H.J.N. VOLLENBERG SPORTTRANS BEHEER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : H.J.N. VOLLENBERG SPORTTRANS BEHEER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 459.589.562

Publication

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 31.07.2013 13396-0048-019
07/03/2013
ÿþmod 11.1

2 6 -02- 2013

130 199

Griffie

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v . koophandel ta 1 ONGER8,N

De Hoofdgriffier,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

r

Ondernemingsnr: BE0459.589.562

Benaming (voluit) : H.J.N. Vollenberg Sporttrans Beheer

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kloosterbempden 14/13

3680 Maaseik

Onderwerp akte :NV: wijziging

Uit het proces-verbaal opgesteld in het jaar tweeduizend en twaalf, op eenentwintig december, voor Meester Marc VAN NERUM, notaris te Meeuwen-Gruitrode.

"Geregistreerd te Bree op 21 december 2012, boek 341, blad 57, vak 10, elf bladen, geen verzendingen, ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR), de ea. inspecteur, Johan Engels, getekend onleesbaar."

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van "H.J.N. VOLLENBERG SPORTTRANS BEHEER" naamloze vennootschap, vennootschap met maatschappelijke zetel te 3680 Maaseik, Kloosterbempden 14/13, BTW BE 13E0459.589.562, rechtspersonenregister Tongeren BE0459.589.562, de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste besluit : besluit tot fusie

1. De voorzitter geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel en van de aanvullende verslagen,; hoger vermeld, waarin voorgesteld wordt dat de naamloze vennootschap Rotary Investment door fusie overgenomen wordt door de naamloze vennootschap H.J.N. Vollenberg Sporttrans Beheer.

2. De vergadering van de overnemende vennootschap besluit tot de fusie door overneming van het vermogen van de naamloze vennootschap Rotary Investment over te gaan, zodat voormelde opschortende voorwaarde ais vervuld moet worden beschouwd.

3. Bijgevolg gaat gans het vermogen van de naamloze vennootschap Rotary Investment, met alle

rechten en plichten, over op de overnemende vennootschap_

De overgang geschiedt op basis van een toestand van de tussentijdse jaarrekening afgesloten op 30

september 2012. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf voormelde datum, worden

boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Kapitaal, reserves, provisies, schulden jegens derden, winst en verlies van de naamloze

II vennootschap Rotary Investment worden vanaf voornoemde datum opgenomen in de jaarrekening

van de overnemende vennootschap.

Tweede besluit: kapitaalsverhoging van de overnemende vennootschap, met name de

naamloze vennootschap M.J.N. Vollenberg Sporttrans Beheer;

I Omschriivinq van de aan bijzondere publiciteit onderworpen inbrengen

;I In het door de overgenomen vennootschap aan de overdragende vennootschap overgedragen

vermogen is het hierna beschreven onroerend goed begrepen, waarvan de beschrijving, de

;I voorwaarden van overdracht en de bijzonderde voorwaarden hierna worden beschreven en die aan

een bijzondere publiciteit onderworpen bestanddeel van het vermogen uitmaakt (artikel 683

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 I

W.Venn.)

Ii Beschrijving:

STAD HAMONT-ACHEL, tweede afdeling, ACHEL, artikel nummer 05550

Een magazijn met alle aanhorigheden op en met grond gelegen Heikant 13, gekadastreerd Sectie A

nummer 291K voor een oppervlakte van vierentwintig are negenenvijftig centiare (24a 59ca).

ii Il. De algemene vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen van de overnemende

;; vennootschap af te schaffen. .

III. Als gevolg van de fusie door overneming, besluit de algemene vergadering haar kapitaal te

;; verftogen tpt beloop_van fret kapitaal van de overgenomen vennootschap, met name de naamloze

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

F mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



vennootschap Rotary Investment, namelijk met driehonderdzeventigduizend (370.000) euro om het te brengen van tweeënzestigduizend negenhonderd zevenenzestig euro en negentien cent (¬ 62.967,19) op vierhonderdtweeëndertigduizend negenhonderd zevenenzestig euro en negentien cent (¬ 432.967,19) en uitgifte van driehonderd zeventig (370) nieuwe gewone aandelen in de naamloze vennootschap H.J.N. Vollenberg Sporttrans Beheer.

IV. De kapitaalsverhoging die zonder opleg gebeurt, gaat gepaard met de uitgifte van driehonderd zeventig (370) nieuwe gewone aandelen, zonder nominale waarde.

V. Die aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen, en delen in de winst vanaf 1 oktober 2012.

De aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, met name de naamloze vennootschap Rotary Investment worden aandeelhouders van de overnemende vennootschap, met name de naamloze vennootschap H.J.N. Vollenberg Sporttrans Beheer.

Derde besluit : Uitreiking aandelen-ruilverhouding

1. De voorzitter verklaart dat iedere aandeelhouder van de overgenomen vennootschap, met name de naamloze vennootschap Rotary Investment, voldoet aan de vereisten voor de verkrijging van de hoedanigheid van aandeelhouder in de overnemende vennootschap, met name de naamloze vennootschap H.J.N. Vollenberg Sporttrans Beheer.

2. Er worden aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap Rotary Investment driehonderd zeventig (370) aandelen in de naamloze vennootschap H.J.N. Vollenberg Sporttrans Beheer uitgereikt, naar verhouding van één (1) nieuw aandeel voor één (1) oud aandeel, zonder opleg in geld.

3. De Raad van Bestuur van de naamloze vennootschap H.J.N. Vollenberg Sporttrans Beheer zorgt voor de vernietiging van alle bestaande aandelen van de naamloze vennootschap Rotary Investment.

De Raad van Bestuur van de naamloze vennootschap H.J.N. Vollenberg Sporttrans Beheer zal in ruil voor de vernietigde aandelen driehonderd zeventig (370) nieuwe aandelen overhandigen aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap Rotary Investment, volgens gezegde ruilverhouding.

De kosten van deze verrichting komen ten laste van de naamloze vennootschap H.J.N. Vollenberg Sporttrans Beheer.

Vierde besluit: aanpassing artikel vijf (5) over kapitaal en aandelen.

De vergadering van de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap H.J.N. Vollenberg Sporttrans Beheer, besluit vervolgens artikel vijf (5) van de statuten over kapitaal en aandelen, als volgt te wijzigen:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt VIERHONDERDTWEEËNDERT1GDUIZEND

NEGENHONDERD ZEVENENZESTIG EURO EN NEGENTIEN CENT (432.967,19), Het is verdeeld in honderdachtendertigduizend achthonderd zeventig (138.870) aandelen, zonder nominale waarde."

Vijfde besluit: Aanpassing van het doel van de vennootschap door middel van uitbreiding als volgt:

* "Groothandel in raceauto's, onderdelen en banden ten behoeve van de autosport;

Organiseren en uitbaten van racewedstrijden en alle motorsportwedstrijden;

Het in huur en leasing geven van alle vervoermateriaal, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

- Garage en carrosserie werken voor personen- en vrachtwagens, handel in tweedehandsvoertuigen, moto's, bromfietsen en fietsen;

- Aan- en verkoop, import en export zo in groot- als in kleinhandel, de fabricage, de montage, de assemblage, de herstelling, afbraak, verkoop op commissie en/of handelend als tussenpersoon in nieuwe en tweedehands voertuigen, fietsen, bromfietsen, motors en aile andere rollend-, varend-, vliegend- of statisch materiaal; ondermeer: boten, pleziervaartuigen, vliegtuigen, rollend gereedschap en machines, alsmede alle onderdelen, wisselstukken en toebehoren, brandstoffen, oliën, smeermiddelen voor aile rollend, varend of vliegend materiaal dit zowel in groot- ais in kleinhandel;

De in- en uitvoer, aan- en verkoop zowel in groothandel als in kleinhandel, de fabricage, de montage, de assemblage, de herstelling, afbraak, verkoop op commissie en/of handelend als tussenpersoon in textiel, confectiegoederen in de meest ruime zin, onder meer in: algemene dames- en herenconfectie en sportkledij, werkkledij, schoeisel, lederwaren;

Het verrichten van aile bevrachtingen, verzendingen, tolagentschappen, het opstapelen en behandelen van alle goederen, aile verzekeringsverrichtingen als agent en als makelaar, het in huur geven van alle bereidings-, verpakkings-, opslag-, of verzendingsmateriaal, het verrichten van alle intern en extern, nationaal en internationaal vervoer van personen en goederen langs de openbare weg.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Grensexpeditiekantoor en expeditiebedrijf alsmede alle commerciële, burgerlijke en industriële roerende en onroerende handelingen in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland.

- Het voor eigen rekening verkrijgen, bezitten, beheren, verkopen, ruil overdragen, handelen in en vervreemden van aandelen, obligaties, fondsen, orderpapieren, schuldbewijzen, en andere effecten, het lenen van gelden en het uitgeven van schuldbewijzen daarvoor, alsmede het uitlenen van gelden;

- Het verkrijgen van opbrengsten, voortvloeiende uit de vervreemding of het afstaan van het recht tot het gebruik maken van auteursrechten, octrooien, modellen, geheime procédés of recepten, handelsmerken en soortgelijke zaken;

Royalty's, daaronder begrepen huren, met betrekking tot films of ter zake het gebruik de exploitatie van een mijn, groeve of enige andere natuurlijke hulpbron en andere onroerende zaken;

- Het voor eigen rekening direct of indirect beleggen van haar middelen in onroerende goederen en rechten, het verkrijgen, bezitten, vervreemden, huren, verhuren, pachten, verpachten, droogleggen, ontwikkelen, verbeteren, bebouwen, verhypothekeren of in het algemeen bezwaren van onroerende goederen en het aanleggen van wegen, dijken en soortgelijke werken op onroerende goederen;

- De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

" Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die éénzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

- Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van aile bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel met inbegrip van de borgstelling, avalgeving of inpandgeving van onroerende goederen,

- Consulting op het gebied van beheer en management,

Consulting op het gebied van sales en marketingmanagement,

- Het beheren van beleggingen, vermogens en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de client;

- Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van dezelfde onderneming. Deze opsomming is niet limitatief en de termen van vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs,

- Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair,

- De verhuring van installaties, uitrusting en materieel."

* de hiervoor vermelde tekst wordt toegevoegd aan artikel 4 der statuten om dit in overeenstemming

te brengen met het gewijzigde doel van de vennootschap.

Zesde besluit: Kwiiting zaakvoerder overgenomen vennootschap

Bij afzonderlijke stemming beslist de vergadering kwijting te verlenen aan de bestuurders van de

overgenomen vennootschap, de naamloze vennootschap Rotary lnvestment, voor de uitoefening

van hun mandaat in de periode tot en met 31 september 2012, met name Mevrouw Gerrits

Elisabeth, wonende te 3680 Maaseik, Kloosterbempden 14 bus 22 en de naamloze vennootschap

BIT-R.T.S., met zetel te 3930 Hamont-Achel, Heikant 13.

Zevende besluit: Coördinatie der statuten

De vergadering geeft ondergetekende notaris opdracht om de statuten te coördineren.

STEMMING

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

WAARVAN ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc Van Nerum te Meeuwen-Gruitrode

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbad

dijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

J -. k

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



In Tesamen hiermee neergelegd: afschrift der akte, staat van actief en passief dd. 30.09.2012, verslag van bedrijfsrevisor Ira Nicolaij & Partners dd. 19.11.2012, bijzonder verslag van de Raad van Bestuur, de gecoordineerde tekst der statuten



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

19/11/2012
ÿþÎt 21 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

yNgtirgslsgd li3r glilttlu dur

rp ei11illxii V , itu~i~~i~t~r.i '14YON~Ei~iÿN

- -

..

0 7 «l1" 2012

De Floofdgriffler, Griffie

uhII I I V IAI I II I II IIIII

*12186779*

Benaming : H.J.N. VOLLENBERG SPORTTRANS BEHEER

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3680 Maaseik, Kloosterbempden 14 bus 13

Ondernemingsnr : 0459589562

Voorwerp akte : FUSIEVOORSTEL BIJ FUSIE DOOR OVERNEMING OPGESTELD OP 31 OKTOBER 2012 OVEREENKOMSTIG ART. 693 W.VENN.

De bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben beslist het onderhavige fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 693 W. Venn. voor te leggen aan hun algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de artikelen 693 -- 704 W. Venn,

-de overnemende vennootschap:

NV H.J.N. VOLLENBERG SPORTTRANS BEHEER met zetel te Maaseik, Kloosterbempden 14 bus 13,

ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder het nummer 0459.589.562,

-de overgenomen vennootschap:

NV ROTARY INVESTMENT met zetel te Maaseik, Kloosterbempden 14 bus 13, ingeschreven in het

rechtspersonenregister te Tongeren onder het nummer 0457.017.413.

De Raden van Bestuur van de NV ROTARY INVESTMENT (over te nemen vennootschap) en van de NV H.J.N. VOLLENBERG SPORTTRANS BEHEER (overnemende vennootschap) hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de over te nemen vennootschap aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikel 682 W. Venn.

Voornoemde partijen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgend fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke algemene vergaderingen:

Wettelijke vermeldingen:

Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 693, 1° W.Venn.):

Identificatie van de overgenomen vennootschap: NV ROTARY INVESTMENT

Oprichting:

De naamloze vennootschap "ROTARY INVESTMENT' werd opgericht, onder de benaming "ISSC" ingevolge akte verleden voor Meester Marc VAN NERUM, Notaris te Meeuwen-Gruitrode, op 23 mei 2001, verschenen in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 29 juni 2001 onder het nummer 20010629-93.

Statutenwijziging:

Haar statuten werden gewijzigd, waarbij de huidige benaming werd aangenomen, bij akte verleden voor Notaris Marc VAN NERUM te Meeuwen-Gruitrode op 24 maart 2005, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 april 2005 onder het nummer 05058109.

Haar statuten werden laatst gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Eric G1LISSEN te Hasselt op 19 december 2011, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 10 januari 2012 onder het nummer 12007785.

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Maaseik, Kloosterbempden 14 bus 13.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Kapitaal:

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 370,000,00 EUR en wordt

vertegenwoordigd door 370 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde, die elk 1/37Oste

van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig volstort.

Doel

-Groothandel in raceauto's, onderdelen en banden ten behoeve van de autosport;

-Organiseren en uitbaten van racewedstrijden en alle motorsportwedstrijden;

-Het in huur en leasing geven van alle vervoermateriaal, zowel voor eigen rekening als voor rekening van

derden;

-Garage en carrosserie werken voor personen- en vrachtwagens, handel in tweedehandsvoertuigen, moto's,

bromfietsen en fietsen;

-Aan- en verkoop, import en export zo in groot- als in kleinhandel, de fabricage, de montage, de assemblage, de herstelling, afbraak, verkoop op commissie en/of handelend ais tussenpersoon in nieuwe en

tweedehands voertuigen, fietsen, bromfietsen, motors en aile andere rollend-, varend-, vliegend- of statisch materiaal; ondermeer: boten, pleziervaartuigen, vliegtuigen, rollend gereedschap en machines, alsmede alle onderdelen, wisselstukken en toebehoren, brandstoffen, oliën, smeermiddelen voor alle rollend, varend of vliegend materiaal dit zowel in groot- als in kleinhandel;

-De in- en uitvoer, aan- en verkoop zowel in groothandel als in kleinhandel, de fabricage, de montage, de assemblage, de herstelling, afbraak, verkoop op commissie en/of handelend als tussenpersoon in textiel, confectiegoederen in de meest ruime zin, onder meer in: algemene dames- en herenconfectie en sportkledij, werkkledij, schoeisel, lederwaren;

-Het verrichten van alle bevrachtingen, verzendingen, tolagentschappen, het opstapelen en behandelen van alle goederen, alle verzekeringsverrichtingen als agent en als makelaar, het in huur geven van alle bereidings-, verpakkings-, opslag-, of verzendingsmateriaal, het verrichten van alle intern en extern, nationaal en internationaal vervoer van personen en goederen langs de openbare weg,

Grensexpeditiekantoor en expeditiebedrijf alsmede alle commerciële, burgerlijke en industriële roerende en onroerende handelingen in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland,

-Het voor eigen rekening verkrijgen, bezitten, beheren, verkopen, ruil overdragen, handelen in en vervreemden van aandelen, obligaties, fondsen, orderpapieren, schuldbewijzen, en andere effecten, het lenen van gelden en het uitgeven van schuldbewijzen daarvoor, alsmede het uitlenen van gelden;

-Het verkrijgen van opbrengsten, voortvloeiende uit de vervreemding of het afstaan van het recht tot het gebruik maken van auteursrechten, octrooien, modellen, geheime procédés of recepten, handelsmerken en soortgelijke zaken;

-Royalty's, daaronder begrepen huren, met betrekking tot films of ter zake het gebruik de exploitatie van een mijn, groeve of enige andere natuurlijke hulpbron en andere onroerende zaken;

-Het voor eigen rekening direct of indirect beleggen van haar middelen in onroerende goederen en rechten, het verkrijgen, bezitten, vervreemden, huren, verhuren, pachten, verpachten, droogleggen, ontwikkelen, verbeteren, bebouwen, verhypothekeren of in het algemeen bezwaren van onroerende goederen en het aanleggen van wegen, dijken en soortgelijke werken op onroerende goederen;

-De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

-Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die éénzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook, Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

-Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel met inbegrip van de borgstelling, avalgeving of inpandgeving van onroerende goederen,

-Consulting op het gebied van beheer en management,

-Consulting op het gebied van sales en marketingmanagement,

-Het beheren van beleggingen, vermogens en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de client;

-Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van dezelfde onderneming. Deze opsomming is niet limitatief en de termen van vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, ais zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als

commissionair,

-De verhuring van installaties, uitrusting en materieel.

Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door haar Raad van Bestuur:

-Mevrouw Elisabeth GERRITS, wonende te Maaseik, Kloosterbempden 14 bus 22, gedelegeerd bestuurder, -de NV VIT-R.T.S., gekend RPR Hasselt 0464.234,971, met zetel te Hamont-Achel, Heikant 13, bestuurder, met als vaste vertegenwoordiger, de Heer Henricus VOLLENBERG.

Rechtspersonen regi ster:

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder het nummer

0475.017.413.

Identificatie van de overnemende vennootschap: NV H.J.N. VOLLENBERG SPORTTRANS BEHEER

Oprichting:

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap naar Antilliaans recht onder de naam "H.J.N. VOLLENBERG SPORTTRANS BEHEER N.V.", bij akte verleden voor Meester Marcel VAN DER PLANK, Notaris met standplaats te Curaçao, op 29 november 1994.

Ingevolge beslissing van 18 december 1996 tot verplaatsing van de werkelijke zetel van de vennootschap naar België werd de vennootschap gelijkgesteld met een naamloze vennootschap. De naam van deze naamloze vennootschap luidt "H.J.N. VOLLENBERG SPORTTRANS BEHEER". Deze beslissingen werden geakteerd door Notaris BARTHELS Lucien te Riemst op 30 december 1996, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgische Staatsblad van 11 januari 1997 onder het nummer 970111-405.

Statutenwijzigingen:

Haar statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Eric GILISSEN te Hasselt op 19 december 2011, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 10 januari 2012 onder het nummer 12007779.

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Maaseik, Kloosterbempden 14 bus 13,

Kapitaal:

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 2.540.090 BEF of

62.967,19 EUR en wordt vertegenwoordigd door 138.500 gelijke aandelen op naam, met een nominale waarde van 0,45 EUR per aandeel.

Het kapitaal is volledig volstort.

Doel:

a.het voor eigen rekening verkrijgen, bezitten, beheren, verkopen, ruiten, overdragen, handelen in en vervreemden van aandelen, obligaties, fondsen, orderpapieren, schuldbewijzen en andere effecten, het lenen van geiden en het uitgeven van schuldbewijzen daarvoor, alsmede het uitlenen van gelden;

b.het verkrijgen van: opbrengsten, voortvloeiende uit de vervreemding of het afstaan van het recht tot het gebruik maken van auteursrechten, octrooien, modellen, geheime procédés of recepten, handelsmerken en soortgelijke zaken;

c.royalties, daaronder begrepen huren, met betrekking tot films of ter zake het gebruik van nijverheids-, handels-, of wetenschappelijke installaties, alsmede met betrekking tot de exploitatie van een mijn, groeve of enige andere natuurlijke hulpbron en andere onroerende zaken;

d.vergoedingen voor het verlenen van technische hulp;

e.het voor eigen rekening direct of indirect beleggen van haar middelen in onroerende goederen en rechten, het verkrijgen, bezitten, vervreemden, huren, verhuren, pachten, verpachten, verkavelen, droogleggen, ontwikkelen, verbeteren, bebouwen, verhypothekeren of in het algemeen bezwaren van onroerende goederen en het aanleggen van wegen, dijken en soortgelijke werken op onroerende goederen;

f.de handel in, daaronder begrepen de im- en export van grondstoffen, mineralen, metalen, halffabricaten, eindfabricaten en eindproducten van welke aard dan ook.

De vennootschap is bevoegd tot alles wat tot het bereiken van haar doel nuttig of nodig kan zijn of daarmede in de ruimste zin van het woord verband houdt, daaronder begrepen het deelnemen in enige andere onderneming of vennootschap met een soortgelijk of aanverwant doel.

Ter uitvoering van haar doel kan de vennootschap borgtochten en andere garanties verlenen, alsmede aandelen in andere vennootschappen in eigendom overdragen of verpanden, een en ander hetzij tot zekerheid voor de voldoening van schulden der vennootschap, hetzij die van derden, zomede het verrichten van alle handelingen welke met het vorenstaande in de ruimste zin van het woord verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door haar Raad van Bestuur:

-Mevrouw Elisabeth GERRITS, wonende te Maaseik, Kloosterbempden 14 bus 22, bestuurder;

-de NV VIT-R.T.S., gekend RPR Hasselt 0464.234.971, met zetel te Hamont Achel, Heikant 13,

gedelegeerd bestuurder, met ais vaste vertegenwoordiger, de Heer Henricus VOLLENBERG.

Rechtspersonen register:

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder het nummer

0459.589.562,

Ruilverhouding (art. 693, 2° W.Venn.):

Per bestaand aandeel van de NV ROTARY INVESTMENT wordt voorgesteld om één nieuw aandeel uit te

geven van de NV H.J.N. VOLLENBERG SPORTTRANS BEHEER.

Aldus wordt voorgesteld om de 370 aandelen van de NV ROTARY INVESTMENT te ruilen tegen 370

nieuwe aandelen van de NV H.J.N. VOLLENBERG SPORTTRANS BEHEER.

Deze nieuw uit te geven aandelen zullen dezelfde rechten genieten als deze van de bestaande aandelen.

Er is geen opleg in geld voorzien.

Wijze van uitreiking (art. 693, 3° W,Venn.):

De inruiloperatie van de aandelen van de overgenomen vennootschap tegen aandelen van de overnemende vennootschap zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap.

De aandeelhouders van de overgenomen vennootschap kunnen, na afspraak met de bestuurders van de overnemende vennootschap, hun_ aandelen inruilen tegen het hoger bepaald aantal aandelen in de overnemende vennootschap.

De Raad van Bestuur van de overnemende vennootschap vernietigt het aandelenregister van de overgenomen vennootschap door het aanbrengen van de vermelding °vernietigd" op elke bladzijde van het register en door inschrijving naast het aldaar per aandeelhouder aangetekende aandelenbezit, "omgeruild tegen (aantal) aandelen van de NV H.J.N. VOLLENBERG SPORTTRANS BEHEER" met toevoeging van de datum van het fusiebesluit.

Aansluitend tekenen zij in het aandelenregister van de ovememende vennootschap, de volgende gegevens aan:

-identiteit van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap; -het aantal aandelen van de overnemende vennootschap die aan hen toekomen;

-de datum van het fusiebesluit,

Deze inschrijving wordt door de gedelegeerd bestuurder en door de aandeelhouder ondertekend.

Datum van deelname in de winst (art, 693, 4° W.Venn.):

De nieuwe aandelen in de ovememende vennootschap nemen deel in de resultaten van de overnemende

vennootschap vanaf 01 oktober 2012,

Boekhoudkundige datum (art. 693, 5° W.Venn.):

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht

voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 01 oktober 2012.

Bijzondere rechten (art. 693, 6° W.Venn.):

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling worden uitgewerkt.

Bijzondere bezoldiging (art. 693, 7° W.Venn.):

Er werd aan de BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR, Kortenbosstraat 156, 3800 Sint-Truiden gevraagd om het verslag op te stellen waarvan sprake is in art, 695 W.Venn. De bijzondere bezoldiging voor het opstellen van dit verslag is in onderling overleg vastgesteld conform de in het revisorenkantoor geldende tarieven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

Bijzondere voordelen (art. 693, 8° W.Venn.):

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap,

noch aan deze van de overnemende vennootschap.

Onroerende goederen - bodemdecreet

De overgenomen vennootschap NV ROTARY INVESTMENT is eigenaar van een industriegebouw op en

met grond, gelegen te Hamont-Achel, Heikant 13.

Met betrekking tot de grond, waarop hiervoor genoemd pand is gevestigd en kadastraal gekend Hamont-

Achel, 2de afdeling, Achel, sectie A nummer 29/K; werd op 26 oktober 2012 een bodemattest afgeleverd,

waarvan de inhoud luidt als volgt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3.Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

Kosten van de fusieverrichting:

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt

-In de hypothese dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden

kosten worden gedragen door de betrokken vennootschappen, elk voor de helft.

-In de hypothese dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten

worden gedragen door de overnemende vennootschap.

Verbintenissen:

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds er toe om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergaderingen en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze. De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

Algemene vergadering:

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de over te nemen vennootschap en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij art. 693 W.Venn,

Getekend,

Voor H.J.N. VOLLENBERG SPORTTRANS BEHEER NV,

VIT-R.T.S. NV, gedelegeerd bestuurder,

vertegenwoordigd door VOLLENBERG Henricus, vast vertegenwoordiger

05/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 28.08.2012 12486-0208-016
03/07/2012
ÿþ ~(1:6{~~;~ Mod POF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der rechtbank v, koophandel te TONGEREN

2 2 -06- 2012

Griffie

Da Roof dariffi

1

1111

1II1

Ondernemingsnr : 0459.589.562

Benaming (voluit) : HJN Vollenberg Sporttrans Beheer (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kloosterbempden 14 bus 13, 3680 Maaseik, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Benoeming en ontslag bestuurders Tekst:

Uit de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel te Maaseik op 22 mei 2012, blijkt dat volgende beslissingen zijn genomen:

1. Met éénparigheid en algemeenheid van stemmen wordt beslist om het huidig bestuur te ontslaan vanaf 17 juni 2012; zijnde :

- Dhr. Vollenberg Henricus, bestuurder en als gedelegeerd bestuurder

- Mevr. Gerits Elisabeth, bestuurder

Er wordt décharge verleend voor het gevoerde beleid.

2. Met éénparigheid en algemeenheid van stemmen wordt beslist om te benoemen tot bestuurder vanaf 17 juni 2012 voor de wettelijke termijn van 6 jaar.

- Mevr. Gerits Elisabeth

- VIT-R,T.S, NV (0464.234.971), vertegenwoordigd door zijn gedelegeerd bestuurder Dhr, Vollenberg Henricus

Deze mandaten nemen een einde op de jaarlijkse algemene vergadering gehouden in 2018.

Uit het proces verbaal van de raad van Bestuur gehouden onmiddellijk na de bijzondere algemene vergadering te Maaseik op 22 mei 2012 blijkt dat volgende beslissing is genomen:

1. Met éénparigheid en algemeenheid van stemmen wordt beslist om VIT-R,T.S NV (0464.234.971), met als vastevertegenwoordiger zijn gedelegeerd bestuurder Dhr. Vollenberg Henricus, te benoemen als gedelegeerd bestuurder voor een periode van 6 jaar, die aanvangt op 17/06/2012 en eindigt bij de Algemene Vergadering gehouden in het jaar 2018. Hij aanvaardt zijn mandaat

Handtekening gedelegeerd bestuurder,

VIT-R.T.S. NV,

vertegenwoordigd door Dhr. Vollenberg Henricus

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Náam en hoice anigheiû van de instrumenterende notaris, teelzij van de perso(ó)n(en) l

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/01/2012
ÿþ Mod 2.1

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



II II 2007 I ~I UI ~ 779* A NIAI



Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

2 6 -tx- 201i "--7

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : 0459.589.562

Benaming

(voluit) : H.J.N. VOLLENBERG SPORTTRANS BEHEER

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kloosterbempden 14 bus 13  3680 Maaseik

Onderwerp akte : OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM - STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op 19 december tweeduizend. en elf, v66r registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de. naamloze vennootschap "H.J.N. VOLLENBERG SPORTTRANS BEHEER" met zetel te 3680' Maaseik, Kloosterbempden 14 bus 13, is bijeengekomen en dat zij volgende beslissingen heeft' genomen :

(bij uittreksel)

EERSTE BESLUIT - OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM

De vergadering beslist de aard van de aandelen te wijzigen en bijgevolg de bestaande aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

Ingevolge deze beslissing dienen de bestaande aandelen aan toonder te worden vernietigd en dient er te worden overgegaan tot de inschrijving van de aandelen in het register van aandelen met de juiste aanduiding van de aandeelhouders, het aantal aandelen dat zij bezitten en de gedane stortingen.

Vaststelling

Iedere aandeelhouder verklaart afzonderlijk te zijn overgegaan enerzijds tot de materiële vernietiging van de aandelen aan toonder waarvan hij eigenaar is en anderzijds tot de inschrijving van de aandelen in een speciaal register. De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge de voorgaande beslissing, alle aandelen aan toonder werden omgezet in aandelen op naam.

TWEEDE BESLUIT - WIJZIGING DER STATUTEN

De vergadering beslist de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met de

genomen beslissing om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

DERDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten.

Aangaande de coördinatie van de statuten besluit de vergadering volmacht te verlenen en opdracht te geven aan de raad van bestuur om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. Ondergetekende notaris wordt ontslagen van elke verplichting hieromtrent ten gevolge van onderhavige akte.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND AFSCHRIFT

Tegelijk hierbij neergelegd:

-een expeditie van de nog niet geregistreerde akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 29.08.2011 11496-0557-012
28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 22.07.2010 10335-0391-011
23/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 20.07.2009 09439-0143-011
06/01/2009 : HA101786
29/08/2008 : HA101786
30/08/2007 : HA101786
06/09/2006 : HA101786
01/07/2005 : HA101786
28/07/2004 : HA101786
24/10/2003 : HA101786
11/08/2003 : HA101786
25/08/2015
ÿþM

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

Immou

Ondernemingsnr : 0459.589.562

Benaming (voluit) : HJN Vollenberg Sporttrans Beheer

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kloosterbempden 14 bus 13, 3680 Maaseik, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Fusievoorstel

Tekst :

De bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben beslist het onderhavige fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 W. Venn. voor te leggen aan hun algemene vergaderingen,

de overnemende vennootschap:

NV H.J.N. VOLLENBERG SPORTTRANS BEHEER, met zetel te 3680 Maaseik,

Kloosterbempden 14 bus 13,

Ondernemingsnummer: 0459, 589.562

- de overgenomen vennootschap:

BVBA GEVOMA, met zetel te 3680 Maaseik, Kloosterbempden 14 bus 13,

Ondernemingsnummer: 0878.383.104

De zaakvoerder van de BVBA GEVOMA (over te nemen vennootschap) en de zaakvoerder van de NV H.J.N. VOLLENBERG SPORTTRANS BEHEER (overnemende vennootschap) hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikel 682 W. Venn.

Voornoemde partijen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgend fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke algemene vergaderingen:

Wettelijke vermeldingen:

Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 719,1° W.Venn.):

Identificatie van de overgenomen vennootschap : BVBA GEVOMA

Oprichting:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BVBA) GEVOMA, werd

opgericht bij akte verleden voor notaris Marc VAN NERUM te Meeuwen-Gruitrode op zes

Op de laatste blz. vünluik.B vermelden': Rec#ó : Náám én hóeèlanigheld van dé Iristrüméntéréndë notaris;hetzij van de perso(ó)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

a` r

ry

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij, het Belgisçh Staatsblad__25LQ812h15. _.AnnPYPs Moniteux belge

vervalg Mod PDF 11,1

tweeduizend en vijf, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch staatsblad van zestien januari tweeduizend en zes onder nummer 06014182.

Statutenwijziging:

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3680 Maaseik, Kloosterbempden 14 bus 13.

Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 19.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door

190 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het kapitaal is volledig volstort.

Doel:

De vennootschap heeft als doel:

onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: het kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, verbouwen, verkavelen, beheren, borgstellen, uitbaten en verwezenlijken, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen, het beheren van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen en expertises; het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derde, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving, of inpandgeving van onroerende goederen;

consulting op het gebied van beheer en management;

consulting op het gebied van sales- en marketingmanagement

onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de verhuring, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, evenals alle welkdanige onroerende verhandeling en in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing;

het beheren van beleggingen, vermogens en van participaties in dochtervennootschappen, hetwaarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlïjk statuut; het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, evenals het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen, Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

de verwerving en de uitbating van brevetten en licenties;

tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair;

de verhuring van installaties, uitrusting en materieel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r" 1

Lotti E, - vervolg Mod POF 11.1

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, NV VIT-R.T.S. (0464.234.971) met

vaste vertegenwoordiger de heer VOLLENBERG Henricus,

Rechtspersonenregister;

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder ondernemingsnummer

0878.383.104

Aandeelhouders:

- enige aandeelhouder, NV H.J.N, VOLLENBERG SPORTTRANS BEHEER, met

maatschappelijke zetel te 3680 Maaseik, Kloosterbempden 14 bus 13: 190 aandelen

Identificatie van de overnemende vennootschap: NV M.J.N. VOLLENBERG SPORTTRANS BEHEER

Oprichting:

De NV H.J.N. VOLLENBERG SPORTTRANS BEHEER, werd opgericht bij akte verleden voor notaris Lucien BARTHELS te Kanne op 30 december 1996, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 11 januari 1997 onder het nummer 970111-405.

Statutenwijzigingen:

De statuten van de vennootschap werden verschillende malen gewijzigd en voor het laatst blijkens akte verleden voor notaris VAN NERI)M Marc te Meeuwen-Gruitrode op 21 december 2012, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 7 maart 2013 onder nummer 13039199.

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3680 Maaseik, Kloosterbempden 14 bus 13.

Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 432.967,19 EUR en wordt vertegenwoordigd door

138.870 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het kapitaal is volledig volstort.

Doel:

De vennootschap heeft als doel;

het voor eigen rekening verkrijgen, bezitten, beheren, verkopen, ruilen, overdragen, handelen in en vervreemden van aandelen, obligaties, fondsen, orderpapieren, schuldbewijzen en andere effecten, het lenen van gelden en het uitgeven van schuldbewijzen daarvoor, alsmede het uitlenen van gelden; het verkrijgen van: opbrengsten, voortvloeiende uit de vervreemding of het afstaan van het recht tot het gebruik maken van auteursrechten, octrooien, modellen, geheime procedés of recepten, handelsmerken en soortgelijke zaken;

royalty's, daaronder begrepen huren, met betrekking tot films of ter zake het gebruik van nijverheids-, handels-, of wetenschappelijke installaties, alsmede met betrekking tot de exploitatie van een mijn, groeve of enige andere natuurlijke hulpbron en andere onroerende zaken;

vergoedingen voor het verlenen van technische hulp;

het voor eigen rekening direct of indirect beleggen van haar middelen in onroerende goederen en rechten, het verkrijgen, bezitten, vervreemden, huren, verhuren, pachten, verpachten, verkavelen, droogleggen, ontwikkelen, verbeteren, bebouwen, verhypothekeren of In het algemeen bezwaren van onroerende goederen en het aanleggen van wegen, dijken en soortgelijke werken op onroerende goederen; de handel in, daaronder begrepen de in- en export van grondstoffen, mineralen, metalen, halffabrikaten, eindfabrikaten en eindproducten van welke aard dan ook;

- groothandel in raceauto's, onderdelen, en banden ten behoeve van de autosport;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Voor- Ltltt - vervolg Mod POF11.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- organiseren en uitbaten van racewedstrijden en alle motorsportwedstrijden;

- het in huur en leasing geven van alle vervoermateriaal, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

- garage en carrosserie werken voor personen- en vrachtwagens, handel in tweedehandsvoertuigen, moto's, bromfietsen en fietsen;

- aan- en verkoop, import en export zowel in groot- als in kleinhandel, de fabricage, de montage, de assemblage, de herstelling, afbraak, verkoop op commissie en/of handelend als tussenpersoon in nieuwe en tweedehands voertuigen, fietsen,

bromfietsen, motors en alle andere rollend-, varend, vliegend- of statisch materiaal; ondermeer: boten, pleziervaartuigen, vliegtuigen, rollend gereedschap en machines, alsmede alle onderdelen, wisselstukken en toebehoren, brandstoffen, oliën, smeermiddelen voor alle rollend, varend of vliegend materiaal dit zowel in groot- als in kleinhandel;

- de in- en uitvoer, aan- en verkoop zowel in groothandel als in kleinhandel, de fabricage, de montage, de assemblage, de herstelling, afbraak, verkoop op commissie en/of handelend als tussenpersoon in textiel, confectiegoederen in de meest ruime zin, onder meer in: algemene dames- en herenconfectie en sportkledij, werkkledij, schoeisel, lederwaren;

- het verrichten van alle bevrachtingen, verzendingen, tolagentschappen, het opstapelen en behandelen van alle goederen, alle verzekeringsverrichtingen als agent en als makelaar, het in huur geven van alle bereidings-, verpakkings-, opslag-, of verzendingsmateriaal, het verrichten van alle intern en extern, nationaal en internationaal vervoer van personen en goederen langs de openbare weg;

- grensexpeditiekantoor en expeditiebedrijf alsmede alle commerciële, burgerlijke en industriële roerende en onroerende handelingen in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijke verband met haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland;

- de vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen,

financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening ais voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of

onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland; zij zal door aile middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die éénzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken;

- deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook. Zij kan ook functies van bestuurderofvereffenaarvan anderevennootschappen uitoefenen;

- het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of

administratief, hetzij financieel met inbegrip van de borgstelling, avalgeving of inpandgeving van onroerende goederen;

- consulting op het gebied van beheer en management; consulting op het gebied van sales en marketingmanagement;

- het beheren van beleggingen, vermogens en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van dezelfde onderneming. Deze opsomming is niet limitatief en de termen van vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs;

- tussenpersoon in de handelt als makelaar in goederen, als zelfstandige

Op de laalste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verlegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

J

" r

'

~ r

Let G vervolg Mod PDF 11.1

handelsvertegenwoordiger en als commissionair;

de verhuring van installaties, uitrusting en materieel;

de vennootschap is bevoegd tot alles wat tot het bereiken van haar doel nuttig of nodig kan zijn of daarmede in de ruimste zin van het woord verband houdt, daaronder begrepen het deelnemen in enige andere onderneming of vennootschap met een soortgelijk of aanverwant doel;

ter uitvoering van haar doel kan de vennootschap borgtochten en andere garanties verlenen, alsmede aandelen in andere vennootschappen in eigendom overdragen of verpanden, een en ander hetzij tot zekerheid voor de voldoening van schulden der vennootschap, hetzij die van derden, zomede het verrichten van alle handelingen welke met het vorenstaande in de ruimste zin van het woord verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door;

- mevrouw GERITS Elisabeth

- VIT-R.T.S. NV (0464.234.971), vertegenwoordigd doorzijn gedelegeerd bestuurder de heer VOLLENBERG Henricus

Rechtspersonenregister:

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer

0459.589.562

Aandeelhouders:

- Gevolux Sprl met zetel te Rue Grande-Duchesse Charlotte 59, L-9515 Wiltz, Luxemburg, vertegenwoordigd door de heer Benoit de Bien, Cosultant, Rue Grande-Duchesse Charlotte 59, L-9515 Wiltz, Luxemburg: 138.870 aandelen

Boekhoudkundige datum (art. 719, 2° W.Venn.):

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht

te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 juli 2015.

Bijzondere rechten (art. 719, 3° W.Venn.):

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen bijzondere rechten zullen worden toegekend, Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling worden uitgewerkt.

Bijzondere voordelen (art. 719, 4° W.Venn.):

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen

vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

Overdracht onroerend goed

De overgenomen vennootschap is eigenaar van een onroerend goed gelegen te gemeente Maaseik, eerste afdeling, Kloosterbempden 14/15 en Kloosterbempden 14/20, gekadastreerd sectie C, nummer 0038/H.

Ingevolge de fusie zal dit onroerend goed overgaan naar de overnemende vennootschap. De ondergetekenden verklaren dat op onroerend goed bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 3, § 1, van het bodemsaneringsdecreet. De ondergetekenden bevestigen vóór heden op de hoogte te zijn gebracht van het bodemattest door OVAM afgeleverd op 12.08.2015, waarvan de inhoud per perceel bij uittreksel luidt als volgt: "De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit".

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsba, d =_23/_OB/205. - Annexes. Moniteur_belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ , . p

Let - vervolg MOd ADF 11 1

Kosten van de fusieverrichting:

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen door de overnemende

vennootschap.

Verbintenissen:

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds er toe om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergaderingen en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen

meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze. De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk,

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter

te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

Algemene vergadering:

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de over te nemen vennootschap en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij art. 719 W.Venn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 10 augustus 2015, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen, afdeling Tongeren.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Voor BVBA GEVOMA,

NV VIT-R.T.S. met vaste vertegenwoordiger de heer VOLLENBERG Henricus

Voor NV H.J.N. VOLLENBERG SPORTTRANS BEHEER,

Mevrouw GERITS Elisabeth

VIT-R.T.S. NV, vertegenwoordigd doorzijn gedelegeerd bestuurder de heer VOLLENBERG Henricus

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen Mi lut Bglgiseh_Staatsblad_-_25/08/2015 -Annexesdu.Msniteur--belge

08/11/2002 : HA101786
09/03/2002 : HA101786
23/08/2001 : HA101786
20/11/1999 : HA101786
11/01/1997 : TG81523

Coordonnées
H.J.N. VOLLENBERG SPORTTRANS BEHEER

Adresse
KLOOSTERBEMPDEN 14, BUS 13 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande