GROOTHANDEL K.V.S. DILSEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GROOTHANDEL K.V.S. DILSEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 838.565.394

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 30.07.2013 13367-0171-012
11/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.04.2012, NGL 07.05.2012 12109-0466-007
12/12/2011
ÿþJ MoA 2.1

L. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



b

s

*11186464*

Neergslagd ter griflie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

0e Hoofdgriffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch StáhtsbTad _ i2TÏ2/2611- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0838.565.394

Benaming

(voluit) : GROOTHANDEL K.V.S. DILSEN

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap 2111112011,;

Zetel : Rijksweg 180, 3650 Dilsen-Stokkem

Onderwerp akte : Ontslag en Benoeming - kennisname vaste vertegenwoordiger

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN GEHOUDEN OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering neemt kennis van het ter zitting aangeboden ontslag van de voltallige raad van name: bestuur, met`



-De heer Robert Thevissen, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Vissersstraat 18A; -Mevrouw Josette Bosmans, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Vissersstraat 18A; -Mevrouw Ilse Thevissen, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Vissersstraat 20.

De vergadering aanvaardt dit ontslag met ingang van heden.

De vergadering dankt de bestuurders voor hun diensten die zij ten behoeve van de vennootschap hebben' bewezen.

Onmiddellijk na de goedkeuring van de jaarrekening over het lopend boekjaar, zal de jaarvergadering oordelen over het verlenen van décharge voor de uitoefening van hun mandaat.

De vergadering besluit vervolgens te benoemen tot nieuwe bestuurders voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017:

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "K.V.S. Holding", met maatschappelijke zetel te 3650 Dilsen-Stokkem, Rijksweg 180, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0840.243.197 en gekend bij de BTW-administratie onder nummer BE 0840.243.197, gerechtelijk arrondissement Tongeren, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Patrick Van Lessen, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Vissersstraat 20;

-de heer Patrick Van Lessen, voornoemd.

De eventuele bezoldiging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "K.V.S. Holding", ; voornoemd zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

Het mandaat van de heer Patrick Van Lessen, voornoemd, is onbezoldigd.

De aldus benoemde bestuurders, verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 21/11/2011 GEHOUDEN OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De raad van bestuur neemt kennis van de beslissing van de nagenoemde bestuurder - vennootschap waarbij, in overeenstemming met artikel 61 § 2 Wetboek van vennootschappen, een vaste vertegenwoordiger wordt aangeduid voor de uitoefening van haar bestuurdersmandaat in onze vennootschap, blijkens notulen van de beslissing van de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "K.V.S.' Holding", met zetel te 3650 Dilsen-Stokkern, Rijksweg 180, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vaar-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

nummer 0640.243.197 en gekend bij de BTW-administratie onder het nummer BE 0840.243.197, gerechtelijk arrondissement Tongeren, waarbij de heer Patrick Van Lessen, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Vissersstraat 20, wordt aangeduid als vaste vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Een kopie van de desbetreffende notulen van het bestuursorgan van de voornoemde bestuurders; vennootschap werd voorgelegd aan de raad en zal worden bewaard in het archief van de vennootschap.

Vervolgens besluit de raad van bestuur om voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017 te benoemen tot gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de Raad van Bestuur:

CDe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "K.V.S. Holding", voornoemd en ' vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Patrick Van Lessen, voornoemd.

In deze hoedanigheid zal de gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen, overeenkomstig artikel 16 van de statuten.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid beschikken over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

De gedelegeerd bestuurder kan namelijk alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of de te openen rekeningen alle zodanige verrichtingen doen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, en dit ongeacht het bedrag.

De gedelegeerd bestuurder kan in deze hoedanigheid de vennootschap vertegenwoordigen voor alle , verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, ' elektriciteit, water en anderen, en dit ongeacht het bedrag.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "K.V.S. Holding", voornoemd en vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaart het haar toegekende mandaat te aanvaarden.

Vervolgens stelt de raad van bestuur de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om in het kader van de voomoemde beslissing voor onze vennootschap alle formaliteiten van wijziging bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede de BTW-administratie te vervullen en te dien einde ook alle stukken en aksen te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers , van Deloitte Fiduciaire, Tax & Legal Services die woonsikeuze doen op het kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13:

* Mejuffrouw Marion Dreesen;

* Mejuffrouw .!olien Van Aerschot.

Voor eensluidend uittreksel

Voor K.V.S. Holding BVBA

Haar vaste vertegenwoordiger

De heer Patrick Van Lessen

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

26/08/2011
ÿþ Mot' 2.1

~ 1 _?3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





iueeiyesaya ti y.,,,,. ,.4, rechtbank y. k000handel te TONGEREN

1 6 -08- 2011 .i~ .

De Hoofdgrlffier, Griffie . ~

Voor behoui tIININVRV11IIIVINVfl~ lit

aan h +11130998

Belgis Staatst:

J

Ondernemingsnr : o g 3 8 5 6 5, 3 9 4 Benaming

(voluit) : GROOTHANDEL K.V.S. DILSEN

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3650 Dilsen-Stokkem, Rijksweg 180

Onderwerp akte : Oprichting (ingevolge partiële splitsing)

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Nele Schotsmans te Dilsen-Stokkem op 29 juli 2011, geregistreerd te Maaseik op 05 augustus 2011 blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Groothandel K.V.S. Dilsen", waarvan de zetel gevestigd is te 3650 Dilsen-Stokkem, Rijksweg 180, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0401.317.407 en gekend bij de BTW-administratie onder nummer BE 0401.317.407, gerechtelijk arrondissement Tongeren. Opgericht onder de vorm van een personenvenootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd "K.V.S. Dilsen", bij akte verleden voor notaris Houben te Eisden op zesentwintig november negentienhonderdvijfenzestig, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van eenentwintig december daarna, onder het nummer 35600, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst ingevolge proces-verbaal opgemaakt voor notaris Karel Schotsmans te Dilsen-Stokkem op tweeëntwintig juli tweeduizend en acht, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van achttien augustus daarna, onder het nummer 08135331, waarbij de volgende voor publicatie vatbare beslissingen werden genomen :

EERSTE BESLUIT: KENNISNAME VERSLAGEN

De vergadering neemt kennis van en bespreekt de hierna vermelde stukken:

- het voorstel tot partiële splitsing, waarvan de aandeelhouders kosteloos de mogelijkheid hebben een afschrift te bekomen;

- de jaarrekeningen nopens de laatste drie boekjaren van de betrokken vennootschap;

- het bijzonder verslag van een bedrijfsrevisor nopens de inbreng in natura, opgesteld in toepassing van artikel 444 §1 van het Wetboek van vennootschappen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BB&B Bedrijfsrevisoren", voornoemd en vertegenwoordigd ais gezegd, nopens de inbreng in natura in de nieuw op te richten naamloze vennootschap "Groothandel K.V.S.Dilsen", luiden letterlijk als volgt : "De inbreng in natura tot oprichting van de naamloze vennootschap «GROOTHANDEL K.V.S. DILSEN» bestaat uit de bedrijfstak «groothandel voor verwarming, ventilaties, airconditioning, sanitaire installaties» van de naamloze vennootschap «GROOTHANDEL K.V.S. DILSEN», met maatschappelijke zetel te 3650 Dilsen-Stokkem, Rijksweg 180, zoals beschreven in het splitsingsvoorstel neergelegd op 17 juni 2011.

Ondergetekende, de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te B-2400 Mol, Hangarstraat 1/1, permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren» met maatschappelijke zetel te B-3020 Herent, Half Daghmael 11 bus 1, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3.de voor de inbreng in natura weerhouden methode van waardering, zijnde aan boekwaarde, bedrijfseconomisch verantwoord is, rekening houdend met de in dit verslag weergegeven context en de boekhoudkundige continuiteit van de splitsingsverrichting en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat deinbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toekenning van 1.360 nieuwe aandelen zonder nominale waarde van de naamloze vennootschap «GROOTHANDEL K.V.S. DILSEN», toe te kennen aan de bestaande aandeelhouders van de naamloze vennootschap «GROOTHANDEL K.V.S. DILSEN» in verhouding

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

tot hun aandelenbezit in de overdragende vennootschap, met uitzondering van de aandelen die worden aangehouden door de overdragende vennootschap zelf.

Dit verslag is bedoeld voor de buitengewone algemene vergadering van de NV «GROOTHANDEL K.V.S. DILSEN» die besluit over de inbreng in natura tot oprichting van de vennootschap ingevolge een partiële splitsing in het kader van artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen en kan niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. ("no fairness opinion")

Opgemaakt ter goeder trouw,

Mol, 28 juli 2011 (getekend) «BB&B Bedrijfsrevisoren», Burg. Venn. o.v.v.e. BVBA, Vertegenwoordigd door Frank Bloemen".

Aan de voorzitter wordt door de vergadering ontslag verleend van de integrale voorlezing van het voormeld voorstel tot partiële splitsing en van voormeld verslag nopens de inbreng in natura.

Een origineel exemplaar van dit verslag wordt door de voorzitter van de vergadering en door mij, notaris, "ne varietur" geparafeerd en zal samen met een uitgifte van deze notariële akte in het archief van de overnemende vennootschap worden bewaard.

De vergadering neemt vervolgens kennis van artikel 749, eerste en tweede lid van het Wetboek van vennootschappen en besluit, in toepassing daarvan, af te zien van de toepassing van de artikelen 745, 746 en 748 van het Wetboek van vennootschappen, in de mate deze artikelen verwijzen naar de verslaggeving inzake partiële splitsing.

TWEEDE BESLUIT  BESLUIT TOT PARTIËLE SPLITSING EN OPRICHTING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "Groothandel K.V.S. Dilsen"

a. PARTIËLE SPLITSINGSVERRICHTING  kAPITAALVERMINDERING

De vergadering besluit, onder de opschortende voorwaarde van de oprichting van de naamloze vennootschap "Groothandel K.V.S. Dilsen", tot partiële splitsing in toepassing van de artikelen 677 en 742 van het Wetboek van vennootschappen, door inbreng door de overdragende naamloze vennootschap "Groothandel K.V.S. Dilsen" van alle activa- en passivabestanddelen gerelateerd aan de bedrijfstak "Groothandel", in een nieuw op te richten naamloze vennootschap "Groothandel K.V.S. Dilsen", en waarbij de overdragende naamloze vennootschap "Groothandel K.V.S. Dilsen" niet ophoudt te bestaan.

Bijgevolg zullen de hierna vermelde activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap met alle rechten en verplichtingen per een januari tweeduizend en elf overgaan op de nieuw op te richten naamloze vennootschap "Groothandel K.V.S. Dilsen".

Ingevolge de partiële splitsing wordt het kapitaal van de overdragende vennootschap "Groothandel K.V.S. Dilsen" verminderd met honderdzesenzeventigduizend honderdrieënvijftig euro veertien cent (¬ 176.153,14) om het kapitaal te brengen van vierhonderd drieënzestigduziend vijfhonderdzestig euro negenentachtig cent (¬ 463.560,89) op tweehonderd zevenentachtigduizend vierhonderdenzeven euro vijfenzeventig cent (¬ 287.407,75), door inbreng van het hierna beschreven afgesplitste vermogen.

Deze kapitaalvermindering gebeurt zonder vernietiging van aandelen, doch door pro rata vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

(men slaat over)

B.2. Algemene voorwaarden van de inbreng

Voormelde activa- en passivabestanddelen gerelateerd aan de bedrijfstak "Groothandel" worden afgesplitst naar de nieuw op te richten naamloze vennootschap "Groothandel K.V.S. Dilsen" volgens de hierna vermelde voorwaarden:

a. de inbreng geschiedt op basis van de jaarrekening van de overdragende vennootschap per eenendertig december tweeduizend en tien;

b. aile rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf een januari tweeduizend en elf met betrekking tot de overgedragen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap "Groothandel K.V.S. Dilsen", waarin de betrokken bestanddelen worden ingebracht;

c. de inbreng door de overdragende vennootschap in de verkrijgende vennootschap omvat de geheelheid van activa- en passivabestanddelen verbonden aan haar bedrijfstak "Groothandel" inclusief de eventuele immateriële bestanddelen verbonden aan deze bedrijfstak.

Tevens omvat deze inbreng ingevolge partiële splitsing, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, alle lopende overeenkomsten die de overdragende vennootschap heeft aangegaan in het kader van haar bedrijfstak "Groothandel".

Alle verbintenissen verbonden aan de ingebrachte activa- en passivabestanddelen, ongeacht met wie ze gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de nieuwe vennootschap "Groothandel K.V.S. Dilsen", met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijke voorgeschreven openbaarmaking van het besluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de overgedragen verbintenissen blijven onverkort behouden. De verkrijgende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overdragende vennootschap met betrekking tot de ingebrachte activa en passivabestanddelen.

d. de verkrijgende vennootschap heeft de voile eigendom van de ingebrachte activabestanddelen vanaf haar oprichting; zij wordt geacht het genot er van te hebben vanaf één januari tweeduizend en elf en draagt vanaf zelfde datum alle belastingen en taksen die betrekking hebben op de ingebrachte goederen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

e. de verkrijgende vennootschap ontvangt uit het archief van de overdragende vennootschap de originele documenten en bescheiden die verband houden met de ingebrachte activa- en passivabestanddelen; in de mate dat deze documenten niet splitsbaar zijn, worden de originelen bewaard op de zetel van de verkrijgende vennootschap waar ze ter inzage gehouden worden van de overdragende vennootschap en haar bestuursorgaan; deze laatste kan er op verzoek door het bestuur van de bewaarnemende vennootschap echtverklaarde afschriften van bekomen;

f. alle niet-geboekte, niet-gekende of vergeten activa en passiva en aile activa en passiva die later zouden ontdekt worden betreffende de afgesplitste bedrijfstak, worden geacht toe te behoren aan de verkrijgende vennootschap "Groothandel K.V.S. Dilsen";

g. de verkrijgende vennootschap wordt geacht de voortzetting te zijn van de overdragende vennootschap voor alle contracten met betrekking tot de ingebrachte activa- en passivabestanddelen door de overdragende vennootschap aangegaan;

h. overeenkomstig artikel 767 van het Wetboek van vennootschappen blijft de overdragende vennootschap hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden die op heden zeker en opeisbaar zijn en die worden overgedragen aan de verkrijgende vennootschap; de aansprakelijkheid is beperkt tot het netto-actief dat de overdragende vennootschap behoudt buiten het ingebrachte vermogen.

(men slaat over)

OPRICHTING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "Groothandel K.V.S. Dilsen"

Vervolgens verzoekt de algemene vergadering mij, notaris, de oprichting van de naamloze vennootschap "Groothandel K.V.S. Dilsen" vast te stellen als volgt:

Il. Inschrijving op het kapitaal

Op het kapitaal van de nieuw op te richten vennootschap wordt volledig ingeschreven door inbreng in natura, en dit als volgt:

- de inbreng in natura bestaat uit de inbreng van alle activa- en passivabestanddelen gerelateerd aan de bedrijfstak "Groothandel" van de overdragende vennootschap "Groothandel K.V.S. Dilsen", tegen de modaliteiten en voorwaarden zoals hiervoor bepaald;

- als vergoeding voor deze inbreng worden er aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap (andere dan de vennootschap zelf) in totaal duizend driehonderdzestig (1.360) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend, waarbij de verdeling geschiedt a rato van de onderlinge aandelenverhouding in de overdragende vennootschap, in die zin dat elke aandeelhouder van de overdragende vennootschap, behoudens de overdragende vennootschap zelf, één (1) aandeel verkrijgt van de verkrijgende vennootschap voor elk aandeel dat hij/zij aanhoudt in de overdragende vennootschap, te weten:

a. aan de huwgemeenschap, bestaande tussen de heer Robert Thevissen en mevrouw Josette Bosmans, beiden voornoemd: duizend driehonderdnegenenvijftig (1.359) aandelen;

b. aan mevrouw Ilse Thevissen voornoemd: één (1) aandeel.

In toepassing van artikel 756 § 2 van het Wetboek van vennootschappen, vindt er geen omwisseling plaats

van aandelen van de nieuwe vennootschap tegen aandelen van de gesplitste vennootschap die worden

gehouden door de gesplitste vennootschap zelf.

Plaatsing kapitaal

De verschijners stellen vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap volledig

geplaatst en integraal volgestort is.

STATUTEN (bij uittreksel)

Artikel één  Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt

de naam "Groothandel K.V.S. Dilsen".

Artikel twee  Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3650 Dilsen-Stokkem, Rijksweg 180.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest, overgebracht

worden.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en

stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

Artikel drie  Doel

De vennootschap heeft als doel:

I.Specifieke activiteiten

Groothandel voor de aankoop en verkoop van verwarming (centrale, elektrische, andere), ventilaties,

airconditioning, sanitaire installaties, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

Il. Algemene activiteiten

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm, alsmede het betrokken zijn bij wijze van inbreng,

samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en

vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in

rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren,

onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest

ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan

kredietinstellingen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

El Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel vijf  Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdzesenzeventigduizend honderddrieënvijfig euro veertien cent (¬ 176.153,14) en is verdeeld in duizend driehonderdzestig (1.360) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Artikel tien  Samenstelling raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel zestien  Externe vertegenwoordigings-bevoegdheid

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door één gedelegeerd bestuurder alleen optredend of door twee bestuurders samen optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoorde-lijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

Artikel zeventien  Controle

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor een termijn van drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen.

Een commissaris kan tevens belast worden met uitzonderlijke werkzaamheden en bijzondere opdrachten zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, en daartoe bezoldigd worden.

Buiten deze bezoldigingen mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

Artikel achttien -- Bijeenkomst  BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste vrijdag van de maand april om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Artikel drieëntwintig  Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel vierentwintig  Winstbesteding

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, de uitkering van een eerste dividend ad één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal, welk dividend toekomt aan de niet afgeloste aandelen, elk voor een gelijk deel.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Artikel vijfentwintig  Ontbinding  Vereffening  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd. Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van hun benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel heeft gesteld tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan door de rechtbank van koophandel. Zij kan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

deze handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken.

indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigdheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Verklaringen

Eerste boekjaar en jaarvergadering

Het eerste boekjaar vangt aan op heden om te eindigen op eenendertig december tweeduizend en elf, met dien verstande dat de naamloze vennootschap "Groothandel K.V.S. Dilsen" de verrichtingen door de overdragende vennootschap "Groothandel K.V.S. Dilsen" in haar naam gesteld sedert één januari tweeduizend en elf boekhoudkundig voor haar rekening neemt, betreffende de in de nieuwe vennootschap ingebrachte vermogensbestanddelen.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand april van het tweeduizend en twaalf.

Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

Benoemingen

Tot bestuurders worden benoemd:

Al De heer Robert Thevissen, voornoemd;

Bl Mevrouw Josette Bosmans, voornoemd;

Ct Mevrouw lise Thevissen, voornoemd;

De bezoldiging van de bestuurders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

De aldus benoemde bestuurders, tegenwoordig als gezegd verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

De aldus toegekende opdrachten gaan in van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft en vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend zeventien.

De bestuurders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van de statuten en de wet. Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurders op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

" Er wordt geen commissaris benoemd.

DERDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING OPSCHORTENDE VOORWAARDE EN PARTIËLE SPLITSING

De vergadering stelt vast dat de oprichting van de naamloze vennootschap "Groothandel K.V.S. Dilsen", zoals vermeld in het tweede besluit hiervoor, effectief verwezenlijkt is. De vergadering stelt dientengevolge vast dat de opschortende voorwaarden voor de partiële splitsing en de daarmee gepaard gaande kapitaalvermindering binnen de overdragende vennootschap eveneens verwezenlijkt zijn, en dat de afsplitsing van de activa- en passivabestanddelen gerelateerd aan de bedrijfstak "Groothandel" van de overdragende naamloze vennootschap "Groothandel K.V.S. Dilsen" definitief is geworden.

De ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat de schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de partiële splitsing in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad.

TWAALFDE BESLUIT  OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur van de overdragende vennootschap tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoiirdineerde tekst der statuten van de overdragende vennootschap.

De hier aanwezige bestuurder stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen, dit zowel voor de overdragende vennootschap als voor de verkrijgende nieuw opgerichte vennootschap "Groothandel K.V.S. Dilsen", en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13:

" Mejuffrouw Marion Dreesen;

" Mejuffrouw Jolien Van Aerschot;

" Mejuffrouw Emilie Ickroth.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

KAREL SCHOTSMANS, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd een voor eensluidend verklaard afschrift van de akte-partiële splitsing en

oprichting en het verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 10.07.2015 15292-0174-012

Coordonnées
GROOTHANDEL K.V.S. DILSEN

Adresse
RIJKSWEG 180 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande