GROUP B-RES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GROUP B-RES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.955.772

Publication

06/08/2013
ÿþ Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~>te'eir9eeijd tbï griffie der

ReGntban% van Kospte0. jU~.~ 2013

it3 U~wf1º% ~ § +~ffigd

Griffie

~

be a 13( Sta

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : GROUP B-RES

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3000 Leuven, Alfons Smetsplein 3A

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Jean Michel Bosmans, te Leuven, op 22 juli 2013, nog te registreren, dat de Heer VANDENDRIESSCHE Christophe Marie Roger, geboren te Leuven op 5 maart 1987, wonende te 3018, Wijgmaal, Haverstraat 7, gedomicilieerd te 3001 heverlee, Duisbrugsestraat en de Heer VANMANSHOVEN Maxim Jozef, geboren te Genk op 27 december 1989, ongehuwd, woonachtig te 3500 Hasselt, Aldestraat 54 bus 2, gedomicilieerd te 3600 Genk, Hoogveldstraat 49 en de Heer BULLENS Jan' Joannes, geboren te Hasselt op 13 februari 1990, ongehuwd, woonachtig te 3600 Genk, Heugstraat 4 een' vennootschap hebben opgericht.

1, De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "Group B-RES'.

2, De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3000 Leuven, Alfons Smetsplein 3A, gerechtelijk arrondissement Leuven.

3. De vennootschap heeft tot doel:

- de studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen -" en buitendecoraties;

- alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten onroerende goederen en, algemeen genomen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken;

- het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen;

- de consultancy in dergelijke activiteiten;

- de aan -- en verkoop van handelsgoederen, zoals elektronica, algemene producten, maar geen voedingswaren,

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn, activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de, secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen vans derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen' handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende' handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van, aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De coördinatie, begeleiding,' organisatie van aile voornoemde activiteiten.

Het vermogen gevormd door inbrengen en aankopen en grotendeels bestaande uit onroerende goederen, te. behouden, te beheren in de ruimste zin van het woord en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, het aankopen op lijfrente,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

het opschikken, het uitrusten, het renoveren, het valoriseren, het bouwen, het huren en het verhuren van

onroerende goederen,

al dan niet gemeubeld. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven, al haar goederen in pand

geven en zich borg stellen

voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor aile derden, op

voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De onderneming in onroerende goederen voor eigen rekening.

4. De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

5. Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op honderd en één duizend euro (101.000,00-¬ ) en is vertegenwoordigd door 900 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en die ieder een/negen honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

6. Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening KBC, onder nummer BE25 7340 3715 8382 ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Group B-RES" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op heden,

2013, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlij-ke personen, al dan niet vennoot. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen,

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, tenzij algemene vohmacht verleend door de algemene vergadering met een meerderheid van drie/vierden van de stemmen. De gevolmachtigden verbinden de vennoot-schap binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdre-ven vol-machten.

8. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarverga-'dering ge-noemd, wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om 20 uur.

9. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

10. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennoot-'schap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

11. De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden, De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

TIJDELIJKE BEPALINGEN

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op heden en eindigt op 31 december 2014.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni 2015 om 20u, op de

plaats aangewezen in de oproeping.

3. Benoeming gewone zaakvoerder

Wordt heden benoemd tot gewone zaakvoerders van de vennootschap en dit voor onbepaalde tijd, de

Heren Vanmanshoven, Bullens en Vandendriessche, allen voornoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4. Artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, in toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld véér de ondertekening van de oprichtingsakte.

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 mei 2013 , Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan In de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

.f

'

4./ Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Jean Michel Bosmans Notaris





Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, cheque BNP Paribas Fortis nr. 62.2805

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/04/2015
ÿþOndernemingsnr : 0536.955.772

Benaming

(voluit) : GROUP B-RES

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Alfons Smetsplein 3A, 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders gehouden op de zetel van de

vennootschap op 10 maart 2015 werd unaniem beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap vanaf heden over te brengen van Alfons Smetsplein 3a te 3000 Leuven naar Horizonlaan 18 te 3600 Genk,

Vandendriessche Christophe

zaakvoerder

- ------- - - - - -- -- -- --- ---

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Motl Wortl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van g" okt `-TBAt4K VAN

l

11111111111111

*15052363*

, -s-" ~^~-_ --~._ :L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 16.07.2016 16327-0567-014

Coordonnées
GROUP B-RES

Adresse
HORIZONLAAN 18 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande