HAR & GIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HAR & GIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 558.888.462

Publication

19/08/2014
ÿþ~

/ ~[

/ 1

-4i~ I i

MOd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be

a

B

~tt

Neergelegd ter griffie der rap' 7 " " 1I(

y. koophandel Antwerpen, afd.

0 5 -08- 2014

De griffie riffie

Ondernemingsnr : 558. we.

Benaming

(voluit) : HAR & GIN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3680 Maaseik, Herenlaakweg 64

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor ondergetekende, Charly Van Cauwelaert, notaris met standplaats te Maaseik op 4 augustus 2014, blijkt dat:

' 1. De heer KLEEF Harold Hendrik Elisabeth, wonende te 6043 WH Roermond (Nederland), Eglantierhof 26;

2. De heer DIETERICH Patrick Cornelius Willem, wonende te 6075 AE Roerdalen (Herkenbosch) (Ne-

derland), Hoofdstraat 37;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "HAR & GIM'.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3680 Maaseik, Herenlaakweg 64.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zo voor eigen rekening als voor

rekening van derden:

- de uitbating van cafés en bars, drankgelegenheden, discotheken, dancings en parenclubs. Dit in de meest

uitgebreide zin van het woord.

- de verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met eni-

gerlei vorm van amusement door cafés, bars, nachtclubs, bierhallen en dergelijke;

- aanbieden van ontspanningsruimten;

- handelsbemiddeling in hout- en bouwmaterialen;

- groot- en kleinhandel in goederen algemeen assortiment;

- groot- en kleinhandel in ijzer- en staafschroot en oude non-ferrometalen;

- handel in oud ijzer;

- onderneming in onroerende goederen, welke onder meer bevat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en het verbouwen, de procuratie, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen, met uitsluiting van alle operaties die wettelijk voorbehouden zijn aan immobiliënvennootschappen en/of erkende aannemers;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren. In dit kader mag de onderneming zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derden aangegaan. Zij mag tevens al haar goederen, met inbegrip van haar handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

- alle activiteiten die betrekking hebben op roerende en onroerende leasing;

- de verwerving voor eigen rekening van participaties onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen;

- de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels, rechten of roerende waarden door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze;

- het uitbaten van een algemeen bedrijf voor consultancy, advies en beheer;

- tussenpersoon in de handel.

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, financiële, industriële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden; Zij niag door aile middelen belangen nemen in zaken, ondernemingen of vennootschappen met identiek, analoog of samenhan-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van 'de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

gend doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten in de hand te werken, zelfs met hen fusioneren;

De vennootschap mag zich voor haar bestuurders, aandeelhouders en derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

Zij kan de functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur vanaf de oprichtingsakte.

Het geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600 en is vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met ieder een fractiewaarde van 1/186sta van het maatschappelijk kapitaal.

Het gehele maatschappelijk kapitaal van ¬ 18.600 is geplaatst en op de maatschappelijke aandelen werd als volgt in geld ingeschreven:

- de heer Kleef Harold, voornoemd sub 1, voor een bedrag van ¬ 18.500, waarvoor hem 185 aandelen worden toegekend;

- de heer Dieterich Patrick, voornoemd sub 2, voor een bedrag van ¬ 100, waarvoor hem 1 aandeel wordt

toegekend.

De aandelen waarop door ieder van hen werd ingeschreven, werden afbetaald in geld als volgt:

- door de heer KLEEF Harold, voornoemd sub 1, ten bedrage van ¬ 6.100, hetzij ten belope van minstens

twintig procent;

- door de heer DIETERICH Patrick,voornoemd sub 2, ten bedrage van ¬ 100, hetzij volledig volstort.

De vennootschap beschikt dus vrij vanaf 4 augustus 2014 en uit dien hoofde over een bedrag van ¬ 6.200. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, "zaakvoerder(s)" genoemd.

De enige zaakvoerder verbindt alleen de vennootschap in en buiten rechte; indien er twee of meer zaakvoerders zijn, verbinden zij ieder afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

Indien een rechtspersoon ais zaakvoerder benoemd is, moet ze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger benoemen die zal belast zijn met de uitvoering van deze opdracht en die ook een plaatsvervangende vertegenwoordiger kan benoemen om iedere verhindering te vermijden. In dat verband, zullen derden geen andere rechtvaardiging van de bevoegdheid van de vaste vertegenwoordiger en van de plaatsvervangende vertegenwoordiger kunnen eisen, dan de vervulling van de bekendmaking vereist door de wet van zijn benoeming in hoedanigheid van vertegenwoordiger/plaatsvervan-gende vertegenwoordiger.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, al dan niet bezoldigd, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen-bedrijfsrevisor opgedragen voor zover de wet hiertoe verplicht, of bij gebrek aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering hiertoe beslist.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de tweede donderdag van de maand december om negentien uur in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één juli en eindigt op dertig juni van het eropvolgend kalenderjaar.

Jaarlijks wordt, op de zuivere winsten, een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen tot het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Evenwel mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Het eerste boekjaar begint op 4 augustus 2014 en eindigt op 30 juni 2016.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen worden alle rechtshandelingen erkend die, vooraleer onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap werden gesteld.

De eerste gewone algemene vergadering wordt vastgesteld in het jaar 2016 in de zetel van de vennootschap.

Het aantal niet statutaire zaakvoerders wordt vastgesteld op twee en tot deze functie worden benoemd vanaf 4 augustus 2014 voor onbeperkte duur, behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen, en met de macht om ieder afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen en te verbinden overeenkomstig artikel 11 der statuten, welke opdracht onbezoldigd is zolang een algemene vergadering hen voor het toekomende geen bezoldiging zal hebben toegekend:

- de heer KLEEF Harold, voornoemd sub 1, en

- mevrouw KOOPS Maria Anna, wonende te 5953 HL Reuver (Nederland), Keulseweg 88.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~

a4

Uit te goeder trouw verrichte schattingen, uitgaande van het v6ár de oprichting opgestelde financieel plan blijkt dat de vennootschap die met haar bedrijf start voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 12 §2 van de wet van 17 juli 1975, berekend volgens artikelen 11 en 12 van het eerste Koninklijk ' Besluit van 12 september 1983.

Dientengevolge wordt er geen commissaris benoemd en zijn de artikelen 165 en 166 van het Wetboek van vennootschappen van toepassing.

Onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van deze oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel geeft de algemene vergadering volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `E & L' te 3960 Bree, Nieuwstadstraat 10, met (ondernemingsnummer 0449.291.924 RPR Tongeren), met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de BTW te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (ondermeer de ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel afgeleverd voor de inlassing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

(Getekend, Charly Van Cauwelaert, Notaris met standplaats te Maaseik.)

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte dd. 4 augustus 2014,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/03/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0558.888.462

Benaming

(voluit) : HAR & GIN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Herenlaakweg 64, 3680 Maaseik

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en décharge zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel, Herenlaakweg 64 te 3680 Maaseik, beslist met eenparigheid van stemmen, mevrouw Koops Maria, wonende te 5953 HL Reuver, Keulseweg 88 te ontslaan vanaf 0110312015 in haar functie als zaakvoerder. Tevens wordt haar volledige décharge gegeven voor haar uitgeoefend mandaat.

Kleef Harold

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ i~ r7rlffl.' dur P-4 ii~f b~~h

V~ " 41rthIr,.1,2i p,. ,

i 7 -03.. ?t1,5

Fr 'i riffie

i



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
HAR & GIN

Adresse
HERENLAAKWEG 64 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande