HANDELSAGENTUUR RMV

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HANDELSAGENTUUR RMV
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.316.462

Publication

03/11/2011
ÿþ r Mod 2.1

,.tieb;< In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTSANK VAN KOOPHANDEL

2 0 a1(1 20n

teertieur

1Il

*iiisssas*

Vo beho

aan

Belg Staat

Ondernemingsnr : 0881.316.462

Benaming

(voluit) : HANDELSAGENTUUR RMV

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Engsbergseweg 222 te 3980 Tessenderlo

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

De buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 21 december 2010 heeft

volgende besluiten genomen met eenparigheid van stemmen:

De vergadering neemt kennis van het eindverslag van de vereffenaar en van de sluitingsbalans.

De vergadering neemt tevens kennis van de homologatie van de voormelde sluitingsrekening door de

Rechtbank van Koophandel.

De vergadering keurt de rekeningen van de vereffening goed evenals de bestemming van het

daarinvermelde overschot van de vereffeningsdividenden.

De vergadering verleent volledig en onbeperkt décharge aan de vereffenaar voor de door hem uitgevoerde;

opdracht.

De vergadering verklaart de vereffening gesloten en stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden;

heeft te bestaan.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap volgens de wettelijke termijn

zullen worden bewaard op het adres van de heer Rudi Cools, Engsbergseweg 222 te 3980 Tessenderlo.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden:

en/of waarden.

Rudi Cools

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011- Annexes du Moniteur belge

09/02/2011
ÿþL

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0881.316.462

RECHTBANK VAN KOOPHAbli.IL

2 8 -01- 2011

HAfflge

Benaming : Handelsagentuur RMV

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Engsebergseweg 222

3980 Tessenderlo

Onderwerp akte : BVBA: ONTBINDING

Er blijkt uit een akte verleden voor Jan Van Ermengem, geassocieerde notaris te Meerhout op vijftien december; tweeduizend en tien, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten;: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Handelsagentuur RMV" onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste besluit: Voorlezing verslagen: De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de raad van bestuur, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en: van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek:: van Vennootschappen. Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegde. afgesloten per vijftien november tweeduizend en tien. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van ; gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen. De verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat; van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van notaris Van Ermengem.

Tweede besluit: Ontbinding vennootschap: De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf vijftien december tweeduizend en tien.

Derde besluit: Aanstelling vereffenaar: De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen. Zij benoemt als':: vereffenaar, onder de opschortende voorwaarde van de homologatie van de benoeming van de bevoegde" : rechtbank van koophandel: De heer Cools Rudy Jozef Clement, wonende te 3980 Tessenderlo, Engsbergseweg 222. De heer Cools, voornoemd, wordt eveneens aangesteld als lasthebber ad hoc teneinde het verzoekschrift tot homologatie van de vereffenaar te ondertekenen. De vergadering " beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Vierde besluit: Aanstelling plaatsvervangende vereffenaar: De vergadering beslist een plaatsvervangende': vereffenaar aan te stellen die slechts in functie kan treden indien de benoeming als vereffenaar van de heer';: Cools, voornoemd, door de rechtbank van koophandel niet wordt bevestigd of gehomologeerd. De': plaatsvervangende vereffenaar is: Mevrouw Beyens Manuella, wonende te 3980 Tessenderlo, Engsbergseweg;; 222. De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen. Deze vereffenaar.: treedt slechts in functie onder de dubbele opschortende voorwaarde van de niet-bevestiging of homologatie van de benoeming als vereffenaar van de heer Rudy Cools, voornoemd, door de rechtbank van koophandel én van de bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel van zijn benoeming als vereffenaar.

Viifde besluit: Vaststelling machten vereffenaar: De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast: De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 188 en volgende van het.; Wetboek van Vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van' Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.:: Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere:

" belemmeringen. De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap. Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een: gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens

" bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

Zesde besluit: Wijziging statuten: Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de . vennootschap. De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen: vervanging van artikel één door de

Op de laatste blz. van luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de persooiníen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch " Staatplead ~.~--

mod 2.1

volgendeg tekst: "Debestaat anenB.. ....entnvee...e...__...._.._..___._.

vennootschap aat onder de vorm van een BVBA en is in vereffening. Haar benaming

luidt "Handelsagentuur RMV in vereffening"."; vervanging van artikel vier door de volgende tekst: "De vennootschap bestaat met ingang van vijftien december tweeduizend en tien, enkel nog voor haar vereffening.".

Zevende besluit: Coordinatie van de statuten: De vergadering verleent aan notaris Van Ermengem alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Achtste besluit: Volmacht accountant: De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Studiecentrum voor Accountancy Mol - Turnhout bvba, kantoorhoudende te 2400 Mol, Borgerhoutsedijk 155, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Notaris Jan Van Ermengem

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o'n'gen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.05.2010, NGL 20.05.2010 10126-0303-011
26/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.05.2009, NGL 19.06.2009 09272-0212-011
06/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 08.05.2008, NGL 31.07.2008 08524-0271-011

Coordonnées
HANDELSAGENTUUR RMV

Adresse
ENGSBERGSEWEG 222 3980 TESSENDERLO

Code postal : 3980
Localité : TESSENDERLO
Commune : TESSENDERLO
Province : Limbourg
Région : Région flamande