GUERDONS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GUERDONS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 553.877.423

Publication

19/06/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

aandelen, dit alles omgerekend per aandeel en voor zover de algemene vergadering niet besluit de winst te reserveren.

Aan de raad wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, interimdividenden uit te keren.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

In zoverre het aantal aandelen zonder stemrecht niet meer dan één/derde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt, geven deze aandelen een preferent recht op de verdeling van het saldo dat overblijft na vereffening, waarvan het bedrag niet lager mag zijn dan dat toegewezen aan de houders van aandelen met stemrecht.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

9. - Als bestuurders van de vennootschap zijn aangesteld:

- 1/ de heer Jan De Meester, voornoemd;

- 2/ VHB Investissements et Conseils Sàrl, voornoemd, vast vertegenwoordigd door Benoit

Delestre, wonende te 37 rue Notre- Dame de Lorette, 75009 Parijs, Frankrijk,

- 3/ de heer Koen Desmedt, wonende te 3680 Maaseik, Oude Ophoverbaan 162,

- 4/ de heer Jan Van Gael, wonende te 3000 Leuven, Ooiendonk 3,

Aan hen is volledige collectieve vertegenwoordigingsmacht verleend om met drie gezamenlijk handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De opdracht geldt voor de duur van zes (6) jaar, gaat in op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, en eindigt bij de jaarvergadering van het jaar 2019.

- Als gedelegeerd bestuurder /individueel bevoegde bestuurder is aangesteld : de heer Jan De Meester, voornoemd aan wie, met toepassing van artikel 15 van de statuten de macht is gegeven om alleen handelend de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

- Als bijzondere gevolmachtigde is aangesteld, met recht van substitutie :  Boekhoudkantoor Jozef Kiekens BV o.v.v Comm. V.  Blokstraat 62, 1840 Londerzeel, ondernemingsnummer 0840.662.574 en haar beherende vennoot Kiekens Jozef, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen en alle documenten te tekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie als BTWbelastingplichtige, inclusief de macht om deze inschrijvingen te verbeteren en/of te wijzigen indien nodig.

- als voorzitter raad van bestuur is aangesteld: de heer Jan De Meester, voornoemd. Deze beslissing heeft slechts rechtskracht vanaf de dag dat de bestuurders in functie treden.

10. - De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

11. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :  a) De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- het leveren van software diensten, waaronder het ontwikkelen, installeren en onderhouden van een software;

- het verschaffen van dienstprestaties van bedrijfseconomische, informatica-technische, commerciële, juridische, financiële, technische, logistieke of administratieve aard ter ondersteuning van het beleid van binnen- of buitenlandse ondernemingen;

- het uitvoeren van alle opdrachten, management en consultancy, participatie onder de vorm van organisatiestudies, expertises, raadgevingen op alle gebied bij ondernemingen en dit in de ruimste zin;

- het uitvoeren van roerende en onroerende beleggingen voor eigen rekening;

- holdingactiviteiten en het nemen van participaties in allerlei bedrijven;

- het verstrekken van advies en bijstand met betrekking tot het beheer en management van vennootschappen;

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten en het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, mandataris, manager, directeur of vereffenaar;

- het verlenen van adviezen in de ruimste zin, voornamelijk van financiële, technische commerciële of administratieve aard;

- haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals onder meer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, ordenen, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen en verbouwen en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin, van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen;

- het voeren van interim-management bij ondernemingen en dit in de ruimste zin;

- het geven van opleidingssessies en consultancy in bedrijven;

- het deelnemen aan de oprichting, de ontwikkeling, de uitbouw, de herstructurering, de omvorming,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

de diversificatie, de (af-)splitsing, de overname en de kapitaalverhoging van ondernemingen in het binnen- en buitenland via alle daartoe geëigende financiële instrumenten.

De vennootschap mag verder alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

b) Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens artikel 559 W.Venn.

12. De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde woensdag van de maand mei om 20 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

 Zeven dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van de aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. Bestuurders zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

De algemene vergadering kan alleen geldig besluiten als ze regelmatig samengeroepen werd, of als alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en bij eenparigheid akkoord gaan met de agenda.

Elk aandeel geeft recht op één stem onverminderd de wettelijke beperkingen van het stemrecht verbonden aan aandelen.

Nochtans is de uitoefening van het stemrecht geschorst voor wat de niet volgestorte aandelen betreft, zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen; onverminderd de

strengere aanwezigheids en meerderheidsvereisten door de wet opgelegd in bijzondere gevallen. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL - GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

expeditie van de akte.

16/02/2015
ÿþmot' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

Oit FEB. 2015

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0553.877.423

Benaming (voluit) : GUERDONS

(verkort)

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel : Kempische Steenweg 309 bus 1

3500 Hasselt

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN -- KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIËN  CREATIE NIEUWE KLASSE VAN AANDELEN EN WIJZIGING VAN DE RECHTEN-UITGIFTE VAN WARRANTS- COORDINATIE

Uit een akte verleden voor Ellen Verhaert, geassocieerd notaris te Antwerpen, op dertig januari tweeduizend vijftien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1;

BLIJKT dat:

- de bestaande een miljoen (1 000 000) aandelen omgeruild werden in een zelfde aantal klasse A aandelen, waaraan onderscheiden rechten zijn verbonden, alsook een nieuwe klasse van aandelen gecreëerd werd, genaamd klasse B aandelen, waaraan onderscheiden rechten zijn verbonden;

het kapitaal verhoogd werd met een bedrag van vijfhonderdduizend euro (¬ 500 000,00) om het te brengen van een miljoen euro (¬ 1 000 000,00) op een miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 1 500 000,00) door uitgifte i van vijfhonderdduizend (500 000) Klasse B Aandelen zonder nominale waarde, deelnemend in de winst vanaf hun onderschrijving, en waarop boven pari ingetekend werd door inbreng in speciën voor den totaal bedrag van een miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 1 500 000,00) zijnde een uitgifteprijs van drie euro (¬ 3,00) per Klasse B Aandeel, waarvan een euro (¬ 1,00) per Klasse B Aandeel geboekt werd als kapitaal en het saldo ten bedrage van twee euro (¬ 2,00) per Klasse B Aandeel geboekt werd als uitgiftepremie, welke aandelen zowel voor het gedeelte kapitaal als voor het gedeelte uitgiftepremie voor honderd procent volstort werden;

- de totale uitgiftepremie ten bedrage van een miljoen euro (E 1 000 000,00) geboekt werd op de onbeschikbare reserverekening "Uitgiftepremies', die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen worden over beschikt overeenkomstig de voorwaarden door het Wetboek van vennootschappen gesteld voor een statutenwijziging;

- de buitengewone algemene vergadering akte genomen heeft van het ontslag van de heer Koen Desmedt en de vennootschap VHB Investissements et Conseils Sàrl, vast vertegenwoordigd door Benoit Delestre, als bestuurders van de Vennootschap, met ingang vanaf dertig januari tweeduizend vijftien;

- de buitengewone algemene vergadering besloten heeft de volgende bestuurders te benoemen:

* de heer Frank Pierre Gaby Veronica Amand Bekkers, wonende te 3500 Hasselt, Kleinstraat 13, gezamenlijk voorgedragen door de Klasse A Aandeelhouders overeenkomstig artikel 9bisl. o) van de statuten;

* de heer Erik Marcel Hugo Luts, wonende te 3294 Molenstede (Diest), Kruisstraat 84, voorgedragen door KBC, overeenkomstig artikel 9bis2.b);

* de naamloze vennootschap "LRM Beheer" , met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 555, BTW BE0440.550.442, ondernemingsnummer (rechtspersonenregister Limburg (afdeling Hasselt)) 0440.550.442, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Joris Brussich, wonende te 3001 Heverlee, Pleinstraat 35, voorgedragen door KMOFIN2, overeenkomstig artikel 9bis2.a);

- de buitengewone algemene vergadering besloten heeft de volgende bestuurders te herbenoemen:

* de heer Jan De Meester, voornoemd, voorgedragen door Jan De Meester overeenkomstig artikel 9bisl .b) van de statuten;

* de heer Jan Van Geel, wonende te 3000 Leuven, Ooiendonk, voorgedragen docr VikingCo International NV, overeenkomstig artikel 9bisl .a);

- als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, aangesteld werd: "Boekhoudkantoor Jozef Kiekens BV o.v.v Comm. V. "Blokstraat 62, 1840 Londerzeel, ondernemingsnummer 0840.662.574 en haar beherende vennoot Kiekens Jozef, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te stellen ten einde de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie als BTW-belastingplichtige, te verbeteren en te wijzigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

N

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

est behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ELLEN VERHAERT  GEASSOCIËERD NOTARIS,-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte met de tekst van de statuten erin vervat en vijf volmachten aangehecht

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

05/06/2015
ÿþ mod 11.1

FarltÇl ln de bijlagen bij he Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



u i

" 15079b

te HNTtwtiti-ElV, aldeling HASSELT

2 7 MEI 2015

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0553.877.423

Benaming (voluit) : GUERDONS

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kempische Steenweg 309 bus 1

3500 Hasselt

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN : NAAMSWIJZIGING  AANPASSING EN COÓRDINATIE VAN DE STATUTEN -. BIJZONDERE VOLMACHT

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen, op,, ij negentien mei tweeduizend vijftien, neergelegd ter registratie op het eerstej; registratiekantoor te Antwerpen 1;

;j BLIJKT dat:

- de maatschappelijke benaming van de vennootschap met ingang van negentien mei tweeduizend vijftien gewijzigd werd in "Thanksys".

- als bijzondere gevolmachtigden, met recht van substitutie en elk met macht;; afzonderlijk te handelen, aangesteld werden : de burgerlijke vennootschap in de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VMB!; '" i Accountants en Belastingconsulenten", met zetel te 2000 Antwerpen, Entrepotkaaiii ji3, vertegenwoordigd door de heer Kurt De Haen en/of andere; vennootschapsorganen, alsook haar aangestelden en/of werknemers, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te stellen ten einde de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie als;;

BTW-belastingplichtige, te verbeteren en te wijzigen.

ji VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL - GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte met zes volmachten aangehecht

ji - gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

;1

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
GUERDONS

Adresse
KEMPISCHE STEENWEG 309, BUS 1 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande