GYM 90 BERINGEN, AFGEKORT : GYM 90

Association sans but lucratif


Dénomination : GYM 90 BERINGEN, AFGEKORT : GYM 90
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 461.511.746

Publication

02/01/2015
ÿþ MOD 2.2

met In de bijlagers bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



I 111111110,11

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

19 DEC. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0461.511.746

Benaming

(voluit) : GYM 90 Beringen

(verkort) : GYM 90

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Guido Gezellestraat 28, 3582 Beringen

Onderwerp akte ; wijziging statuten - ontslag bestuurders

De Algemene Vergadering van 12 december 2014 heeft beslist de statuten te wijzigen als volgt:

1. Benaming, maatschappelijke zetel, duur

Artikel 1. De vereniging wordt genoemd: "GYM 90 Beringen", vereniging zonder winstoogmerk,

afgekort: "GYM 90", vzw. Deze statuten vervangen de vorige statuten gepubliceerd in de bijlagen tot het

Belgisch Staatsblad.

Artikel 2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3582 Beringen, Guido Gezellestraat 28, arrondissement

Hasselt.

Artikel 3. De vereniging heeft tot doel het turnen in al zijn facetten te promoten. De vereniging mag alle

handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met de verwezenlijking van haar doel te maken,

hebben. De vereniging, opgericht voor onbepaalde duur, kan ten alle tijde worden ontbonden.

2. Leden, bijdrage

Artikel 4. De vereniging bestaat uit effectieve en toegetreden leden. Enkel de effectieve leden maken deel uit van de Algemene Vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden worden beschreven, in het huishoudelijk reglement.

Artikel 5. Het aantal effectieve leden is onbepaald, doch mag niet minder bedragen dan vier. De oprichters: zijn de eerste effectieve leden.

De kandidatuur van een kandidaat effectief lid gebeurt per schriftelijke aanvraag, gericht aan de Raad van Bestuur van de vereniging.

De Raad van Bestuur kontroleert of de kandidatuur overeenstemt met de toetredingsvoorwaarden. Indien ja. wordt de kandidatuur voorgelegd aan de Algemene Vergadering. De Algemene Vergadering beslist of hij/zij als effectief lid wordt aangenomen bij gewone meerderheid van stemmen. De beslissing is zonder beroep en moet niet gemotiveerd worden.

Toetredingsvoorwaarden:

meerderjarig zijn

- van goed gedrag en zeden zijn

- akkoord gaan met de statuten zoals gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad

Artikel 6. Elk effectief lid kan ten alle tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet schriftelijk aan de Raad van Bestuur kenbaar gemaakt worden.

Het verlies van één van de voorwaarden bepaald in artikel 5 van deze statuten, brengt ook van rechtswege, het verlies van het effectief lidmaatschap mee.

De uitsluiting van een effectief lid kan slechts door de Algemene Vergadering en met meerderheid van twee, derde van de stemmen uitgesproken worden. De uittredende en uitgesloten leden moeten alle rekeningen met, de vereniging vereffenen en hebben geen deel in het vermogen van de vereniging.

Artikel 7. Aan de effectieve leden zal een financiële bijdrage gevraagd worden die jaarlijks wordt vastgelegd; door de Raad van Bestuur en mag niet meer bedragen dan 250 euro.

3. De Algemene Vergadering

Artikel 8. De Algemene Vergadering is samengesteld uit de effectieve leden. Deze kunnen zich laten,

vertegenwoordigen door een ander effectief lid. Eén lid kan echter maximaal twee stemmen uitbrengen. Met de

term 'lid' in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve leden.

Artikel 9. De Algemene Vergadering is bevoegd voor het wijzigen van de statuten, het benoemen en

Qatslaaa.vande bestuurders, het_gnedkeur_en.va i.tle.begtoting_en de.rekeningen, het vrijwillig Qntbinden van de

Op de laatste blz. van Luit B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

vereniging en uitsluiten van een lid, de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend, de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen, de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk en alle gevallen waarin de statuten dat vereisen. De Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen door de Raad van Bestuur telkens als het doel of het belang van de vereniging dit vereist en tenminste één maal per jaar. Alle effectieve leden moeten worden opgeroepen bij gewone brief of per email tenminste 8 dagen voor de verdagering.

De oproeping bevat de agendapunten. Na kenbaarmaking van de dagorde kunnen punten worden toegevoegd mits akkoord van twee derde der aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Ieder voorstel, ondertekend door minstens één twintigste van de leden, moet aan de dagorde van de algemene vergadering worden toegevoegd. (art. 6 VZW-Wet)

Om geldig te kunnen beslissen moet steeds een meerderheid van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Een bijzondere meerderheid is evenwel vereist in de gevallen voorzien door de wet of door de statuten.

Artikel 10. De Algemene Vergadering dient gehouden te worden binnen 6 maanden na afsluiting van het boekjaar.

De besluiten van de Algemene Vergadering worden gebundeld en bewaard op de maatschappelijke zetel van de vereniging. Ze zijn voor de leden en belanghebbende derden ter inzage beschikbaar en de leden kunnen op aanvraag een afschrift ontvangen.

Artikel 11. Iedere wijziging in de statuten wordt binnen de maand ter publicatie doorgestuurd naar de griffie van de rechtbank van koophandel. Dit geldt eveneens voor de benoeming, ontslag, herroeping en herverkiezing van de bestuurders. Minimaal eenmaal per jaar zal de Raad van Bestuur het bewijs leveren van het voldoen van de publicaties en de fiscale aangiften.

4. Raad van Bestuur

Artikel 12. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van tenminste drie personen, lid van de vereniging en aangeduid door de Algemene Vergadering, De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, secretaris, penningmeester. Deze drie zijn afzonderlijk gemachtigd om poststukken, postassignaties, aangetekende brieven en dergelijke, gericht aan de vereniging, in ontvangst te nemen.

Artikel 13. De Raad van Bestuur vormt een college en vergadert dus slechts geldig bij aanwezigheid van minstens de helft van de bestuursleden. Beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen wordt een tweede stemming gehouden. Geeft deze geen uitsluitsel, dan worden de stemmen van de voorzitter, secretaris en penningmeester weerhouden.

Artikel 14. De leden van de Raad van Bestuur worden voor een periode van 4 jaar gekozen door de Algemene Vergadering en zijn ten aller tijde door deze afzetbaar bij gewone meerderheid der stemmen. De uittredende bestuurders zijn herverkiesbaar en ten alle tijde afzetbaar. Bij ontslag, schorsing of overlijden van een bestuurder zal de eerstvolgende Algemene Vergadering voorzien in zijn vervanging. De nieuwe bestuurder krijgt een mandaat voor 4 jaar. Ieder lid van de Raad van Bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Raad van Bestuur.

Artikel 15. De bestuurders oefenen hun mandaat onbezoldigd uit.

Artikel 16. De Raad van Bestuur heeft de meest uiteenlopende machten. Hij mag ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is en zonder afbreuk te doen aan alle andere machten voortvloeiend uit de wet of de statuten alle daden en overeenkomsten stellen en afsluiten, schikkingen treffen, compromissen sluiten, roerende en onroerende goederen verwerven, ruilen, verkopen, onroerende goederen of rechten met hypotheken verzwaren, leningen afsluiten, alle legaten, subsidies, schenkingen en overdrachten aanvaarden, alle bijzondere machten toekennen aan mandatarissen van zijn keuze, al dan niet leden.

Artikel 17. De akten die de vereniging onderschrijft worden beschouwd als geldig wanneer ze getekend worden door voorzitter, secretaris of penningmeester, tenzij het om transacties gaat die het Tele-banking-limiet overschrijden. In dit geval is de handtekening van twee van hoger genoemde personen vereist. Voor transfers binnen de financiële rekeningen van Gym 90 vzw is er geen limiet voorzien. De vzw mag vertegenwoordigd worden tov derden door de gezamenlijke handtekeningen van twee bestuurders.

De gemachtigden van de Raad van Bestuur (voorzitter, secretaris en penningmeester) kunnen ten aller tijde afstand doen van hun taak. Het ontslag moet schriftelijk ingediend worden bij de Raad van Bestuur. Er wordt van hen wel verwacht dat ze deze taak blijven uitoefenen tot er een ander bestuurslid deze taak overneemt.

De gemachtigden van de Raad van Bestuur kunnen afgezet worden door een meerderheid van het totaal aantal personen die zetelen in de Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering samen.

5. Begroting en rekeningen

Artikel 18. leder jaar op 31 december en voor de eerste maal op 31 december 1997 worden de rekeningen van het afgelopen jaar afgesloten en wordt de begroting van het volgende jaar opgemaakt. De Raad van Bestuur legt de rekeningen en begroting ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering.

6. Ontbinding en vereffening

Artikel 19. Bij ontbinding van de vereniging wijst de Algemene Vergadering twee vereffenaars aan , bepaalt hun machten alsook de bestemming die aan het nettovermogen van het maatschappelijk bezit gegeven wordt. De bestemming zal plaatsvinden ten voordele van een vereniging die gelijkaardige doelen nastreeft. Deze beslissingen zullen gepubliceerd worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

7. Diversen

M0D 2.2

Luik B - Vervolg

Artikel 20. Lidmaatschap tot de vereniging sluit aanvaarding van statuten en huishoudelijk reglement in.

Artikel 21. De leden van de Raad van Bestuur, alsmede de andere leden van de vereniging zijn persoonlijk niet gebonden door verbintenissen van hun vereniging. Hun verantwoordelijkheid is beperkt tot de uitvoering van de ontvangen lastgeving.

Artikel 22. Voor alles wat niet uitdrukkelijk door de statuten of het huishoudelijk reglement voorzien wordt, blijft de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, van toepassing.

Op de Algemene Vergadering van 12 december 2014 werd beslist om volgend persoon te ontlasten van haar taak als bestuurslid:

Indeherberge Lieve, Klitsbergstraat 9, 3583 Beringen Hasselt 22-10-1956

Vanaf 12 december 2014 is dus de Raad van Bestuur samengesteld als volgt:

Hermans Liliane, Schaapsweg 34, 3550 Heusden-Zolder Heusden-Zolder 28-02-1955

Leten Linda, Guido Gezellestraat 28, 3582 Beringen Beringen 04-03-1959

Swerts Mark, Guido Gezellestraat 28, 3582 Beringen Beringen 26-07-1959

Ulenaers Els, Heidebloemstraat 17, 3580 Beringen Bree 22-06-1963

Roesems Greet, Hazerikstraat 31, 3582 Beringen Vilvoorde 15-04-1967

Gedaan te Beringen op 12 december 2014,

Hermans Liliane

voorzitter

Leten Linda

secretaris

Swerts Mark

penningmeester

Roesems Greet

bestuurslid

.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

12/01/2012
ÿþ MOD 2.2

~._~. . ~ o In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



I 11111f 11111 111fl 11111 f11111111111111111111111 1111

=i201081Z=

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

B ~ _n~_ 1,1

.: ~:~!

t

r. ^-.SGriffie

Ondernemingsnr : 0461.511.746

Benaming

(voluit) : GYM 90

(verkort) : GYM 90

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Guido Gezellestraat 28, 3582 Beringen

Onderwerp akte : wijziging statuten - benoeming en ontslag bestuurders - wijziging van benaming van de vzw

De Algemene Vergadering van 21 december 2011 heeft beslist de statuten te wijzigen als volgt:

1. Benaming, maatschappelijke zetel, duur

Artikel 1. De vereniging wordt genoemd: "GYM 90 Beringen", vereniging zonder winstoogmerk,

afgekort: "GYM 90", vzw. Deze statuten vervangen de vorige statuten gepubliceerd in de bijlagen tot het.

Belgisch Staatsblad.

Artikel 2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3582 Beringen, Guido Gezellestraat 28, arrondissement

Hasselt.

Artikel 3. De vereniging heeft tot doel het turnen in al zijn facetten te promoten. De vereniging mag alle

handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met de verwezenlijking van haar doel te maken

hebben. De vereniging, opgericht voor onbepaalde duur, kan ten alle tijde worden ontbonden.

2. Leden, bijdrage

Artikel 4. De vereniging bestaat uit effectieve en toegetreden leden. Enkel de effectieve leden maken deel

uit van de Algemene Vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden worden beschreven

in het huishoudelijk reglement.

Artikel 5. Het aantal effectieve leden is onbepaald, doch mag niet minder bedragen dan vier. De oprichters

zijn de eerste effectieve leden.

De kandidatuur van een kandidaat effectief lid gebeurt per schriftelijke aanvraag, gericht aan de Raad van

Bestuur van de vereniging.

De Raad van Bestuur kontroleert of de kandidatuur overeenstemt met de toetredingsvoorwaarden. Indien ja

wordt de kandidatuur voorgelegd aan de Algemene Vergadering. De Algemene Vergadering beslist of hij/zij als.

effectief lid wordt aangenomen bij gewone meerderheid van stemmen. De beslissing is zonder beroep en moet

niet gemotiveerd worden.

To etre d i n gsvoo rwa arden:

- meerderjarig zijn

- van goed gedrag en zeden zijn

- akkoord gaan met de statuten zoals gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad

Artikel 6. Elk effectief lid kan ten alle tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet schriftelijk aan de Raad

van Bestuur kenbaar gemaakt worden.

Het verlies van één van de voorwaarden bepaald in artikel 5 van deze statuten, brengt ook van rechtswege,

het verlies van het effectief lidmaatschap mee.

De uitsluiting van een effectief lid kan slechts door de Algemene Vergadering en met meerderheid van twee

derde van de stemmen uitgesproken worden. De uittredende en uitgesloten leden moeten alle rekeningen met

de vereniging vereffenen en hebben geen deel in het vermogen van de vereniging.

Artikel 7. Aan de effectieve leden zal een financiële bijdrage gevraagd worden die jaarlijks wordt vastgelegd

door de Raad van Bestuur en mag niet meer bedragen dan 250 euro.

3. De Algemene Vergadering

Artikel 8. De Algemene Vergadering is samengesteld uit de effectieve leden. Deze kunnen zich laten vertegenwoordigen door een ander effectief lid. Eén lid kan echter maximaal twee stemmen uitbrengen. Met de" ' term 'lid' in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve leden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 9. De Algemene Vergadering is bevoegd voor het wijzigen van de statuten, het benoemen en ontslaan van de bestuurders, het goedkeuren van de begroting en de rekeningen, het vrijwillig ontbinden van de vereniging en uitsluiten van een lid, de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend, de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen, de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk en alle gevallen waarin de statuten dat vereisen. De Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen door de Raad van Bestuur telkens als het doel of het belang van de vereniging dit vereist en tenminste één maal per jaar. Alle effectieve leden moeten worden opgeroepen bij gewone brief of per email tenminste 8 dagen voor de verdagering.

De oproeping bevat de agendapunten. Na kenbaarmaking van de dagorde kunnen punten worden toegevoegd mits akkoord van twee derde der aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Ieder voorstel, ondertekend door minstens één twintigste van de leden, moet aan de dagorde van de algemene vergadering worden toegevoegd. (art. 6 VZW-Wet)

Om geldig te kunnen beslissen moet steeds een meerderheid van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Een bijzondere meerderheid is evenwel vereist in de gevallen voorzien door de wet of door de statuten.

Artikel 10. De Algemene Vergadering dient gehouden te worden binnen 6 maanden na afsluiting van het boekjaar.

De besluiten van de Algemene Vergadering worden gebundeld en bewaard op de maatschappelijke zetel van de vereniging. Ze zijn voor de leden en belanghebbende derden ter inzage beschikbaar en de leden kunnen op aanvraag een afschrift ontvangen.

Artikel 11. Iedere wijziging in de statuten wordt binnen de maand ter publicatie doorgestuurd naar de griffie van de rechtbank van koophandel. Dit geldt eveneens voor de benoeming, ontslag, herroeping en herverkiezing van de bestuurders. Minimaal eenmaal per jaar zal de Raad van Bestuur het bewijs leveren van het voldoen van de publicaties en de fiscale aangiften.

4. Raad van Bestuur

Artikel 12. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van tenminste drie personen, lid van de vereniging en aangeduid door de Algemene Vergadering. De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, secretaris, penningmeester, Deze drie zijn afzonderlijk gemachtigd om poststukken, postassignaties, aangetekende brieven en dergelijke, gericht aan de vereniging, in ontvangst te nemen.

Artikel 13. De Raad van Bestuur vormt een college en vergadert dus slechts geldig bij aanwezigheid van minstens de helft van de bestuursleden. Beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen wordt een tweede stemming gehouden. Geeft deze geen uitsluitsel, dan worden de stemmen van de voorzitter, secretaris en penningmeester weerhouden.

Artikel 14. De leden van de Raad van Bestuur worden voor een periode van 4 jaar gekozen door de Algemene Vergadering en zijn ten aller tijde door deze afzetbaar bij gewone meerderheid der stemmen. De uittredende bestuurders zijn herverkiesbaar en ten alle tijde afzetbaar. Bij ontslag, schorsing of overlijden van een bestuurder zal de eerstvolgende Algemene Vergadering voorzien in zijn vervanging. De nieuwe bestuurder krijgt een mandaat voor 4 jaar. Ieder lid van de Raad van Bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Raad van Bestuur.

Artikel 15. De bestuurders oefenen hun mandaat onbezoldigd uit.

Artikel 16. De Raad van Bestuur heeft de meest uiteenlopende machten. Hij mag ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is en zonder afbreuk te doen aan alle andere machten voortvloeiend uit de wet of de statuten alle daden en overeenkomsten stellen en afsluiten, schikkingen treffen, compromissen sluiten, roerende en onroerende goederen verwerven, ruilen, verkopen, onroerende goederen of rechten met hypotheken verzwaren, leningen afsluiten, alle legaten, subsidies, schenkingen en overdrachten aanvaarden, alle bijzondere machten toekennen aan mandatarissen van zijn keuze, al dan niet leden.

Artikel 17. De akten die de vereniging onderschrijft worden beschouwd als geldig wanneer ze getekend worden door voorzitter, secretaris of penningmeester, tenzij het om transacties gaat die het Tele-banking-limiet overschrijden. In dit geval is de handtekening van twee van hoger genoemde personen vereist. Voor transfers binnen de financiële rekeningen van Gym 90 vzw is er geen limiet voorzien. De vzw mag vertegenwoordigd worden tov derden door de gezamenlijke handtekeningen van twee bestuurders.

De gemachtigden van de Raad van Bestuur (voorzitter, secretaris en penningmeester) kunnen ten aller tijde afstand doen van hun taak. Het ontslag moet schriftelijk ingediend worden bij de Raad van Bestuur. Er wordt van hen wel verwacht dat ze deze taak blijven uitoefenen tot er een ander bestuurslid deze taak overneemt.

De gemachtigden van de Raad van Bestuur kunnen afgezet worden door een meerderheid van het totaal aantal personen die zetelen in de Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering samen.

5. Begroting en rekeningen

Artikel 18. Ieder jaar op 31 december en voor de eerste maal op 31 december 1997 worden de rekeningen van het afgelopen jaar afgesloten en wordt de begroting van het volgende jaar opgemaakt. De Raad van Bestuur legt de rekeningen en begroting ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering.

6. Ontbinding en vereffening

Artikel 19. Bij ontbinding van de vereniging wijst de Algemene Vergadering twee vereffenaars aan , bepaalt hun machten alsook de bestemming die aan het nettovermogen van het maatschappelijk bezit gegeven wordt. De bestemming zal plaatsvinden ten voordele van een vereniging die gelijkaardige doelen nastreeft. Deze beslissingen zullen gepubliceerd worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

7. Diversen

Artikel 20. Lidmaatschap tot de vereniging sluit aanvaarding van statuten en huishoudelijk reglement in.

Artikel 21. De leden van de Raad van Bestuur, alsmede de andere leden van de vereniging zijn persoonlijk niet gebonden door verbintenissen van hun vereniging. Hun verantwoordelijkheid is beperkt tot de uitvoering van de ontvangen lastgeving.

Artikel 22. Voor alles wat niet uitdrukkelijk door de statuten of het huishoudelijk reglement voorzien wordt, blijft de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, van toepassing.

Op de Algemene Vergadering van 21 december 2011 werd beslist om volgend persoon te ontlasten van zijn taak als bestuurslid:

Mangelschots Vincent, Korfbalstraat 12, 3582 Beringen Heusden-Zolder 07-06-1933

Op de Algemene Vergadering van 21 december 2011 werden volgende personen bijkomend benoemd in de Raad van Bestuur voor een periode van 4 jaar:

Ulenaers Els, Heidebloernstraat 17, 3580 Beringen Bree 22-06-1963

Roesems Greet, Hazerikstraat 31, 3582 Beringen Vilvoorde 15-04-1967

Tevens werden de volgende personen herverkozen voor een periode van 4 jaar:

Hermans Liliane, Schaapsweg 34, 3550 Heusden-Zolder Heusden-Zolder

Leten Linda, Guido Gezellestraat 28, 3582 Beringen Beringen

Swerts Mark, Guido Gezellestraat 28, 3582 Beringen Beringen

Indeherberge Lieve, Klitsbergstraat 9, 3583 Beringen Hasselt

Vanaf 21 december 2011 is dus de Raad van Bestuur samengesteld als volgt:

Hermans Liliane, Schaapsweg 34, 3550 Heusden-Zolder Heusden-Zolder

Leten Linda, Guido Gezellestraat 28, 3582 Beringen Beringen

Swerts Mark, Guido Gezellestraat 28, 3582 Beringen Beringen

Indeherberge Lieve, Klitsbergstraat 9, 3583 Beringen Hasselt

Ulenaers Els, Heidebloemstraat 17, 3580 Beringen Bree

Roesems Greet, Hazerikstraat 31, 3582 Beringen Vilvoorde

De volgende functies blijven toegewezen voor een periode van 4 jaar:

Voorzitter: Hermans Liliane

Secretaris: Laten Linda

Penningmeester: Swerts Mark

Gedaan te Beringen op 21 december 2011,

Leten Linda

secretaris

28-02-1955 04-03-1959 26-07-1959 22-10-1956

28-02-1955 04-03-1959 26-07-1959 22-10-1956 22-06-1963 15-04-1967

Swerts Mark penningmeester

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GYM 90 BERINGEN, AFGEKORT : GYM 90

Adresse
GUIDO GEZELLESTRAAT 28 3582 KOERSEL

Code postal : 3582
Localité : Koersel
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande