HALLOWEEN WIJCHMAAL

Association sans but lucratif


Dénomination : HALLOWEEN WIJCHMAAL
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 500.773.287

Publication

04/04/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 II -03- 2014

Gp ELT

111,!11011,11111,111

V. beh aal Bel Staa

Benaming: HALLOWEEN WIJCHMAAL

Rechtsvorm VZW

Zetel: Patveld 22 3990 Peer

Ondememingsnr : 0500 773 287

Voorwerp akte: Ontslagen en benoemingen, wijziging maatschappelijke zetel.

Uit het verslag van de algemene vergadering gehouden op 11/02/2014 blijkt dat volgende beslissingen

werden genomen.

Ontslagen.

De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van volgende bestuursleden:

Ronnie Vanhout, Padveld 22, 3990 Peen

- Paula Cardinaels, Overweglaan 48, 3990 Peer.

Benoemingen.

Als nieuwe bestuursleden worden aangesteld door de algemene vergadering

- Natascha Maes, Bollisstraat 39, 3990 Peer.

- Rik Steensels, Kersenlaan 23, 3990 Peer.

- Tom Schouteden, Houtestraat 1, 3990 Peer,

De algemene vergadering stelt vast dat de raad van bestuur derhalve vanaf heden als volgt is

samengesteld: Hertogs Pierre, Laenen Raf, Mees Natascha, Thijs Hugo, Steensels Rik en Schouteden

Tom.

De maatschappelijke zetel van de vereniging wordt vanaf heden overgebracht naar volgend adres:

- Kerrestraat 10, 3990 Peer.

Huidige raad van bestuur is onmiddellijk na zijn aanstelling in vergadering bijeengekomen en duidt overeenkomstig de statuten met eenparigheid van stemmen aan:

1. Als voorzitter: Hertogs Pierre, 2. Als ondervoorzitter: Laenen Raf.

3. Als Secretaris: Maes Natascha. 4. Als penningmeester : Thijs Hugo De aangeduide leden verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Peer, 20/02/2014

Hertogs Pierre Raf Laenen Mees Natascha Hugo Thijs

Voorzitter Ondervoorzitter Secretaris Penningmeester

Bljtagen-bithetBelgiser-Stantsttad-z-04/04120t4-----Aiiffexe-duMmiltéüfbno

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)rgem bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

23/11/2012
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

*13190101*

V bar

88

Be

SU'

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

13 -11- 2012

HASSELT

Grifte

('namui : HALLOWEEN WIJCHMAAL

Rechtsvaren : VZW

Zetel : Padveld 22 3990 PEER

Ondernemingsar: o eNt. `

Voorwerp akte : Oprichtinglstatutenlbenoemingen.

Onderhandse akte tot oprichting en vaststelling van de statuten van VZW DE HALLOWEENGROEP,

TITEL I. BENAMING, ZETEL, DOEL, DUUR.

Artikel 1 . Tussen ondergetekenden wordt een vereniging zonder winstoogmerk opgericht onder de benaming : HALLOWEEN WIJCHMAAL".

Artikel 2. De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd in de gemeente Peer. (Ten titel van Inlichting en zonder hieraan enige statutair karakter te verlenen geldt als volledig adres Padveld 22 te 3990 Peer. De raad van beheer is bevoegd om het adres van de maatschappelijke zetel te wijzigen binnen de grenzen van de gemeente Peer.)

Artikel 3. De vereniging heeft tot doel het organiseren van een Halloweenwandeling en dit tijdens het laatste weekend van oktober met als uitgangspunt het amuseren en entertainen van de bezoekers. Ten einde het gestelde doel te bereiken, mogen aile passende middelen aangewend worden, zoals het toepassenvan allerlei technieken, het organiseren van acts en voorstellingen die volledig of bijkomend kunnen geassocieerd worden met Halloween. De vereniging mag alle daden stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij kan in die zin ook, doch slechts in bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan uitsluitend wordt besteed aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

Artikel 4. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL Il. LIDMAATSCHAP

Artikel 5. Het aantal leden is onbeperkt, maar moet minstens drie bedragen. De oprichters van de vereniging zijn de eerste werkende leden. Tot de vereniging kan als werkend lid toetreden, elke natuurlijke persoon die door de raad van beheer aanvaard wordt. De raad van beheer beslist autonoom over elk verzoek tot opneming. Zij dient haar toelating of weigering niet te motiveren.

Artikel 6. De raad van bestuur kan op door hem te bepalen voorwaarden ook andere personen (ereleden, steunende leden of beschermende leden) tot de vereniging toelaten, Deze personen bezitten echter niet de rechten van de werkende leden, Ze verwerven het statuut van niet-werkend lid en bezitten enkel een aanwezigheidsrecht op de algemene vergadering.

Artikel 7. De jaarlijkse bijdrage wordt bepaald door de raad van bestuur. Deze bijdrage geldt voor het lidmaatschap van één jaar. Deze bijdrage kan maximum 50 euro bedragen.

Artikel 8.

TITEL III, ALGEMENE VERGADERING

Artikel 9. De regelmatig bijeengeroepen algemene vergadering vertegenwoordigt al de werkende leden. Artikel 10. De bevoegdheden van de algemene vergadering zijn :

1. het wijzigen van de staturen.

2. het benoemen en afzetten van de bestuurders.

3. de vrijwillige ontbinding van de vereniging.

4. het uitsluiten van de leden.

5, het goedkeuren van begrotingen en rekeningen.

Artikel 11, De algemene vergadering kiest onder haar leden een voorzitter en een ondervoorzitter. Bij afwezigheid van de voorzitter wordt de algemene vergadering voorgezeten door de ondervoorzitter. Is ook de ondervoorzitter verhinderd, dan wordt de vergadering voorgezeten door de oudste van de aanwezige leden.

Artikel 12, Elk jaar wordt minstens één algemene vergadering gehouden in de loop van het eerste kwartaal van elk jaar. Buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden telkens wanneer de omstandigheden dit vereisen en in elk geval wanneer één vijfde van de leden daarom verzoeken. ln dit laatste geval dient de raad van bestuur binnen de maand gevolg te geven aan het verzoekschrift, De leden worden door middel van een gewoon schrijven opgeroepen voor de algemene vergadering door de raad van bestuur. De oproepingsbrief dient de leden ten minste acht dagen voor de vergadering te bereiken. De postdatum geldt als bewijs. De algemene vergadering wordt gehouden op dag, uur en plaats aangeduid in de oproepingsbrief. De

Op de laatste biz. van Luik Ç vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de mnst+umenterende notaris, hetzti van de perso(o)o{enj bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

oproepingsbrief bevat steeds de agenda die wordt vastgesteld door de voorzitter, maar één twintigste van de leden hebben het recht bijkomende punten op de agenda te plaatsten.

Artikel 13. De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige leden. Over het wijzigen van statuten, het ontbinden van de vereniging en het uitsluiten van leden kan evenwel slechts beraadslaagd worden indien deze punten op de agenda voorkomen besluiten dienaangaande kunnen slechts genomen worden met een meerderheid van twee derde der aanwezige leden.

Artikel 14. De notulen van de algemene vergadering worden opgenomen in een ter zetel van de vereniging bijgehouden register en ondertekend door de voorzitter en twee andere leden van de raad van bestuur,

TiTEL IV : HET BEHEER

Artikel 15. De vereniging wordt beheerd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste twee bestuurders die lid moeten zijn van de vereniging. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor een onbepaalde duur.

Artikel 16. De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling. De raad van bestuur kan onder zijn leden een secretaris en een penningmeester benoemen. De raad van bestuur wordt samengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders. De oproepingsbrief bevat de agenda en wordt vastgesteld door de voorzitter of door twee bestuurders. De raad van bestuur vergadert geldig als tenminste drie bestuurders aanwezig zijn. De beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend.

TITEL V : ONTBINDING EN VEREFFENING.

Artikel 17. De vereniging wordt niet ontbonden door het overlijden of uittreden van een !id, in zover het aantal leden daardoor niet minder dan drie bedraagt. Zelfs in dat geval beschikt de vereniging over een regularisatietermijn van drie maanden. De vereniging kan vrijwillig ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering overeenkomstig het in artikel 20 van de wet van 27 juni 1921 bepaalde, door een gerechtelijke beslissing of door intrede van de ontbindende voorwaarde. Ingeval van vrijwillige ontbinding, worden door de algemene vergadering en bij gebreke daarvan door de rechtbank, een of meer vereffenaars benoemd, hun bevoegdheid bepaald en de wijze van vereffening der schulden en van de tegeldemaking der goederen vastgesteld.

Artikel 18, Indien de vereniging ontbonden wordt op welke wijze dan ook, is de vereffenaar gehouden het netto actief vermogen te bestemmen ten voordele van een vereniging zonder winstoogmerk, die zoveel mogelijk aanleunt bij het doel waarvoor de onderhavige vereniging werd opgericht.

Artikel 19. Voor alles waarin hier niet uitdrukkelijk is voorzien, blijven de wet van 27 juni 1921 en de gebruiken in zake verenigingen van overeenkomstige toepassing

Identiteit van de oprichters,

Ronnie Vanhout, Padveld 22, 3990 Peer

Pierre Hertogs, Kerrestraat 10, 3990 Peer

Hanne Hertogs, Kruisstraat 27, 3941 Hechtel Eksel

Hugo Thijs, Peerderbaan 47, 3990 Peer

Rik Steensels, Kersenlaan 23, 3990 Peer

Gert Vanderlocht, Peerderbaan 64, 3990 Peer

Tony Maes, Bollisstraat 39, 3990 Peer

Olivier Keppens, Klein Padveld 9, 3990 Peer

Raf Laenen, Stationsstraat 8,3990 Peer

Paula Cardinaels, Overweglaan 48, 3990 Peer

Tom Bawin, Kleine Dijk 20 A, 3920 Lommel

Danny Vandersanden, Tichelovenstraat 115,3990 Peer

Stephan Daniels, Kerkpad 10, 3990 Peer

ine Beerten, St. Elisabethlaan 37, 3990 Peer

Marijke Clerix, Kerrestraat 10, 3990 Peer

Bijzondere algemene vergadering dd. 14/09/2012

Benoemingen van de leden van de eerste raad van bestuur.

1,De vergadering stelt bij eenparigheid van stemmen vast dat zij rechtsgeldig bijeengeroepen is,

2.De vergadering stelt vast dat de statuten goedgekeurd zijn. De vereniging is daardoor formeel opgericht.

De rechtspersoonlijkheid wordt verworven na publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

3.De algemene vergadering, heden bijeen op 14/09/2012, duidt de leden van de raad van bestuur aan

Ronnie Vanhout, Padveld 22 3990 Peer NN.700517-161-58

. Pierre Hertogs, Kerrestraat 10, 3990 Peer NN. 600128-029-10

. Raf Laenen, Stationsstraat 8, 3990 Peer NN, 740906-095-81

Hugo Thijs, Peerderbaan 47, 3990 Peer NN.510519-239-06

. Paula Cardinaels, Overweglaan 48 3990 Peer NN.661115-180-57.

Huidige raad van bestuur is onmiddellijk na zijn aanstelling in vergadering bijeengekomen en duidt overeenkomstig de statuten met eenparigheid van stemmen aan :

Luik B - Vervolg

1-Als voorzitter ; Ronnie Vanhout, 2-Als ondervoorzitter : Raf Laenen, 3-Als secretaris : Paula Cardinaels, 4-Als penningmeester : Hugo Thijs. De aangeduide leden verklaren hun mandaat te aanvaarden.

' Voór-~

t31foe n

aan het

Belgisch

Staatsblad

Peer, 14/09/2012

Ronnie Vanhout Raf Laenen Pierre Hertogs

Voorzitter Ondervoorzitter Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Paula Cardinaels Hugo Thijs

Secretaris Penningmeester

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2015
ÿþ

;,~ ( In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11111111.1111110j1111

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 3 JUNI 2015

Griffie

Benaming : HALLOWEEN WIJCHMAAL

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Kerrestraat 10 3990 Peer

Ondernemingsnr : 0500 773 287

Voorwerp akte : Ontslagen en benoemingen, wijziging maatschappelijke zetel.

Uit het verslag van de algemene vergadering gehouden op 22/04/2015 blijkt dat volgende beslissingen

werden genomen.

Ontslagen.

De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van volgende bestuursleden :

- Pierre Hertogs, Kerrestraat 10 , 3990 Peer.

- Rik SteenseJs,Kersenlaan 23 , 3990 Peer.

- Hugo Thijs, Peerderbaan 47, 3990 Peer.

Benoemingen.

Als nieuwe bestuurslid wordt aangesteld door de algemene vergadering

- Ine Beerten, Sint Elisabethlaan 37, 3990 Peer.

De algemene vergadering stelt vast dat de raad van bestuur derhalve vanaf heden als volgt is

samengesteld : Beerten Ine, Laenen Raf, Maes Natascha, Schouteden Tom,

De maatschappelijke zetel van de vereniging wordt vanaf heden overgebracht naar volgend adres

- Sint Elisabethlaan 37, 3990 Peer.

Huidige raad van bestuur is onmiddellijk na zijn aanstelling in vergadering bijeengekomen en duidt overeenkomstig de statuten met eenparigheid van stemmen aan :

1. Als voorzitter : Laenen Raf. 2. Als ondervoorzitter : Schouteden Tom.

3. Als Secretaris : Maes Natascha, 4. Ais penningmeester : Beerten Ine

De aangeduide leden verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Peer, 22/04/2015

Raf Laenen Schouteden Tom Maes Natascha Beerten Ine

Voorzitter Ondervoorzitter Secretaris Penningmeester

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
HALLOWEEN WIJCHMAAL

Adresse
KERRESTRAAT 10 3990 PEER

Code postal : 3990
Localité : PEER
Commune : PEER
Province : Limbourg
Région : Région flamande