GROEPSPRAKTIJK DE DAM

BV CVBA


Dénomination : GROEPSPRAKTIJK DE DAM
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 536.905.787

Publication

02/08/2013
ÿþMod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

R B

- 2M3

AA

Neergelegà ter grime oer1 yank v. koophandel te TONGEREN

19 -07- 2013

?iièortèlgriflier, Griffie

Vc MONITEU

beh( zs4or

aai ELGISCH S

Bel

Stea



Ï11



*13121 72





Ondernemingsar : Q 5 .3 5. 9 0 5. 7 8 7

Benaming

(voluit) : Groepspraktijk De Dam

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3630 Maasmechelen, Oenselstraat 6

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Tom COLSON, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLSON&FAGARD, geassocieerde notarissen", met zetel te Maasmechelen, op 17 juli 2013, neergelegd ter registratie, dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid werd opgericht door:

1) De heer BEMELMANS Bruno Pierre Cornelis Eliane Marie Francis, geboren te Genk op 08 augustus;

1960, (N.N. 60.08.08 333-64), wonend te 3630 Maasmechelen, Looheuvelstraat 15.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel, ongewijzigd, zoals hij verklaart,

2) Mevrouw MANDERVELT Ann, geboren te Diest op 27 april 1971, (N.N. 71.04.27 178-46), wonend te 3630 Maasmechelen, Sint-Andreasstraat 23,

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebreke aan een huwelijkscontract, ongewijzigd, zoals zij verklaart, 3)De heer TRUYEN Jozef Jacob Gertrudis, geboren te Opglabbeek op 2 juli 1950, (N.N. 50.07.02 223-40),

" wonend te 3630 Maasmechelen, Oude Baan 293.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel van gemeenschap van goederen, ingevolge huwelijkscontract verleden

voor notaris Denys, destijds te Zwevegem, op 1 juli 1975, ongewijzigd, zoals hij verklaart.

4) De heer BUNTINX Frank Jan Victor Maria, geboren te Hasselt op 29 oktober 1950, (N.N. 50,1029 2292 21), wonend te 3630 Maasmechelen, Dokter Haubenlaan 43.

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge akte verleden voor notaris Vankrunkelsven, destijds te Leopoldsburg op 28 juni 1975, ongewijzigd zoals hij verklaart.

5) Mevrouw CRUYS tien Barbara Andrea, geboren te Maaseik op '15 maart 1986, (N.N. 86.03.15. 130-80), , ongehuwd en verklarend een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonend te 3650: Dilsen-Stokkem, Kerkhofstraat 7/2.

6) Mevrouw ERRICO Jessie Josephine Mario, geboren te Genk op 11 januari 1985, (N.N. 85.01.11 121-82) echtgenote van de heer VIANE Simon en verklarend geen verklaring tot wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonend te 3630 Maasmechelen, Oude Baan 644.

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris velghe te Maasmechelen op 24 april 2013; zonder latere wijziging, zoals zij verklaart.

Oprichting

De vennootschap is opgericht onder de naam "GROEPSPRAKTIJK DE DAM", waarvan de zetel gevestigd is te 3630 Maasmechelen, Oenselstraat 6 en met een kapitaal van groot zevenendertig duizend vijfhonderd euro (¬

37.500,-), vertegenwoordigd door

Driehonderd (300) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/300ste van het kapitaal,

vertegenwoordigen.

Inschrijving op kapitaal

De driehonderd (300) aandelen werden als volgt onderschreven:

1.Voornoemde heer BEMELMANS Bruno: titularis van vijftig aandelen (50) en volledig volstort, zijnde

zesduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 6.250,-).

2.Voornoemde mevrouw MANDERVELT Ann: titularis van vijftig aandelen (50) en volledig volstort, zijnde

zesduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 6.250,-).

3.Voornoemde heer TRUYEN Jos: titularis van vijftig aandelen (50) en volledig volstort, zijnde zesduizend

tweehonderd vijftig euro (¬ 6.250,-).

4.Voornoemde heer BUNTINX Frank: titularis van vijftig aandelen (50) en volledig volstort, zijnde zesduizend

tweehonderd vijftig euro (¬ 6.250,-).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

5.Voornoemde mevrouw CRUYS Lien: titularis van vijftig (50) aandelen en volledig volstort, zijnde zesduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 6250,-).

6.Voornoemde mevrouw ERRICO Jessie: titularis van vijftig (50) aandelen en volledig volstort, zijnde zesduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 6250,-).

Totaal: driehonderd (300) aandelen.

Bijkomende verklaring:

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zevenendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 37.500,-).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd overeenkomstig art. 399 W. Venn. ver& deze op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank.

Een bewijs van deze deponering werd afgegeven door voornoemde instelling en zal door ondergetekende notaris bewaard worden in zijn dossier.

STATUTEN (UITTREKSEL).

ARTIKEL EEN - RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap reet beperkte aansprakelijkheid.

Zij krijgt de naam: "GROEPSPRAKTIJK DE DAM". Deze benaming dient steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd te worden door de woorden "burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " of door de afkorting "BV CVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

ARTIKEL TWEE - ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3630 Maasmechelen, Oenselstraat 6 en mag, mits naleving van de toepasselijke taalwetgeving, worden verplaatst naar elke andere plaats in België door eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan,

Elke wijziging van de maatschappelijke zetel zal door het bestuursorgaan bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De arts kan een bijkomende praktijk vestigen in België op voorwaarde dat de spreiding van diens activiteiten wordt gemotiveerd, de plaats van diens hoofdactiviteit wordt aangeduid en na voorafgaande goedkeuring door de bevoegde Provinciale Raad. De vennootschap kan mits voorafgaande goedkeuring van de Provinciale Raad haar zetel verplaatsen naar het buitenland. Indien de zetel evenwel gevestigd is in het buitenland dient zij te voldoen aan de volgende 2 voorwaarden:

1.De maatschappelijke zetel moet gevestigd zijn in een lidstaat van de EU;

2.De statuten van een vennootschap moeten een Belgische rechtbank vermelden om eventuele geschillen te beslechten.

Elke zetelverplaatsing dient bekendgemaakt te worden aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren,

ARTIKEL DRIE - DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Het beoefenen van de geneeskunde door de huisartsen-vennoten die deel van haar uitmaken. Dit zijn uitsluitend geneesheren, die ingeschreven zijn op de ledenlijst van de Orde der Geneesheren, bevoegd om de geneeskunde uit te oefenen en actief de medische activiteit in het kader van de vennootschap uit te oefenen. Het organiseren, bevorderen en structureren van de beroepsactiviteiten van de geneesheren huisartsen-vennoten, rekening houdend met de regels van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunde. De geneeskunde wordt beoefend in naam en voor rekening van de vennootschap. De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

Deze activiteit omvat tevens de inning en het beheer van de erelonen voor rekening van de vennootschap. Dit omvat:

-het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheren-huisartsen-vennoten.

-het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit.

De aankoop, het huren en of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van haar vennoten.

-het aanleggen van reserves, nodig tot het aanschaffen van alle apparatuur en gebouwen, om de medische discipline van de vennoten-geneesheren-huisartsen uit te oefenen.

-de mogelijkheid scheppen voor de geneesheren-huisartsen-vennoten zich verder te bekwamen en de evolutie in hun vakgebied te volgend, teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. De vennootschap kan zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer ter zake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. Dit houdt onder meer in dat de vennootschap alle investeringen en beleggingen kan uitvoeren zoals onder meer de aankoop de verhuring en de oprichting van gebouwen, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt. Beslissingen inzake investeringsbeleid dienen met unanimiteit van de stemmen door de vennoten worden getroffen. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening.

Alle uit de medische activiteit voorvloeiende uitgaven worden door de vennootschap vereffend.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Het maatschappelijk doel mag enkel nagestreefd worden mits eerbiediging van de deontologische regels, meer bepaald van de regels m.b.t. de vrije keuze van arts door de patiënt, de diagnostische en therapeutische onafhankelijkheid van de geneesheer, de bewaring van het medisch geheim en de waardigheid en professionele onafhankelijkheid van de praktiserende arts.

De vennootschap kan in het algemeen alle handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

ARTIKEL VIER - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt.

Het aanvangskapitaal bedraagt zevenendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 37.500,-).

Het VAST gedeelte van het kapitaal is gelijk aan zevenendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 37.500,-).

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten VERANDERLIJK voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het kapitaal overtreft.

ARTIKEL ZES  DE AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal is verdeel in aandelen op naam onderverdeeld in aandelen zonder nominale waarde. Elk aandeel is voorzien van een volgnummer.

Elk aandeel moet minstens voor één vierde worden volstort.

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele andere soort effecten, ongeacht hun naam, worden uitgegeven die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op een deel van de winst.

Een met het vast gedeelte van het kapitaal overeenstemmend aantal aandelen moet te allen tijde onderschreven zijn.

Buiten de hiervoor bedoelde aandelen van de vennootschap waarop werd ingeschreven, mogen tijdens haar bestaan andere aandelen worden uitgegeven, onder meer in het kader van de opneming van nieuwe vennoten of van een verhoging van inschrijvingen. Het bestuursorgaan van de vennootschap bepaalt de uitgifteprijs, het bij de inschrijving te storten bedrag en, in voorkomend geval, de tijdstippen voor de opvraging van de nog te storten bedragen en de rente verschuldigd op die bedragen.

De vennoten die voor de uitvoering van hun stortingen binnen de vastgestelde termijnen in gebreke blijven, zijn van rechtswege en zonder ingebrekestelling verplicht een interest gelijk aan de wettelijke intrest, vermeerderd met 2,5% te betalen vanaf de dag waarop het bedrag eisbaar is en dit onverminderd het recht van de vennootschap om in rechte de inning van het gehele verschuldigde saldo of de vernietiging van de inschrijving of de uitsluiting van de in gebreke gebleven vennoot te vorderen.

Van de aandelen waarop de storting niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort zolang de regelmatig opgevraagde en eisbare storting niet hebben plaatsgevonden.

ARTIKEL ACHT  VORM VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam; ten opzichte van de vennootschap zijn ze ondeelbaar. Deze laatste heeft het recht in geval van onverdeeldheid de rechten verbonden aan de aandelen op te schorten tot de erkenning van één enkele mede-eigenaar ais de eigenaar ten opzichte van de vennootschap.

Zijn de aandelen bezwaard met een vruchtgebruik, dan bezit de vruchtgebruiker het stemrecht, behoudens verzet vanwege de blote eigenaar; in dat geval wordt het stemrecht opgeschort.

Als aandelen gesplitst zijn worden de rechten van de aandelen geschorst tot de overdracht van deze aandelen in volle eigendom toebehoren aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden om als vennoot in aanmerking te komen.

ARTIKEL ACHTTIEN  BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die samengesteld is uit natuurlijke personengeneesheren of rechtspersonen, benoemd door de algemene vergadering.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders waarvan er minstens één steeds geneesheer -vennoot dient te zijn. Indien een niet-vennoot als zaakvoerder benoemd wordt, treedt deze op als mede - zaakvoerder en dienen zijn beslissingen bekrachtigd te worden door de vennoot - zaakvoerder.

a ti~

"

Medische handelingen, handelingen die betrekking hebben op de medische praktijkvoering, op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of op het beroepsgeheim van de vennoten, vallen expliciet buiten de bevoegdheid van de niet-vennoot zaakvoerder. De niet -- vennoot zaakvoerder kan een natuurlijk persoon zijn in welk geval de identiteit ervan bij de Orde bekend dient te zijn. De niet-vennoot zaakvoerder kan ook een rechtspersoon zijn in welk geval uit de statuten van deze rechtspersoon moet blijken dat het om een managementvennootschap gaat en waarvan het doel niet strijdig is met de Code van de Geneeskundige Plichtenleer. Bovendien dient de naam van de natuurlijk persoon die de rechtspersoon binnen de professionele vennootschap vertegenwoordigt, bij de Orde bekend te zijn.

Duur van het mandaat en vergoeding :

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt de enige geneesheer -vennoot benoemd voor de duur van 20 jaar, hernieuwbaar. Van zodra de vennootschap meerhoofdig is, wordt het mandaat van de vennoot -zaakvoerder(s) beperkt tot 6 jaar, hernieuwbaar.

Het mandaat een niet-vennoot zaakvoerder is steeds beperkt tot een maximum van 6 jaar, hernieuwbaar. Zijn benoeming dient bekrachtigd te worden door de algemene vergadering. Hij kan nooit statutair benoemd worden. Het mandaat van de zaakvoerders  vennoot of niet-vennoot  kan vergoed worden. Deze vergoeding dient in overeenstemming te zijn met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

ARTIKEL DRIEE=NTWINTIG  VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door drie bestuurders, waarvan minstens één de voorzitter van de raad van bestuur of gedelegeerd bestuurder-zaakvoerder is.

ARTIKEL ZESENTWINTIG --- OPROEPING

De algemene vergadering wordt opgeroepen door het bestuursorgaan. Dat moet geschieden door middel van een aangetekende brief met opgave van de agenda, ten minste vijftien dagen váár de datum van de bijeenkomst aan de vennoten verstuurd.

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om 20 uur om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, overeenkomstig artikel 31, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vdôr de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

De vergadering kan ook in buitengewone zitting worden opgeroepen. Dat moet geschieden op verzoek van vennoten met ten minste een vijfde van alle aandelen in hun bezit of in voorkomend geval van een commissaris. Ze moet dan binnen de maand na het verzoek worden bijeengeroepen.

De algemene vergaderingen komen bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd, opgegeven in het oproepingsbericht. Als de verga-'dering bij een notaris bijeenkomt, mag ze plaatsvinden in gelijk welke andere plaats vermeld in het oproepingsbericht voor zover ze gelegen is in het gerechtelijke arrondissement waartoe die gemeente behoort. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of de ondervoorzitter van de raad van bestuur en, zo deze afwezig of verlet zijn, door de bestuurder daartoe door de raad aangewezen of bij gebrek aan een dergelijke aanwijzing, door de oudste bestuurder aanwezig op de vergadering, met dien verstande evenwel dat de voorzitter een vennoot moet zijn.

De voorzitter wijst de secretaris aan die weliswaar geen vennoot hoeft te zijn.

De vergadering wijst onder de aanwezige vennoten twee stemopnemers aan.

De voorzitter, de secretaris en de twee stemopnemers vormen samen "het bureau".

ARTIKEL TWEEËNDERTIG  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder kalenderjaar.

ARTIKEL VIERENDERTIG  WINSTVERDELING

Jaarlijks wordt door de algemene vergadering van de nettowinst een bedrag van tenminste 1/20ste afgenomen voor de vorming van een reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds 1/10de van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2014.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2015, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de bestuurder gedurende de tussentijd.

De comparanten verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel zal gedeponeerd zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ k ,

t

à

De comparanten verklaren dat de vennootschap' met toepassing van art.'eW. Venn. de verbintenissen' overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 9 maart 2013.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van deze oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig art. 60 W. Venn. te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

SLOTBEPALINGEN.

- De comparanten hebben bovendien besloten:

a. het aantal bestuurders thans vast te stellen op 6.

b. te benoemen tot de functie van bestuurder:

- De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTERSPRAKTIJK BRUNO BEMELMANS", met zetel te Maasmechelen, Looheuvelstraat 15, met ondernemingsnummer 0860.402.074, RPR Tongeren, met als vaste vertegenwoordiger, de heer BEMELMANS Bruno voornoemd;

- De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. ANN MANDERVELT', met zetel te Maasmechelen, Sint-Andreasstraat 23, met ondernemingsnummer 0525.900.049, RPR Tongeren, met als vaste vertegenwoordiger, mevrouw MANDERVELT Ann voornoemd;

- De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. TRUYEN JOS, met zetel te Maasmechelen, Oude Baan 293 ondernemingsnummer 0845.564.242, RPR Tongeren, met als vaste vertegenwoordiger, de heer TRUYEN Jozef voornoemd;

- De heer BUNTINX Frank voornoemd;

- Mevrouw CRUYS Lien voornoemd;

- Mevrouw ERR1CO Jessie voornoemd;

Dewelke verklaren het mandaat van bestuurders te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

Wordt benoemd tot de voorzitter van de Raad van Bestuur: voornoemde Ann MANDERVELT

c. het mandaat van de bestuurders vast te steilen voor 6 jaar.

d, de algemene vergadering beslist of het mandaat van de bestuurder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend. Is het mandaat van de bestuurder bezoldigd, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met een eenvoudige meerderheid van stemmen, ofwel de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of proportionele bezoldiging.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht.

De oprichters en de aldus benoemde bestuurders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de kruispuntbank der ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de administratie der directe belastingen, de aanvraag van vergunningen, registraties en dergelijke en om alle noodzakelijke stukken te ondertekenen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de hierbij betrokken instanties, met name:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BAAT ACCOUNTANTS EN ADVISEURS", met zetel te Maasmechelen, Rijksweg 503 bus 4  BTW BE 0846.343.212 RPR Tongeren.

VOOR EENSLUIDENDE BEKNOPT UITTREKSEL, neergelegd voor registratie ter verkrijging van onmiddellijke rechtspersoonlijkheid.

yr

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa " Naam en handtekening

Coordonnées
GROEPSPRAKTIJK DE DAM

Adresse
OENSELSTRAAT 6 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande