HAIR PLUSS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HAIR PLUSS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.165.208

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.03.2014, NGL 15.04.2014 14093-0553-013
08/10/2013
ÿþr

''~[- ~ "

..fre« .

.~._

Mod 2.0

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be

e

st

Neerielee ter wIltt5 der

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

2 7 -09- 2013

De Hoofdgritiier, Griffie

Ondernemingsnr : 0473.165.208

Benaming

tvoIuitl : HAIR PLUSS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3650 Dilsen-Stokkem, Heideweg 12

Onderwerp akte : Uittreksel Buitengewone Algemene Vergadering vennoten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt voor notaris Véronique DELILLE, geassocieerd notaris te Rekem-Lanaken, vennoot van de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MERLO & DELILLE, geassocieerde notarissen", met zetel te Rekem-Lanaken, Pater Verboislaan 13, ondernemingsnummer BTW BE 0838.588.952, op twaalf september tweeduizend dertien, ter registratie aangeboden, dat er een buitengewone algemene vergadering gehouden werd door de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HAIR PLUSS" met maatschappelijke zetel te 3650 Dilsen-Stokkem, Heideweg 12, ondernemingsnummer BTW BE 0473.165.208, RPR Tongeren;

dat deze vergadering ondermeer volgende beslissingen heeft genomen:

A. De algemene vergadering beslist tot aanpassing van artikel twee van de statuten aan de zetelverplaatsing waartoe váór heden reeds werd besloten door de bijzondere algemene vergadering de dato vijftien oktober tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op zevenentwintig november tweeduizend en acht, onder nummer 08184989.

Artikel twee van de statuten luidt voortaan als volgt:

"De vennootschap is gevestigd te 3650 Dilsen-Stokkem, Heideweg 12.

De vennootschap mag naar een andere plaats in het Vlaamse gewest of het hoofdstedelijk gebied worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, afgekondigd in het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerder mag ook bijhuizen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland."

B. 1. De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verminderen met TWEEËNDERTIG DUIZEND EURO  32.000,00 EUR, om het te brengen van TWEEENZESTIG DUIZEND EURO  62.000,00 EUR tot DERTIGDUIZEND EURO  30.000,00 EUR.

De vergadering beslist in aansluiting op voormelde kapitaalsvermindering dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen In het maatschappelijk vermogen.

De kapitaalsvermindering geschiedt door een uitkering of terugbetaling aan mevrouw DIMPINOUDIS Chrisopi, kapster, van Belgische nationaliteit, geboren te Genk op twee oktober negentienhonderd zevenenzestig, nationaal nummer 67,10.02 334-16, echtgenote van de heer GOVAERS Jos, wonende te 3650 Dilsen-Stokkern, Heideweg 12; evenwel, om de rechten van de schuldeisers te vrijwaren, zal het aldus vrijgekomen bedrag voorlopig niet worden uitgekeerd doch geboekt worden op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalsvermindering in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Na het verstrijken van gemelde termijn, en op voorwaarde dat de schuldeisers geen rechtmatig verzet hebben aangetekend, wordt de algemene vergadering gemachtigd om over te gaan tot de uitkeringen.

2. De comparanten verklaren door ondergetekende notaris te zijn ingelicht omtrent de inhoud van artikel 316, eerste alinea, eerste zin van het Wetboek van Vennootschappen, dat luidt als volgt: "Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten, waarbij de vennoten die zich in gelijke omstandigheden bevinden gelijk behandeld worden. "%

3. De vergadering stelt vast dat ingevolge de kapitaalsvermindering, het nieuwe kapitaalsbedrag thans DERTIGDUIZEND EURO  30.000,00 EUR bedraagt, en vertegenwoordigd is door HONDERD ZESENTACHTIG (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde doch met een fractiewaarde van ieder éénlhonderdzesentachtigste (11186ste) deel van het kapitaal.

Artikel vijf van de statuten luidt voortaan als volgt

"Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op DERTIGDUIZEND EURO  30.000,00 EUR en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder nominale waarde,"

Op de laatste blz van Luik_B vernielden Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hefzij van de perso(oin(enl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

f. ~ C. De algemene vergadering beslist artikel zeven van de statuten te wijngen en dit door schrapping van de

0 zinsnede "en aan de erfgenamen in rechte lijn" in dit artikel onder sub B),b).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge Artikel zeven van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Behoudens hetgeen bepaald is in de artikelen 27, 28, 29 en 30 in geval de vennootschap slechts één

vennoot telt, gelden de volgende regels:

A. De afstand van aandelen onder levenden is vrij

a. aan een medevennoot.

b. aan de echtgenoot van een vennoot.

ln alle andere gevallen moet de overdracht, op straf van nietigheid, onderworpen worden aan de goedkeuring van ten minste de helft der vennoten in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld. Indien de medevennoten in gebreke blijven binnen de maand te antwoorden op de aanvraag tot goedkeuring van de voorgestelde afstand, hen bij aangetekend schrijven toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet tegen de afstand te verzetten.

De weigering van goedkeuring tot afstand van aandelen zal geen aanleiding kunnen geven tot verhaal voor de rechtbanken.

B. De overdracht of overgang van aandelen wegens overlijden is vrij

a. aan een medevennoot,

b, aan de echtgenoot van de overledene.

De erfgenamen en legatarissen van deelbewijzen, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet tot hoger opgesomde categorie behoren, hebben recht op de waarde van de overgelaten aandelen Zij mogen er de afkoop van vragen bij ter post aangetekend schrijven aan de zaakvoerders der vennootschap gericht en waarvan binnen de maand door de zaakvoerder aan de verschillende vennoten bij aangetekend schrijven kopij wordt gezonden.

Deze vennoten genieten een voorkeurrecht tot het afkopen van de aandelen waarvan de overdracht voorgesteld is.

Dit voorkeurrecht is evenredig aan het aantal aandelen dat elke vennoot bezit.

Het in het geheel of ten dele niet uitoefenen van het voorkeurrecht door één of meer vennoten verhoogt het voorkeurrecht der anderen.

Indien het aantal af te stane aandelen niet nauwkeurig proportioneel is aan het aantal aandelen waarvoor het voorkeurrecht wordt uitgeoefend, worden, bij gebrek aan akkoord, de overtollige aandelen door het lot toegewezen.

De vennoot, die zijn voorkeurrecht wenst uit te oefenen, moet binnen de dertig dagen de zaakvoerders hiervan inlichten die de overlater hiervan op hun beurt binnen de dertig dagen in kennis stellen.

Bij gebreke van naleving van dezer kennisgevingen binnen de vastgestelde termijn wordt het voorkeurrecht als vervallen beschouwd.

Indien de overlevende vennoten geen aandelen wensen over te nemen, zullen voormelde erfgenamen of legatarissen als vennoot erkend worden.

De prijs waaraan de vennoot die van zijn voorkeurrecht wenst gebruik te maken de aandelen kan overnemen, Is de waarde van de aandelen die jaarlijks, na de goedkeuring van de balans door de Algemene Vergadering, met eenparigheid van stemmen zal vastgesteld worden, rekening houdend met de werkelijke waarde van het maatschappelijk vermogen, of bij gebreke aan dergelijke vaststelling en behoudens minnelijke overeenkomst, door twee deskundigen, waarvan één door de overlater en één door de andere vennoten benoemd wordt.

Ingeval één der partijen in gebreke blijft haar deskundige te benoemen binnen de vijftien dagen van de ingebrekestelling door de andere partij zal deze laatste de benoeming van deze deskundige mogen vragen bij eenvoudig verzoekschrift gericht aan de Heer Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waar de zetel gevestigd is.

De vereffening van de aldus overgenomen aandelen zal contant dienen te geschieden; evenwel indien de overnameprijs hoger ligt dan tien maal de nominale waarde, zal deze prijs betaalbaar zijn bij jaarlijkse schijven van minstens éénlvierde der totale som, verhoogd met de wettelijke intrest vanaf de overnamedatum:"

D. 1) De algemene vergadering neemt kennis van het einde van het mandaat van het zaakvoerderschap van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D1MES", met maatschappelijke zetel te 3630 Maasmechelen, Trappenstraat 42 en met ondernemingsnummer BTW BE 0475.315.341 RPR Tongeren door de sluiting van de vereffening blijkens publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negen juli tweeduizend en tien, onder nummer 10101745, Bijgevolg is toen tevens een einde gekomen aan de functie van vaste vertegenwoordiger van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIMES" in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HAIR PLUSS", zijnde mevrouw DIMPINOUDIS Chrisopi, voornoemd.

2) De algemene vergadering beslist tot benoeming van een nieuwe niet-statutaire zaakvoerder, zijnde mevrouw DIMPINOUD1S Chrisopi, voornoemd, wiens mandaat ingaat vanaf heden voor onbepaalde duur.

De algemene vergadering beslist dat het mandaat van mevrouw DIMPINOUD1S Chrisopi bezoldigd is.

E. De vergadering machtigt de nieuw benoemde niet-statutaire zaakvoerder om de genomen beslissingen uit te voeren en geeft opdracht aan ondergetekende notaris om, ingevolge huidige statutenwijziging, de gecoördineerde statuten op te stellen en te ondertekenen.

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavig prcces-verbaal ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de vergadering aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B & F Knaepen-Smets, te 3540 Herk-de-Stad, Kleine Hoolstraat 43 de nodige machten verleend om alle formaliteiten te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist

voor de wijziging in de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen, en dit met macht tot indeplaatsstelling.

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en hierover telkens een beslissing werd getroffen met eenparigheid van stemmen. De beslissing onder E werd eveneens genomen met eenparigheid van stemmen.

De vergadering wordt afgesloten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, om te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel

Tegelijk hiermee neergelegd:. -expeditie buitengewone algemene vergadering ; -gecoordineerde statuten.

w

" " Voor-

beh o iden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Op de laatste blz van Luik_B vermelden Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o}n(enl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 22.07.2013 13354-0601-013
31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 23.07.2012 12342-0429-013
25/06/2012
ÿþ.,,

liad27

In de bijlagen 14 het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0473.165.208

Benaming

(voluit) : HAM PLUSS

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : HEIDEWEG 12 3650 DILSEN

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

De Bijzondere algemene vergadering van 09 juni 2012 neemt nota van de beslissing om de zaakvoerder Jos Govaers, Heideweg 12 3650 Difsen te ontslaan als zaakvoerder en dit vanaf heden 09 juni 2012.

Zij hecht haar goedkeuring aan dit punt.

Dilsen, 09/06/2012

Dimpinoudis Chrisopi

zaakvoerder

I uiui ii o u iiiiuu u

*12111766*

b

I~

E Sf

Neergelego ter griffie der

rechtbank v, koophandel te TONGEREN

1 4 -06- 2012

De Hoofdgriffieffie

J

Op de laatste blz. van t.uilc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetze} van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 18.07.2011 11316-0256-013
03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.06.2010, NGL 26.07.2010 10366-0197-013
05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 27.07.2009 09508-0374-014
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 29.06.2008, NGL 09.07.2008 08402-0235-014
13/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 09.07.2007 07374-0222-012
23/01/2006 : TG089197
04/11/2005 : TG089197
20/10/2004 : TG089197
21/10/2003 : TG089197
02/04/2003 : TG089197
08/01/2002 : AN342313
16/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.03.2016, NGL 05.08.2016 16412-0235-012

Coordonnées
HAIR PLUSS

Adresse
HEIDEWEG 12 3650 DILSEN

Code postal : 3650
Localité : Dilsen
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande