HELVOET RUBBER & PLASTIC TECHNOLOGIES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HELVOET RUBBER & PLASTIC TECHNOLOGIES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 867.662.822

Publication

03/12/2014
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehoud aan het Belgisc Staatsbl. 111111111111111111101

RECHTBANK van KOOPHA te ANTWERPEN, afdeling HAMM

24 NOV, 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0867662822

Benaming

(voluit) : Helvoet Rubber & Plastic Technologies

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Anton Philipsweg 4, 3920 Lommel

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder, bijzondere volmachten

Tijdens de Bijzondere Algemene Vergadering van 14 oktober 2014 werd het ontslag aanvaard van de haar Peter Rijkoort, bestuurder, met ingang van 14 oktober 2014. Tevens werd besloten om de heer Erik de Jonge wonende te Zwaakseweg 9, 4424NE Wemeldinge Nederland te benoemen tot bestuurder. Zijn mandaat vervalt op 16 mei 2016.

De Raad van Bestuur van 14 oktober 2014 stelt als volgt de lijst op van zijn mandatarissen en omschrijft als volgt hun volmachten ten aanzien van financiële, fiscale, sociale en juridische zaken. Deze lijst annuleert en vervangt alle voorgaande volmachten ten aanzien van het voornoemde met ingang van 14,10.2014.

A B. Schuurs, E. de Jonge

B N. Broeckx, H. de Bock

D N. Broeckx, H, de Bock

E H. de Bock, Trisup BVBA (vertegenwoordigd door P. Verboven)

Financiële zaken : Binnen de volgende perken zijn de volgende personen gemachtigd voor het verstrekken van financiële waarborgen en garanties, voor alle betalingen en beschikking over de fondsen (tekenen van overschrijvingen en checks, wisselbrieven, mandaten, kwitanties, promessen, enz...) en in het algemeen 'am alle bedragen toevertrouwd of gedeponeerd bij de banken, postcheck, openbare kassen en alle openbare of privé organismen op te vragen en daarover te beschikken :

1.De onder A vermelde personen, met twee tekenend, zonder beperking van bedrag,

2.De onder A en B vermelde personen, alleen tekenend : tot 200.000 ¬

3.Eén van de onder A vermelde personen met één van de onder B vernielde personen ; tot 1.400.000 ¬

4.De onder B vermelde personen, met twee tekenend; tot 750.000 ¬

Fiscale zaken : voor de vertegenwoordiging van de vennootschap inzake fiscale aangelegenheden bij de Belgische openbare overheden (Staat, Gemeenschappen, Gewesten, Provincies, Agglomeraties en Gemeenten) en elke andere buitenlandse fiscale overheid met inbegrip van het indienen van aangiften en bezwaarschriften, het afhandelen van geschillen, het sluiten van akkoorden en dadingen, het instellen van rechtsvorderingen; voor de vertegenwoordiging bij het RSVZ (Rijksinstituut voor Sociale Verzekeringen der Zelfstandigen) of overeenkomstig buitenlands orgaan, onder D vermelde persoon,

Sociale zaken : voor de vertegenwoordiging van de vennootschap bij alle sociale-zekerheidsinstanties, Federale Ministeries van Tewerkstelling en Arbeid en Sociale Zaken en Pensioenen, Vlaams Ministerie Werkgelegenheid, inspectiediensten en dergelijke en inzake het sluiten van CAO's, het aanwerven en ontslaan van personeel, het afhandelen van geschillen, het sluiten van akkoorden en dadingen ; de onder E vermelde persoon.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende rotans. hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Juridische zaken

- voor alle gerechtelijke verklaringen behoudens fiscale en sociale rechtszaken, met inbegrip van het instellen van rechtsvorderingen, het indienen van aangiften en bezwaarschriften, het afhandelen van geschillen, het sluiten van akkoorden en dadingen, alle aangiften en meldingen bij OVAM, handelsregister, Kruispuntbank der Ondernemingen en Ondememingsloketten en de vertegenwoordiging van de vennootschap bij alle publieke instanties inzake attesten, bodemattesten, vergunningen, erkenningen enz. evenals alle volmachten, met mogelijkheid van subdelegatie en indeplaatstelling, met betrekking tot deze zaken de onder D vermelde persoon ;

- voor alle gerechtelijke verklaringen inzake sociale rechtszaken, met inbegrip van het instellen van rechtsvorderingen, het indienen van aangiften en bezwaarschriften, het afhandelen van geschillen, het sluiten van akkoorden en dadingen, de onder E vermelde persoon.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Nico Broeckx, gevolmachtigde

Tegelijkertijd neergelegd ter Griffie: Verslag bijzondere Algemene Vergadering 14 oktober 2014 en het Verslag Raad van Bestuur van 14 oktober-2014 + volmachten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

03/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 30.05.2013 13138-0337-046
30/05/2013
ÿþMod2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111,1t1I,E1

u

DI

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

'2'1-05- 2013

HASSELT

Iffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0867662822

Benaming

(voluit) : Helvoet Rubber & Plastic Technologies

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Anton Philipsweg 4, 3920 Lommel

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder, bijzondere volmachten

Tijdens de Bijzondere Algemene Vergadering van 29 maart 2013 werd het ontslag aanvaard van de haar Erik Verdegaalals bestuurder met ingang van 29 maart 2013. Tevens werd besloten om de heer Bas Schuurs wonende te Koningsweg 6, 4871 LC Etten-Leur Nederland te benoemen tot bestuurder. Zijn mandaat vervalt op 16 mei 2016.

De Raad van Bestuur van 29 maart 2013 stelt als volgt de lijst op van zijn mandatarissen en omschrijft als volgt hun volmachten ten aanzien van financiële, fiscale, sociale en juridische zaken. Deze lijst annuleert en vervangt alle voorgaande volmachten ten aanzien van het voornoemde met ingang van 29-03-2013.

A B. Schuurs, P. Rijkoort

B N. Broeckx, R. de Bock

D N. Broeckx

E A. van den Ouden

Financiële zaken : Binnen de volgende perken zijn de volgende personen gemachtigd voor het verstrekken van financiële waarborgen en garanties, voor alle betalingen en beschikking over de fondsen (tekenen van overschrijvingen en checks, wisselbrieven, mandaten, kwitanties, promessen, enz...) en in het algemeen om alle bedragen toevertrouwd of gedeponeerd bij de banken, postcheck, openbare kassen en alle openbare of privé organismen op te vragen en daarover te beschikken :

1.De onder A vermelde personen, met twee tekenend, zonder beperking van bedrag.

2.13e onder A en B vermelde personen, alleen tekenend : tot 200.000

3.Eén van de onder A vermelde personen met één van de onder B vermelde personen : tot 1.400.000 ê

4.De onder B vermelde personen, met twee tekenend: tot 750.000 E

Fiscale zaken : voor de vertegenwoordiging van de vennootschap inzake fiscale aangelegenheden bij de Belgische openbare overheden (Staat, Gemeenschappen, Gewesten, Provincles, Agglomeraties en Gemeenten) en elke andere buitenlandse fiscale overheid met inbegrip van het indienen van aangiften en bezwaarschriften, het afhandelen van geschillen, het sluiten van akkoorden en dadingen, het instellen van rechtsvorderingen; voor de vertegenwoordiging bij het RSVZ (Rijksinstituut voor Sociale Verzekeringen der Zelfstandigen) of overeenkomstig buitenlands orgaan, onder D vermelde persoon.

Sociale zaken : voor de vertegenwoordiging van de vennootschap bij alle sociale-zekerheidsinstanties, Federale Ministeries van Tewerkstelling en Arbeid en Sociale Zaken en Pensioenen, Vlaams Ministerie Werkgelegenheid, inspectiediensten en dergelijke en inzake het sluiten van CAO's, het aanwerven en ontslaan van personeel, het afhandelen van geschillen, het sluiten van akkoorden en dadingen : de onder E vermelde persoon.

Op de laatate biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ir. ..Vo1jr-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Juridische zaken :

- voor aile gerechtelijke verklaringen behoudens fiscale en sociale rechtszaken, met inbegrip van het instellen van rechtsvorderingen, het indienen van aangiften en bezwaarschriften, het afhandelen van geschillen, het sluiten van akkoorden en dadingen, alle aangiften en meldingen bij OVAM, handelsregister, Kruispuntbank der Ondernemingen en Ondememingsioketten en de vertegenwoordiging van de vennootschap bij aile publieke instanties Inzake attesten, bodemattesten, vergunningen, erkenningen enz. evenals alle volmachten, met mogelijkheid van subdelegatie en indeplaatstelling, met betrekking tot deze zaken de onder D vermelde persoon ;

- voor alle gerechtelijke verklaringen inzake sociale rechtszaken, met inbegrip van het instellen van rechtsvorderingen, het indienen van aangiften en bezwaarschriften, het afhandelen van geschillen, het sluiten van akkoorden en dadingen, de onder E vermelde persoon.

Nico Brceckx, gevolmachtigde

Tegelijkertijd neergelegd ter Griffie: Verslag bijzondere Algemene Vergadering 29 maart 2013 en het Verslag Raad van Bestuur van 29 maart 2013 + volmachten





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/11/2012
ÿþ Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

J JIIJIJ iiiii 11111 !JIIt 11111 IIIIJ Juif 111111111111f

*iaiesioo"

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 6 -11- 2012

HASSELT

Gd Iftie

Ondernemingsvr : 0867662822

Benaming

(voluit) Helvoet Rubber & Plastic Technologies

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Anton Philipsweg 4, 3920 Lommel

Onderwerp akte : benoeming commissaris-revisor

De algemene vergadering benoemt de BCVBA PwC Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 ' Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, als commissaris voor een termijn van drie jaar. Deze vennootschap heeft de BVBA Filip Lozie, vertegenwoordigd door de heer Filip Lozie, bedrijfsrevisor, aangeduid als. vertegenwoordiger die gemachtigd is haar te vertegenwoordigen en die belast wordt met de uitoefening van het; : mandaat in naam en voor rekening van de BCVBA. Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhoudersdia de jaarrekening per 31 december 2014 dient goed te keuren.

" De vergoeding voor deze opdracht bedraagt EUR 34.680 per jaar (plus BTW, onkosten en veranderlijke; bijdrage 1BR) onder voorbehoud van jaarlijkse aanpassingen in functie van de evolutie van het indexcijfer van; de consumptieprijzen of zoals overeengekomen tussen partijen, Deze erelonen kunnen later nog aangepast worden op basis van overleg met Helvoet Group management.

Nico Broeckx, gevolmachtigde

Tegelijkertijd neergelegd ter Griffie: Verslag Algemene Vergadering 21 mei 2012 + volmachten (kopfes)

Op de laatste blz. van t_ulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de 'instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

20/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.05.2012, NGL 15.06.2012 12179-0007-045
20/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.05.2011, NGL 16.06.2011 11168-0431-044
25/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.05.2010, NGL 21.06.2010 10198-0524-045
20/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 10.08.2009, NGL 18.08.2009 09585-0143-046
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.05.2008, NGL 17.06.2008 08253-0013-046
11/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.05.2007, NGL 06.06.2007 07195-0213-042
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.07.2015, NGL 16.07.2015 15311-0256-046

Coordonnées
HELVOET RUBBER & PLASTIC TECHNOLOGIES

Adresse
ANTON PHILIPSWEG 4 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande