HEMRIC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HEMRIC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 433.646.121

Publication

18/08/2014
ÿþ Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr :BE 0433.646.121

Benaming (voluit): HEMRIC NV (verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap Zetel :3700 Tongeren, Heurstraat 100

(volledig adres)

Neergelegd ter gntrle der recnkbank

V. fcaQ~halZdal Aniwprpeti, eiti. Tongeren r---. .

, ......_ 7.,

yp

~

O ÿ -08- MV14

De 9R#llffie

IIiIIIIn~uM415613~Nb~~~~~

*1

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING  ZETELVERPLAATSING - KAPITAALSVERHOGING

Tekst

Er blijkt uit een akte, verleden op vier juli tweeduizend veertien, voor mij, Meester Stefan D'HUYS, notaris met standplaats te Kortessem, geregisteerd eerste registratiekantoor van Tongeren I, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders is bijeengekomen in mijn kantoor van de naamloze vennootschap "HEMRIC NV", met maatschappelijke zetel te 3700 Tongeren, Heurstraat 100.

De vergadering heeft geldig de volgende besluiten genomen

Eerste beslissing

De vergadering beslist eenparig om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 3700 Tongeren, Hamalstraat 4 bus 1.

Tweede beslissing

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot aanpassing van artikel 3 van de statuten aan de gewijzigde maatschappelijke zetel :

"De vennootschap is gevestigd te 3700 Tongeren, Hamalstraat 4 bus 1," Het overige van dit artikel blijft ongewijzigd,

Derde beslissing

De vergadering beslist eenparig om de statuten van de vennootschap aan te passen aan de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam :

- artikel 5 : "aandelen aan toonder" wordt vervangen door "aandelen op naam";

- artikel 13 : aandelen aan toonder wordt vervangen door de volgende tekst

"De volgestorte aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend. De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen, Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de aandeelhouders een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd, Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één eigenaar per effect. Indien meerdere personen rechten hebben met betrekking tot eenzelfde aandeel, zal de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst worden tot één enkele persoon is aangeduid als eigenaar van de titel tegenover de vennootschap." - artikel 33 : afschaffing van de depotclausule van aandelen aan toonder, zodat dit artikel voortaan luidt

"De oproeping tot de algemene vergadering worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Om tot de vergadering toegelaten te worden, moeten de houders van aandelen op naam of hun vertegenwoordigers uiterlijk zeven dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen vermelding is gemaakt in de oproeping tot vergadering. Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteiten," Vierde beslissing

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 27 juni 2014, houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van ten belope van honderd vierenveertigduizend vierhonderd vierenveertig euro

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Annexes du Moniteur belge

18/08/2014

Luik B - vervolg

vierenveertig cent (144.444,44 E), onder aftrek van tien procent (10%) roerende voorheffing, en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves, zoals goedgekeurd op deze vergadering.

De netto-dividenden, in totaal honderddertig duizend euro (E 130.000,00), werden toegekend aan de aandeelhouders, in verhouding tot hun aandeelhouderschap in de vennootschap, te weten :

1.Graaf de HEMRICOURT de GRUNNE, Alexandre Marie Robert, voor achtenzeventigduizend euro (78.000 E);

2. Graaf de HEMRICOURT de GRUNNE, Thierry Marie René, voor twee en vijftigduizend euro (52.000 E). Deze dividenden werden betaalbaar gesteld op 27 juni 2014, door storting op de privérekening van de aandeelhouders.

De aandeelhouders hebben verklaard om het volledig netto-bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de 'vennootschap, zijnde het bruto-dividend na de inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend in toepassing van gemeld artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

lijfde beslissing

De vergadering beslist eenparig om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van honderd dertig duizend euro (E 130.000,00), door de inbreng van geld, zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen. De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng in geld, en dit onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, zijnde negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zoals voormeld.

Op deze kapitaalsverhoging wordt ingetekend door ieder van de aandeelhouders, ieder" in verhouding tot hun aandelenbezit in de vennootschap te weten door

1.Graaf de HEMRICOURT de GRUNNE, Alexandre Marie Robert, voornoemd, voor achtenzeventigduizend euro (78.000 E);

2. Graaf de HEMRICOURT de GRUNNE, Thierry Marie René, voornoemd, voor twee en vijftigduizend euro (52.000 E).

Dit bedrag van honderddertigduizend euro (130.000,00 E), staat ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de werkende notaris wordt overhandigd. De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

Zesde beslissing

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal van de vennootschap daadwerkelijk werd gebracht van honderd vijfentwintig duizend euro (E 125.000,00) op tweehonderd vijfenvijftig duizend euro (E 255.000,00) vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen op naam, zonder aanduiding van een nominale waarde per aandeel.

Zevende beslissing

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot vervanging van artikel 5 van de statuten door volgende tekst:

"Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd vijfenvijftigduizend euro (255.000 E). Het is vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen op naam, zonder aanduiding van een nominale waarde, met een fractiewaarde van elk een/duizendste van het maatschappelijk kapitaal."

Achtste beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Negende beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Stemming

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Stefan D'HUYS

Tegelijk neergelegd :

Afschrift van de akte

Uittreksel en Formulier II

Gecoördineerde statuten.

s

Voorbehouden aan het ;éigisc Staatsblad

24/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 10.02.2014, NGL 13.03.2014 14067-0086-012
21/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 11.02.2013, NGL 13.03.2013 13065-0573-012
05/04/2012
ÿþMal WaN 11.1

Lia ~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

2 6 -03- 2012

De Hoofdgriffig3riffte

mliii III II III 1111111

*iaosvia4w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0433.646.121 Benaming (voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Heurstraat 100, 3700 Tongeren (volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTAIRE BENOEMINGEN

Met meerderheid van stemmen wordt tijdens de algemene vergadering van 13 februari 2012 beslist het mandaat van de volgende bestuurders te verlengen voor een periode van zes jaar, zijnde tot na de algemene vergadering van het jaar 2012:

-graaf Alexander de Hemricourt de Grunne, wonende te 3700 Tongeren, Hamalstraat 4;

-graaf Thierry de Hemricourt de Grunne, wonende te 3740 Beverst-Bilzen, Waterkasteelstraat 1

-gravin Bénédicte, Jeanne d'Ursel de Bousies, wonende te 3740 Beverst-Bilzen, Waterkasteelstraat 1.

De vergadering beslist eveneens met meerderheid van stemmen het mandaat van gedelegeerd bestuurder van graaf Alexander de Hemricourt de Grunne te verlengen voor een periode van zes jaar, dus tot na de algemene vergadering van het jaar 2018.

De vergadering beslist eveneens met meerderheid van stemmen het mandaat van gedelegeerd bestuurder van graaf Thierry de Hemricourt de Grunne te verlengen voor een periode van zes jaar, dus tot na de algemene vergadering van het jaar 2018.

Alexander de Hemricourt de Grunne

gedelegeerd bestuurder

HEMRIC

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 13.02.2012, NGL 16.03.2012 12065-0146-012
29/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 14.02.2011, NGL 23.03.2011 11065-0180-012
10/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 08.02.2010, NGL 03.03.2010 10060-0284-013
26/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 09.02.2009, NGL 18.03.2009 09079-0238-015
19/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 11.02.2008, NGL 13.02.2008 08043-0348-015
13/03/2007 : TG063725
13/04/2006 : TG063725
04/04/2006 : TG063725
29/03/2005 : TG063725
09/12/2004 : TG063725
20/04/2004 : TG063725
12/03/2003 : TG063725
31/07/2002 : TG063725
10/03/2001 : TG063725
23/03/2000 : TG063725
22/02/2000 : TG063725
01/01/1997 : TG63725
01/01/1993 : TG63725
01/01/1992 : TG63725
01/01/1989 : TG63725
02/04/1988 : TG63725
27/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 13.02.2017, NGL 22.02.2017 17048-0484-012

Coordonnées
HEMRIC

Adresse
HAMALSTRAAT 4, BUS 1 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : Mal
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande