HEBIBOUW

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HEBIBOUW
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 892.768.105

Publication

07/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 19.03.2014, NGL 31.03.2014 14084-0207-007
12/08/2014
ÿþ 5

Mod 'Nord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Me,NITEUR B

5 -08- 2

BELG SCH STAA

' Neergelegd ter griffie der rechtbank V . koophandel Antwerpen, afd, Tongeren

1GE

Fi

-ssuAn

25 -07- 201h

De Oftne

1111111111*1.I111111151 tII

' Ondernemingsnr : 0892.768.105

Benaming

(voluit) : HEBIBOUW in vereffening

(verkort):

Rechtsvorm: coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3740 Bilzen, Sint-Remigiusstraat 39

(volledig adres)

Onderwerp akte: Vervroegde ontbinding -Vereffening

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HeBiBouw", met maatschappelijke zetel te 3740 Bilzen, Sint-Remigiusstraat 39, gekend onder het ondernemingsnummer 0892.768.105, gehouden voor Meester Bram VUYLSTEKE, Notaris ter standplaats Riemst (Zichen-Zussen-Bolder), op 8 juli 2014, nog te registreren:, dat de regelmatig samengestelde vergadering met eenparigheid van stemmen onder andere volgende' beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

A.VOORLEGGING VERSLAGEN EN STAAT VAN ACTIEF EN PASSIEF

De voorzitter legt het bijzonder verslag voor van de raad van bestuur de dato 10 juni 2014 waarbij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht.

Tevens wordt de staat van activa en passive van de vennootschap voorgelegd, die afgesloten werd per 31 mei 2014.

Vervolgens legt de voorzitter het verslag voor opgesteld door Yannick DE SMEDT, externe accountant, kantoorhoudende te 2500 Lier, Antwerpsestraat 148 hetwelk werd opgesteld met betrekking tot deze ontbinding.

Het verslag werd opgesteld op 23 juni 2014.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt:

"... In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht hebben de bestuurders van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Hebibouw" een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 mei 2014, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal opgeeft van driehonderdachtenveertigduizend vierhonderdvijfenveertig euro en één eurocent (348.445,01 ¬ ) en een netto actief van duizend zevenhonderdzevenentachtig euro en vierentachtig eurocent (1.787,84 E).

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding

" van de vennootschap. Anderzijds dienen wij voorbehoud te maken bij volgende balansposten:

oMbt de leveranciersschulden dient voorbehoud gemaakt te worden aangezien wij ons niet hebben kunnen

steunen op een afdoende interne controle

oMbt vereffeningskosten dient voorbehoud gemaakt te worden voor de berekening van het bedrag van de

vereffeningskosten

oMbt het resultaat dient voorbehoud gemaakt te worden aangezien wij ons niet hebben kunnen steunen op

, een afdoende interne controle.

' Hierdoor is het ons niet mogelijk op een redelijke wijze te bepalen in welke mate dat deze staat de toestand

van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig en getrouw weergeeft.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

De aandeelhouders nemen inzage in voormelde verslagen en staat van actief en passief en ontslaan de

voorzitter de voorlezing ervan te geven.

TWEEDE BESLISSING

B.VROEGTMD1GE ONTBINDING ONROEREND GOED

De vergadering der aandeelhouders beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf;

heden en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de,

noodwendigheden van haar vereffening,

... " ___ " _ _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Volgend onroerend goed, te weten de grond, is eigendom van onderhavige vennootschap:

STAD BIZEN (WALTVVILDER) / VIERDE AFDELING

Een woonhuis bestemd voor afbraak, op en met grond gelegen, Maastrichterstraat 183, gekend volgens titel en huidig kadaster sectie B nummer 225/Y met een oppervlakte van vijf are eénentachtig centiare (05a81ca).

Zoals deze goederen voorkomen in blauwe omlijning op het plan van meting opgesteld door de heer Robert ROS1N te Blegny op 31 augustus 2012; hetwelk plan gehecht is gebleven aan de akte verkoop verleden voor ondergetekende notaris op 27 november 2012, overgeschreven op het eerste Hypotheekkantoor te Tongeren op 30 november 2012, formaliteitnummer 74-T-30/11/2012-07858.

Palende of gepaald hebbende benevens aan voormelde straat, aan mevrouw Germaine Graven te Shen, aan mevrouw Maria Machiels te Bilzen, aan mevrouw Agnes Conings te Bilzen en aan de heer Amold Conings te Bilzen.

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Toebehorende aan de coôperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiebibouw", ingevolge akte van aankoop verleden voor ondergetekende notaris op 27 november 2012, van 1)de heer CONINGS Arnold, René, geboren te Hoeselt op 1 december 1908 en 2)de heer STEVENS Nicolas, geboren te Veldwezelt op 14 september 1937 en zijn echtgenote mevrouw CONINGS Agnes, Ludovica, Anna, geboren te Waltwilder op 12 mei 1939, overgeschreven op het eerste Hypotheekkantoor te Tongeren op 30 november 2012, formaliteitnummer 74-T-30/11/2012-07858.

Ingevolge akte recht van opstal verleden voor ondergetekende notaris op 3 februari 2014, heeft onderhavige vennootschap een recht van opstal verleend aan de naamloze vennootschap "Fash Consult, met maatschappelijke zetel te 3740 Bilzen, St-Remigiusstraat 39, gekend onder het ondernemingsnummer 0444.780.335, voor een termijn van vijf (5) jaar, voor het oprichten van twee ééngezinswoningen en een dubbele vrijstaande garage op het voormelde onroerend goed, overgeschreven op het eerste Hypotheekkantoor te Tongeren op 18 februari 2014, formaliteitnummer 74-T-18/02/2014-00968.

De comparanten verklaren dat er voor het overige geen onroerende goederen en rechten eigendom zijn van onderhavige vennootschap.

DERDE BESLISSING

C.ONTSLAG VAN DE BESTUURDERS

Ingevolge voormelde beslissing tot vrijwillige ontbinding beslist de vergadering der aandeelhouders uit hun functie van bestuurders te ontslaan:

-de heer BlESMANS Theodoor;

-de heer HENDRIKS Guy;

-mevrouw REWEGHS Marieen.

VIERDE BESLISSING

D.BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR

De vergadering der aandeelhouders beslist te benoemen tot vereffenaar:

De naamloze vennootschap "Fash Consult", met maatschappelijke zetel te 3740 Bilzen, St-Remigiusstraat 39, gekend onder het ondernemingsnummer 0444.780.335.

Vertegenwoordigd voor de uitoefening van de vereffening door, heer HENDRIKS Guy, Trudo, Ede, geboren te Hasselt op 16 mei 1965, wonende te 3740 Bilzen, Sint Remigiusstraat 39, benoemd tot afgevaardigd bestuurder van de vennootschap ingevolge bijzondere algemene vergadering en raad van bestuur de dato 1 september 2009, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van '19 juli 2010, onder nummer 10107542.

Dit mandaat is onbezoldigd.

De vennootschap "Fash Consult", vertegenwoordigd door de heer HENDRIKS Guy, voornoemd, verklaart dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Genoemde vereffenaar verklaart van ondergetekende notaris toelichting te hebben gehad wat betreft artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen, in zonderheid dat de vereffenaar pas in functie kan treden vanaf de bevestiging van zijn/haar benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

VIJFDE BESLISSING

E.BEVOEGDFIEDEN VAN DE VEREFFENAAR

De vergadering der aandeelhouders beslist dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben voor de uitvoering van zijn/haar opdracht, en namelijk voor deze voorzien bij artikel 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet.

In het bijzonder zal hij/zij de macht hebben aile zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te laten gelden of eraan te verzaken, opheffing te verlenen voor of na de betaling, van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, over te gaan tot verkoop uit de hand of openbaar van de onroerende goederen en de hypotheekbewaarders vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

Hij/Zij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze algemene of bijzondere machten toekennen die hij/zij passend zal oordelen. Hij wordt ervan ontslagen inventaris te maken en zal zich mogen beroepen op boeken en bescheiden van de vennootschap,

ZESDE BESLISSING

F.MACHTEN AAN DE VEREFFENAAR

" A

"

De vergadering der aandeelhouders geeft aan de vereffenaar de nodige machten om de genOmen

beslissingen uit te voeren.

G. VOLMACHT

De comparanten stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk

afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt

j om het verzoekschrift tot aanstelling van vereffenaar te ondertekenen en alle formaliteiten inzake wijziging en

schrapping bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie

voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te

= tekenen, met name:

-de heer SIESMANS Theodoor;

-de heer HENDRIKS Guy;

-mevrouw REWEGHS MarIeen

-de naamloze vennootschap FASE1 Consult, voormeld.

Allen met macht om afzonderlijk te handelen.

or-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij toepassing van artikel 181§4 van het Wetboek van vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is in verband met deze inontbindingstelling, met uitzondering van het toezenden van een afschrift van gemelde stukken. De aandeelhouders verklaren hiervan op de hoogte te zijn en ontslaan ondergetekende notaris van alle aansprakelijkheid dienaangaande, en verzoeken ondanks de niet-naleving van deze formaliteiten, toch onderhavige akte te verlijden.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

1) Uitgifte van de akte;

2) Homologatie Rechtbank van Tongeren aanstelling vereffenaar;

3) Verslag van het bestuursorgaan;

4) Verslag van de revisor.

Bram VUYLSTEKE, notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

07/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 20.03.2013, NGL 30.05.2013 13150-0233-007
05/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 14.03.2012, NGL 31.05.2012 12138-0321-007
08/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 16.03.2011, NGL 30.03.2011 11077-0392-007
11/08/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 17.03.2010, NGL 30.07.2010 10391-0175-007
23/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 18.03.2009, NGL 16.04.2009 09113-0271-007

Coordonnées
HEBIBOUW

Adresse
SINT-REMIGIUSSTRAAT 39 3740 BILZEN

Code postal : 3740
Localité : BILZEN
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande