HEALTH SERVICES CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HEALTH SERVICES CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 809.519.636

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 23.06.2014 14204-0277-011
11/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 08.10.2013 13624-0105-010
18/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 12.09.2012 12563-0082-010
23/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 08.07.2011, NGL 17.08.2011 11408-0350-010
15/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 08.09.2010 10539-0373-010
16/04/2015
ÿþr Mod Werd 11.1

~,,, " ~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iflv7

~,,_~

~



Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel Antwerpen, afd. Tongeren

3 - -04- 2015

De ri ie

ie ,

}

11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0809.519.636

Benaming

(voluit) ; HEALTH SERVICES CONSULTING

(verkort) : HSC

Rechtsvorm : besloten vennootschap beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Driehoevenstraat 52

(volledig adres)

Onderwerp akte : BVBA: buitengewone algemene vergadering

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik, Maastrichtersteenweg 85, op 27 maart 2015.

Zijnde een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Health Services Consulting", afgekort "HSC", met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Driehoevenstraat 52 en met, ondernemingsnummer BTW 6E0809.519.636 en op welke buitengewone algemene vergadering aile vennoten: aanwezig of vertegenwoordigd waren.

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stem-men om de naam van de vennootschap te wijzigen van "Health Services Consulting", afgekort "HSC" in "Health Services Consulting Mental Force", afgekort "HSC Mental Force".

Artikel één, eerste alinea van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "Health Services Consulting Mental Force", afgekort "HSC Mental Force". De volledige en de afgekorte benamingen mogen tezamen of afzonderlijk gebruikt worden."

TWEEDE BESLUIT

A) De algemene vergadering beslist de zetel te verplaatsen van 3600 Genk, Driehoevenstraat 52 naar 3990

Peer, Markt 21 bus 6, met ingang van heden.

Artikel twee, eerste alinea van de statuten luidt voortaan als volgt:

"De zetel is gevestigd te 3990 Peer, Markt 21 bus 6."

B) De algemene vergadering beslist tot aanpassing van arti-kel twee, tweede alinea van de statuten aan de

taalwetten, aangezien tot zetelverplaatsing door de zaakvoerder besloten kan worden enkele binnen de

grenzen van het Vlaams Gewest en in de regio Brussel.

Artikel twee, tweede alinea van de statuten luidt voortaan als volgt:

"De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België, binnen het Nederlandse taalgebied of het

tweetalige gebied Brussel Hoofdstad, bij besluit van de zaakvoerder".

DERDE BESLUIT

A) De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder de dato twintig maart tweeduizend vijftien met het oog op de hierna vermelde doelswijziging. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief van eenendertig december tweeduizend veertien gehecht.

Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief worden aan onderhavige akte gehecht en zullen tegelijk met de uitgifte van onderhavige akte worden neergelegd op de griffie van de, rechtbank van koophandel,

De algemene vergadering verklaart kennis genomen te hebben van bedoelde stukken.

B) De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen, waardoor de nieuwe tekst van artikel drie van de statuten voortaan luidt als volgt:

"De vennootschap heeft een vijfledig doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of samen met derden:

1.Het faciliteren van een interdisciplinair gezondheids- en zorgmodel met als focus de optimalisatie van, gezondheid met o.a. oog voor preventie en screening, leefstijladvies, coaching bij chronische ziekten, stimuleren van mantelzorg en vrijwilligers...

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Dit via het creëren en aanbieden van tools, diensten en adviezen waardoor er een optimalisatie kan plaatsvinden in dienst- en zorgverlening door medische en paramedische beroepen, beroepen in welzijn en zorg en andere organisaties en/of bedrijven (o.a. beroepsverenigingen, industrieën, overheden, ...) in deze en belendende sectoren.

Met het oog op het nastreven van dit maatschappelijk doel kan de vennootschap onder meer de volgende activiteiten ontplooien:

Activiteiten

Met het oog op het nastreven van dit doel kan de vennootschap onder andere de volgende activiteiten ontplooien;

-Tools, middelen en diensten ontwikkelen  al dan niet in samenwerking met de publieke overheden, private verenigingen, patiëntenverenigingen .... in het domein van welzijn, zorg en gezondheid in het kader van Marketing en Communicatie met oog voor multichanel communicatie, vorming, educatie, en informatie voor gezondheidsbeoefenaars zowel naar allerhande beroepsbeoefenaars binnen welzijn, zorg en gezondheid, als ten overstaan van patiënten, totale bevolking. Hierdoor zal de gezondheidsbeoefenaar zich meer en meer kunnen positioneren als gezondheidscoach, -adviseur, -begeleider.

-Tools, middelen en diensten ontwikkelen  al dan niet in samenwerking met de publieke overheden, private verenigingen, patiëntenverenigingen .... in het domein van welzijn, zorg en gezondheid in het kader van Kwaliteitsmanagement met oog voor optimalisatie van kwalitatieve dienstverlening en kwaliteitsborging voor gezondheidsbeoefenaars en andere beroepsbeoefenaars binnen welzijn, zorg en gezondheid.

-Tools, middelen en diensten ontwikkelen  al dan niet in samenwerking met de publieke overheden, private verenigingen, patiëntenverenigingen .,.. in het domein van welzijn, zorg en gezondheid in het kader van Peoplemanagement en HRM met o.m. oog voor personeelsbeheer, selectie, assessment en aanwerving, training, opleiding, outplacement, advies en consulting, outsourcing, bemiddeling... aan beroepsbeoefenaars in de medische en paramedische sector, welzijnssector en andere organisaties en/of bedrijven in deze en belendende sectoren.

-Tools, middelen en diensten ontwikkelen  al dan niet in samenwerking met de publieke overheden, private verenigingen, patiëntenverenigingen .... in het domein van welzijn, zorg en gezondheid in het kader van crisismanagement en verandermanagement... ten aanzien van beroepsbeoefenaars in de medische en paramedische sector, welzijnssector en andere organisaties en/of bedrijven in deze en belendende sectoren.

-Tools, middelen en diensten ontwikkelen -- al dan niet in samenwerking met de publieke overheden, private verenigingen, patiëntenverenigingen .... in het domein van welzijn, zorg en gezondheid in het kader van beheer en de administratie getinkt aan diverse professionele activiteiten voor beroepsbeoefenaars in de medische en paramedische sector, welzijnssector en andere organisaties en/of bedrijven in deze en belendende sectoren.

-Het uitwerken en ontplooien van wetenschappelijke activiteiten,  al dan niet în samenwerking met de publieke overheden, private verenigingen of organisaties, patiëntenverenigingen... in het domein van welzijn , zorg en gezondheid waaronder o.m. wetenschappelijk onderbouwde onderzoeken, wetenschappelijke ontwikkelingen, wetenschappelijke projecten en raadgevingen, organiseren van infoavonden, seminaries en congressen... voor beroepsbeoefenaars in de medische en paramedische sector, welzijnssector en andere organisaties en/of bedrijven in deze en belendende sectoren.

-Het vertegenwoordigen en verdedigen van de gemeenschappelijke belangen van haar leden bij publieke of private organisaties.

-Het bedrijven van iedere handelsactiviteit welke met de gezondheids- en welzijnszorg verband houdt en dit in zeer ruime zin interpreteerbaar.

2. Het informeren, behartigen van de belangen, het organiseren van emotionele steun, begeleiding, coaching, het samenbrengen en het weerbaar maken van mensen die op één of andere manier met rouw te maken hebben. Dit kan rechtstreeks naar de eindgebruiker of via het faciliteren van opleiding, training, workshops, diensten en tools naar derden die op hun beurt de eindgebruiker begeleiden.

3. Het faciliteren en indien nodig overnemen van strategisch management, Peoplemanagement en Human Resource Management, Communicatie- en marketingadvies, Kwaliteitsbevordering en  borging voor organisaties, bedrijven en voorzieningen binnen eender welk domein. Dit via het creëren en aanbieden van tools en diensten waardoor een optimalisatie kan plaatsvinden van de noden,

Het aanbieden van vorming, training, opleiding, coaching, begeleiding, consulting, raadgeving, loopbaanbegeleiding en advertising in persoonsontwikkeling, groepsontwikkeling en organisatieontwikkeling.

4.Het adviseren en bijstaan van individuen, groepen en organisatie onder welke juridische vorm dan ook bij politieke besluitvorming en politiek beleid.

5.Het leveren van diensten van catering. Voorbereiding en de aanbieden van maaltijden, gerechten,... Het organiseren van events, banketten, walking diners, lunches... in het kader van bovenstaande doelen en voor zowel andere zakelijke als privé-aangelegenheden.

Met het oog op het realiseren van haar vijfledig doel mag de vennootschap alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, voor het gehele of voor een deel betrekking hebben op dit doel of die tot de ontwikkeling ervan kunnen leiden of er de verwezenlijking van het drieledig doel kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar belangeloze doelstellingen, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben en met inbegrip van commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten.

" V }

c~"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen In elke verbonden stichting of

rechtspersoon, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijke

welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze

rechtspersoon. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming,

financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten

stichtingen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met

het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Voorgaande lijst van doelstellingen en activiteiten is exemplatief en niet beperkend."

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist tot schrapping van de verdeling van de aandelen in A en B oategorieën en

aanpassing van:

-artikel vijf, tweede alinea van de statuten inzake het kapitaal;

-artikel acht van de statuten inzake de overdracht en overgang van aandelen;

-artikel negen van de statuten inzake het bestuur van de vennootschap.

Artikel vijf, tweede alinea van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Het is vertegenwoordigd door achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen zonder aanduiding van

nominale waarde met een breukwaarde van één/achttienduizendzeshonderdste (1118.600ste) ieder."

Artikel acht van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Overdracht van aandelen onder de levenden

(a) De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager.

(b) De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

(c) Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open, Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden.

Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

(d) In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is, Tegen de beslissing van de derde-deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon,

Overgang van aandelen bij overlijden

De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze instemming is evenwel niet vereist, wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, de echtgenoot van de erflater, aan bloedverwanten in de rechte lijn van de erflater.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten (of) (zaakvoerders) nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke ererechten opgeven.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals hierboven onder "Overdracht van aandelen onder de levenden" van deze statuten is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten,

Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten dezen binnen drie maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden." Artikel negen van de statuten luidt voortaan als volgt:

"De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot (vennoten).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan am gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon"

VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist tot integrale aanpassing van artikel tien van de statuten inzake de bevoegdheden en vertegenwoordiging van de vennootschap.

Artikel tien van de statuten luidt voortaan als volgt.

"Intern bestuur - beperkingen

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Tegenstrijdig belang

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de artikelen 259, 260 en 261 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Bijzondere volmachten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Salaris

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist?

ZESDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist tot aanpassing van de statuten aan de codificatie van het vennootschappenrecht ingevoerd bij Wet van zeven mei negentienhonderd negenennegentig houdende het Wetboek van Vennootschappen, door de invoering van het systeem van de schriftelijke besluitvorming in de algemene vergadering, waarvan de mogelijkheid thans door het Wetboek van Vennootschappen uitdrukkelijk is voorzien.

Aan artikel twaalf wordt een achtste en negende alinea toegevoegd, die luiden als volgt:

"Met uitzondering van de beslissingen te nemen in kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten warden verleden, kunnen de aandeelhouders éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige ander informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijk besluitvorming, dan moet het rondschrijven waarvan hoger sprake minstens twintig dagen vôôr de datum van de jaarvergadering worden verstuurd?

ZEVENDE BESLUIT

De algemene vergadering verwijst naar het schrijven van de heer WILLE Eric, voornoemd, de dato vijftien december tweeduizend en twaalf, in verband met zijn ontslagneming als gewone zaakvoerder, met ingang van vijftien december tweeduizend en twaalf.

De vergadering verleent hem kwijting voor het tot op heden gevoerde beleid.

ACHTSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist artikel achttien van de statuten aan te passen aan de wet tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen van twee juni tweeduizend en zes teneinde de vereffeningsprocedure te verbeteren.

Artikel achttien van de statuten luidt voortaan als volgt:

'Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De'V'ereffenaars treden pas in i functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt.

In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting en zullen bewijzen van deelgerechtigdheid niet in aanmerking komen voor terugbetaling van hun inbreng." NEGENDE BESLUIT

De vergadering machtigt de zaakvoerder om de genomen beslissingen uit te voeren en machtigt de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer Govaerts Geert, Beekstraat 20, 3800 Sint-Truiden, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale- en diverse administraties, Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Aangezien de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering geheven.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Geraldine Cops te Maaseik.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal dd. 27/03/2015;

coördinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

` Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
HEALTH SERVICES CONSULTING

Adresse
DRIEHOEVENSTRAAT 52 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande