HAESEVOETS ANNE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HAESEVOETS ANNE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 445.514.763

Publication

27/11/2012
ÿþ.. Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

bchoude

aan het

Belgisat

Staatsbfa



11111

*xai9iaea*



ütiGiib,...,rwU WI yia..0 uu. rechtbank y. koophandel te TONGEREN

15 '11' 2012

De HoofdgriftOt;iffie

Ondememingsnr : 0445.514.763

Benaming

(voluit) : HAESEVOETS ANNE in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Maaseikerbaan 43, 3960 Opitter

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 30 september 2012 blijkt dat kennis werd genomen van de goedkeuring van het voorgestelde verdelingsplan door de Rechtbank van Koophandel te Tongeren en van het verslag van de vereffenaar, De vereffeningsrekeningen werden goedgekeurd, er werd afgezien van de benoeming van een commissaris, kwijting werd aan de vereffenaar en de vereffening werd met ingang van diezelfde datum gesloten. De boeken en bescheiden van de vennootschap

zullen gedurende vijf jaren bewaard worden te 3960 Bree, Hoogstraat 34 bus A000.

HAESEVOETS Kathleen

vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 31.08.2012 12499-0200-010
16/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 111111 III I I II III II I N A

*12039660*

ba

B St

hlo,111,1l9gd tor Mriffira der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

0 3 -02q 2012

De Flooidgrillier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0445.514.763

Benaming

(voluit) : HAESEVOETS ANNE

(verkort)

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3960 Bree, Maaseikerbaan 43

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de coöperatieve vennootsohap met beperkte aansprakelijkheid "HAESEVOETS ANNE", met maatsohappelijke zetel te 3960 Bree, Maaseikerbaan 43, verleden voor notaris Bart VAN DER MEERSCH te Bree op 19" december 2011, blijkt:

1. Kennisname en bespreking van de stukken

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, allen hier

" aanwezig of vertegenwoordigd, verklaren allen kennis te hebben van deze verslagen door het ontvangen van:

een exemplaar ervan voorafgaandelijk aan deze, met name; "

- het voorstel tot ontbinding zoals toegelicht in het verslag opgemaakt door de enige bestuurder óp 30 november 2011, waarbij een staat van activa en passiva is gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien. werd vastgesteld;

- de staat van activa en passiva afgesloten op 30 september 2011 en van het daarbij horend verslag van een externe accountant, mevrouw Fabienne BEERDEN namens de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B 'n D ACCOUNTANTS", met zetel te 3540 Herk-de-Stad, Diestsestraat 10, opgesteld op 13 december 2011, die daartoe door de bestuurder is aangewezen.

De conclusies van voormeld verslag van de voornoemde externe accountant, opgemaakt overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, luiden letterlijk als volgt:

"5 Besluit

Ondergetekende, B 'n D Accountants burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, Diestsestraat 10/1 3540 Herk-de-Stad, extern accountant, vertegenwoordigd door Fabienne Beerden, accountant, verklaart op grond van de uitgevoerde controles en de gedane vaststellingen in verband met de ontbinding van de CVBA' HAESEVOETS ANNE dat:

-De bestuurder naar aanleiding van de procedures met betrekking tot de ontbinding van vennootschappen, een staat van activa en passiva van de CVBA HAESEVOETS ANNE met zetel te 3960 Opitter, Maaseikerbaan 43 , per 30 september 2011, heeft opgesteld, die, rekening houdende met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en met de waarderingsregels opgesteld ingeval van discontinuïteit, een balanstotaal opgeeft van ¬ 0 en een netto-passief van ¬ 57.803,21, volledig afgedekt door de meerderheidsaandeelhouder Anne Haesevoets.

-Uit de uitgevoerde controlewerkzaamheden blijkt dat deze staat van activa en passiva de toestand van de' vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van de latente schulden en verbintenissen ingevolge belastingsschulden, sociale wetgeving, de milieuheffingen voor de nog niet afgesloten" controlejaren.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht, Herk-de-Stad, 13 december 2011 ,

Fabienne Beerden

B'n D Accountants

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA"

Om te voldoen aan artikel 181, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt notaris Bart Van Der Meersch te Bree voorafgaandelijk aan het besluit tot ontbinding, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

2. Ontbinding van de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vergadering besluit dat de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HAESEVOETS ANNE" gevestigd te 3960 Bree, Maaeikerbaan 43, voortijdig ontbonden wordt, en in vereffening treedt vanaf 19 december 2011.

3. Benoeming van de vereffenaar en bepaling van zijn machten

De vergadering besluit tot onbezoldigde vereffenaar te benoemen onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging van de benoeming daartoe door de Rechtbank van Koophandel te Tongeren: mevrouw HAESEVOETS Kathleen Frans Marleen Bertha Mathilde, geboren te Bree op 24 juni 1967, wonende te 3960 Bree, Hoogstraat 34 bus A000, alhier tegenwoordig en verklarende deze functie te aanvaarden.

Zij verklaart te voldoen aan de voorwaarden gesteld door artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaart tevens dat er geen tegenstrijdigheid van belangen bestaat tussen zichzelf als vereffenaar en de te vereffenen vennootschap, zoals gesteld door de artikelen 191 juncto 261 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering verleent aile machten aan de benoemde vereffenaar om het verzoekschrift met het oog op de verkrijging van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de bevoegde rechtbank van Koophandel in overeenstemming met artikel 184 Wetboek van Vennootschappen tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva.

De vereffenaar mag geen handelingen stellen, behalve het indienen van het verzoekschrift als voormeld, zolang haar benoeming niet is bevestigd door de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De vereffenaar heeft bij het uitoefenen van haar mandaat de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Meer bepaald kan de vereffenaar de rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikelen 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189 bis Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van Koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie te worden overgezonden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar artikel 190 Wetboek van Vennootschappen en dient bijgevolg aan de bevoegde griffie van de rechtbank van Koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor te leggen en dit alvorens de vereffening af te sluiten.

4. Bijzondere volmacht

De vergadering besluit bijzondere volmacht te verlenen aan de naamloze vennootschap FINEKO, met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Toekomstlaan 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0458.916.007, haar aangestelden en vertegenwoordigers om over te gaan tot:

" de wijziging van de inschrijving in het rechtspersonenregister;

.de indiening van het verzoekschrift op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot de

bevestiging van de benoeming van de vereffenaar;

.de schrapping van de inschrijving in het rechtspersonenregister bij de sluiting van de vereffening;

aile overige formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of

publiekrechtelijke instellingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bart Van Der Meersch te Bree

neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren

tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte van het proces-verbaal ván statutenwijziging

verslag van de enige bestuurder de dato 30 november 2011

- staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2011

- verslag van de externe accountant de dato 13 december 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en'handtekening

01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 30.08.2011 11459-0163-009
18/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 16.06.2009 09228-0352-009
27/08/2008 : HA079404
27/08/2008 : HA079404
21/06/2007 : HA079404
18/07/2005 : HA079404
15/09/2004 : HA079404
15/09/2004 : HA079404
10/08/2002 : HA079404
15/08/2001 : HA079404
27/10/2000 : HA079404
20/09/1995 : HA79404

Coordonnées
HAESEVOETS ANNE

Adresse
MAASEIKERBAAN 43 3960 OPITTER

Code postal : 3960
Localité : Opitter
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande