HEIJMANS-RE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HEIJMANS-RE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 444.614.544

Publication

18/07/2012
ÿþmod St.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergeiega ter grume Ger rechtbank v. koophandel te TONGEREN

0'9 -O7- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

u

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

IIIIII1j111111011J1*

Ondernemingsnr : 0444.614.544

Benaming (voluit) : HEIJMANS-RE

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Taunusweg 49

3740 BILZEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR "HEIJMANS BOUW" - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op tweeëntwintig juni tweeduizend en twaalf, door Meester Carl; OCKERMAN, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met; handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel,; Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap.

"HEIJMANS-RE", waarvan de zetel gevestigd is te 3740 Bilzen, Taunusweg, 49,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Na kennisname van de documenten en verslagen voorgeschreven door de artikelen 693, 694 en 695 van; het Wetboek van vennootschappen, goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 25 april

j 2012 door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap "HEIJMANS-RE", waarvan de zetel gevestigd; is te 3740 Bilzen, Taunusweg, 49, "de Overgenomen Vennootschap" en de naamloze vennootschap; "HEIJMANS BOUW", waarvan de zetel gevestigd is te 3740 Bilzen, Taunusweg, 49, "de Overnemende Vennootschap" en dat werd neergelegd en bekendgemaakt, overeenkomstig artikel 693, in fine van het" Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap "HEIJMANS BOUW", de Overgenomen Vennootschap "HEIJMANS-RE" bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering. noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap en wordt de Overgenomen Vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Vergoeding - Toekenning van nieuwe aandelen - Ruilverhouding

Aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap werden tweeduizend negenhonderdendrie. (2.903) volgestorte nieuw uit te geven aandelen op naam van de Overnemende Vennootschap uitgereikt, waarbij volgende ruilverhouding werd toegepast : één (1) nieuw aandeel op naam van de Overnemende Vennootschap in ruil voor 0,6715 oude aandelen van de Overgenomen Vennootschap.

De tweeduizend negenhonderdendrie (2,903) nieuwe aandelen werden verdeeld onder de twee; aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap als volgt :

(1) Heijmans (B) nv; 2.902 nieuwe aandelen in de Overnemende Vennootschap in ruil voor 4.322 oude" aandelen in de Overgenomen Vennootschap;

(2) Algemene Ondernemingen V.A.G. nv; 1 nieuwe aandeel in de Overnemende Vennootschap in ruil voor,

1 oude aandeel in de Overgenomen Vennootschap.

Deelname in het bedriifsresuftaat en bijzondere rechten inzake winstdeelname

Het recht van de nieuwe aandelen om deel te nemen in de resultaten van de Overnemende Vennootschap

zal een aanvang nemen vanaf één januari 2012,

De nieuw uitgegeven aandelen zijn van dezelfde aard en verlenen dezelfde rechten als de bestaande'

aandelen van de Overnemende Vennootschap.

5. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 januari 2012 boekhoudkundig en;,

fiscaal geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

De conclusies van het verslag van 22 mei 2012, over het fusievoorstel, in hoofde van de Overgenomen;;

Vennootschap opgesteld door de commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een;;

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KPMG bedrijfsrevisoren", te Kontich, Prins;;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Boudwijnlaan, 24d, vertegenwoordigd door- de her Filip De Bock, bedrijfsrevisor, in toepassing van artikel 695,

van het Wetboek van vennootschappen:

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt

"6, Besluit . -

1Mr'j hebben het fusievoorstel dooropslorping opgesteld door de bestuursorganen van Heijmans Bouw NV en Heijmans-RE NV onderzocht, dat betrekking heeft op de fusie door opslorping van Heijmans-RE NV door Heijmans Bouw NV. Deze verrichting zal boekhoudkundig in werking treden op 1 januari 2012 om 0.00 uur. De verrichting wordt gerealiseerd volgens een ruilverhouding waarbij 1 aandeel van Heijmans Bouw NV wordt toegekend voor 0,6715 aandelen van Heijmans-RE nv. De vooropgestelde fusie wordt vergoed door de uitgifte van 2.903 nieuwe gewone aandelen van Heijmans Bouw NV, tijdens de Algemene Vergadering die beslist over de fusie.

De betrokken vennootschappen werden op identieke wijze gewaardeerd en meer bepaald op basis van de netto-actief waarde van de Overgenomen Vennootschap en de Ovememende Vennootschap. Deze methode heeft gefeid tot een waarde van respectievelijk 2.819,183,50 EUR voor Heijmans Bouw NV en 73.183,67 EUR voor Heijmans-RE NV.

De ruilverhouding kwam tot stand door de verhouding van de waarde van een aandeel van elk der vennootschappen, zijnde 25,2131 EUR voor Heijmans Bouw NV en 15,9298 EUR voor Heijmans-RE NV.

Als besluit van de door ons uitgevoerde controlewerkzaamheden, in overeenstemming met de normen van het Instituut de Bedrijfsrevisoren en meer in het bijzonder deze met betrekking tot de controle van de fusie en splitsing van handelsvennootschappen, zijn wij van mening dat het gebruik van de waarde van het netto actief aanvaardbaar is voor de bepaling van de ruilverhouding, gezien het gemeenschappelijk belang van de aandeelhouders van beide vennootschappen en dat de ruilverhouding die hieruit voortvloeit redelijk en gepast is.

Kontich, 22 mei 2012

KPMG Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

(getekend)

Filip De Bock

Bedrijfsrevisor"

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Luc Vanpee, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de schrapping van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vddr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Carl OCKERMAN

Geassocieerd Notaris

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 28.06.2012 12235-0135-036
21/06/2012
ÿþ Mod 2 0

l In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ll

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONDER N

1 2 -06- 2012

De Hoofdgriffier,Griffie

Il IllIIhIIHIllhIlIlI III 11

" 12110136*

0444.614.544

Heijmans-RE

naamloze vennootschap

Taunusweg 49, 3740 Bilzen

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Algemene Vergadering der

Aandeelhouders dd. 29 mei 2012

Ontslag en benoeming van een bestuurder; Machten

Ondernerningsnr Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte :

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Algemene Vergadering der Aandeelhouders dd. 29 mei 2012

1. De Algemene Vergadering neemt kennis van de beslissing van de heer Leo Kwaks om met ingang van 29 mei 2012 een einde te maken aan zijn mandaat van bestuurder. De Algemene Vergadering neemt akte van deze beslissing en aanvaardt het ontslag. Zijn mandaat van bestuurder neemt een einde op 29 mei 2012 om 24u00. De Algemene Vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de heer Dries Dejaegher, Ten Bosse 4, 9800 Deinze, te benoemen tot bestuurder. Het mandaat gaat in op 29 mei 2012 en eindigt bij de Algemene Vergadering te houden in 2013.

2, De Algemene Vergadering beslist aan mevrouw Giane Van Landuyt en aan de heer Luc Vanpee, een bijzondere volmacht te versenen voor het stellen van volgende handelingen, met betrekking tot de hierboven vermelde besluiten, en met de macht om gezamenlijk of afzonderlijk op te treden en iedere persoon van zijn keuze in de plaats te stellen :

de uittreksels van de processen-verbaal van de Algemene Vergadering, bestemd om te worden gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, te ondertekenen en ter griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen, alsmede aile documenten te ondertekenen teneinde de inschrijving in het Register der Rechtspersonen aan te vullen, te vervolledigen of aan te passen, en, in de ruimste zin van het woord alle handelingen te stellen en stukken te tekenen noodzakelijk of nuttig opdat voornoemde beslissingen hun voile uitwerking zouden hebben, hierin begrepen eventuele rechtzettingen en vervolledigingen ingevolge onvolkomenheden uit het verleden,

L. Vanpee

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris; hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

09/05/2012
ÿþ`d J

"

~~ -~j..

" ®

Mod 2,0

tn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der

rechtbank v, koophandel te TONGEREN

2 6 -0,t- 2012

De Hooídgrifiier,Griffie

b h

Baa

el 11111 ! 11111111111 Il III 11111111

Sta` *12086913V

Ondernemingsnr : 0444.614.544

Benaming

(voluit) : Heijmans-RE

Rechtsvorm : naamloze vennootschap Zetel : Taunusweg 49, 3740 Bilzen





Onderwerp akte Neerlegging van een voorstel van fusie door opslorping

Neerlegging van een voorstel van fusie door opslorping tussen de naamloze vennootschap Heijmans Bouw

d1D en de naamloze vennootschap Heijmans-RE overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

"

1. Vennootschappen

 Overnemende vennootschap: naamloze vennootschap Heijmans Bouw, met zetel te 3740 Sitzen,' Taunusweg 49;

- Over te nemen vennootschap: naamloze vennootschap Heijmans-RE, met zetel te 3740 Bilzen, Taunusweg 49;

e 2. Ruilverhouding: 1 nieuw aandeel Heijmans Bouw zal worden uitgegeven tegen 0,6715 bestaand aandeel. Heijmans-RE.

"

"

al

3. Wijze waarop de nieuwe aandelen worden uitgereikt: volledig volstorte aandelen op naam zonder Naanduiding van nominale waarde. De toekenning geschiedt door inschrijving in het register van aandelen op;

b naam van Heijmans Bouw.

4. Datum vanaf welke de aandelen recht geven op deelname in de winst: de nieuw uit te geven aandelen zullen dezelfde rechten en verplichtingen hebben als de bestaande aandelen van Heijmans-RE en zullen deelnemen in het bedrijfsresultaat van Heijmans Bouw en dividendgerechtgd zijn vanaf 1 januari 2012. Er wordt verder geen bijzondere regeling getroffen betreffende dit recht.

5. Datum vanaf welke handelingen van Heijmans-RE boekhoudkundig en fiscaal geboekt worden te zijn

verricht voor rekening van Heijmans Bouw: 1 januari 2012.

tizt

" 6. Rechten die Heijmans Bouw toekent aan de vennoten van Heijmans-RE die bijzondere rechten hebben alsook aan houders van andere effecten dan aandelen: er zijn binnen Heijmans-RE geen aandeelhouders of,

" houders van andere effecten waaraan bijzondere rechten verbonden zijn. Bijgevolg dienen er geen bijzondere'

ue maatregelen genomen te worden

7. Bezoldiging die wordt toegekend aan de Commissarissen voor het opstellen van het verslag over het

" ~ fusievoorstel: Heijmans Bouw: 3.000,-¬ ; Heijmans-RE: 2.000,-¬ . "

8. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen: er wordt geen bijzonder voorstel toegekend aan de bestuurders van de bij de fusie betrokken

~

. , vennootschappen.

:w

9 Doelswijziging overnemende vennootschap

Teneinde de doelstellingen van de fusie te realiseren, en meer in het bijzonder de Overnemende

Vennootschap in staat te stellen toegang te verwerven tot de specifieke markten van renovatie- en

inrichtingsactiviteiten waarin de projecten van de Overgenomen Vennootschap nv Heijmans--Re zich situeren, is

het noodzakelijk het maatschappelijk doel van de Overnemende venootschappen als volgt uit te breiden:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- Het administratief en technisch beheer van kantoorgebouwen, appartementsgebouwen, industriële complexen en commerciële centra. Dit houdt ondermeer in de berekening en de verdeling van de gemeenschappelijke lasten en kosten, het nazicht van en het toezicht op de gebouwen en in het algemeen het management van de gebouwen.

- Alle verrichtingen die betrekking hebben op het inrichten, de renovatie, het onderhouden, het herinrichten, het uitrusten, het uitvoeren van werken aan gebouwen.

- Het negociëren van huurcontracten.

- Het beheer van een onroerend vermogen.

De fusie door overneming zal ten vroegste plaatsvinden zes weken na de openbaarmaking van onderhavig fusievoorstel ter griffie van cie rechtbank van koophandel te Tongeren door beslissing van de buitengewone algemene vergaderingen van de aandeelhouders van Heijmans Bouw en Heijmans-RE die zullen beraadslagen met inachtname van de regels inzake aanwezigheid en meerderheid beschrevne in artikel 699 van het Wetboek van Vennootschappen.

L. Kwaks

Bestuurder

Heijmans (B) N.V.

Bestuurder

R. Marnef

Vast Vertegenwoordiger

r , ,Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 29.06.2011 11243-0482-036
28/06/2011
ÿþ Mod z.o

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111111111111111111111111111

*11096415*

Neergelegd ter grif fie der rechtbank y. koophandel te TONGEREN

16 -06- 2011

De Hoofdgriffier, Griffie

Voor-behoude

aan hel

Belgiscl Staatsbh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0444.614.544

Benaming

(voluit) : Heijmans-RE

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Taunusweg 49, 3740 Bilzen

Onderwerp akte : Uittreksel uit het proces-verbaal van de Algemene Vergadering der Aandeelhouders dd. 31 mei 2011

Herbenoeming van de commissaris-revisor; Vervanging vast vertegenwoordiger van een bestuurder; Machten

Uittreksel uit het proces-verbaal van de Algemene Vergadering der Aandeelhouders dd. 31 mei 2011

1. De vergadering benoemt de burgerlijke coöperatieve vennootschap KPMG Bedrijfsrevisoren (B001), Prins Boudewijnlaan 24d, 2550 Kontich, als commissaris voor een termijn van 3 jaar. Het mandaat zal vervallen na de algemene vergadering der vennoten voor het boekjaar afgesloten op 31 december 2013. KPMG Bedrijfsrevisoren duidt de heer Filip De Bock (A1226), vennoot van KPMG Bedrijfsrevisoren, aan die gemachtigd is haar te vertegenwoordigen en die belast wordt met de uitoefening van het mandaat in naam en voor rekening van de burgerlijke coöperatieve vennootschap.

De vergadering stelt de vergoeding van de commissaris vast op 7.700 Euro voor de boekjaren afgesloten op 31 december 2011, 2012 en 2013. Deze vergoeding wordt elk jaar aangepast in functie van de evolutie van het indexcijfer van de consumptieprijzen.

2. De Algemene Vergadering neemt kennis van de beslissing van Heijmans (B) nv om, met ingang van heden, de C.N. Consulting bvba, vast vertegenwoordigd door de heer Charles Neervoort als vast vertegenwoordiger te vervangen door de heer René Marnef, wonende te 2970 's Gravenwezel, Parklaan 15.

3. De Algemene Vergadering beslist aan mevrouw Hilde Vangilbergen en aan de heer Luc Vanpee, een bijzondere volmacht te verlenen voor het stellen van volgende handelingen, met betrekking tot de hierboven vermelde besluiten, en met de macht om gezamenlijk of afzonderlijk op te treden en iedere persoon van zijn keuze in de plaats te stellen :

de uittreksels van de processen-verbaal van de Algemene Vergadering, bestemd om te worden gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, te ondertekenen en ter griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen, alsmede alle documenten te ondertekenen teneinde de inschrijving in het Register der Rechtspersonen aan te vullen, te vervolledigen of aan te passen, en, in de ruimste zin van het woord alle handelingen te stellen en stukken te tekenen noodzakelijk of nuttig opdat voornoemde beslissingen hun volle uitwerking zouden hebben, hierin begrepen eventuele rechtzettingen en vervolledigingen ingevolge onvolkomenheden uit het verleden.

L. Vanpee

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.05.2010, NGL 16.06.2010 10187-0546-037
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.05.2009, NGL 29.06.2009 09320-0043-037
27/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.05.2008, NGL 24.06.2008 08267-0034-037
20/06/2008 : BL547738
20/07/2007 : BL547738
03/07/2007 : BL547738
12/01/2007 : BL547738
18/07/2006 : BL547738
29/06/2006 : BL547738
15/12/2005 : BL547738
08/11/2005 : BL547738
26/07/2005 : BL547738
20/08/2004 : BL547738
22/07/2003 : BL547738
11/09/2002 : BL547738
12/07/2001 : BL547738
13/07/2000 : BL547738
03/03/2000 : BL547738
23/07/1999 : BL547738
20/01/1999 : BL547738
24/09/1997 : BL547738
28/11/1996 : BL547738
31/05/1995 : BL547738
31/05/1995 : BL547738
31/05/1995 : BL547738
01/01/1995 : BL547738
29/12/1993 : BL547738
24/09/1993 : BL547738
01/01/1993 : BL547738

Coordonnées
HEIJMANS-RE

Adresse
TAUNUSWEG 49 3740 BILZEN

Code postal : 3740
Localité : BILZEN
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande