GROEP LD

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GROEP LD
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.767.896

Publication

01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.06.2011, NGL 29.08.2011 11457-0446-010
18/01/2011
ÿþ Moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

. na neerlegging ter griffie van de akte

*11009099"

Ondernemingsnr : 0893.767.896

Benaming

(voluit) : Groep LD

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Maastrichterstraat 99

Onderwerp akte : Kapitaalsverhoging - wijziging der statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Groep LD", met zetel te 3500 Hasselt, Maastrichterstraat 99, gehouden voor Notaris Bram VUYLSTEKE ter standplaats Riemst (Zithen-Zussen-Bolder), op 29 december 2010, nog te registreren, dat de regelmatig samengestelde vergadering met eenparigheid van stemmen onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

De voorzitter verklaart dat:

-de Zaakvoerder op 29 december 2010 een verslag heeft opgemaakt overeenkomstig artikel 313 van het

Wetboek van Vennootschappen, waarin de redenen worden vermeld waarom zowel de inbrengen in natura als

de voorgestelde kapitaalverhogingen van belang zijn voor de vennootschap.

- de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid "Auditas Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Werner Van den Keybus,

overeenkomstig artikel 312 e.v. van het Wetboek van Vennootschappen het desbetreffende controleverslag

heeft opgemaakt op 26 december 2010.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"... V. BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de BVBA Groep LD bestaat uit een onroerend goed en een:

rekening courant ten belopen van ¬ 450.000.

Bij het beëindigen van onze controle werkzaamheden, zijn wij van oordeel dat: "

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der;

Bedrjfsrevisoren inzake inbreng in natura;

"

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en:

duidelijkheid;

c) de door de partijen weerhouden waarderingsmethoden redelijk zijn en op gepaste wijze zijn toegepast: zodat deze inbreng niet is overgewaardeerd.

Voor de vergoeding van de inbreng worden 503 aandelen van de vennootschap BVBA Groep LD bekomen.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van het ingebrachte: bestanddeel en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als vergoeding; voor de inbreng in natura worden uitgegeven.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat deze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende; de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of, met andere woorden dat ons verslag geen "faimess. opinion" is...."

De aandeelhouder verklaart een afschrift van voormelde verslagen te hebben ontvangen.

TWEEDE BESLISSING

ZIJN HIER TUSSENGEKOMEN:

Ere-procureur DELBROUCK Ivo, Frederik, Emiel, ere-procureur, geboren te Tongeren op 21 december 1949 en zijn echtgenote mevrouw POESEN Liliane, Philomëne, Jenny, Marie, regentes, geboren te Watsa (Zaïre) op 1 februari 1950, samenwonende te 3700 Tongeren, Bilzersteenweg 25; gehuwd onder het stelsel van de algehele gemeenschap van goederen ingevolge huwelijkscontract.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Die, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaren volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap en inbreng te doen van nageweld onroerendt goed, hetgeen de vergadering eenparig goedkeurt, te weten:

GEMEENTE HASSELT/ ACHTSTE AFDELING

Een woonhuis op en met grond, gelegen Peter Benoitstraat 66, bekend volgens titel en huidig kadaster sectie D nummer 861D/5 met een oppervlakte van één are vierentachtig centiaren (01a84ca).

Palende of gepaald hebbende benevens aan voormelde straat, aan mevrouw Elly Steegmans te Riemst, aan de heer Guy Nouwen te Hasselt en rechthebbenden en aan de heer en mevrouw Peter Thijs-Leen te Hasselt.

WAARDERING

Deze inbreng wordt geschat op TWEEHONDERDVIJFTIEN DUIZEND EURO (215.000,00 EUR). OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voormelde goed hoort de inbrengers, te weten de echtgenoten DELBROUCK-POESEN, voornoemd, ingevolge akte van aankoop verleden voor notaris Baudouin HAGE GOETSBLOETS te Hasselt op 10 november 1978, van de heer en mevrouw Jozef TRIPPAERS-SCHORPION Augusta, Françoise, Marie, Alberte, Désirée, overgeschreven.

VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

1.De vennootschap verkrijgt heden de voile eigendom van voormeld onroerend goed. De vennootschap neemt vanaf heden aile lasten en belastingen hoegenaamd voor haar rekening.

2.Het goed wordt ingebracht voor vrij en onbelast van aile in- en overschrijvingen.

3.Het goed wordt ingebracht in de staat waarin het zich bevindt, met alle heersende en lijdende, zichtbare en niet zichtbare, voortdurende en niet-voortdurende erfdienstbaarheden, behoudens het recht van de vennootschap om de ene te doen gelden en zich tegen de andere te verzetten, één en ander op haar kosten, op eigen risico en zonder verhaal tegen de inbrengers.

In voormelde akte, verleden voor notaris Baudouin HAGE GOETSBLOETS de dato 10 november 1978 staat ondermeer het volgende vermeld, hierna letterlijk aangehaald:

"GEVESTIGDE ERFDIENSTBAARHEID.

Ingevolge onderhandse akten de dato vijftien oktober negentienhonderd negenenveertig en vijftien maart negentienhonderd negenenzestig, werd een erfdienstbaarheid van doorgang gevestigd vanaf de harpstraat tot het bij deze verkocht goed met een breedte van drie meter vijfentwintig.

Deze akten werden respectievelijk geregistreerd te Hasselt eerste kantoor op negenentwintig november negentienhonderd negenenveertig, boek 6/bis/4 blad 17 vak 269 en op tien juni negentienhonderd negenenzestig, boek 6lbisll1 blad 14, vak 138.

Bij onderhandse akte de dato vijftien maart negentienhonderd negenenzestig, geregistreerd te Hasselt-eerste kantoor op tien juni negentienhonderd negenenzestig, boek 6/bisul blad 14 vak 137 werd door de belanghebbende partijen afgezien van het recht van natrekking op een deel van perceel 86/D/5 sektie D te Hasselt, alsmede toelating tot het bouwen van een autobergplaats op voormeld perceel."

De verkrijgende vennootschap wordt zuiver en eenvoudig in de rechten en verplichtingen van de inbrengers gesteld wat betreft deze bepalingen, voor zover deze nog van toepassing zijn.

4.De hierboven uitgedrukte oppervlakte is geenszins gewaarborgd; elk verschil in meer of min, al overtrof het een twintigste, strekt de vennootschap tot voordeel of tot nadeel, zonder enige vergoeding of schadeloosstelling.

5. Bodemdecreet

a) De overdrager verklaart dat erop de grond die het voorwerp is van onderhavige akte, bij haar weten geen inrichting gevestigd is of was, of geen activiteit wordt of werd uitgevoerd die opgenomen is in de lijst van risicoinrichtingen, zoals bedoeld in artikel 6 van het Bodemdecreet.

b) De overdrager verklaart dat de verwerver vóôr de ondertekening van onderhavige notariële akte op de hoogte is gebracht van de inhoud van het bodemattest afgeleverd door OVAM op 3 december 2010 overeenkomstig artikel 101 van genoemd Decreet.

Dit bodemattest bepaalt: "... De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten. ... te Mechelen, 03.12.2010". De overdrager verklaart geen weet te hebben van het bestaan van een recenter bodemattest dan datgene dat hiervoor werd vermeld.

c) De overdrager verklaart met betrekking tot het bij deze verkochte goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de verwerver of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

d) Voorzover voorgaande verklaring door de overdrager te goeder trouw afgelegd werd, neemt de verwerver de risico's van eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaart zij dat de overdrager hiervoor tot geen vrijwaring zal zijn gehouden.

6. Ruimtelijke ordening

a)De inbrengende partij verklaart dat voor het hogervermeld onroerend goed geen bouwvergunning werd afgeleverd of een stedenbouwkundig attest werd uitgereikt dat iaat voorzien dat een dergelijke vergunning zou kunnen bekomen worden en dat bij gebrek aan die vergunning of dat attest geen verzekering kan worden gegeven omtrent de mogelijkheid om op het onbebouwd gedeelte van voormeld onroerend goed te bouwen of daarop enige vaste of verplaatsbare inrichting op te richten die voor bewoning kan gebruikt worden.

d)Op 3 december 2010 en 7 december 2010 leverde de stad Hasselt voor voornoemd perceel een uittreksel uit het vergunningenregister en een uittreksel uit het plannenregister, deze uittreksels zullen. toegevoegd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

worden aan onderhavige akte, doch niet geregistreerd noch overgeschreven worden, maar wel bewaard worden door instrumenterend notaris. De kopende partij erkent een afschrift van voormelde uittreksels ontvangen te hebben.

Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening:

Overeenkomstig de Vlaamse Codex Ruimtelijke ordening verklaart de verkopende partij:

-dat het goed, volgens het gewestplan gelegen is in "woongebied";

-dat het goed niet gelegen is in een niet-vervallen verkaveling;

-dat voor het goed geen stedenbouwkundige vergunning werd uitgereikt aan de verkopende partij, ter

uitzondering van de vergunning voor het bouwen van een garage de dato 04/07/1969 met referte 1969/00250; -dat met betrekking tot voormeld goed geen dagvaardingen werden uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1

of artikelen 6.1.41 tot en met artikel 6.1.43, noch vonnissen of arresten werden uitgesproken in dit verband; -dat op voormeld goed, bij haar weten, geen voorkooprechten rusten.

Instrumenterend notaris wijst de partijen, die dit erkennen op de bepalingen van artikel 4.2.1. van voormelde Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening.

e)De inbrengende partij verklaart dat er haar geen voorontwerp of ontwerp van lijst van de voor bescherming vatbare monumenten, stads- en dorpsgezichten, archeologisch patrimonium of beschermd landschap werd betekend, noch een Besluit houdende definitieve bescherming.

f)Indien het eigendom mocht getroffen zijn door besluiten inzake onteigening, rooilijn, ruimtelijke ordening of stedenbouw of door enig ander overheidsbesluit, zal de kopende partij deze moeten naleven zonder verhaal tegen de verkopende partij.

g)De inbrengende partij verklaart dat zij geen bouwwerken waarvoor een vergunning dient bekomen te worden heeft uitgevoerd op het voormelde goed, en dat haar voor het overige geen bouwovertredingen bekend zijn in verband met het verkochte goed.

h)De inbrengende partij erkent door ondergetekende notaris te zijn ingelicht omtrent de verplichtingen die op eigenaars van onroerende goederen kunnen rusten krachtens het bosdecreet van dertien juni negentienhonderd negentig, zoals gewijzigd door het decreet van achttien mei negentienhonderd negenennegentig.

Hierop verklaart de verkopende partij echter dat voornoemd bosdecreet niet van toepassing is op voormeld onroerend goed.

Omtrent al deze aangelegenheden van Stedenbouw en Ruimtelijke Ordening verklaren partijen door ondergetekende notaris volledig ingelicht te zijn en verlenen zij hem ontheffing dienaangaande nog andere opzoekingen te doen en ontslaan hem van alle verantwoordelijkheid dienaangaande.

Vaststelling kapitaalverhoging

Deze inbreng werd in voormeld verslag van voormelde bedrijfsrevisor, de Burgerljike CVBA "Auditas Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer W. Van den Keybus gewaardeerd op tweehonderdvijftien duizend euro (215.000,00 EUR) en wordt vergoed door toekenning van 240 nieuwe aandelen van de vennootschap "Groep LD" à rato van achthonderd vierennegentig euro en dertien cent (894,13 EUR) kapitaal per aandeel.

Hetzij, in totaal: tweehonderd vijftien duizend euro: 215.000,00

Bijgevolg worden aan de heer en mevrouw DELBROUCK-POESEN, beiden voormeld, tweehonderd veertig

(240) nieuwe volstorte aandelen van de vennootschap "Groep LD" toegekend, van hetzelfde type als de

bestaande en rechtgevende op deelname in de winst vanaf heden.

De vergadering wordt voortgezet met toevoeging van de 240 nieuwe aandelen.

Vaststelling

De vergadering der aandeelhouders stelt vast dat op de kapitaalsverhoging volledig ingeschreven werd en

dat het geplaatst maatschappelijk kapitaal aldus VIJFHONDERD NEGENENNEGENTIGDUIZEND EURO

(599.000,00 EUR) bedraagt, welk kapitaal volledig volstort is.

Gelet op het feit dat de vennootschap nog niet beschikt over reserves, is er ook geen aanleiding tot het

bepalen van een uitgiftepremie.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist vervolgens om het maatschappelijk kapitaal nogmaals te verhogen met tweehonderd vijfendertigduizend euro (235.000,00 EUR), om het te brengen van VIJFHONDERD NEGENENNEGENTIGDUIZEND EURO (599.000,00 EUR) op achthonderdvierendertigduizend euro (834.000,00 EUR), door inbreng van een vordering op rekening courant door Meester DELBROUCK Luk, voornoemd, ten belope van gemeld bedrag van tweehonderd vijfendertigduizend euro (235.000,00 EUR) en creatie van tweehonderd drieënzestig (263) nieuwe aandelen, conform het voormelde revisoraal verslag, met dezelfde rechten en plichten ais de thans bestaande en die in de gerealiseerde winst zullen delen vanaf de onderschrijving.

VIERDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging gerealiseerd is en dat het maatschappelijk kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op ACHTHONDERD VIERENDERTIG DUIZEND EURO (834.000,00 EUR), vertegenwoordigd door achthonderd zevenentachtig (887) aandelen op naam, die ieder één/achthonderd zevenentachtigste (11887ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Voormelde kapitaalverhoging door inbreng in natura van voormelde vordering ten belope van tweehonderd vijfendertigduizend euro (235.000,00 EUR) zal gebeuren door overboeking , van gemeld bedrag op de

" desbetreffende posten op de balans van de vennootschap.

Gelet op het feit dat de vennootschap nog niet beschikt over reserves, is er ook geen aanleiding tot het

bepalen van een uitgiftepremie.

VIJFDE BESLISSING

" De vergadering beslist tot aanpassing van de statuten om ze in overeenstemming te brengen met de

" hiervoor genomen beslissingen en de vroeger genomen beslissing als volgt, te weten:

-De tekste van Artikel 2 wordt vervangen door hetgeen volgt:

"De vennootschap heeft haar zetel te 3500 HASSELT, Maastrichterstraat 99. De zetel kan zonder

statutenwijziging, binnen Vlaandere of Brussel verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerder(s)."

-De eerste alinea van artikel 5 wordt vervangen door wat volgt:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achthonderd vierendertig duizend euro (834.000,00 EUR). Het

is verdeeld in achthonderd zevenentachtig (887) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde."

ZESDE BESLISSING

De vergadering verleent alle machten aan het de zaakvoerder om de coördinatie en de getroffen beslissingen uit te voeren en in het bijzonder om de nieuwe aandelen op naam in te schrijven in het i aandelenregister.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte akte - Gecoördineerde statuten - Verslag zaakvoerder - Verslag bedrijfsrevisor

Bram VUYLSTEKE, notaris.

Bijlagen -bij- bet-Belgiseh Staatsblad- _ -1$f01f201 1 =-A-nuex-es du-Moniteur belge-

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.06.2010, NGL 11.08.2010 10412-0567-011
06/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 11.06.2009, NGL 30.09.2009 09790-0079-012

Coordonnées
GROEP LD

Adresse
MAASTRICHTERSTRAAT 99 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande