HELMO HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HELMO HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.509.237

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.05.2014, NGL 25.06.2014 14213-0177-012
07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.05.2013, NGL 29.07.2013 13384-0230-011
18/01/2012
ÿþ Moe 2.1

- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- IM lUl li I 1II III 11 H 1 11111 R-ECHTBANK VAN KOOPHANDEL

behouden *12016362* 0 9 JAN. 2012

aan het HASSELT

Belgisch _

Staatsblad







Ondernemingsnr : Benaming O$L. 549_ ,2.3

(voluit) : Helmo Holding

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Thonissenlaan 63/1 - 3500 Hasselt

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Ernst van Soest te Hasselt,` vervangende notaris Rose Marie Vanhelmont te Hasselt, wettelijk] belet op drieëntwintig december tweeduizend en elf, nog te registreren blijkt dat:

1° Mevrouw VANHELMONT Rose-Marie Prosper Germaine, geboren te Halen: op dertig augustus negentienhonderd ëénenvijftig, van Belgische; nationaliteit, met woonplaats te 3500 Hasselt, Thonissenlaan 53, België.

2° Mevrouw VANHELMONT Agnes Clementine Isidore Prosper, geboren te° :Halen op vijfentwintig september negentienhonderd tweeënvijftig,: 'van Belgische nationaliteit, met woonplaats te 3500 Hasselt, van' :Eycklaan 1, België.

!3° De Heer VANHELMONT Freddy Jeanne Ferdinand Gustaaf, geboren te =Halen op elf mei negentienhonderd zesenvijftig, van Belgische: ;nationaliteit, met woonplaats te 3511 Hasselt, Krollebosstraat 19,j België.

'4° De Heer VANHELMONT Guido Emiel Marie-Rose Niklaas, geboren te Hasselt op zes december negentienhonderd achtenvijftig, van: Belgische nationaliteit, met woonplaats te 3500 Hasselt, Oude' Truierbaan 106, België.

HNagemelde vennootschap opgericht hebben:

Vorm - naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met:

beperkte aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam Helmo Holding.

Artikel 2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3500 Hasselt,

`Thonissenlaan 63 bus 1.

'Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, dit zowel in België als in het; buitenland:

:a) de verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke:

vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en !controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of:

buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

b) de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels, rechten of roerende waarden door middel van participatie, inbreng,

onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop,

aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

c) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren. In dit kader mag de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen en ondernemingen aangegaan.

Zij mag eveneens al haar goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden, alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op

korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en

kapitalisatieondernemingen.

d) in de meest ruime betekenis, het voor eigen rekening deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken voor eigen rekening van om het even welke verrichting inzake portefeuille-, kapitaal- of vermogensbeheer.

e)het financieren van aan- en verkooptransacties al dan niet op termijn, van alle roerende en onroerende goederen, het verstrekken van leningen en kredieten, alsmede alle commerciële en financiële verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten.

f) het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, advies en leiding, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing, administratie, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financiën. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt ondermeer vervat:

- Organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole;

- Het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten;

- Het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie op het gebied van beheer, management en marketing.

g) het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen. De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, alsmede financiële en onroerende verrichtingen, die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen in België of in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Maatschappelijk kapitaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op vijftien miljoen zeshonderd en tienduizend (15.610.000,00 ¬ ) euro. Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal is geplaatst als volgt:

a) inbreng in geld

De comparanten doen pagemelde inbrengen in speciën:

Door mevrouw Vanhelmont Rose-Marie, voornoemd:

zevenhonderdéénenzeventig euro dertig cent (771,30 ¬ ).

Door mevrouw Vanhelmont Agnes, voornoemd: zevenhonderdéénenzeventig euro dertig cent (771,30 ¬ )

Door de Heer Vanhelmont Freddy, voornoemd: tweeduizend achthonderd en drie euro veertig cent (2.803,40 ¬ )

Door de Heer Vanhelmont Guido, voornoemd: duizendvierhonderdveertig euro achttien cent (1.440,18 ¬ )

Totaal: vijfduizend zevenhonderdzesenachtig euro achttien cent (5.786,18 ¬ )

Deze bedragen werden volledig volstort door storting in speciën gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis bank te Hasselt, Ridder Portmansstraat 1.

De comparanten overhandigen aan de notaris een door de voornoemde instelling afgeleverd attest de dato drieëntwintig december tweeduizend en elf teneinde het in zijn dossier te bewaren.

b) inbreng in natura

a) verslagen

verslag bedrijfsrevisor

De BV O.v.v. CVBA Van Havermaet, Groenweghe, bedrijfsrevisoren, met zetel te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 83, vertegenwoordigd door de Heer Rudi Zeelmaekers, bedrijfsrevisor, heeft het controleverslag uitgevoerd in overeenstemming met artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het besluit van dit verslag de dato twintig december tweeduizend en elf, luidt als volgt

Ondergetekende, VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN BURG. VENN. O.V.V. CVBA, met maatschappelijke zetel te B - 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 83, ver-tegenwoordigd door Rudi ZEELMAEKERS, bedrijfsrevisor, heeft een onderzoek uitgevoerd omtrent de inbreng in natura ten bedrage van 15.604.213,82 EUR door de heer Freddy VANHELMONT, de heer Guy VANHELMONT, mevrouw Rose-Marie VANHELMONT en mevrouw Agnes VANHELMONT in HELMO HOLDING BVBA.

De inbreng in natura betreft 16.460 (100 %) aandelen van IMMO GEVAN NV met een waarde van 13.275.439,62 EUR, 900 (I00 %) aandelen van HELMO INVEST NV met een waarde van 1.906.452,37 EUR en 300 (100 *) aandelen van LIMBURGSE VILLABOUW NV met een waarde van 422.321,82

EUR.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura.

De oprichters van de vennootschap hebben onder hun verantwoordelijkheid de waardering gedaan van de inbreng in natura en hebben de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bepaald;

De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

De voor de inbreng in natura door de oprichters weerhouden methoden van waardering zijn in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord.

De waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De inbreng is bijgevolg niet overgewaardeerd.

Uit het ontwerp van bijzonder verslag van de oprichters blijkt dat de vergoeding van de inbreng in natura ten bedrage van vijftien miljoen zeshonderd en vierduizend tweehonderd dertien euro tweeëntachtig cent (15.604.213,82 EUR) en een inbreng in speciën ten bedrage van vijfduizend zevenhonderd zesentachtig euro achttien cent (5.786,18 EUR), bestaat uit de toekenning van tienduizend (10.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde van HELMO HOLDING BVBA aan respectievelijk:

De heer De heer Mevrouw Mevrouw

Freddy VANHELMONT Guy VANHELMONT Rose-Marie VANHELMONT Agnes VANHELMONT

4.845 aandelen 2.489 aandelen 1.333 aandelen 1.333 aandelen

Ondergetekende wenst te benadrukken dat hij geen uitspraak doet

over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met

andere woorden, dat het verslag geen "fairness opinion" is.

Gedaan te goeder trouw,

te Hasselt, op 20 december 2011"

Verslag oprichter

De oprichter heeft het verslag opgesteld dat door voornoemd artikel wordt vereist en waarin hij het belang dat de inbreng in natura heeft voor de vennootschap verantwoordt.

Deze verslagen zullen, samen met een uitgifte van onderhavige akte worden neergelegd op de Griffie van de bevoegde rechtbank.

b) Inbreng

Vervolgens verklaren

brengen:

Nagemelde aandelen i

Thonissenlaan 63 bus de oprichters bij de vennootschap in te

n de NV Immo Gevan, met zetel te 3500 Hasselt, 1, BTW BE 0412.138.944, RPR HASSELT:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Door Mevrouw Vanhelmont Rose-Marie, voornoemd: voornoemd: voornoemd: voornoemd:

tweeduizendvijfhonderdnegenenzeventig (2.579) aandelen

Door Mevrouw Vanhelmont Anges,

tweeduizendvijfhonderdnegenenzeventig (2.579) aandelen

Door de Heer Vanhelmont Freddy,

zevenduizendzeshonderdéénenveertig (7.641) aandelen

Door de Heer Vanhelmont Guido,

drieduizendzeshonderdéénenzestig (3.661) aandelen

TOTAAL : zestienduizendvierhonderdzestig (16.460) aandelen.

Nagemelde aandelen in de NV Helmo Invest met zetel te 3500 Hasselt,

Thonissenlaan 63 bus 1, RPR Hasselt BTW BE 452.405.624:

Door de Heer Vanhelmont Freddy, voornoemd: vijfhonderdveertig (540)

aandelen

Door de Heer Vanhelmont Guido, voornoemd: driehonderdzestig (360)

aandelen.

TOTAAL : negenhonderd (900) aandelen.

Nagemelde aandelen in de NV Limburgse Villabouw met zetel te 3500 Hasselt, Thonissenlaan 63 bus 1; BTW BE 462.838.864. RPR Hasselt. Door de Heer Vanhelmont Freddy, voornoemd: honderdtachtig (180) aandelen

Door de Heer Vanhelmont Guido, voornoemd: honderdtwintig (120) aandelen.

TOTAAL : driehonderd (300) aandelen.

Vergoeding

De hogervermelde inbrengen in geld en in natura worden vergoed als

volgt:

Mevrouw Rose-Marie VANHELMONT 1.333 aandelen

Mevrouw Agnes VANHELMONT 1.333 aandelen

De heer Freddy VANHELMONT 4.845 aandelen

De heer Guido VANHELMONT 2.489 aandelen

Totaal: tienduizend aandelen 10.000 aandelen Allen aanvaarden hun aandelen.

Bestuur - Vertegenwoordiging

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren. Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden

en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Jaarvergadering

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders

gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

aangeduid in de oproeping, de tweede dinsdag van de maand mei om veertien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt

op eenendertig december van ieder jaar.

Bestemming van de winst

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij

elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie

van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig

december tweeduizend en twaalf.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in tweeduizend dertien.

Benoeming van zaakvoerder(s)

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee.

Worden tot zaakvoerders benoemd :

De Heer Vanhelmont Freddy, voornoemd

De Heer Vanhelmont Guido, voornoemd

Die dit mandaat te aanvaarden.

Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de

rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Volmachten

Van Havermaet Groenweghe, Accountants, te 3500 Hasselt, of elke

andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad

;hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle 'documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten tel ;vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de ;inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om` alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle' nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten tel ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij: belast is.;

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de

bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

Worden tegelijk neergelegd: expeditie akte, verslag oprichters,

verslag bedrijfsrevisor.

(get.) Notaris Ernst van Soest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
HELMO HOLDING

Adresse
THONISSENLAAN 63, BUS 1 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande