GROOTHANDEL MEGRO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GROOTHANDEL MEGRO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 434.832.687

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 26.09.2014, NGL 29.09.2014 14618-0058-014
31/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 29.09.2013, NGL 28.10.2013 13641-0502-014
31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 26.09.2012, NGL 25.10.2012 12618-0269-013
31/01/2012
ÿþMod Word 41.4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

F+ rr eergelegd ter griffie der

- k v. koophandel te TONGEREN

2012 13 -01- 2012

id TSL~LI

De Hoofdgrittier, Griffie

/ - Ondernemingsnr : 0434.832.687

V Benaming

(voluit) : GROOTHANDEL MEGRO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Rijksweg 477 bus 1, 3630 Maasmechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Tine Smeets, te Eisden-Maasmechelen op vijf januari tweeduizend twaalf, geregistreerd te Maasmechelen op zes. januari tweeduizend twaalf, in boek 5-284 blad 08 vak 2, dat de volgende beslissing genomen is:

EERSTE BESLISSING

Met eenparigheid beslist de vergadering de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van de documenten en verslagen bedoeld onder punten 1 tot 4 op de agenda.

De vergadering verklaart met eenparigheid kennis genomen te hebben van de inhoud van deze documenten.

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid een afschrift van het splitsingsvoorstel met stempel van. de griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren en een afschrift van het verslag van de bedrijfsrevisor

" toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris.

Uit de verklaringen op heden gedaan door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 747 van het Wetboek

" van Vennootschappen blijkt dat er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van

" het vermogen van de vennootschap.

TWEEDE BESLISSING: Verrichting met splitsing gelijkgesteld.

A. Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening

De vergadering beslist met eenparigheid tot de partiële splitsing van de vennootschap door overgang van de

rechten en plichten alsmede de activa verbonden aan de onroerende goederen die de te splitsen vennootschap

" houdt en die niet gebruikt worden voor de uitoefening van haar activiteiten, in een nieuw op te richten vennootschap.

De hiervoor genoemde rechten en plichten alsmede de activa verbonden aan de onroerende goederen die. niet gebruikt worden voor de uitoefening van haar activiteiten zal overgaan naar de nieuwe vennootschap. volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

B. Beschrijving van het overgedragen vermogen

Voor wat de beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de nieuwe: vennootschap wordt verwezen naar voorschreven verslagen van de raad van bestuur en de bedrijfsrevisor, waarin de passiva en de activa van de ingebrachte onroerende goederen uitvoerig worden beschreven.

Onroerende goederen

Naar aanleiding van de partiële splitsing zullen de hieronder vermelde zakelijke- en/of eigendomsrechten van de te splitsen vennootschap van de volgende onroerende goederen worden ingebracht in de verkrijgende:

" vennootschap:

Gemeente MAASMECHELEN, 1° afdeling : Mechelen-aan-de-Maas

1) Een magazijn met conciërgewoning op en met grond en alle aanhorigheden, Breitwaterstraat 3, ten. kadaster bekend of het geweest onder sectie B als nummer 1030/b, groot volgens huidig kadaster tweeënvijftig, are vijftig centiare (52a.50ca.);

2) een perceel grond gelegen ter plaatse genaamd "ln het lamsbed", ten kadaster bekend of het geweest onder sectie B als nummer 10281f, groot volgens huidig kadaster zeven are negenenzeventig centiare (07a.79ca.)

EIGENDOMSOORSPRONG.

De naamloze vennootschap GROOTHANDEL MEGRO is eigenares van het hogervermelde goed onder 1). ingevolge aankoop bij akte verleden voor notaris Joseph Velghe, destijds te Maasmechelen, op negen mei negentienhonderd negenentachtig, overgeschreven op het 2° hypotheekkantoor te Tongeren op negen mei"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

»ijlagen bij betBelgisch Staatsblad - 31/_01L20Lt2 -Annexes duMoniteur_belge

JNITEUR

23 -01_

IISCH STA

Ill 011 IIII llIl OI IIII 1J1111111*iaoa~s

Voo behou

aan

Belgi: Staats)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

negentienhonderd negenentachtig, in boek 3603 onder nummer 11; van de personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Montagewerken Warmte  en Luchttechniek", te Uikhoven en van het hogervermelde goed onder 2) ingevolge aankoop bij akte verleden voor notaris Thierry Velghe te Maasmechelen, op twintig oktober negentienhonderd zevenennegentig, overgeschreven op het 2° hypotheekkantoor te Tongeren op vijf december nadien, in boek 5710 onder nummer 11; van de gemeente Maasmechelen.

De verkrijger verklaart zich stelt zich met deze oorsprong van eigendom tevreden en vraagt van de overdrager geen andere titel dan een uitgifte van deze akte.

Deze inbreng wordt verder gedaan onder de volgende voorwaarden:

1) Eigendom - gebruik.

De overnemer is eigenaar van het verkochte goed vanaf heden.

De overdrager verklaart dat het met geen enkel voorkoop- of voorkeurrecht of recht van wederinkoop is

bezwaard.

De overdrager verklaart dat het bij deze verkochte goed thans vrij is van gebruik.

De overnemer zal er de eigendom van hebben en het genot, door het vrij gebruik ervan, te rekenen van

heden, op last voor hem er alle taksen en belastingen van te dragen en te betalen te rekenen van laatstgemeld

tijdstip.

De voorwerpen en toestellen, zelfs als ze nagel- of aardvast zijn, waarvan om het even welke derden hun

eigendomsrecht bewijzen, zijn niet mee overgedragen.

2) Lasten.

De overnemer draagt vanaf januari tweeduizend twaalf de onroerende voorheffing, evenals in de bestaande of gebeurlijk nog te vestigen gemeentebelastingen vanaf diezelfde datum. Hij neemt dus alle betastingen met betrekking tot de onroerende goederen voor zijn rekening vanaf januari tweeduizend elf.

Aangaande het voorliggende wegennet verklaart de overdrager verder dat er geen verhaalbelastingen verschuldigd zijn. Mochten deze toch bestaan, dan zal hij ze te zijnen laste nemen voor de tot op heden uitgevoerde infrastructuur.

De goederen worden overgedragen onder de wettelijke vrijwaring en onder meer voor vrij en onbelast van aile schulden, inschrijvingen, nadelige overschrijvingen, voorrechten en rechten van hypotheek hoegenaamd.

Indien de eigendom mocht getroffen zijn door besluiten inzake onteigening, rooilijn, ruimtelijke ordening of stedenbouw of door enig andere overheidsbesluit, zal de overnemer deze moeten naleven zonder verhaal tegen de overdrager.

De overdrager verklaart dat er hem geen voorontwerp of ontwerp van lijst van de voor bescherming vatbare monumenten en stad- en dorpsgezichten werd betekend, noch een Koninklijk Besluit houdende de definitieve bescherming.

De overdrager verklaart dat er hem voor het verkochte goed geen enkel onteigeningsbesluit werd betekend. De overdrager verklaart dat het hierboven beschreven goed niet valt onder de wetgeving op de ruilverkaveling van landeigendommen.

3) Erfdienstbaarheden.

Het goed is verkocht in de staat waarin het zich bevond bij het aangaan van deze overdracht, met al zijn erfdienstbaarheden, onder andere deze die vermeld staan in de laatste eigendomstitels en die hierna worden vermeld onder de hoofding "BIJZONDERE VOORWAARDEN".

De overdrager verklaart sedert zijn verkrijging geen erfdienstbaarheden te hebben toegestaan en dat er ook geen ontstaan zijn door bestemming van de huisvader.

Het goed wordt overgedragen met alle rechten en verplichtingen die voortvloeien uit het bestaan van boven-en ondergrondse leidingen.

De overdrager verklaart dat er op de ingebrachte goederen geen wettelijke erfdienstbaarheid van openbaar nut van NV Fluxys rust, hetgeen bevestigd kan worden door de ondergetekende notaris aan de hand van de kaarten ter beschikking gesteld via het internet.

De overdrager en de overnemer verklaren op de hoogte te zijn dat er zich op de ingebrachte goederen een leiding van "Petrochemical Pipeline Services" bevindt. De overnemer verklaart op de hoogte te zijn van de voorwaarden en de gevolgen die hieraan verbonden zijn.

4) Verzekeringen.

Ondergetekende notaris wijst de overnemer erop dat de brandver-'zekeringspolis van rechtswege vervalt

drie maanden na de datum waarop de notariële akte is verleden, tenzij deze vroeger werd beëindigd.

Hij zal in voorkomend geval onmiddellijk het nodige doen voor het aangaan van een nieuwe polis, indien hij

tegen brand en andere risico's wenst verzekerd te zijn.

5) Oppervlakte.

Het goed is overgedragen zonder waarborg van maat of oppervlakte, ook al is het verschil tussen deze en

de werkelijke grootte meer dan één twintigste.

De kadastrale gegevens zijn enkel ter inlichting gegeven.

6) Staat van het goed.

Het goed is overgedragen met al zijn zichtbare en verborgen gebreken, zonder dat de overdrager tot vrijwaring zou gehouden zijn. Het wordt bijgevolg overgedragen zonder verhaal van de overnemer tegen de overdrager wegens de gesteldheid van de bodem en mogelijke burenhinder.

7) Bepalingen in verband met de bodemtoestand.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

1. De overdrager verklaart dat er op de gronden die het voorwerp zijn van onderhavige akte, bij zijn weten geen risico-inrichting gevestigd is of was, zoals bedoeld in artikel 2 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming.

De dienst milieu van de Gemeente Maasmechelen heeft bij brief van achtentwintig november tweeduizend elf bevestigd dat er voor voorschreven gronden geen milieuvergunningen werden afgeleverd.

2. De overdrager heeft de bodemattesten die betrekking hebben op het hierbij overgedragen goederen en

die werden afgeleverd door OVAM op drie november tweeduizend elf voorgelegd.

De inhoud van deze bodemattesten luidt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd niet melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet."

3. De overdrager verklaart met betrekking tot het verkochte goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de overnemer of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

4. Voor zover voorgaande verklaring door de overdrager te goeder trouw afgelegd werd, neemt de overnemer de risico's voor eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaart hij dat de overdrager hiervoor tot geen vrijwaring zal zijn gehouden.

5. De notaris wijst de overnemer er echter op dat:

- dit geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem;

- dit niet verhindert dat de regels met betrekking tot het grondverzet (Hoofdstuk XIII van zelfde decreet)

onverminderd van toepassing blijven.

8) Afsluiting op de grenslijn.

Het goed is tevens overgedragen met alle gemeenschappen en dus met alle rechten en verplichtingen inzake eventuele gemene muren, hagen of andere afsluitingen, die de scheiding uitmaken tussen het verkochte goed en de aanpalende eigendommen.

9) Stedenbouw.

Er is voor het onbebouwde gedeelte van het verkochte goed geen bouwvergunning of stedenbouwkundig attest uitgereikt, dat laat voorzien dat een dergelijke vergunning zou kunnen worden verkregen, zodat geen verzekering kan worden gegeven omtrent de mogelijkheid om op het goed te bouwen of daarop enige vaste of verplaatsbare inrichting op te stellen die voor bewoning kan worden gebruikt, noch om de bestemming te wijzigen.

De overdrager verklaart de nodige stedenbouwkundige vergunningen te hebben bekomen voor de door hem opgerichte gebouwen of de door hem verrichte verbouwingen en hij verklaart geen weet te hebben van stedenbouwkundige misdrijven met uitzondering van de hierna vermelde bij "inlichtingen van de gemeente".

De overdrager garandeert niet de stedenbouwkundige regelmatigheid van de bouwwerken die door zijn rechtsvoorgangers werden tot stand gebracht.

10) Koolmijnuitbating.

De overnemer treedt vanaf heden in alle rechten van de overdrager tegenover iedere koolmijnuitbating

betreffende alle schadevergoedingen en mijncijnzen.

11) Administratieve bepalingen.

Leegstand

Het overgedragen goed is niet opgenomen op de lijst van leegstaande gebouwen en/of woningen, de lijst ongeschikte en/of onbewoonbare woningen of de lijst van verwaarloosde gebouwen en/of woningen of in de lijst van de leegstaande en/of verwaarloosde bedrijfsruimte. Dit laatste wordt bevestigd door het Departement RWO, Leegstaande en/of verwaarloosde gebouwen te Brussel middels brief van zeven november tweeduizend elf.

Ruilverkaveling

De overdrager verklaart dat het hiervoor beschreven goed niet valt in een gebied van ruilverkaveling, en bijgevolg niet onderworpen is aan de desbetreffende wetgeving, hetgeen door de instrumenterende notaris wordt bevestigd.

Bepalingen in verband met de Vlaamse wooncode

De overdrager bevestigt dat:

- aan het overgedragen goed door de VMSW, de sociale huisvestingsmaatschappijen, de gemeenten en de openbare centra voor maatschappelijk welzijn geen renovatie- verbeterings- of aanpassingswerkzaamheden werden uitgevoerd noch aan ongeschikt of onbewoonbaar verklaarde woningen of woningen waarvoor de afgifte van een conformiteitsattest werd geweigerd noch in het raam van een sociaal beheersrecht.

- het overgedragen goed niet is opgenomen in het leegstandsregister, vermeld in artikel 2.2.6 van het decreet van zevenentwintig maart tweeduizend en negen betreffende het grond- en pandenbeleid, of op een van de lijsten van de inventaris, bedoeld in artikel 28, §1, van het decreet op de heffing ter bestrijding van leegstand en verkrotting;

- het overgedragen goed niet is gelegen in een door de Vlaamse regering bijzonder erkend woningbouwgebied of woonvemieuwingsgebied.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijgevolg is het voorkooprecht voorgeschreven in de Vlaamse Wooncode niet van toepassing. Overstromingsgebieden in Vlaanderen.

Op basis van de verklaringen van de overdrager en de inlichtingen die dienaangaande ter beschikking zijn bij het agentschap voor Geografische Informatie Vlaanderen, bevestig ik, notaris, dat het overgedragen goed niet gelegen is in een risicozone voor overstroming, zoals bedoeld in artikel 68-7 van de Wet van vijfentwintig juli negentienhonderd tweeënnegentig op de Landverzekeringsovereenkomst.

12) Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening.

De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1. Vlaamse Codex RO, zoals eveneens blijkt uit het door de verkoper voorgelegde stedenbouwkundig uittreksel:

1° dat voor het onroerend goed een stedenbouwkundige vergunningen zijn uitgereikt met name :"Burelen met werkplaatsen en app. 1110/1979  Lichtreclame 09/0212001  Uitbreiding gebouw 2111112003";

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van dit onroerend goed volgens het plannenregister en volgens de brief van de gemeente Maasmechelen is: "industriegebied".

3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift (en de verklaring van de overdrager) voor het goed een dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43: dagvaarding afbraak gedaan aan Montagewerken Warmte  en Luchttechnieken bvba, beticht van te Maasmechelen sectie A deel van nummers 1029 en 1030 een gebouw bestaande uit burelen, appartement met lavatory en verwarmingslokaal gebouwd, geplaatst, afgebroken, verbouwd te hebben zonder voorafgaandelijke, schriftelijke en uitdrukkelijke vergunning, op twaalf januari negentienhonderd vijfentachtig, overgeschreven op het 2° hypotheekkantoor te Tongeren op achttien januari nadien, in boek 2784 onder nummer 16;

4° dat het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voarkooprecht;

5° dat voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is;

6° dat het krachtens artikel 4.2.12,§2,2° Vlaamse Codex RO voor de overdracht verplichte as-builtattest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden.

De notaris verwijst de partijen naar artikel 4.2.1 Vlaamse Codex RO. Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige werken. De partijen verklaren een kopie ontvangen te hebben van artikel 4.2.1 Vlaamse Codex RO.

13) Inlichtingen verstrekt door de gemeente:

Er werd met betrekking tot het overgedragen goed een vragenlijst voorgelegd aan het College van

Burgemeester en Schepenen van de gemeente Maasmechelen.

De gestelde vragen hebben betrekking op de volgende onderwerpen:

1) Overzicht plannen, Overzicht vergunningen, Ruimtelijke ordening, 2) milieu en natuur, 3) huisvesting,

grond- en pandenbeteid en economie, 4) bescherming onroerend erfgoed, 5) andere erfdienstbaarheden van

openbaar nut en 6) gemeentelijke belastingen en - heffingen.

Het College van Burgemeester en Schepenen heeft voormelde lijst ingevuld terug doen geworden, waarvan

partijen verklaren op de hoogte te zijn, en waaruit bijkomend het volgende blijkt:

"- Het onroerend goed is gelegen in het Gewesiplan Limburgs Maasland de dato één september

negentienhonderd tachtig: "industriegebied".

- Het onroerend goed is niet gelegen in een Algemeen Plan van Aanleg maar wel in het Bijzonder Plan van

Aanleg "Oude Bunders 26/09/1991".

- Voor zover bekend zijn voor het onroerend goed geen stedenbouwkundige misdrijven vastgesteld.

- In welke zuiveringszone bevindt zich het onroerend goed? "het centrale gebied".

- Het onroerend goed is gelegen in een gebied waar de watertoets van toepassing is."

14) Postinterventiedossier.

Op vraag van de instrumenterende notaris of voor het hoger beschreven eigendom reeds een postinterventiedossier werd opgesteld, antwoordt de overdrager ontkennend, en bevestigt hij dat er aan dit eigendom reeds sinds één mei tweeduizend één geen werken werden uitgevoerd door één of meerdere aannemers waarvoor een postinterventiedossier moest worden opgesteld.

15) Stookolietank.

1. De overdrager verklaart dat in het overgedragen goed een ondergrondse stookolietank aanwezig is met een inhoud van negenduizend negenhonderd vijftig (9.950.) liter in metaal.

2. De overdrager verklaart dat de laatste nog geldige periodieke controle, zoals voorgeschreven door VLAREM Il, werd uitgevoerd op vier november tweeduizend elf zoals blijkt uit een conformiteitsattest afgeleverd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Gebroeders Penders" te 3630 Maasmechelen, Kievitstraat 7A.

De overnemer erkent een kopie van dit conformiteitsattest te hebben ontvangen.

Ingevolge deze controle werd op de stookolietank een groene dop of merkplaat geplaatst wat wijst op een gunstig testresultaat.

16) Proces-verbaal elektrische keuring.

De verkoper verklaart dat het voorwerp van deze verkoop geen wooneenheid is in de zin van artikel 276 bis

van het Algemeen Reglement op de Elektrische installaties van tien maart negentienhonderd eenentachtig.

17) Energieprestatiecertificaat Vlaamse Gewest.

De verkoper verklaart dat voor het bij deze verkochte goed geen energieprestatiecertificaat werd opgemaakt

omdat het niet valt onder het toepassingsgebied van artikel 9.1.1.

18) Wonen in eigen streek  bijzondere overdrachtsvoorwaarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De partijen verklaren ingelicht te zijn geweest over van het Vlaams decreet van zevenentwintig maart tweeduizend negen betreffende het grond- en pandenbeleid en in het bijzonder, wat betreft Boek 5 "Wonen in eigen streek".

Zij verklaren te weten dat de gemeente Maasmechelen niet is opgenomen in de lijst van de doelgemeenten voor toepassing van het voormelde decreet.

19) Inventaris bouwkundig erfgoed

De overdrager verklaart dat het bij deze overgedragen goed niet is opgenomen in de geactualiseerde

inventaris van het bouwkundig erfgoed van negen november tweeduizend elf.

De ondergetekende notaris bevestigt op basis van haar opzoekingen dat het bij deze verkochte goed

inderdaad niet opgenomen is in de voormelde inventaris.

20) BIJZONDERE VOORWAARDEN

De verkoop geschiedt verder onder de hiernavolgende bijzondere voorwaarden:

1. zoals deze voorkomen in voormelde akte verleden voor notaris Joseph Velghe, destijds te Maasmechelen, op negen mei negentienhonderd negenentachtig;

De op te richten vennootschap verklaart uitdrukkelijk op de hoogte te zijn van deze bijzondere voorwaarden en van de impact ervan. Zij ontslaat mij, notaris, om deze voorwaarden hier op te nemen en zij verklaart er een kopie van te hebben ontvangen.

2. zoals deze voorkomt in voormelde akte verleden voor notaris Thierry Velghe te Maasmechelen op twintig

oktober negentienhonderd zevenennegentig, en die letterlijk luidt als volgt:

"Vestiging servitude.

Er wordt een eeuwigdurende erfdienstbaarheid van doorgang en doorvaart gesticht ten voordele van de

Kikbeek lastens het voornoemd verkochte perceel afgebeeld onder lot drietb (38) en dit voor het ruimen van de

Kikbeek door de gemeente of de provincie."

De koper wordt dienaangaande in alle rechten en verplichtingen van de verkoper gesteld.

21) Machtiging tot inbreng

In haar brief van vandaag deelt de POM Limburg mij letterlijk het volgende mee:

lk benadruk dat het noodzakelijk is dat de nieuwe eigenaar zich schriftelijk ertoe verbindt alle verplichtingen uit de oorspronkelijke verkoopsovereenkomst d.d. 9 mei 1989 over te nemen en na te leven. Tevens moeten de rechten die in de oorspronkelijke akte zijn toebedeeld aan I.M.L OF GOM Limburg worden overgenomen en toegekend aan POM LIMBURG.

Indien voldaan wordt aan bovenstaande voorwaarden kan POM Limburg akkoord gaan met de voorgenomen transactie.

De op te richten vennootschap erkent thans een kopie van deze brief van de POM Limburg ontvangen te

hebben uit handen van ondergetekende notaris.

Kosten

De vergadering beslist met eenparigheid dat alle kosten betreffende de met splitsing gelijkgestelde

verrichting ten laste zijn van de vennootschap.

Niet-toegekende bestanddelen

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat alle activa en passiva waarvan niet

met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de nieuwe vennootschap of binnen de

vennootschap zijn gebleven, in de vennootschap blijven, middels algemene kwijting ten gunste van de nieuwe

vennootschap.

C. Toekenning van nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap  ruilverhouding

De vergadering beslist met eenparigheid dat elk aandeel van de vennootschap recht geeft op een nieuw

aandeel in de op te richten vennootschap.

Deelname in de winst

De vergadering beslist met eenparigheid dat de aandelen van de op te richten vennootschap onmiddellijk in

de winst deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap verondersteld wordt te

hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak, vanaf heden voor rekening van de op te richten vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen vanaf één oktober tweeduizend elf uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het

afgesplitste vermogen, zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn

verricht voor rekening van de op te richten vennootschap.

DERDE BESLISSING: oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO

MEGRO".

A. Vaststelling eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële

splitsing.

De vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van

de partiële splitsing als volgt is samengesteld:

-achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 ¬ ) kapitaal;

-vier Euro zeven cent (4,07 ¬ ) belaste reserves in kapitaal;

-duizend drieëndertig Euro (1.033,00 ¬ ) wettelijke reserves;

-zeshonderd één Euro twee cent (601,02 ¬ ) onbeschikbare reserves;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

-eenenveertigduizend negenhonderd vierenzestig Euro tweeënvijftig cent (41.964,52 ¬ ) beschikbare reserves, zoals blijkt uit het bovenvermelde verslag van de revisor, opgesteld conform artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen;

-zesenzeventigduizend zevenhonderd achtenveertig Euro achtenzestig cent (76.748,68 ¬ ) overgedragen resultaat.

B. Incorporatie van beschikbare reserves

Vermits enerzijds het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing, kleiner is dan het door het Wetboek van Vennootschappen vastgestelde minimumkapitaal voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en anderzijds het kapitaal van deze vennootschap slechts zesduizend eenentwintig Euro zesenzeventig cent (6.021,76 ¬ ) bedraagt, wordt door de vergadering unaniem beslist over te gaan tot de incorporatie van in het kapitaal van beschikbare reserves ten belope van twaalfduizend vijfhonderd achtenzeventig Euro vierentwintig cent (12.578,24 ¬ ), zodat het kapitaal na deze incorporatie achttienduizend zeshonderd vier Euro zeven cent (18.604,07 ¬ ) bedraagt.

C. Goedkeuring van de oprichtingsakte en de statuten van de op te richten vennootschap en vaststelling van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en de datum van de eerste algemene vergadering

De vergadering beslist met eenparigheid de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO MEGRO", met maatschappelijke zetel te 3630 Maasmechelen, Rijksweg 477 bus 1, op te richten, de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

De statuten luiden als volgt:

STATUTEN

1. BEPALINGEN GELDEND ONGEACHT HET GETAL VAN DE VENNOTEN, TENZIJ ANDERS IS BEPAALD.

A. NAAM - DUUR - ZETEL -DOEL.

Artikel 1 : Naam.

De vennootschap is een handelsrechtelijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en is opgericht onder de naam "IMMO MEGRO".

Artikel 2 : Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf heden.

Artikel 3 : Zetel.

De vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 3630 Maasemchelen, Rijksweg 477 bus 1.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België, in hetzelfde taalgebied of het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bij beslissing van de zaakvoerders.

De zetelverplaatsing wordt openbaar door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Artikel 4 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

-Het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, het beheren van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Deze opsomming is niet limitatief. De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

KAPITAAL EN AANDELEN.

Artikel 5 : Kapitaal.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd vier Euro zeven cent (18.604,07 ¬ ).

Het is verdeeld in vijfhonderd zestig (560.) zonder nominale waarde maar met een fractie-waarde van éénNijfhonderdzestigste (1/560ste).

Artikel 6 : Kapitaalsverhoging - Voorkeurrecht bij inschrijving in geld.

Op aandelen waarop bij een kapitaalverhoging in geld, het voorkeurrecht niet werd uitgeoefend, kan slechts worden ingeschreven door de vennoten, behoudens instemming van tenminste de helft van de vennoten die tenminste drie vierden van het kapitaal bezitten.

Artikel 7 : Kapitaalsverhoging - Voorkeurrecht bij vruchtgebruik op aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blooteigenaar, tenzij tussen blooteigenaar en vruchtgebruiker anders is overeengekomen. De nieuwe aandelen die de blooteigenaar met eigen middelen verkrijgt, behoren hem in volle eigendom toe. Evenwel is hij ertoe gehouden de vruchtgebruiker te vergoeden voor de waarde van het vruchtgebruik waarmee het voorkeurrecht is bezwaard.

Laat de blooteigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen.

De nieuwe aandelen die deze met eigen middelen verkrijgt, behoren hem in volle eigendom toe. Evenwel is hij ertoe gehouden de blooteigenaar te vergoeden voor de waarde van de blote eigendam van de aandelen. Artikel 8 : Verlies van kapitaal.

Wanneer ingevolge het geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, dan moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maand nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerders verantwoorden hun voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld. Indien de zaakvoerders voorstellen de activiteit voort te zetten, geven zij in het verslag een uiteenzetting over de maatregelen die zij overwegen te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Iedere aandeelhouder wordt, vijftien dagen voor de vergadering kosteloos een afschrift van de verslagen samen met de oproepingsbrief toegestuurd. Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden naar hen die voldaan hebben aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding slechts plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag voorzien in artikel 223 van het Wetboek van Vennootschappen, dan kan ieder belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Artikel 9 : Overdracht van aandelen onder de levenden.

a. De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen aan vennoten.

b. De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, evenals het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

c. Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, is het voorkeurrecht, zoals geregeld door het wetboek vennootschappen, van overeenkomstige toepassing.

d. In het geval onder c. zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door ieder partij wordt benoemd. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen in rechte en zal tot bij volledige betaling van rechtswege en zonder ingebrekestelling intrest verschuldigd zijn op het onbetaald gedeelte van de prijs, berekend aan de rentevoet die geldt voor de discontovoet van de Nationale Bank van België.

Artikel 10 : Overgang van aandelen bij overlijden.

De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van tenminste de helft van de vennoten, die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overgang is vastgesteld.

Deze instemming is niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen de vijf maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden alsook hun respectievelijke erfrechten opgeven.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel 9 van de statuten is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap hun aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

Artikel 11 : Aandelen in on verdeeldheid.

Wanneer één of meer aandelen toebehoren aan verschillende personen, kan de uitoefening van de aan die aandelen verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts gebeuren door een enkele persoon, die daartoe schriftelijk is aangeduid door alle gerechtigden in die aandelen.

Zolang deze aanduiding niet gebeurd is, blijven alle aan die aandelen verbonden rechten geschorst.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter, op verzoek van de meest gerede partij, eert voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de in de onverdeeldheid gerechtigden.

Artikel 12 : Vruchtgebruik op aandelen.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan worden de aan dat aandeel verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker, onverminderd het hoger bepaalde aangaande het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging.

De blooteigenaar kan zich verzetten, bij aangetekende brief gericht aan de vennootschap en aan de vruchtgebruiker, tegen deelneming door de vruchtgebruiker over de hem aangewezen agendapunten. In dat geval wordt over die punten tweemaal gestemd, achtereenvolgens door de vruchtgebruiker en door de blooteigenaar. Op verzoek van de meest gerede partij, eventueel de vennootschap zelf, met dagvaarding van de andere betrokken partijen, beslist de bevoegde rechter over de uitvoering van het ene of het andere besluit. De blooteigenaar kan echter in geen geval afbreuk doen aan het genotsrecht van het aandeel dat alleen aan de vruchtgebruiker toekomt.

Artikel 13 : Niet volgestorte aandelen - Stortingsplicht.

De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar.

Indien niet volgestorte aandelen aan verschillende personen in onverdeeldheid toebehoren, staat ieder van hen in voor de betaling van het gehele bedrag van de opgevraagde opeisbare stortingen.

Bijstorting of volstorting worden door de zaakvoerder opgevraagd op een door hem te bepalen tijdstip. Aan de aandeelhouders wordt hiervan bij aangetekende brief kennis gegeven met opgave van een girorekening waarop de betaling door overschrijving of storting dient te worden gedaan. De aandeelhouder komt in verzuim gewoon door het verstrijken van de in de kennisgeving bepaalde termijn en er is rente verschuldigd tegen de op dat tijdstip vastgestelde wettelijke rentevoet vermeerderd met drie ten honderd.

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan overeenkomstig deze bepaling, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

Vervroegde stortingen op aandelen kunnen niet zonder voorafgaande instemming van de zaakvoerder worden gedaan.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING - TOEZICHT.

Artikel 14 : Benoeming - Ontslag - Bevoegdheid.

Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht, van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen,

Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden en in rechte als eiser of verweerder door een zaakvoerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn kan iedere zaakvoerder individueel optreden.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 15.

Aan de zaakvoerders mag een bezoldiging toegekend worden.

Artikel 16 : Bijzondere volmachten.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere of beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onafgezien van de aansprakelijkheid van de zaakvoerders in het geval van een overdreven volmacht.

Artikel 17 : Tegenstrijdig belang.

Indien een lid van het college van zaakvoerders een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, of indien een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, dan dient er gehandeld te worden zoals voorzien in het wetboek vennootschappen.

Artikel 18 : Aansprakelijkheid van de zaakvoerders.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap.

De zaakvoerders zijn, hetzij jegens de vennootschap, hetzij jegens derden, hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die het gevolg is van overtreding van de bepalingen van het wetboek vennootschappen of van de statuten van de vennootschap.

Ten aanzien van de overtredingen waaraan zij geen deel hebben gehad, worden zij van die aansprakelijkheid slechts ontheven wanneer hen geen schuld te wijten is en zij die overtredingen hebben aangeklaagd op de eerste algemene vergadering die werd gehouden nadat zij er kennis van hebben gekregen.

Artikel 19 : Aansprakelijkheid van de zaakvoerders en anderen bij faillissement.

Wanneer bij faillissement van de vennootschap de schulden de baten overtreffen, kunnen de zaakvoerders of gewezen zaakvoerders, evenals alle andere personen die ten aanzien van de vennootschap werkelijke bestuursbevoegdheid hebben gehad, persoonlijk en al dan niet hoofdelijk, aansprakelijk worden verklaard voor het geheel of een deel van de schulden van de vennootschap, indien het blijkt dat een door hen begane fout heeft bijgedragen tot het faillissement.

Artikel 20.

Het toezicht behoort aan de vennoten zolang de wettelijk vastgestelde criteria de aanstelling van een commissaris niet verplichtend maken.

D. ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 21 : Algemene vergaderingen.

a) De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de maatschappelijke zetel om achttien uur, op de laatste vrijdag van de maand september; indien die dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering gehouden om achttien uur op de volgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet onder b) van dit artikel, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over een aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen statutenwijziging inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over een statutenwijziging te beraadslagen en te besluiten.

De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats van hét gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd en die aangeduid wordt in de oproepingsbrief.

De buitengewone algemene vergaderingen kunnen gehouden worden op een andere plaats, waar ook gelegen in Belgid, en aangeduid ln de oproepingsbrief. Over punten die niet in de agenda, vermeld in de oproepingsbrief, begrepen zijn, kan slechts beraadslaagd worden in een algemene vergadering waarin alle aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

b) met uitzondering van:

-de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het wetboek van vennootschappen;

-de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden;

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerderizaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Artikel 22 : Notulen.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

De notulen worden nadien in een daartoe bestemd register opgenomen; zij worden aan het eind van de vergadering ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die het vragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Van elke buitengewone algemene vergadering, te houden ten overstaan van een notaris, wordt door deze een authentiek proces-verbaal opgemaakt.

Afschriften en uittreksels van de notulen van de gewone en van de bijzondere algemene vergadering worden ondertekend door de meerderheid van de zaakvoerders en van de commissarissen.

E. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING.

Artikel 23 : Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart.

Artikel 24 : Jaarstukken.

Elk jaar maken de zaakvoerders een inventaris op, evenals de jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel.

De zaakvoerders stellen bovendien een verslag op overeenkomstig artikel 95 en volgende leden van het wetboek vennootschappen.

Nadat de jaarvergadering het jaarverslag van de zaakvoerders en het verslag van de eventuele commissarissen heeft gehoord, besluit zij bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en eventuele commissarissen te verlenen kwijting.

Artikel 25 : Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste een twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend tussen de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel daarvan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag gedaan worden als op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of als gevolg van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd; dit alles zoals verder wordt uitgewerkt in artikel 320 wetboek vennootschappen.

Artikel 26 : Neerlegging jaarverslag.

De vennootschap is niet verplicht het jaarverslag neer te leggen wanneer iedereen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap inzage kan nemen van het jaarverslag en daarvan, zelfs op schriftelijke aanvraag, kosteloos een volledig of gedeeltelijk afschrift kan verkrijgen. Een gedeeltelijk afschrift moet tenminste de gegevens bedoeld in artikel 96 wetboek vennootschappen.

F. ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 27 : Benoeming - Bevoegdheid.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Dit alles behoudens de, in geval van gerechtelijke ontbinding, in het Wetboek van Vennootschappen terzake voorziene regels.

G. WOONSTKEUZE.

Artikel 28.

Alle zaakvoerders en vereffenaars die hun woonplaats in den vreemde hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap. Daar kunnen hun aile dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen worden gedaan omtrent de zaken van de vennootschap.

2. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT. Artikel 29. : Algemene bepaling.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn alle bepalingen van deze statuten toepasselijk in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna voor een éénhoofdige vennootschap gestelde regels.

Artikel 30 : Vereniging van alle aandelen in één hand.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Wanneer deze een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor aile aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar ontbinding.

Artikel 31 : Verbod tot oprichting van een tweede eenpersoonsvennootschap.

De natuurlijke persoon die enige vennoot is van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt geacht hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij nadien alleen zou oprichten of waarvan hij nadien de enige vennoot zou worden, behalve wanneer de aandelen wegens overlijden aan hem overgaan.

Deze natuurlijke persoon zal niet langer geacht worden hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van de in het vorige lid bedoelde vennootschap-'pen, zodra een nieuwe vennoot erin wordt opgenomen of zodra de ontbinding ervan wordt bekendgemaakt.

Artikel 32 : Overdracht van aandelen onder levenden.

Omtrent de overdracht van het geheel of een gedeelte van zijn aandelen beslist de enige vennoot alleen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 33 : Overlijden van de enige vennoot zonder overgang van aandelen.

Als de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap

van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van Vennootschappen toegepast.

Artikel 34 : Overgang van aandelen wegens overlijden.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat zijn de beperkingen van de overgang van

aandelen in eigendom bepaald of toegestaan in de wetboek vennootschappen of in deze statuten niet van

toepassing.

Komen er meerdere erfgenamen of legatarissen op, dan worden, onverminderd hetgeen hiervoor bepaald

is in artikel 12 omtrent de rechten van de vruchtgebruiker, de aan de onverdeelde aandelen verbonden rechten

geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aanzien van

de vennootschap.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op

verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te

oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Hij die het vruchtgebruik van de aandelen van de enige vennoot erft, oefent de eraan verbonden rechten uit,

volgens de artikelen 7 en 12 van deze statuten.

Artikel 35 : Vruchtgebruik op aandelen.

Voor de overgang van het vruchtgebruik op aandelen na het overlijden van de enige vennoot gelden niet

de beperkingen gesteld krachtens artikel 249 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 36 : Kapitaalverhoging - Voorkeurrecht.

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 6 van deze statuten niet van

toepassing.

Artikel 37 : Zaakvoerder - Benoeming.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen

van een zaakvoerder.

Zowel de enige vennoot ais een derde kunnen tot zaakvoerder worden benoemd. Benoeming van een

opvolgend statutair zaakvoerder is toegestaan.

Artikel 38 : Derde als zaakvoerder - Bevoegdheidsbeperking -Ontslag.

Indien een derde als externe zaakvoerder is benoemd, is een besluit van de algemene vergadering vereist

1 Q' voor elke zetelverplaatsing, en 20 voor de opvraging van elke bijstorting op of volstorting van aandelen.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan hij te

allen tijde worden ontslagen door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde tijd of voor

onbepaalde tijd met opzeggingstermijn.

Artikel 39 : Tegenstrijdig belang.

Artikel 17 is eveneens van toepassing ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat

tegenstrijdig is met een door hem in het belang van de vennootschap genomen beslissing of met een verrichting

die aan hem als zaakvoerder van de vennootschap wordt voorgelegd, dan dient er gehandeld volgens de door

de wetboek vennootschappen terzake voorziene regels.

Artikel 40 : Controle.

Zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen en een derde zaakvoerder is,

oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals is bepaald in artikel 20 van deze

statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd is, bestaat geen controle in de

vennootschap.

Artikel 41 : Algemene vergadering.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen:

-aanwijzing en ontslag van zaakvoerder en commissaris, evenals de aan deze personen te verlenen

kwijting;

-goedkeuring van de jaarrekening ;

-bestemming van het resultaat ;

-statutenwijzigingen ;

-ontbinding en aanstelling van vereffenaars.

Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen

opgemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van

de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene

vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in

voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Is een derde als zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs

wanneer hij die zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder bij

aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda. Maar laatstgenoemde formaliteit behoeft niet te

worden vervuld wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming

wordt melding gemaakt in de notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.

Artikel 42 : Kwijting.

Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is kan hem kwijting worden verleend.

a ,

Bijlagen bi} het Belgisch -Staatsblad -3141/2012 --Annexes du Moniteur

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

OVERGANGSBEPALINGEN

1) De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien.

3) Het eerste boekjaar loopt vanaf één oktober tweeduizend elf tot éénendertig maart tweeduizend dertien.

VIERDE BESLISSING: Benoeming van de eerste zaakvoerders van de opgerichte vennootschap

De vergadering beslist met eenparigheid te benoemen tot zaakvoerders:

1)BEKKERS Theo, voornoemd;

2)BEKKERS Bert, voornoemd;

3)DIERKX Marie Thérèse, voornoemd;

Hier allen aanwezig.

Zij bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is krachtens het Koninklijk Besluit nr.

22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en verklaren de opdracht te aanvaarden.

Behoudens andersluidende verklaring van de algemene vergadering is het mandaat van de zaakvoerders

onbezoldigd.

Alhoewel de zaakvoerders in de oprichtingsakte worden benoemd, zijn zij benoemd voor onbepaalde duur;

en kan hun opdracht door de algemene vergadering, beslissende met gewone meerderheid van stemmen

worden herroepen.

VIJFDE BESLISSING: Statutenwijziging  Vaststelling van de vermindering van het kapitaal van de

" vennootschap

De algemene vergadering beslist met eenparigheid dat, ingevolge de overdracht van de onroerende goederen zoals voormeld, het kapitaal van de vennootschap verminderd is met zesduizend eenentwintig Euro zesenzeventig cent (6.021,76 ¬ ) en dat het thans honderdzevenentwintigduizend zevenhonderd vierennegentig

" Euro eenennegentig cent (127.794,91 E) bedraagt.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid de tekst van artikel vijf van de statuten te wijzigen als volgt en om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor gemaakte vaststelling:

"Artikel 5: Kapitaal.

Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdzevenentwintigduizend zevenhonderd vierennegentig Euro eenennegentig cent (127.794,91 ¬ ).".

Financieel plan

De raad van bestuur van de vennootschap overhandigt aan de ondergetekende notaris een financieel plan waarin zij optreedt als oprichter en in dewelke zij het kapitaal van de nieuwe vennootschap ontstaan uit de partiële splitsing rechtvaardigt.

Verwezenlijking van de partiële splitsing

Gelet op het voorgaande, is de partiële splitsing verwezenlijkt en is de nieuwe vennootschap ontstaan uit de partiële splitsing opgericht overeenkomstig artikel 754 van het Wetboek van Vennootschappen.

Notariële verklaring

Na onderzoek bevestigt de ondergetekende notaris dat alle wettelijke formaliteiten werden nageleefd voor zover hieromtrent door de algemene vergadering niet is vastgesteld dat zij afstand doen van deze formaliteit  meer bepaald van de formaliteiten zoals vermeld in de artikelen 745 en 746 vna het Wetboek van Vennootschappen.

Zij bevestigt eveneens zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 752, derde alinea van het Wetboek van Vennootschappen, . gehouden is, onder het voorbehoud zoals vermeld in de vorige alinea.

Verklaring pro fisco

De vergadering bevestigt en verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dal onderhavige splitsing geschiedt onder toepassing van artikel 117, §1 en 120 van het Wetboek van Registratierechten, artikel 11 en 184 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en artikel 211 en volgende van het Wetboek van Inkomstenbelastingen zoals gewijzigd door de wet van zestien juli tweeduizend één,

" bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad op twintig juli tweeduizend één.

Voor wat de incorporatie betreft van beschikbare reserves uit de uit de partiële splitsing ontstane

vennootschap, wordt de vrijstelling op grond van artikel 116,3° alinea van het Wetboek van Registratierechten

ingeroepen.

ZESDE BESLISSING:

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris Tine Smeets alle machten om de gecoördineerde tekst

van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Volmacht

De vennootschap verleent bijzondere volmacht aan KPMG evenals aan haar bedienden, aangestelden en

lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten

te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de

directe Belastingen.

Notaris Tine Smeets,

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal.

Op de laatste blz. van luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)re(en))

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/11/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gritge van de akte





,.erge,,.~ .~, u,sli.0 1161

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

15-11-2011,

J:~r_

De HoofdgriftierGriffie



11111111111111j 1,1111l

1111

1

bel

a.

BE Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0434.832.687

Benaming

(voluit) : GROOTHANDEL MEGRO

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Rijksweg 477, bus 1, 3630 Maasmechelen

Onderwerp akte : neerlegging voorstel van partiële splitsing

Neerlegging van een voorstel van partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap, zoals opgesteld overeenkomstig artikel 677 juncto artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 28.09.2011, NGL 04.11.2011 11601-0033-013
20/10/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

M4d 2.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel le TONGEREN

0e Hoofdgriffier, Griffie

I IIflII iwiuu11u1i ius

*11159134*

Bij lagen-trij-het Belgisch- Staatsblad _ 20/10/2011- An i resthi Mon teur belge

Ondernemingsnr : 0434.832,687

Benaming

(volu i : GROOTHANDEL MEGRO

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Rijksweg 477-1, 3630 Maasmechelen

Onderwerp akte : Ontslag en herbenoeming bestuurders - raad van bestuur

Uit een verslag van de bijzondere algemene vergadering van 5 juli 2011 gehouden op de maatschappelijke zetel blijft hetvolgende:

1) Ontslag van een bestuurder

De algemene vergadering neemt akte van het ontslag als bestuurder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAASLAND'S ELEKTRO-GROOTHANDEL" aangezien deze vennootschap door fusie is opgenomen in de naamloze vennootschap "GROOTHANDEL MEGRO". Deze fusie dateert van 1' februari 2010.

De algemene vergadering beslist met ingang van 1 februari 2010 een einde te stellen aan het mandaat van bestuurder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAASLAND'S ELEKTROGROOTHANDEL_".

2) Herbenoeming van bestuurders

De algemene vergadering beslist de volgende bestuurders te herbenoemen voor een periode van zes jaar

te rekenen vanaf heden:

-BEKKERS Bert, wonende te Maasmechelen, Rijksweg 510; en

-BEKKERS Theo, wonende te Maasmechelen, Weg naar Zutendaal 84.

3) Benoeming bijkomende bestuurder

De algemene vergadering beslist de volgende persoon aan te duiden als bestuurder voor een periode van

zes jaar te rekenen vanaf heden:

- DIERKX Marie-Thérèse, wonende te Maasmechelen, Langstraat 68, alhier aanwezig en verklarende deze

benoeming te aanvaarden.

Uit artikel 20 van de statuten blijkt dat de vennootschap in en buiten rechte geldig wordt vertegenwoordigd:

- hetzij door één bestuurder, namelijk de afgevaardigd-bestuurder.

- hetzij, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen gelast met het dagelijks bestuur;

- hetzij, binnen de perken van hun mandaat, door de bijzondere gevolmachtigden. (volgen de handtekeningen)

Proces-verbaal van de raad van bestuur

Onmiddellijk daarna besluiten de hierboven herbenoemde bestuurders in vergadering bijeen te komen.

Met eenparigheid van stemmen nemen zij de volgende beslissing:

- worden als afgevaardigde bestuurders benoemd:

-BEKKERS Bert, wonende te Maasmechelen, Rijksweg 510; en

-BEKKERS Theo, wonende te Maasmechelen, Weg naar Zutendaal 84.

De vennootschap wordt in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door onder meer één bestuurder, met

name een afgevaardigd bestuurder.

(volgen de handtekeningen)

Bekkers Bert, afgevaardig bestuurder

Op de laatste blz_ van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij ven de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/12/2010 : TG064947
22/10/2010 : TG064947
19/02/2010 : TG064947
15/12/2009 : TG064947
06/10/2009 : TG064947
31/10/2008 : TG064947
04/10/2007 : TG064947
08/12/2006 : TG064947
02/10/2006 : TG064947
04/10/2005 : TG064947
28/10/2004 : TG064947
24/11/2003 : TG064947
13/01/2003 : TG064947
23/10/2002 : TG064947
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 23.09.2015, NGL 30.09.2015 15622-0459-014
21/01/1995 : TG64947
01/01/1995 : TG64947
06/08/1988 : TG64947

Coordonnées
GROOTHANDEL MEGRO

Adresse
RIJKSWEG 477, BUS 1 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande