GROOTHANDEL KANTERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GROOTHANDEL KANTERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.231.821

Publication

26/05/2014
ÿþ Md PDF 11,1

Tjejf..1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid Van de iiiiti--uriientérénde notaris, .....................

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening.

II

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

15 MEI 2014

Griffle

0473.231.821

GROOTHANDEL KANTERS

Naamloze vennootschap

Ondememingsnr Benaming (voluit) :

(verkort):

Rechtsvorm

Zetel: Heikant 21, 3930 Hamont-Achel, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Ontslag bestuurder en afgevaardigd bestuurder

Tekst:

Op de bijzondere algemene vergadering van 04 april 2014 neemt Dhr. Dericks Koen zijn

ontslag als bestuurder en afgevaardigd bestuurder. Hem wordt algehele kwijting verleend voor het door hem gevoerde beleid.

Dericks Kim

Afgevaardigd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

0 3 JUL1 20%

Griffie

dcieling HASS£LT

11111131111111 Hill

V bah aa Be Stai iii

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd'de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) : 0473.231.821

(verkort) : GROOTHANDEL KANTERS





Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Heikant 21 - 3930 Hamont-Achel

Onderwerp(en) akte: OMZETTING IN BVBA

Uit een akte, verleden voor ondergetekende notaris, Jan CLOET, te Peer op 30 juni 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders volgende besluiten heeft getroffen: EERSTE BESLUIT HERBENOEMING VAN BESTUURDER

Voormelde vennoten besluiten te herbenoemen als bestuurder en aldus haar mandaat te verlengen, en dit met terugwerkende kracht vanaf de algemene vergadering van 2013: mevrouw DERICKS Kim Anna, voornoemd. TWEEDE BESLUIT OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Verslagen

De vergadering erkent kennis gekregen te hebben van:

a) het bijzonder verslag van de bestuurders de dato 27 mei 2014, opgesteld in toepassing van artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen inzake de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

b) het revisoraal verslag van de BVBA Hubert Vencken Bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 3960 Bree, Millenstraat 34, vertegenwoordigd door de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, opgemaakt op 6 juni 2014, met toepassing van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, en waarvan de besluiten letterlijk als volgt luiden:

"Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31.03.2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft rlaatsgehad.,

Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, iC niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Ik dien een voorbehoud te formuleren over de inbaarheid van de

handelsvorderingen, over de inbaarheid van de rekening courant,

over de volledigheid van de eventuele schulden ten opzichte van de schuldeisers en het kassaldo van e 2.517,45.

Flet netto-actief volgens deze staat van e 392.465,76 is groter dan het minimumkapitaal vereist voor de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid."

Besluit

De vergadering besluit de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de naam, de duur, de zetel, het maatschappelijk doel en het kapitaal dezelfde zullen zijn als die van de huidige vennootschap en waarvan de activa-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

e

ien passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves na de voorgestelde wijzigingen on-veranderd zullen behouden worden, zonder dat de raming van deze bestanddelen enige wijziging ondergaat. DERDE BESLUIT - VASTSTELLING STATUTEN BVBA

De vergadering besluit de statuten van de omgezette vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en rekening houdende met de voormelde beslissingen, vast te stellen als volgt :

STATUTEN

I. BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel één

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en heeft als benaming GROOTHANDEL KANTERS.

Artikel twee

De vennootschap is gevestigd te 3930 Hamont-Achel, Heikant 21.

Artikel drie

De vennootschap heeft als doel:

- Groothandel in parfumerie, cosmetica, kappersbenodigdheden, toiletartikelen en reinigingsmiddelen;

- Groothandel in horloges en uurwerken, artikelen van edele metalen en sieraden;

- Het inrichten van kapsalons;

- Het adviseren en bijstaan in commerciële, financiële, economische, sociale, organisatorische en administratieve zaken. Consulting op het gebied van bedrijfsbeheer, management en marketing. Het waarnemen van bestuursmandaten. Het beheren voor eigen rekening van beleggingen en vermogens.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken. De vennootschap mag ook alle roerende en onroerende werkzaamheden verrichten welke direct of indirect betrekking hebben op haar hoofddoel en die er de uitbreiding of uitbating van zouden kunnen bevorderen, in welk land ook.

De vennootschap zal door inbreng, fusie, onderschrijving of op alle andere wijzen belangen mogen nemen in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, gelijklopend of overeenstemmend doel hebben of geacht worden het doel van de vennootschap te beïnvloeden.

Artikel vier

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

II. KAPITAAL - AANDELEN

Artikel vijf

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfenzeventigduizend euro

(e 75.000,00), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750)

aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

III. BEeruue. TOEZICHT

Artikel elf

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wordt benoemd als statutaire zaakvoerder, mevrouw DERICKS Kim Anna, voornoemd. De zaakvoerder verklaart niet getroffen te zijn door enige bepaling die ertoe leidt dat haar functie een onverenigbaarheid zou vormen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge IDe duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt en haar afzetting zal slechts mogen worden uitgesproken, hetzij met eenparigheid van stemmen van' alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

In geval van overlijden of van juridische onbekwaamheid van mevrouw DERICKS Kim zal haar echtgenoot, de heer BLOEMEN Joris, van rechtswege haar plaats innemen van statutaire zaakvoerder. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder zou benoemd worden in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel dertien

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn om het doel van de vennootschap te verwezenlijken, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder, individueel handelend, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel veertien

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

IV. ALGEMENE VERGADERING

Artikel zeventien

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt ieder jaar gehouden op de maatschappelijke zetel de eerste vrijdag van de maand september om vijftien uur (15.00 uur).

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden de eerstvolgende werkdag.

Artikel achttien

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel ne" entien

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens hetgeen hierna is bepaald.

Artikel twintig

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar. In dit laatste geval kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig

Luik B - VArvnicl

,bewindvoerder benoemen om de bedoelde rechten uit te oefenen in het gezamelijk belang van de vruchtgebruiker en blote eigenaar.

V. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

Artikel tweeëntwintig

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart van het erop volgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel drieëntwintig

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of overgedragen naar het volgende boekjaar.

VIERDE BESLUIT - ONTSLAG BESTUURDER

Er wordt aan de bestuurder, mevrouw DERICKS Kim Anna, voormeld, in het vooruitzicht van de benoeming van nieuwe zaakvoerders in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, ontslag verleend.

VIJFDE BESLUIT - BENOEMING NIEUWE ZAAKVOERDER

De vergadering stelt aan als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KD COSMETICS", met maatschappelijke zetel te 3930 Hamont-Achel, Beverbekerdijk 28, ondernemingsnummer B.T.W. BE0549.788.773 RPR Antwerpen, afdeling Hasselt, met als vaste vertegenwoordiger, mevrouw DERICKS Kim Anna, geboren te Wilrijk op 27 oktober 1977, wonende te 3930 Hamont-Achel, Beverbekerdijk 28.

De nieuw benoemde zaakvoerder bevestigt dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet. De algemene vergadering beslist over de al dan niet bezoldiging van de zaakvoerders. Zolang er geen beslissing is genomen is het mandaat van de zaakvoerders onbezoldigd.

Voor analytisch uittreksel, Jan Cioet & Nico Vanhout

Tegelijk hiermee neergelegd: Geassocieerde notatissen

-expeditie van de akte; Steenweg Wijchmaal 49

-verslag van de bedrijfsrevisor; B - 3990 PEER

-bijzonder verslag van het bestuursorgaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

19/09/2013 : HA104724
28/11/2012 : HA104724
07/10/2011 : HA104724
29/10/2010 : HA104724
03/11/2009 : HA104724
30/10/2008 : HA104724
16/10/2007 : HA104724
12/03/2007 : HA104724
05/10/2006 : HA104724
02/10/2006 : HA104724
29/09/2005 : HA104724
08/10/2004 : HA104724
22/10/2003 : HA104724
22/11/2002 : HA104724
25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 04.09.2015, NGL 22.09.2015 15594-0396-012
18/11/2000 : HAA018197
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 02.09.2016, NGL 05.10.2016 16646-0414-013

Coordonnées
GROOTHANDEL KANTERS

Adresse
HEIKANT 21 3930 HAMONT-ACHEL

Code postal : 3930
Localité : Achel
Commune : HAMONT-ACHEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande