HEIJMANS BOUW

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HEIJMANS BOUW
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 415.061.515

Publication

15/05/2014
ÿþmad11.1

LA ln de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

----- - ---

na neerlegging ter griffie van de akte

lI Un Il

Neergelegd ter griffie der rechtbank

v. koophandel Antwerpen, Md, Tongeren

- 2 -05- 2014

De eiffierie 

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr :0415061515

Benaming (voluit) : Heymans Bouw

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Taunusweg 49

3740 Bilzen

Onderwee akte ;VOORSTEL VAN FUSIE DOOR OVERNEMING

; Op 29 april 2014 werd, overeenkomstig de artikelen 671 en 693 van het Wetboek van Vennootschappen,; door de bestuursorganen van de NV De Coene Construct en de NV Heijmans Bouw het onderhavige voorstel van fusie door overneming opgesteld, waarvan een uittreksel volgt:

A. - De Overgenomen Vennootschap

Rechtsvorm - naam - doel - zetel

 De naamloze vennootschap De Coene Construct, met maatschappelijke zetel te B-8500 Kortrijk, President;

Kennedypark 15A (RPR nr. 0416.650.236 - Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk).

Het statutair doel van De Coene Construct luidt letterlijk als volgt:

(letterlijke aanhaling van artikel 3 uit de gecoördineerde tekst van de statuten dd. 20 december 2011)

"De vennootschap heeft tot doel:

A. Het verstrekken van adviezen, het maken van studies en ontwerpen alsmede het begeleiden eri: controleren van alle uitvoeringsstadia en exploitaties ten behoeve van gebouwen met een utilitair karakter;

B, Promotie, houwen, verhuren en verkopen van allerlei gebouwen.

C. Verder kan de vennootschap alle roerende en onroerende verhandelingen doen en alle verrichtingen stellen van financiële, industriële of commerciële aard welke rechtstreeks of onrechtstreeks verbale houden met het maatschappelijk doel, of de verwezenlijking ervan bevorderen.

D. Allerlei marketingstudies en reclame-ontwerpen.

De vennootschap heeft ook tot doel:

1. Het bevorderen van het tot stand komen van bouwkundige werken en wegen- en waterbouwkundige, werken in de ruimste zin en wel in de publieke en private sector door:

a, het verstrekken van tekeningen, begrotingen en adviezen;

b, het aannemen of doen aannemen, onderaannemen, uitvoeren en doen uitvoeren van werken;

c. het financieren of doen financieren van werken;

d, het verkrijgen en vervreemden van onroerende goederen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

2. Het vervaardigen en in de handel brengen van bouwmaterialen, grond- en hulpstoffen.

3. Het ontwerpen, vervaardigen en in handel brengen van werktuigen, gereedschappen en andere: hulpmiddelen voor de bouwnijverheid en aanverwante bedrijfstakken.

4. Het verwerven en exploiteren van industriële eigendommen en intellectuele rechten;

5. Het geven van technische adviezen, het doen van aile schattingen en het verlenen van andere diensten op het gebied van de bouwnijverheid,

6. Hel oprichten van, het deelnemen in, of samenwerken met en/of directie voeren over andere: ondernemingen of instellingen met een gelijk of aanverwant doel.

7. Hetgeen met het vorenstaande in de ruimste zin opgenomen verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, zowel in het binnenland als in het buitenland.

Om dit alles te verwezenlijken zal zij aile commerciële, industriële, roerende of onroerende handelingen. mogen verrichten in rechtstreeks, onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar: maatschappelijk doel, en aile handelingen mogen stellen die van aard zijn om de verwezenlijking vani het maatschappelijk doel, te vergemakkelijken of uit te breiden.

Binnen het kader van het maatschappelijk doel, zal de vennootschap ook mogen overgaan tot heC aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goeden,, al dan niet bemeubeld..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van aile andere vennootschappen met eenzelfde, gelijk of aanverwant doel en dit door inbreng, fusie, splitsing, participatie of hoe dan ook.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in de vreemde op de wijze die zij geschikt zou achten.

B. - De Overnemende Vennootschap

Rechtsvorm - naam - doel zetel

De naamloze vennootschap Heijmans Bouw, met maatschappelijke zetel te B-3740 Bilzen, Taunusweg 49

(RPR nr. 0415.061.516 - Greffe van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren).

Het statutair doel van Heijmans Bouw luidt letterlijk als volgt:

(letterlijke aanhaling van artikel 3 uit de gecoördineerde tekst van de statuten dd. 28 september 2012).

"De vennootschap heeft tot doel:

1. Bouwnijverheid (paragraaf vier, wet van éénendertig augustus negentienhonderd vierenzestig): meer bepaaldelijk:

" Ondernemingen voor het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten, zowel permanente als semi-permanente gebouwen en andere);

" Algemene bouwondernemingen: omvat behalve de bedrijvigheden van de voorgaande rubriek, degene die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltoolingswerken of op de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd.

" Restauratiewerken van gebouwen en monumenten; slopingswerken van gebouwen en kunstwerken, bouwen van stellingen alsmede het invoegen en reinigen van gevels, het ' bouwen van niet metalen kunstwerken.

" Waterdichtmaken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer, droogmaken van gebouwen anders dan met teer en asfalt, warmte- en geluidsisolering, het uitvoeren van geluidsisolering, ' lichte scheidingswanden, valse plafonds en blinde vloeren, al dan niet geprefabriceerd.

" Plafonneer-cementeer en alle andere pleisterwerken, plaatsen van chapes, leggen van parketvioer en het plaatsen van aile houten wand-, vloer- en plafondbekledingen, timmer- en schrijnwerk voor gebouwen.

" Het plaatsen van mozaïek, tegelvloeren en alle bedekkingen van muren en vloeren met uitzondering van hout.

" Vervaardigen en plaatsen van houten vensterluiken, plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk en schrijnwerk in kunststof.

" Onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom, installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het installeren van waterverzachters, onderneming vocr het schilderen van gebouwen, voor het behangen en garneren, plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van aire doorschijnend en doorzichtig materiaal, onderneming voor het bedekken van gebouwen, metalen en niet-metalen dakbedekkingswerken van gebouwen, steen- en marmerwerken voor gebouwen

Onderneming voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, aanleggen van parkings en inritten, leggen van stoepdallen en betonklinkers, aanleggen en onderhouden van speelpleinen, sportvelden evenals parken en tuinen met inbegrip van de aanplantingen, plaatsen van afsluitingen en omheiningen en vangrails en veiligheidsinrichtingen, leggen van kabels en diverse leidingen, rioleringswerken, algemene aannemingen van waterbouwkundige werken, ruimen van waterlopen, bitumineuze verhardingen en bestrijkingen, speciale bektedingen voor sportvelden, plaatsen van sport- en speelpleinaccomodatie, verkeerssignalisatie.

" Industriële pijpleidingen en kanalisaties, elektronische installaties, speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties, aanleggen van moerriolen, industriële schilderwerken.

" Het administratief en technisch beheer van kantoorgebouwen, appartementsgebouwen, industriële complexen en commerciële centra. Dit houdt ondermeer in de berekening en de verdeling van de gemeenschappelijke lasten en kosten, het nazicht van en het toezicht op de gebouwen en in het algemeen het management van de gebouwen.

" Aile verrichtingen die betrekking hebben op het inrichten, de renovatie, het onderhouden, het herinrichten, het uitrusten, het uitvoeren van werken aan gebouwen.

" Het negociëren van huurcontracten,

" Het beheer van een onroerend vermogen.

2. Groothandel in producten voor de bouwnijverheid meer bepaaldelijk: bouwproducten en materialen, omvat eveneens vloertegels en plastiekbekleding.

3. Kleinhandel in diverse artikelen, meer bepaaldelijk in bouwmaterialen, omvat onder meer bouwstenen, bakstenen, marmer, schouwen, architectonische versieringen, vloertegels, tegels, dakleien, dakpannen, kalk, cement, plaaster, zand en grind. Het ontwerpen, vervaardigen, het handel drijven in al dan niet verplaatsbare ruimtepaviljoenen, in de ruimste zin van het woord.

4. Fabricatie van schrijnwerk voor de bouwnijverheid, normaal omvattend de fabrieken en werkplaatsen waarvan de bedrijvigheid normaal en hoofdzakelijk gericht is op de fabricatie en het plaatsen van" houten voorwerpen, en producten voor de bouwnijverheid, zoals dakgebinten, deuren, ramen, al dan niet opkiapbare trappen, afsluitingen, binneninrichtingen, woningen, enz.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-.behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

5, Fabricatie en plaatsing van metaalconstructies en metalen kunstwerken.

6. ln eigen beheer aankopen, bouwen of verbouwen en verkopen van alle mogelijke bouwprojecten.

De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, nijverheids-, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel ; rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België ais in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan aile ondernemingen rD'U vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardige of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.. RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

Netto-actief waarde van één aandeel in de Overgenomen Vennootschap

- totaal aantal aandelen: 41.647

kapitaal; 4.432.073,74 euro

- eigen vermogen op 31 december 2013: 750.726,26 euro

- netto-actief waarde van één aandeel op 31 december 2013: 18,0259 euro

Netto-actief waarde van één aandeel in de Overnemende Vennootschap

- totaal aantal aandelen; 114.717

- kapitaal: 3.556.227,00 euro

- eigen vermogen op 31 december 2013:4.996.001.58 euro

- netto-actief waarde van één aandeel op 31 december 2013:43,5507 euro

Ruilverhouding

De ruilverhouding van de aandelen van de Overgenomen Vennootschap enerzijds en de Overnemende

Vennootschap anderzijds, wordt berekend op basis van de netto-actief waarde van de Overgenomen

Vennootschap enerzijds en de Overnemende Vennootschap anderzijds zoals deze blijkt uit de balans van beide

vennootschappen afgesloten op 31 december 2013, zoals hierna gedetailleerd:

Netto-actief De Coene Construct Netto-actief Heijmans Bouw x aantal bestaande = aantal nieuw uit te geven aandelen Heijmans Bouw

aandelen Heijmans Bouw

¬ 750.726,26 x 114.717 aandelen = 17.238 nieuw uit te geven aandelen

¬

4.996.001,58

Dit leidt tot een verhouding van 17.238 nieuwe aandelen in de Overnemende Vennootschap tegen 41,647 oude aandelen in de Overgenomen Vennootschap, zodat de mathematische ruilverhouding 1 nieuw aandeel tegen 2,416 oude aandelen bedraagt Op basis van deze ruilverhouding zullen de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap het volgend aantal aandelen in de Overnemende Vennootschap ontvangen:

(1) Heijmans (5) nv: 17,237 nieuwe aandelen in de Overnemende Vennootschap in ruil voor 41.646 oude , aandelen in de Overgenomen Vennootschap;

(2) Heijmans Infra nv: 1 nieuwe aandeel in de Overnemende Vennootschap in ruil voor 1 oud aandeel in de Overgenomen Vennootschap,

De raad van bestuur is van oordeel dal de bepaling van de ruilverhouding op basis van de netto-actief waarde van de Overnemende en de Overgenomen Vennootschap een correcte benadering is, vermits de netto-actief waarde van beide vennootschappen op datum van afsluiting van het boekjaar op 31 december een getrouw beeld geeft van de werkelijke waarde van beide vennootschappen.

Bedrag van de opleg

Er zal aan de aandeelhouders van de betrokken vennootschappen ter gelegenheid van de geplande fusie geen opleg in geld uitbetaald worden noch enige andere financiële vergoeding.

Kapitaalverhoging in hoofde van de overnemende vennootschap

De uitgifte van 17,238 nieuwe aandelen in Heijmans Bouw aan de waarde van 257,1107 euro leidt tot een kapitaalverhoging van 4.432.073,74 euro.

UITREIKINGSWLIZE VAN DE NIEUWE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De nieuw uit te geven aandelen van Heijmans Bouw als vergoeding voor de inbreng van alle activa en passiva van De Coene Construct zullen van dezelfde aard zijn en zullen, vanaf de uitgifte, dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen van De Coene Construct.

" Gelet op het feit dal zowel in de vennootschap Heijmans Bouw als in de vennootschap De Coene Construct de aandelen allemaal op naam luiden, zal de toekenning van de ter gelegenheid van de fusie door Heijmans ; Bouw nieuw uit te geven aandelen geschieden door inschrijving in het register van de aandelen op naam van de respectievelijke aandeelhouder van de Overgenomen Vennootschap en dit binnen de 15 dagen na de publicatie ' van de fusiebesluiten in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, Daartoe zal één van de bestuurders van ; Heijmans Bouw of een bijzondere gevolmachtigde bij beslissing van de buitengewone algemene vergaderingen ' ' van de respectieve vennootschappen die de fusie zullen goedkeuren volmacht krijgen, met mogelijkheid tot indeplaafsstelling, teneinde in het (de) bestaande register(s) van aandelen van Heijmans Bouw volgende gegevens aan te brengen:

- de identiteit van de nieuwe aandeelhouder;

het aantal aandelen dat aan elke nieuwe aandeelhouder toekomt;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

.behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Tifilagen blihet Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mor 11.1

Voor-'behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de datum van het fusiebesluit.

Binnen de 15 dagen na de publicatie van de fusiebesluiten in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad zal het (de) register(s) van aandelen van De Coene Construct vernietigd worden door het aanbrengen van de melding "vernietigd" op elke bladzijde van het register of door iedere andere melding die duidelijk de vernietiging te kennen geeft. Teneinde tot deze vernietiging te kunnen overgaan, zal één van de bestuurders van De Coene Construct bij beslissing van de buitengewone algemene vergaderingen van de respectieve vennootschappen die de fusie zullen goedkeuren volmacht krijgen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Het aldus vernietigde register van aandelen van De Coene Construct zal in de archieven van Heijmans Bouw bewaard blijven.

Aile kosten verbonden aan de uitgifte van de nieuwe aandelen zullen worden gedragen door de overnemende vennootschap Heijmans Bouw.

DATUM VAN DEELNAME IN DE WINST - BIJZONDERE REGELING DESBETREFFEND

De ter gelegenheid van de fusie door Heijmans Bouw nieuw uit te geven aandelen zullen dezelfde rechten en verplichtingen hebben als de bestaande aandelen van De Coene Construct en zullen deelnemen in het bedrijfsresultaat van Heijmans Bouw en dividendgerechtigd zijn vanaf 1 januari 2014.

Er wordt verder geen bijzondere regeling getroffen betreffende dit recht.

BOEKHOUDKUNDIGE DATUM

De handelingen van de Overgenomen Vennootschap zullen boekhoudkundig gezien retroactief terugwerken en worden geacht te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap vanaf 1 januari 2014.

TOEKENNING VAN RECHTEN AAN VENNOTEN MET BIJZONDERE RECHTEN en ANDERE MAATREGELEN

Er zijn binnen de Overgenomen Vennootschap geen aandeelhouders die kapitaalaandelen bezitten waaraan bijzondere rechten verbonden zijn. Bijgevolg dienen er binnen Heijmans Bouw geen bijzondere maatregelen genomen te worden wat dit betreft.

Er zijn binnen de Overgenomen Vennootschap evenmin houders van andere effecten dan kapitaalaandelen, evenmin van effecten met bevoorrechte rechten. Bijgevolg zullen door de Ovememende Vennootschap evenmin zulke aandelen of andere effecten uitgegeven worden naar aanleiding van de fusie en dienen er desbetreffend ook geen bijzondere maatregelen getroffen te worden.

BEZOLDIGING COMMISSARIS

Aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte ' aansprakelijkheid "KPMG Bedrijfsrevisoren", met zetel te 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 24d, vertegenwoordigd door de heer Filip De Bock, bedrijfsrevisor, wordt door de Overgenomen Vennootschap de opdracht verleend om het verslag op te stellen waarvan sprake in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen.

De bijzondere bezoldiging toegekend voor deze opdracht bedraagt 5.000,- euro.

Aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KPMG Bedrijfsrevisoren", met zetel te 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 24d, vertegenwoordigd door de heer Filip De Bock, bedrijfsrevisor, wordt door de Overnemende Vennootschap de opdracht verleend om het verslag op te stellen waarvan sprake in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen.

De bijzondere bezoldiging toegekend voor deze opdracht bedraagt 5.000,- euro.

BIJZONDERE VOORDELEN BESTUURDERS

Aan de bestuurders van de bij de fusie betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

STATUTENWIJZIGINGEN

Na het besluit tot fusie, zullen de statuten van de Ovememende vennootschap gewijzigd worden. JURIDISCHE UITWERKING

De fusie door overneming zal juridisch uitwerking hebben vanaf de datum waarop de buitengewone algemene vergadering van de bij de fusie betrokken vennootschappen overeenstemmende fusiebesiuiten zullen hebben genomen, evenwel zal de fusie slechts aan derden kunnen worden tegengeworpen vanaf de dag dat zij ' bij uittreksel in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad is bekendgemaakt,

FISCALE UITWERKING

De raden van bestuur van de beide bij de fusie betrokken vennootschappen verklaren dat het de bedoeling is om de hierbij geplande fusie belastingneutraal te laten plaatsvinden. Derhalve zal de geplande fusie , gerealiseerd worden bij toepassing van:

- de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der Registratierechten;

- artikel 211 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen (1992);

- artikel 11 en 18, paragraaf 3 van het BTW-Wetboek.

Peter Van Melkebeke

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en bevoegd cle rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

03/07/2014
ÿþ ModWon111.1

140i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

l'''.7;7ircZi:1117;14f7t=rehirti;77.71 y, kophand8lAnlwefpon, afcl. Tonciop.:,

*14128766*

Ondernemingsnr : 0415.061.515

Benaming

(voluit): Heijmans Bouw

(verkort) :

1

24 -06- 2014

Rechtsvorm:naamloze vennootschap

Zetel: Taunusweg 49, 3740 Bilzen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Uittreksel uit het proces-verbaal van de Algemene Vergadering der Aandeelhouders dd. 3 juni 2014 Beëindiging mandaat en benoeming van de Commissaris; Machten

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Algemene Vergadering der Aandeelhouders dd, 3 juni 2014

De Algemene Vergadering neemt kennis van het feit dat op deze Algemene Vergadering een einde komt aan het mandaat van de commissaris van de vennootschap, de CVBA KPMG Bedrijfsrevisoren, met zetel te Boudewijnlaan 24d, 2550 Kontich, vertegenwoordigd door de heer Filip De Bock, Bedrijfsrevisor.

De Algemene Vergadering beslist met unanimiteit van stemmen het mandaat van de commissaris van de vennootschap, de CVBA KPMG Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Filip De Bock, Bedrijfsrevisor, niet te verlengen.

De Algemene Vergadering beslist met unanimiteit van stemmen aan te stellen als commissaris, voor een periode van 3 jaar, te rekenen vanaf boekjaar 2014, Finvision Bedrijfsrevisoren BV BVBA (600829), met zetel te Zuiderlaan 14/12, 1731 Zellik (Brussel), vertegenwoordigd door de heer Sam Verfaillie, Bedrijfsrevisor, Het mandaat zal eindigen bij de Algemene Vergadering voor het boekjaar afgesloten op 31 december 2016.

De vergadering zal de vergoeding van de commissaris op een latere datum vaststellen.

De Algemene Vergadering beslist aan mevrouw G. Van Landuyt en aan de heer L. Vanpee, een bijzondere volmacht te verlenen voor het stellen van volgende handelingen, met betrekking tot de hierboven vermelde besluiten, en met de macht om gezamenlijk of afzonderlijk op te treden en iedere persoon van zijn keuze in de plaats te stellen:

de uittreksels van de processen-verbaal van de Algemene Vergadering, bestemd om te worden gepubliceerd ln de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, te ondertekenen en ter griffe van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen, alsmede alle documenten te ondertekenen teneinde de inschrijving in het Register der Rechtspersonen aan te vullen, te vervolledigen of aan te passen, en, in de ruimste zin van het woord alle handelingen te stellen en stukken te tekenen noodzakelijk of nuttig opdat voornoemde beslissingen hun voile uitwerking zouden hebben, hierin begrepen eventuele rechtzettingen en vervolledigingen ingevolge onvolkomenheden uit het verleden,

L. Vanpee

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staats bled

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/07/2014 : TG050251
23/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

14 el Cirgatk» ti.)? gJr r.

MONITEUR BEL kePhnrei'l Anttompi. aM. Timpeèn

16 -10- 201q 03 -10- 2On

GISCH STitAir)' gr`fijeri Griffie



ottowl

E SI

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-------- µ

Ondernemingsnr : 0415.061.515

Benaming

(voluit): Heijmans Bouw

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Taunusweg 49, 3740 Bilzen

(volledig adres)

Onderwerp akte Uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur dd. 30 september 2014 - Verlenen van bevoegdheden aan bijzondere gevolmachtigden; Machten

Uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur dd. 30 september 2014

1. De Raad van Bestuur beslist met eenparigheid van stemmen om aan de hierna vermelde bijzondere gevolmachtigden de bevoegdheid te verlenen om, samen of afzonderlijk optredend, en met het recht van indeplaatsstelling, in naam en voor rekening van de vennootschap aile documenten te ondertekenen met betrekking tot de inschrijving van en de deelname door de vennootschap aan overheidsopdrachten, ongeacht de aard of het type van de gunningsprocedure: open of beperkte procedure, openbare of beperkte aanbestedingen, algemene of beperkte offerteaanvragen en/of onderhandelingsprocedures.

De bijzondere volmacht wordt met ingang van heden en tot herroeping verleend aan:

- de nv LSC, vast vertegenwoordigd door de heer Herman Sauwens, met zetel te 3740 Bilzen, Leterweg 57,

- de heer Dries Dejaegher, wonende te 9800 Deinze, Ten Bosse 4,

De bijzondere volmacht gaat in met onmiddellijke ingang en is van onbeperkte duur, tot uitdrukkelijke herroeping.

2. De Raad van Bestuur beslist met eenparigheid van stemmen aan mevrouw G. Van Landuyt en de heer L. Vanpee, een bijzondere volmacht te verlenen voor het stellen van volgende handelingen, met betrekking tot de hierboven vermelde besluiten, en met de macht om gezamenlijk of afzonderlijk op te treden en iedere persoon van zijn keuze in de plaats te stellen:

de uittreksels van het Verslag van de Raad van Bestuur, bestemd om te worden gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, te ondertekenen en ter griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen, alsmede aile documenten te ondertekenen teneinde de inschrijving in het Register der Rechtspersonen aan te vullen, te vervolledigen of aan te passen, en, in de ruimste zin van het woord alle handelingen te stellen en stukken te tekenen noodzakelijk of nuttig opdat voornoemde beslissingen hun voile uitwerking zouden hebben, hierin begrepen eventuele rechtzettingen en vervolledigingen ingevolge onvolkomenheden uit het verleden.

L. Van pee

Lasthebber

19/07/2013 : TG050251
19/06/2013 : TG050251
19/10/2012 : TG050251
18/07/2012 : TG050251
03/07/2012 : TG050251
21/06/2012 : TG050251
09/05/2012 : TG050251
29/06/2011 : TG050251
28/06/2011 : TG050251
08/07/2010 : TG050251
24/06/2010 : TG050251
29/01/2010 : TG050251
21/10/2009 : TG050251
11/09/2009 : TG050251
15/07/2009 : TG050251
14/07/2009 : TG050251
01/07/2009 : TG050251
11/12/2008 : TG050251
03/11/2008 : TG050251
01/09/2008 : TG050251
27/06/2008 : TG050251
17/06/2008 : TG050251
18/07/2007 : TG050251
12/07/2007 : TG050251
24/01/2007 : TG050251
24/01/2007 : TG050251
25/07/2006 : HA050251
05/07/2006 : HA050251
26/06/2015 : TG050251
28/12/2005 : HA050251
09/11/2005 : HA050251
08/07/2005 : HA050251
05/10/2004 : HA050251
17/02/2004 : HA050251
04/09/2003 : HA050251
11/02/2003 : HA050251
18/12/2002 : HA050251
24/08/2002 : HA050251
24/08/2002 : HA050251
24/08/2002 : HA050251
01/01/1997 : HA50251
23/10/1996 : HA50251
11/04/1995 : HA50251
16/10/1993 : HA50251
24/04/1992 : HA50251
21/09/1991 : HA50251
14/02/1990 : HA50251
10/02/1988 : HA50251
21/06/2016 : TG050251
23/06/2016 : TG050251

Coordonnées
HEIJMANS BOUW

Adresse
TAUNUSWEG 49 3740 BILZEN

Code postal : 3740
Localité : BILZEN
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande