kasteelstraat 13;

2./ Mevrouw CHR1STOFFELS Joke, wonende te 3740 Eigenbilzen, Winkelomstraat 17.

Mevrouw CHRISTOFFELS Vanessa en mevrouw CHRISTOFFELS Joke, beiden voornoemd, verklaren hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van een bestuursmandaat.

De vergadering stelt vast, dat de voornoemde mevrouw CHRISTOFFELS Vanessa en mevrouw CHRISTOFFELS Joke vanaf 01 juli 2013 als zaakvoerder het bestuur van de vennootschap waarnemen. Zij beschikken over de meest uitgebreide macht voorzien bij de wet en de statuten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

DERDE BESLUIT - KAPITAALVERMINDERING

De vergadering besluit het kapitaal te verminderen met vijfhonderdentwaalfduizend vierhonderd euro (¬ 512.400,00) om net kapitaal te brengen van één miljoen tweehonderdtwintigduizend euro 1.220.000,00) op zevenhonderdenzevenduizend zeshonderd euro (¬ 707.600,00), en dit door terugbetaling van een bedrag van tweeënveertig euro (¬ 42,00) op ieder der twaalfduizend

tweehonderd (12.20_01aandelen, aan te rekenen o_p het werkelijk volgestort kapitaal. 1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening,

[ Luik B - vervolg

, Voor- De terugbetaling zef plaatsvinden door boeking op rekening-courant van de rechthebbenden, doch mag slechts plaats hebben mits inachtname van de termijnen gesteld in artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen.

behouden De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vermindering van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

aan het De zaakvoerders worden inzonderheid gelast de uitbetaling te doen of te laten doen, zodra dit door de wet toegelaten is en voor zoveel als nodig het aandelenregister aan te passen.

--B-érjrs-EFF- VIERDE BESLUIT (HERWORMULERING MODALITEITEN

Staatsblad De vergadering besluit de modaliteiten van: overdracht van aandelen onder levenden en bij overlijden, benoeming, bevoegdheid en bezoldiging van zaakvoerder(s) en commissaris(sen), bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering, ontbinding en vereffening te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het vijfde besluit hierna.

VIJFDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN

a/ Artikel vijf, eerste zin wordt vervangen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderdenzevenduizend zeshonderd euro 707,600,00) en is verdeeld in twaalfduizendtweehonderd (12.200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die leder één/twaalfduizend tweehonderdste (1/12.200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,"

e/ In artikel veertien wordt de derde en vierde alinea vervangen als volgt:

"Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmem

Statutaire zaakvoerder

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen. Tengevolge van het ontslag van een statutaire zaakvoerder is een statutenwijziging vereist."

f/ in artikel veertien wordt de viifde alinea geschrapt,

al Artikel negentien wordt vervangen als volgt:

"De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van de vennoten voor een termijn van drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

De bezoldiging van de commissaris (sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het instituut der Bedresrevisoren.

Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen.

Een commissaris kan tevens belast worden met uitzonderlijke werkzaamheden en bijzondere opdrachten zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, en daartoe bezoldigd worden.

Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant."

h/ In artikel twintig wordt in fine volgende alinea toegevoegd:

"Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke br authentieke akte moeten worden









Luik B - vervolg

verleden."

il Artikel zevenentwintig wordt aangevuld als volgt:

"Net liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Net vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de veroffening te dekken.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten leste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen,

Indien bewijzen van deelgerechtigdheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

In de gevallen en onder de voorwaarden door de wet voorzien kan, in afwijking van hetgeen voorafgaat, tot ontbinding en sluiting van de vereffening besloten worden in eenzelfde akte. "

ZESDE BESLUIT:

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan notaris Joel Vangronsveld om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffe van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Meester Ann Vranken

Notaris te Eigenbilzen

Tegelijkertijd neergelegd:

 een eensluidend afschrift van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering

- het formulier I (luik A en B)

 het formulier Il

een uittreksel van de akte wijziging statuten;

 de gecoördineerde statuten

 lijst artikel 75 W. Venn.

J

Voor-

behouden

aan het

Belea

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/414 - Annexes du Moniteur belge

31/01/2014
ÿþMod W ord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONI i EUQ BLO

rechtbank y. koophandel te TONGEREN Neerge egd ter griffie der

LGISCH STAATSE LAD 16 -01- 2014

De Hoo#dgriffi~r,zriffie

1

*iao spa*

be

a

Bc StE

i V~

2 4 -0 - 2J1'i

Ondernemingsnr : 0890.548.981

Benaming

(voluit) : GROEP CHRISTOFFELS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bessemerstraat 454, 3620 Lanaken

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vaststelling onbezoldigd mandaat

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders, gehouden ten maatschappelijke zetel op 30.06.2013:

Er wordt vastgesteld dat er GEEN BEZOLDIGING zal worden toegekend aan mevrouw BUCZKO Zenia Theresia, Bosstraat 51, 3620 Lanaken, voor het uitoefenen van haar mandaat als zaakvoerder van de vennootschap "GROEP CHRISTOFFELS BVBA" en dit vanaf 30.06.2013. Haar mandaat is vanaf 30 juni 2013 dan ook onbezoldigd.

Tevens wordt vastgesteld dat BUCZKO Zenia Theresia geen taken van commerciële, administratieve, boekhoudkundige of technische aard stelt.

Voor eensluidend uittreksel,

CHRISTOFFELS Ivo Pierre,

statutair zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 09.08.2013 13417-0120-013
23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 20.08.2012 12426-0161-011
12/04/2012
ÿþº% S

Mod Word 11.1.

i ` f "

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Be IIi1~IIIIVIV0 III1111111

*12072472*

Neergelegd ter gnïUe der

ruchib nk v. koophandel ta TONGEREN

3 0 ..03_ 2012

Grtffe

~ ~x l'l~f+Pdgrlíflor,

Ondernerningsnr : 0890.548.981

Benaming

(voluit) : GROEP CHRISTOFFELS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bessemerstraat 454, 3620 Lanaken

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerders

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders, gehouden ten maatschappelijke zetel op 02.01.2012

Eerste besluit

" Ontslag van

" CHRISTOFFELS Vanessa, Kasteelstraat 13, 3620 Lanaken;

" CHRISTOFFELS Joke, Winkelomstraat 17, 3740 Eigenbilzen;

als zaakvoerders van de vennootschap. Hun mandaat neemt een einde op 01.01.2012, Er wordt hen° decharge verleend over hun gevoerd beleid.

De vennootschap "GROEP CHRISTOFFELS BVBA" zal vanaf 01.01.2012 aldus vertegenwoordigd worden, door haar 2 zaakvoerders, met name CHRISTOFFELS Ivo Pierre (statutair zaakvoerder) en BUCZKO Zenia. Theresia (niet statutair zaakvoerder).

ledere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in eW buiten rechte.

Voor eensluidend uittreksel,

CHRISTOFFELS Ivo Pierre,

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 30.08.2011 11494-0059-013
13/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 12.08.2010 10401-0593-013
18/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 13.08.2009 09575-0055-013

Coordonnées
GROEP CHRISTOFFELS

Adresse
BESSEMERSTRAAT 454 3620 LANAKEN

Code postal : 3620
Localité : LANAKEN
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande