HASSOTEL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HASSOTEL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 464.301.980

Publication

28/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.02.2014, NGL 21.03.2014 14071-0417-018
08/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 28.02.2013, NGL 28.03.2013 13080-0503-018
18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 28.02.2012, NGL 11.04.2012 12085-0246-017
29/02/2012
ÿþ. ~ NMd 2.0

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1.1112110M 1J1" AI

be a Bg stË

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

16 -02- 2012

,. '

Bijlagen bi 1iét Be1gT St atsbl cd - 23102 2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Ondernemingsnr : 0464.301.980

Benaming

(voluit) : HASSOTEL

Rechtsvorm : NV

Zetel : 3500 Hasselt, Sint-Jozefsstraat 2-10

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michaël VAN DER LINDEN, te Hasselt op 20 december 2011, geregistreerd te Hasselt op 27 december 2011, boek 787, blad 46, vak 20, ontvangen 25,00 euro, de e.a. Inspecteur K, Blondeel, dat er werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de naamloze, vennootschap HASSOTEL, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Sint-Jozefsstraat 2-10.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING:

Zijn aanwezig of vertegénwoordigd de hierna genoemde aandeelhouders die verklaren eigenaar te zijn van; het hierna vermeld aantal aandelen;

1) De heer BECKERS Dimitri Henri Elisabeth, wonende te 3500 Hasselt, Leopoldplein 1.

2) De naamloze vennootschap "CENTURY", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Leopoldplein 1, en met ondememingsnummer BTW BE 0432.276.243 RPR Hasselt.

De vennootschap wordt hier, overeenkomstig de statuten, vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de heer BECKERS Dimitri voornoemd, in die hoedanigheid benoemd blijkens beslissing van de raad van bestuur de dato 29 juni 2009, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 juli 2009, onder nummer 09102187.

Volgende beslissingen voorwerp van de dagorde werden genomen :

Eerste beslissing: Afschaffing van de aandelen aan toonder en wijziging van de statutaire bepalingen; betreffende de aard van de aandelen en de oproepingen tot de algemene vergaderingen, conform de Wet van: 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder.

In het kader van de Wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder beslist de vergadering de aandelen aan toonder af te schaffen, en de statutaire bepalingen betreffende de aard van de aandelen en de oproepingen tot de algemene vergaderingen te wijzigen, als volgt;

Aard van de aandelen;

1, De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer, het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun; datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van, de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met: vermelding van hun respectievelijke rechten.

3, Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder,

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening,

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die, als zodanig optreedt.

. 4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte

aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen,

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de ' aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder,

Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die ais zodanig optreedt. In het register van aandelen op blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

5, De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

Oproepingen tot de algemene vergaderingen:

De algemene vergaderingen komen bijeen op bijeenroeping van de raad van bestuur,

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam of onder gedematerialiseerde vorm, aan de houders van certificaten op naam of onder gedematerialiseerde vorm, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen°

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Tweede beslissing: Volmacht aan de raad van bestuur voor de omwisseling van de effecten aan toonder  Vagtstelling van de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam.

De vergadering geeft volmacht aan de raad van bestuur om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de effecten aan toonder in effecten op naam of in gedematerialiseerde effecten, en voor de omwisseling van gedematerialiseerde effecten in effecten op naam of omgekeerd, en om deze omwisselingen praktisch te realiseren.

De voornoemde aandeelhouders bevestigen bij deze dat zij de aandelen aan toonder wensen om te zetten in aandelen op naam. Zij verzoeken ondergetekende notaris authentiek vast te stellen dat vanaf heden alle aandelen aan toonder op naam zullen zijn, en dat zij heden in aanwezigheid van ondergetekende notaris het aandelenregister aldus hebben ingevuld.

Derde beslissing: Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen.

Als gevolg van de voorgaande beslissingen worden de hierna volgende artikelen van de statuten gewijzigd en/of (deels) geschrapt:

"ARTIKEL ZES

Het geplaatste kapitaal is vertegenwoordigd door zesentwintigduizend achthonderd (26.800) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Aard van de aandelen:

1, De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder.

Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die ais zodanig optreedt. in het register van aandelen op

naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

5. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen."

In ARTIKEL ELF wordt de laatste alinea, "De obligaties aan toonder worden rechtsgeldig ondertekend door twee bestuurders. De handtekeningen mogen vervangen worden door naamstempels," geschrapt.

"ARTIKEL EENENTWINTIG

Oproepingen tot de algemene vergaderingen:

De algemene vergaderingen komen bijeen op bijeenroeping van de raad van bestuur.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam of onder gedematerialiseerde vorm, aan de houders van certificaten op naam of onder gedematerialiseerde vorm, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door ' de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de bestuurders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, zoals bepaald in artikel 536 van het Wetboek van Vennootschappen, dan zullen de bestuurders, samen met het rondschrijven, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld,"

Vierde beslissing: Machtiging aan de notaris tot coördinatie van de statuten,

De vergadering machtigt ondergetekende notaris tot coördinatie van de statuten en tot neerlegging van deze gecoördineerde statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel binnen de drie maanden vanaf heden.

Vijfde beslissing: Ontslag en (her)benoeming van de bestuurders.

De vergadering aanvaardt het ontslag van de huidige bestuurders, en geeft hen kwijting voor het gevoerde beleid.

De vergadering beslist de hierna volgende personen te (her)benoemen tot bestuurder:

-de heer BECKERS Dimitri voornoemd;

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C. BAR & TRAITEUR", vertegenwoordigd door' haar vaste vertegenwoordiger, de heer BECKERS Dimitri voornoemd;

hier aanwezig eo verklarend dit mandaat te aanvaarden.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

De raad van bestuur, aldus samengesteld, verklaart vervolgens geldig te kunnen vergaderen teneinde over te gaan tot de benoeming van een voorzitter en een gedelegeerd bestuurder.

Met eenparigheid van stemmen wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur en tot gedelegeerd bestuurder, de heer BECKERS Dimitri voornoemd, die verklaart deze mandaten te aanvaarden,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend notaris Michaël VAN DER LINDEN, Toekomststraat 56 te 3500 Hasselt.

TEGELIJK HIERBIJ NEERGELEGD.

Voor eensluidend afschrift, voor ontledend uittreksel, gecoördineerde statuten.

r ~ r

" Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen`bij hët Bè gisèl StáatsbI c7 _ 29Ib2/2Üi2 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 28.02.2011, NGL 16.03.2011 11061-0555-017
26/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 01.03.2010, NGL 19.03.2010 10071-0169-017
23/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 25.03.2009, NGL 16.04.2009 09112-0323-017
11/05/2015
ÿþ1. Mod Word 11.1

ri~ ~.~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

28 APR, 2015

Griffie

111111E111811,1,11110

580*

-t

111

Ondernemingsnr : 0464.301,980

Benaming

(voluit) : HASSOTEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Sint-Jozefsstraat 2-10, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en (her)benoeming

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van 2 maart 2015 werden eenparig volgende beslissingen goedgekeurd:

- Het ontslag als bestuurder van de bvba C, Bar & Traiteur met als vaste vertegenwoordiger dhr, Dimitri; Beckers vanaf heden.

- De benoeming als bestuurder van mevrouw Ballet Lutgarde, wonende te 3511 Kuringen Overdemerstraat 147, voor een periode van 6 jaar vanaf heden,

- De herbenoeming ais bestuurder van dhr. Dimitri Beckers, wonende te 3500 Hasselt Leopoldplein 1, voor', een periode van 6 jaar vanaf heden.

De Raad van Bestuur beslist eveneens om dhr, Beckers Dimitri te herbenoemen als vaarzitter en Gedelegeerd Bestuurder voor een periode van 6 jaar vanaf heden.

Dimitri Beckers

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 28.02.2008, NGL 25.03.2008 08080-0384-016
26/04/2007 : HA102705
04/04/2006 : HA102705
08/02/2006 : HA102705
12/07/2005 : HA102705
18/01/2005 : HA102705
17/01/2005 : HA102705
04/11/2004 : HA102705
01/10/2003 : HA102705
15/10/2002 : HA102705
23/10/1998 : HAA15593

Coordonnées
HASSOTEL

Adresse
SINT-JOZEFSSTRAAT 2-10 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande