GV-LEX

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GV-LEX
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.813.447

Publication

05/03/2014
ÿþ.,

Mod Word 11.1

ri--i -' _ 1 .~-7i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~S~_s



AECHYpANKVhMKQQPyArypnt

2 4 FEB. 2014

HASSELT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : ~E, b2 3. 1.44.1-.

Benaming

(vofuit) : GV-l-ex

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3540 Herk-de-Stad  Diestsesteenweg 60

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Benoit LEVECQ, te Herk-de-Stad, op 20 februari 2014, blijkt dat de heer Vanreppelen Gunter Paul Julianus, geboren te Herk-de-Stad op 29 oktober 1969, wonende te Herk de-Stad, Diestsesteenweg 60, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met volgende kenmerken: Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met. beperkte aansprakelijkheid

Naam: GV-Lex

Zetel: 3540 Herk-de-Stad -- Diestsesteenweg 60

Doel: De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat door een persoon ingeschreven op het tableau van de Orde van Advocaten van de Balie Hasselt , op de lijst van de' stagiairs, op de EU-lijst of op de B-lijst voor zover van toepassing, hetzij alleen, hetzij met anderen met; wie zij zich mag associëren overeenkomstig de reglementen van de Orde van Vlaamse Balles en de' eigen reglementen van de Orde van Advocaten te Hasselt en alle aanverwante activiteiten voor zover zij verenigbaar zijn met de wettelijke en deontologische bepalingen, met de reglementen van de Nationale, Orde van Advocaten, van de Orde van Vlaamse Balies en van de balie van Hasselt, met de Europese: gedragscode en desgevallend met de reglementen van de betrokken andere balies of erkende wettelijke professionele organisaties.

Het betreft het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris...

De vennootschap kan deelnemen in één associatie of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven. De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken en voor zover deze nodig zijn voor de verwezenlijking van, haar doelstellingen.

Voor dit doel kan de vennootschap alle onroerende gebouwde en ongebouwde, gemeubelde en niet; gemeubelde goederen aankopen, verkopen, huren en verhuren, alsook het laten uitvoeren van alle bouwen verbouwingswerken en aanverwante activiteiten. Teneinde het aldus omschreven doel te verwezenlijken kan de vennootschap alle ftnanciële, industriële of commerciële, roerende en onroerende handelingen stellen die hiermede verband houden of van aard zijn haar doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, zowel in België als in het buitenland, De vennootschap mag ondermeer haar beschikbare gelden of middelen beleggen of investeren in roerende of onroerende goederen en dit roerend of onroerend vermogen beheren op de wijze die de vennootschap het meest geschikt acht. De vennootschap zal bij het uitoefenen van haar activiteiten de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat zoals vastgesteld door de bevoegde instanties, eerbiedigen. De vennootschap kan bestuurder en/of vereffenaar van vennootschappen zijn. De vennootschap mag belangen nemen en aanhouden, op welke wijze dan ook, in andere bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het maatschappelijk doel analoog is met het doel van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde overheden, eerbiedigen.

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is volledig geplaatst en verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders die advocaat moeten zijn.

Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd: de heer VANREPPELEN Gunter Paul Julianus, advocaat, wonende te Herk-de-Stad, Diestsesteenweg 60. De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap. Het mandaat van de zaakvoerder is (kosteloos), tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Bevoegdheden van de zaakvoerders: Ieder zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om aile daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertejenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte. Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd dan dienen zij gezamenlijk te handelen.

Jaarvergaderirxg_ Jaarlijks op de derde vrijdag van de maand juni om twintig uur wordt de jaarvergadering gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats aangeduid in de oproeping. Uitoefening van het stemrecht: Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vernield in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat

Boekjaar: Het boelcjaar begint elk jaar op één januari en eindigt op eenendertig december. Winstverdelingl De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerders) over de bestemming van het resultaat. De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag. Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd

Saldo na vereffening: De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder(s) of door de zorgen van één of meerdere vereffenaars die worden aangeduid (minstens wiens aanstelling wordt goedgekeurd) door de stafhouder van de Orde van advocaten te Hasselt, en die noodzakelijkerwijze advocaat moeten zijn.

Aan de vereffenaar(s) worden de meest uitgebreide machten toegekend om de vereffening van de vennootschap tot een goed einde te brengen. Zij mogen de daden vermeld in de artikelen 186 en 187 van het wetboek van vennootschappen stellen zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven.

DIVERSE BEPALINGEN

Inschrijving en volstorting van het kapitaal:

Op het volledige kapitaal werd ingeschreven in geld en werd door voornoemde oprichter volstort ten belope van 12.400,00 ¬ . De instrumenterende notaris bevestigt dat het bedrag van volstorting, zijnde 12.400,00 EUR, conform artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening.

Afsluiting van het eerste boeklaar

Het eerste boekjaar vangt aan de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De eerte 'aarver aderin

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend vijftien.

Com

De comparant verklaart dat uit te goeder trouw verrichte schattingen de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria opgesomd in artikel 141 juncto artikel 15 van het Wetboek van vemlootschappen. Hij beslist bijgevolg geen commissaris te benoemen.

Overname van verbintenissen

Alle verbintenissen die werden aangegaan, evenals de verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten die werden ondernomen in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, zowel vóór de ondertekening van deze akte en meer bepaald sinds één januari tweeduizend veertien, als gedurende de periode begrepen tussen de datum van deze akte en de datum van het neerleggen van het uittreksel ervan op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank, worden overgenomen door de bij deze opgerichte vennootschap.

Bijgevolg, zullen de aldus aangegane verbintenissen en verrichte activiteiten, van het begin af, geacht te zijn aangegaan door de bij deze opgerichte vennootschap. Deze overname zal echter pas uitwerking hebben vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal verkregen hebben.

De comparant verklaart van deze verbintenissen en activiteiten volledig op de hoogte te zijn en de notaris uitdrukkelijk vrij te stellen deze hier nader te beschrijven.

Vaste Vertegenwoordiger - Bestuurdersmandaat

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GV-Lex", met zetel te B-3540 te Herk-de-Stad, Diestsesteenweg 60, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, beslist voor haar toekomstig bestuurdersmandaat binnen de bvba Halbeecker Advocaten, te Herk de-Stad, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger: de heer VANREPPELEN Gunter Paul Julianus, advocaat, wonende te Herk de-Stad, Diestsesteenweg 60, hetgeen hij, alhier aanwezig, aanvaardt en meedeelt dat niets zich hiertegen verzet. Het mandaat van de vaste vertegenwoordiger is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing. Ondergetekende notaris heeft comparant uiteengezet dat deze benoeming van zaakvoerder het voorwerp zal dienen uit te ,;maken van een beslissing van de algemene vergadering van de bvba Halbeecker Advocaten, te Kerk-de-Stad. De benoeming van zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger dient daarna het voorwerpuit te maken van een publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Administratieve formaliteiten - Volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling aan Beliën Poels & Ghoos cvba, vertegenwoordigd door de heer Yves Poels, te 3545 Halen, Markt 20 bus 1, teneinde:

a) inschrijving, wijziging en opheffing te vorderen in de Kruispuntbank van Ondernemingen;

b) eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Dienst van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde, het dossier aldaar te beheren tot wederopzeg;

c) de nodige formaliteiten te vervullen bij iedere andere administratie.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

notftri.s Benoit LEVECQ

Uittreksel opgemaakt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1°bis van het Wetboek der Registratierechten, met als enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel. Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 31.08.2015 15553-0098-009

Coordonnées
GV-LEX

Adresse
DIESTSESTEENWEG 60 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande