HELVOET SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HELVOET SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.556.630

Publication

13/06/2014
ÿþ mod 11.1

[iIhlin In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

03 .1111i0 2014

Griffie

*14116175*

be

a

BE Ste

11

S n ^ ^n -Ly _ " n '" ^ " a- ^

Op de de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon (en aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernenningsnr

Benaming (voluit) : Heivoet Services

(verkort)

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Anton Philipsweg 4

3920 Lommel

Onderwerp akte :OPRICHTING-STATUTEN

Uit een akte verleden voor Meester Barbara VAN HEK, geassocieerde notaris, te Lommel ot: 27 mei 2014, geregistreerd, blijkt dat er een besloten vennootschap met beperktei aansprakelijk werd opgericht door:

I. De naamloze vennootschap VADMUS CAPITAL', met zetel te 3920 Lommel, Anton: Philipsweg 4, ondernemingsnummer 0466.238.913 - RPR Hasselt.

De vennootschap werd opgericht onder de benaming 'Ferrovial Belgica', bij akte verleden: voor notaris Jan ANTHONIS, te Antwerpen op 7 juni 1999, gepubliceerd in de Bijlagen tot het: Belgisch Staatsblad op 23 juni nadien, onder nummer 990623-330.

De statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders opgemaakt door notaris Jan ANTHONIS, te Antwerpen op 11 september 2002, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 oktober 2002, onder nummer 02121220, inhoudende ondermeer de wijziging van de naam in de huidige benaming.

2. De naamloze vennootschap 'HEL VOET RUBBER & PLASTIC TECHNOLOGIES', met zetel fei, 3920 Lommel, Anton Philipsweg 4, ondernemingsnummer 0867.662.822 - RPR Hasselt. De vennootschap werd opgericht onder de benaming 'Jasmin Belgium", bij akte verleden voor notaris Carole GUILLEMYN, geassocieerd notaris te Brussel op 27 september 2004, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 14 oktober nadien, onder nummer:: 04144637.

De statuten werden gewijzigd als volgt:

- bij proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhoudere opgemaakt door notaris Carole GUILLEMYN, geassocieerd notaris te Brussel op 31 januari: 2005, gepubliceerd in de Billagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 februari nadien, onder nummer 05031492, inhoudende ondermeer de wijziging van de naam in de huidige benaming.

bij proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders opgemaakt door notaris Carole GUILLEMYN, geassocieerd notaris te Brussel op 31 januari: 2005, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 februari nadien, onder nummer 05032255.

- bij proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders! opgemaakt door notaris Philippe Grana destijds te Lommel op 16 september 2009, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 oktober nadien, onder nummeri: 09139010.

STATUTEN

Benaming : De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap metj beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "HEL VOET SERVICES".

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3920 Lommel, Anton Philipsweg 4.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-.behoud_on mod 11.1

aan het Belgisch Staatsblad



Doel : De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, aile verrichtingen

die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- alle mogelijke advies- en/of diensten functies op het vlak van nutsvoorzieningen, algemeen

beheer van het bedrijventerrein;

consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; - het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, In alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge











Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.



Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttiendui-zend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.



Bestuursorgaan - Bestuurbevoegdheid - Vertegenwoordigings-be-voegdheid : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur die door het wordt: vastgesteld.

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot: verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. "

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 mod 11.1



De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van' bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt van zevenentwintig mei tweeduizend en veertien tot eenendertig december tweeduizend veertien. Het betreft bijgevolg een verkort boekjaar.

Gewone algemene vergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op 30 juni van elk jaar om 14.00 uur. De eerste gewone algemene vergadering zal plaatshebben in het jaar tweeduizend vijftien, overeenkomstig de statuten.

Zaakvoerders: 1/ het aantal zaakvoerders vast te stellen op drie (3). 2/ in deze hoedanigheid te benoemen voor onbepaalde duur

- de heer DE BOCK Henri Marie Maurice, geboren te Schoten op 6 november 1959, van Belgische nationaliteit, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Anjelierenlaan 6, die aanvaardt; - de heer SCHIRJRS Bartholomeus Wilhelmus, geboren te Nijmegen (Nederland) op 18 juli 1969, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 4871 LC Effen-Leur (Nederland), Koningsweg 6, die aanvaardt;

- de heer RIJKOORT Petrus Antonius, geboren te 's-Gravenhage (Nederland)op 22 april 1957, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 2771 GJ Boskoop (Nederland), Burgemeester Colijnstraat 60, die aanvaardt;

Aan hen is volledige collectieve vertegenwoordigsmacht verleend om met twee gezamenlijk handelend namens de vennootschap op te treden in recht en jegens derden.

Volmacht : De verschijner stelt aan ais bijzondere gevolmach-tigde met macht van indeplaatsstelling de heer Nico Broeckx, boekhouder, te 3920 Lommel, Anton Philipsweg 4 aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging, doorhaling, aansluiting van de vennootschap bij de BTW-administratie, de ' Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket, sociaal secretariaat en sociaal verzekeringsfonds en voor aile andere vergunningen bij allerlei diensten indien nodig, betreffende het heden en ook voor de toekomst.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Barbara van Hek.

Werden neergelegd 1) afschrift van de akte en 2) uittreksel van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behôuden aan het Belgisch

Staatsblad

4

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ri(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

20/05/2015
ÿþ Had 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 8 MEI 2015

Griffie

15 7188

bel

Be Sta

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0553556630

Benaming

(voluit) : Helvoet Services

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (bvba)

Zetel : Anton Philipsweg 4, 3920 Lommel

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder, bedrijfsrevisor

Tijdens de Bijzondere Algemene Vergadering van 14 oktober 2014 werd het ontslag aanvaard van de haar Peter Rijkoort, bestuurder, met ingang van 14 oktober 2014. Tevens werd besloten om de heer Frederik de Jonge wonende te Zwaakseweg 9, 4424NE Wemeldinge Nederland te benoemen tot bestuurder. Zijn mandaatis voor onbepaalde duur.

De Bijzondere Algemene Vergadering benoemt tevens de BCVBA PwC Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, als commissaris voor een termijn van vier jaar. Deze vennootschap heeft de BVBA Filip Lozie, vertegenwoordigd door de heer Filip Lozie, bedrijfsrevisor, aangeduid als vertegenwoordiger die gemachtigd is haar te vertegenwoordigen en die belast wordt met de uitoefening van het mandaat in naam en voor rekening van de BCVBA. Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhouders die de jaarrekening per 31 december 2017 dient goed te keuren.

De vergoeding voor deze opdracht bedraagt EUR 2.000 per jaar (plus BTW, onkosten en veranderlijke bijdrage IBR) onder voorbehoud van jaarlijkse aanpassingen in functie van de evolutie van het indexcijfer van de consumptieprijzen of zoals overeengekomen tussen partijen. Deze erelonen kunnen later nog aangepast worden op basis van overleg met Helvoet Group management.

Nico Broeckx, gevolmachtigde

Tegelijkertijd neergelegd ter Griffie, Verslag bijzondere Algemene Vergadering 14 oktober 2014 en het Verslag Raad van Bestuur van 14 oktober 2014 , saven met volmacht bij oprichting.

Bljlugèn birlièt$ëlgisel -Stáàlslil d -'2ÜIÛ5/21i15 - Annexes du Moniteur belge

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.07.2015, NGL 16.07.2015 15311-0260-023

Coordonnées
HELVOET SERVICES

Adresse
ANTON PHILIPSWEG 4 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande