GUNEY'S S & M

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GUNEY'S S & M
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 887.161.505

Publication

20/06/2014
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik 13 vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perse(o)Men) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

1111111I1,1.11,111,111111

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

1 1 JUUL 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0887.161.505

Senaming

(voluit) Guney's S&M

(verkort) "

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 3530 Houthalen-Helchteren, Koolmijnlaan 76

(volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging

Lift een proces-verbaal verleden voor notaris Marc Swolfs te Houthalen-Helchteren, op 4 juni 2014, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Guney's SUA'', met maatschappelijke zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Koolmeleen 76, RPR Hasselt 0887.161.505, met eenparigheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT  WIJZIGING NAAM

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen naar "Güney Afwerkingsbedrijf', afgekort "Güney".

TWEEDE BESLUIT WIJZIGING DOEL

Kennisname van het bijzonder verslag van de zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 23 mei 2014 tot voorgenomen wijziging van het maatschappelijk doel en dat een toelichting bevat bij het voorstel tot doelswijziging.

De voorzitter wordt ontslagen van de verplichting tot voorlezing.

Staat van activa en passive

De vergadering keurt de staat van activa en passiva afgesloten per 31 maart tweeduizend veertien ingevoegd bij het verslag tot doelswijziging gced.

Wijziging van het doel

De vergadering beslist de omschrijving van het doel van de vennootschap te schrappen en te vervangen met de volgende tekst, zoals vermeld in het verslag van de zaakvoerder

"De vennootschap heeft tot doel het uitvoeren en/of coördineren van algemene aannemingen, het bouwen en verbouwen, het onderhoud, de uitrusting, de inrichting, de versiering, de omvorming, de hernieuwing, de expertises en het reinigen en/of herstellen van aile zogenaamde onroerende goederen, parken en beplantingen. De studie en uitvoering van thermische en akoestische isolatiewerken, omvat ook de aankoop, verkoop, verhuring en de handel in het algemeen van aile producten en materialen hiervoor noodzakelijk.

Alle schattingen en aile arbitrage, van welke aard ook op tegenspraak of niet, evenals aller verrichtingen die ze kunnen voorbereiden of die er kunnen uit voortvloeien en aile werken behorende tot het beroep van landmeter, van architect, van expert in onroerende goederen. Ze zal namelijk industriële, onroerende, boekhoudkundige, fiscale of andere schattingen mogen doen, aile regelingen uitvoeren van onheilen inzake° brand, diefstal, verlies van winsten, schade door oorlogsfeiten of andere, zowel voor haar rekening van derden,; ze verwezenlijken of ze uitvoeren onder welke vorm ook, handelen als technisch raadgever of inzake onroerende goederen. Alsook wordt voorzien de coördinatie van alle onderaannemingen, het aannemen en uitvoeren van aile metsel  en betonwerken, dakwerken terrassen en patio's, timmerwerken, leveren en plaatsen ' van haut en metalen spanten, trappen, deuren, scheidingswanden en vloeren, aile dakbedekkingwerken, vloer  en tegelwerken, plafonneringwerken en cementeringwerken, beglazingswerken, sanitaire installaties in onderhoudswerken. Warmte installaties, koude installaties, installaties voor afstandsverwarming en speciale installaties en onderhoudswerken voor ontwikkelen, regenereren, recupereren van warmte en/of koude en/of elektriciteit.

Gevelreinigingwerken, leveren en plaatsen van aile soorten ramen, deuren, rolluiken en zonneweringen, restauratie van monumenten, geklasseerde gebouwen. Waterbouwkundige werken zoals de eigenlijk zee  en stroomwerken waaronder het bcuwen en herstellen van sluizen, stuwdammen, dijken, zeedammen, kanalen, en technische werken aan de waterwegen en de havenwerken, de grote werken van droogleggen en pompen, de grote irrigatiewerken en regeling van de waterlopen, de uitbaggering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijzondere grondwerken zoals boringen, peilingen, uitdiepen, het neerslaan van de grondwaterspiegel, funderingswerken, heiwerk, dampplanken, en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes. Onderneming voor alle vormen van bodemsanering.

Draineringswerken en het ruimen van onbevaarbare waterlopen, het graven en onderhouden van vijvers, rivieren en waterlopen. Het draineren en/of bevloeien van gronden, terreinen, bouwplaatsen, akkers en sportvelden. Aile andere grondwerken die niet elders worden vernoemd. Het ontwerpen en oprichten van houten en/of metalen constructies zoals loodsen, bruggen, tank, afrasteringen en sporthallen.

Het ontwerpen en uitvoeren van alle smeedwerken siervoorwerpen voor gebouwen, tuinen, planten en recreatieterreinen. Voor aile inrichtingen, complexen en gebouwen, zowel industriële als residentiële, sport  en arnusementsinrichtingen, als hospitalen, en ziekenhuizen zowel in de privé als in de pubiieke sector:

a)Uit te voeren in aile beroepssectoren, gespecialiseerd of niet, de verkoop, de verhuring en het ontlenen of aile werken in het kader der diensten die betrekking hebben op de techniek, het beheer, de bewaking, de bescherming, de veiligheid, het onderhoud, de hulpverlening.

b)te promoveren door investering, financiering of lening, alle installaties van materiaal en aile grondstoffen, producten, systemen ideeën en brevetten die betrekking hebben op de techniekers nodig voor hun werking en hun uitbating

c)te waarborgen het materiaal, de grondstoffen en de gebruikte producten zowel als de installaties die worden uitgebaat, beheerdof onderhouden, ontwerpen en maken van beurzen in binnen en buitenland Wegenbouw en bouw van niet metalen kunstwerken zoals het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, fietspaden, van vliegvelden en startbanden van niet metalen kunstwerken zoals bruggen en viaducten, wegen en spoorwegtunnels, watertorens, sib's zwembaden, kolenopslagplaatsen, as kuilen, draaischijven, weegbruggen, steunmuren enz, eveneens de rioleringswerken.

Leggen van kabels en diverse leidingen met onder meer de lokalisatie van hoogspanningslijnen en pijpen, de leidingen voor water  en gasvoorzieningen, het plaatsen van allerlei elektrische kabels.

Het bouwen, aanleggen van speelpleinen en sportvelden evenals van parken en tuinen, met inbegrip van de aanplantingen, omvat eveneens het plaatsen van afsluitingen en omheiningen.

Het ontwerpen en aanleggen van tuinen, parken en recreatieterreinen, zoals siertuinen, minigolf, tennisterreinen, speeltuinen, pretparken en wat dies meer.

Het leggen van klinkers en kasseien voor wegen, terrassen en opritten.

Het transporteren van aile vast, vloeibare en gasvormige stoffen en producten, levensmiddelen, vlees, vis, fruit, bieten, witloof en andere landbouwproducten, bloemen, planten, brandstoffen, bouw  en installatie materialen. Groot -en kleinhandel van bouwmaterialen.

Het aanleggen en het onderhouden van de verkeerssignalisatie en de wegmarkeringen.

Het op trekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten) evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk.

Algemene bouw werkzaamheden, omvat de bedrijvigheden welke betrekking heeft op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken of de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd, eveneens het optrekken van geprefabriceerde gebouwen.

Schoorsteen  en ovenbouw, met het optrekken van fabrieksschouwen, nijverheidsovens, en andere soort gelijke werken evenals het metselwerk van ovens en het plaatsen van alle vuurvaste producten.

Stopingswerken en het slopen van kunstwerken en gebouwen, evenals het effenen en het wegruimen. Voegwerken, stukadoorswerken, plafonneer  cementeer en alle andere pleisterwerken, berapingswerken, plaatsen van chapes, gips  en staffwerken en ornamenten.

Het leggen industriële vloeren en polieren, het leggen van vloerdeklagen en bekleding van industriële vloeren, Het leggen van vloer beschermingslagen, de vloerbedekkingen met monolisctisch karakter op basis van asfalt en synthetische producten of van natuur of synthetische mortel, industriële kunstharsbedekking met inbegrip van muuroverlappingen.

Dakdekken en isolatie tegen vochtigheid en het bedekken van gebouwen met onder meer dakpannen, stro, natuurlijke en kunstleien, stalen platen, en platen in asbestcement en non  ferro  metalen.

Het waterdicht maken van gebouwen met asfalt en teer, onder meer het bedekken met asfalt  of met koolwaterstofhoudencle producten, gebeurlijk gecombineerd met metalen.

Het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt. Thermische  en geluidsisolatie.

Het plaatsen van gyprocwanden.

Vloerbekleding en muurbekleding, het leggen van tegelvloeren, mozaiek en alle andere bedekkingen van vloeren.

Het saneren, het in stand houden of het in zijn oorspronkelijke toestand terugstellen vanonder meer orgels, beeldhouwwerken, monumentale horloges, historische wand en plafondschilderingen, fresco's, schilderijen, glas in lood en brandglasramen, klokken en beiaards, historische textiele wandbekledingen historische gecoupeerd stucwerk, historisch schrijnwerken en meubelen, kunstsmeedwerk, historische parketvloeren, water  en wind molenmechanismen,

Arduin  en marmerwerken, restauratiewerken, het plaatsen van grafmonumenten, het restaureren, reinigen en wassen van gevels en monumenten. Het plaatsen van marmer en arduin in gebouwen.

Het plaatsen van alle soorten versieringen, schoorsteenmantels en dergelijke in marmer of steen.

Alle soorten timmerwerk en metalen schrijnwerk. Het timmer  en schrijnwerk voor gebouwen, het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor bouwwerken, het plaatsen van houten en plastiekdeuren en plinten. Het plaatsen van houten en plastiek vensterluiken.

Het leggen van parketvloeren en aile andere houten bedekkingen van muren en vloeren.

Het plaatsen van valse schutsels en valse zolderingen in hout.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het plaatsen van aanbouwkeuken en badkamers.

Het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk evenals het plaatsen van rooster,

ramen en deuren, intrekbare en rollende deuren en van buitenrolluiken.

Het plaatsen van aile soorten dakgoten het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van

metalen elementen.

Het plaatsen van aile soorten glas, het bouwen van wanden en bedekkingen in doorschijnend beton.

Aile schilderwerk, evenals industrieel schilderwerk.

Het kalken van gebouwen en het bestrijken met kalk, het behangen en stofferen, het plaatsen van

vloerbedekkingen en van aile andere synthetische bedekkingen van vloeren, onder meer plastiek.

Metaalconstructies, montage  en demontagewerken buis  en andere soortgelijke constructies.

Het plaatsen van woon-units.

Het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme lucht, luchtconditionering en de caloriefugage van

leidingen en kanalisaties.

Het plaatsen van centrale verwarming met water, stoom of gas en van bijkomende toestellen.

Het plaatsen van sanitaire inrichtingen, food  en zinkwerk, installatie van waterverzachters, het bedekken

van daken in non  ferrometalen en het plaatsen van zinken dakvensters, evenals de herstelling  en

onderhoudswerken.

Het plaatsen, herstellen en onderhouden van allerhande branders  brandertechnicus.

Aile elektriciteitswerken zowel in privé  gebouwen als in openbare gebouwen, evenals het plaatsen van

bliksemafleiders, elektrische signalisatie allerhande voor wegen, spoorwegen rivieren, zee  en luchtwegen.

Het plaatsen en inrichten, onderhouden en herstellen van speciale installaties zoals het inrichten van

fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties enz.

De aan- en verkoop van grondstoffen en materialen en van uitrustingsgoederen in verband met voorgaande

activiteiten;

De aan-" en verkoop van textiel, algemene voeding, en aile andere goederen (vb. : tabak, nightshop -

meubelen- electro benodigdheden);

De handel in en de plaatsing van keukens en aanverwante meubelen en toestellen, zowel industriële als

huishoudelijke;

De handel in en de plaatsing van meubelen in het algemeen, zo voor huishoudens als kantoren;

De handel in bruingoed, zoals onder meer televisies, computers cd spelers, dvd spelers, radios en

aanverwante producten;

De handel in witgoed, zoals elektrisch huishoudelijke toestellen, onder meer mixers, broodroosters,

afwasmachines, wasmachines, droogkasten en aanverwante producten;

De aan- en verkoop, import en export van sanitaire toestellen en onderdelen, radiatoren en toebehoren,

kranen, doe-het-zelf toestellen, wc's, badkamers, badkamerinrichting, badkamermeubelen, tegels,

bouwmaterialen;

De vennootschap mag tevens aile roerende, onroerende industriële, commerciële, burgerlijke, financiële,

handelsnijverheid, bedrijfstechnische en bedrijfseconomische verrichtingen stellen, zowel voor eigen rekening

als voor rekening van derden; de vennootschap mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het

buitenland uitoefenen en nastreven. Zowel rechtstreeks ais door vertegenwoordiging, deelneming, associatie,

samensmelting concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of op andere wijze

in aile bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan ook functies van

bestuur of vereffenaar van andere vennootschappen oefenen.

De vennootschap mag in aile plaatsen van binnen en buitenland exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, verkoopsburelen, bijhuizen, opslag  en bewaarplaatsen, agentschappen of hoe genaamd ook,

oprichten. Deze opsomming is verklarend en geenszins beperkend,"

DERDE BESLUIT VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 3530

Houthalen-Helchteren, Koolmijniaan 94.

VIERDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN AAN GENOMEN BESLISSINGEN

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen.

VIJFDE BESLUIT  MACHTIGING COORDINATIE - VOLMACHT

Machtiging coördinatie

Machtiging wordt verleend aan de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren.

Volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"Accountancy C&S", te 3580 Beringen, Hasseitsesteenweg 90 om, gezamenlijk of afzonderlijk handelend en

met recht van indeplaatsstelling, aile formaliteiten te vervullen die tengevolge van de akte zouden nuttig of

nodig zijn met betrekking tot de diensten van ondernemingsloketten, kruispuntbank voor ondernemingen en/of

BTW.

Voor eensluidend ontledend uittreksei

Notaris Marc Swolfs

Tezelfdertijd neergelegd:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Voor eensluidend afschrift van de akte statutenwijziging

-Gecoördineerde statuten

-Bijzonder verslag van de zaakvoerder

-Staat van activa-passiva de dato 31/03/2014

Voor,

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Op de leatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(ert) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso  Naam en handtekening

04/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.05.2013, NGL 22.08.2013 13498-0183-010
08/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 01.08.2012 12380-0118-010
20/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 12.04.2011, NGL 13.12.2011 11636-0332-009
10/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.03.2010, NGL 31.08.2010 10536-0416-009
10/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.09.2008, NGL 29.09.2008 08773-0148-008

Coordonnées
GUNEY'S S & M

Adresse
KOOLMIJNLAAN 76 3530 HOUTHALEN

Code postal : 3530
Localité : Houthalen
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande