HENDRICKX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HENDRICKX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 424.438.346

Publication

13/01/2014
ÿþOndernemingsnr : 0424.438.346

Benaming

(voluit) : HENDRICKX

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Hampstraat 3B, 3870 Heers (Klein-Gelmen)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - kapitaalverhoging

Uit een akte verleden voor notaris Frank De Wilde te Gingelom op 13 december 2013, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel v6ôr registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap HENDRICKX volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen.

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering bevestigt dat bij de bijzondere algemene vergadering gehouden op 12 december 2011 alle vijfhonderd (500) aandelen aan toonder werden omgezet naar aandelen op naam. Hierbij werden deze aandelen aan toonder door alle aandeelhouders aangeboden aan de raad van bestuur en door de raad van bestuur vernietigd. AI deze aandelen werden ingeschreven in het register van aandelen op naam van de vennootschap.

De statuten dienen overeenkomstig te worden aangepast,

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit het kapitaal te verminderen met negenenveertigduizend zeshonderd en vijf komma drieëndertig euro (¬ 49.605,33) om het kapitaal van tweeënzestigduizend komma nul nul euro (¬ 62.000,00) terug te brengen op twaalfduizend driehonderd vierennegentig komma zevenenzestig euro (¬ 12.394,67), zonder vernietiging van aandelen, en door het toekennen van een vordering rekening-courant.

Deze kapitaalvermindering gebeurt ten belope van eerder geïncorporeerde belaste reserves en in toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting '92,

DERDE BESLUIT

De bijzondere algemene vergadering de dato 9 december 2013 heeft besloten tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend van achthonderdnegenentachtigduizend negenhonderd vierennegentig komma zevenenzestig euro (¬ 889.994,67) en tot het doorvoeren van een kapitaalvermindering door opname van de belaste reserves ten bedrage van negenenveertigduizend zeshonderd en vijf komma drieëndertig euro (¬ 49.605,33), of in totaal negenhonderdnegenendertigduizend zeshonderd komma nul nul euro (¬ 939.600,00) (dividend nog te verminderen met roerende voorheffing van 10%), wat overeenkomt met een netto-dividend van achthonderdvijfenveertigduizend zeshonderd veertig komma nul nul euro (¬ 845.640,00), dit alles in toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting '92.

VIERDE BESLUIT

De aandeelhouders overhandigen ondergetekende notaris de volgende documenten:

a) het bijzonder verslag van de raad van bestuur, opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, dat uiteenzet waarom zowel de inbreng als de hierna voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap; b) het verslag van de door de bestuurders daartoe aangestelde bedrijfsrevisor, met name de burgerlijke vennootschap met de vorm van een col peratieve vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 1935 Zaventem, Da' Vincilaan 9 bus E6 (RPR Brussel  0431.088.289), vertegenwoordigd door de heer MOLENAERS Stefan, kantoor houdende te 3500 Hasselt, Prins Bisschopsingel 36/3, bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt: "5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV HENDRICKX, bestaat uit de inbreng van de vordering die de aandeelhouders van de NV HENDRICKX zullen verkregen hebben, mits goedkeuring door de

algemene vergadering van aandeelhouders van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend en van een kapitaalvermindering van samen van netto 845.640,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 845.640,00 EUR.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 17,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neorgelcgd tor griffia-Pr

ONITEUR BEL htbank y. koophandel te TONGEREN

Z

07 =0t- 2014

2 4 -12 2013

GISCH STAATS LAD ;fier.

Griffie

BEL

*19013 9*

1111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en het doorvoeren van de kapitaalvermindering, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c} dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 34.112 aandelen van de NV HENDRICKX, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV HENDRICKX en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt,

Hasselt, 6 december 2013

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Stefan MOLENAERS (volgt de handtekening).".

De aandeelhouders verklaren voorafgaand aan dezer een kopie van deze verslagen ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van achthonderdvijfenveertigduizend zeshonderd veertig komma nul nul euro (¬ 845.640,00) om het kapitaal van twaalfduizend driehonderd vierennegentig komma zevenenzestig euro (¬ 12.394,67) te brengen op achthonderdachtenvijftigduizend vierendertig komma zevenenzestig euro (¬ 858.034,67), mits creatie en uitgifte van vierendertigduizend honderd en twaalf (34.112) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en plichten genieten als de bestaande aandelen. Deze nieuwe aandelen zullen pro rata temporis delen in de resultaten van het lopende boekjaar.

Deze kapitaalverhoging geschiedt bij wijze van inbreng in natura van de dividendvorderingen ten gunste van de aandeelhouders ontstaan ingevolge de uitkering van voormelde tussentijdse bruto-dividenden, uitgekeerd bij toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting '92.

De vergadering bevestigt en verzoekt de notaris te notuleren dat deze kapitaalverhoging geschiedt bij toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting '92.

ZESDE BESLUIT

De hier aanwezige aandeelhouders verklaren alle aandelen van de vennootschap te bezitten en verklaren vervolgens volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap, en zetten uiteen wat volgt:

- zij bezitten ten aanzien van onderhavige vennootschap een zekere en liquide schuldvordering;

- voormelde schuldvordering is ontstaan door de beslissing van onderhavige vennootschap over te gaan tot

de uitkering van dividenden, zoals hierboven omschreven;

- voormelde schutdvordering wordt ingebracht tegen haar nominale waarde;

- voormelde schuldvordering is vrij en onbelast, is niet bezwaard met enige verbintenis of voorrecht, en heeft

niet het voorwerp uitgemaakt van enige vervreemding of pand.

Zijn alhier tussengekomen:

- de heer HENDRICKX Roger voornoemd, die verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten achthonderdtweeënveertigduizend tweehonderd zevenenvijftig komma vierenveertig euro (E 842.257,44), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van de dividendvordering op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor;

- mevrouw HENDRICKX Kirsten voornoemd, die verklaart met haar netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten drieduizend driehonderd tweeëntachtig komma zesenvijftig euro (¬ 3.382,66), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van de dividendvordering op haar naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Elk van de inbrengers verduidelijkt nogmaals dat de voormelde ingeboekte dividendvorderingen tot stand zijn gekomen tengevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 9 december 2013.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 637 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag wanneer de vennootschap een positief boekhoudkundig resultaat heeft behaald tijdens het inkomstenjaar 2013 en wanneer er door de algemene vergadering gedecreteerde dividenden zijn verleend of toegekend in de loop van minstens één van de vijf belastbare tijdperken voorafgaand aan inkomstenjaar 2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden vierendertigduizend honderd en twaalf (34.112) nieuwe

aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en

die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze nieuwe  volledig volstortte  aandelen worden toegewezen als volgt:

- drieëndertigduizend negenhonderd zesenzeventig (33.976) aandelen aan de heer HENDRICKX Roger;

- honderd zesendertig (136) aandelen aan mevrouw HENDRICKX Kirsten;

als vergoeding voor de gedane inbreng.

ZEVENDE BESLUIT

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde

kapitaalverhoging van achthonderdvijfenveertigduizend zeshonderd veertig komma nul nul euro (¬ 845.640,00)

aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op

achthonderdachtenvijftigduizend vierendertig komma zevenenzestig euro (¬ 858.034,67), vertegenwoordigd

door vierendertigduizend zeshonderd en twaalf (34.612) aandelen op naam zonder nominale waarde.

ACHTSTE BESLUIT

De aandeelhouders beslissen eenparig om in te gaan op het voorstel tot integrale opheffing van de thans

bestaande statuten.

NEGENDE BESLUIT

Vervolgens geeft de voorzitter voorlezing en uitleg bij de nieuwe tekst van de statuten.

De vergadering keurt vervolgens eenparig en artikelsgewijs de nieuwe statuten van de vennootschap goed,

waarbij geen wijzigingen plaatsvinden, doch enkel een herformulering van de bestaande statuten, met onder

meer aanpassing aan de gewijzigde wetgeving, evenals aanpassing aan de genomen besluiten hiervoor.

De nieuwe tekst van de statuten zal bij uittreksel worden weergegeven:

RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt

de naam "HENDRICKX".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3870 Heers (Klein-Gelmen), Hampstraat 3B.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest, overgebracht

worden.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en

stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

De aan- en verkoop, import en export van machines, toestellen, meubilair, voorzieningen en materieel voor

kantoor-, handels- en nijverheidsgebruik en meer bepaald:

Alle rekenapparatuur, kasregisters, computers, fotokopieerapparaten, weegschalen, typemaohines,

tekstverwerkingsapparatuur, snijmachines, reproduceer- en dupliceermachines.

Het uitvoeren van alle onderhouds- en herstellingswerkzaamheden aan hogervermelde apparatuur.

Evenzo het uitvoeren van alle werkzaamheden nodig tot het in bedrijf stellen van bedoelde apparatuur.

Tevens heeft de vennootschap tot doel het aankopen, verkopen, ontwikkelen en perfectioneren van alle

software en dit voor alle denkbare computerapparatuur, ongeacht het toepassingsgebied.

Daarbuiten is het de vennootschap toegelaten zich te interesseren in alle apparatuur welke van aard zou

zijn het hiervoren vermeld gamma te ondersteunen of uit te breiden.

De vennootschap kan zich ondermeer interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen of

organisaties die eenzelfde of aanverwant doel nastreven.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële of financiële, roerende en onroerende verrichtingen

doen, die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te

bevorderen,

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achthonderdachtenvijftigduizend vierendertig komma zevenenzestig

euro (¬ 858.034,67) en is verdeeld in vierendertigduizend zeshonderd en twaalf (34.612) aandelen zonder

aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen,

VORM VAN DE AANDELEN EN ANDERE EFFECTEN

De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van aandelen.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven, De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

De overdracht van aandelen op naam wordt overgeschreven in het register van aandelen van de

vennootschap.

De vorm van de overige effecten wordt bepaald bij de uitgifte ervan.

SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet

aandeelhouders. Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is

vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts

twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle

middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt niet de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkcmst de definitieve benoeming doen.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

BEVOEGDHEDEN RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

OPDRACHTEN

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, ai dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders samen optredend, één van hen moet voorzitter van de raad van bestuur zijn.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling,

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen ,gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht,

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de laatste maandag van de maand mei om vijftien uur (15.00 uur),

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping,

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit. VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING  STEMRECHT

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger,

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen wordt het stemrecht en de stemkracht geregeld als volgt. Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zijn zij niet van gelijke waarde of is hun waarde niet uitgedrukt, dan geven zij elk van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één stem wordt aangerekend; gedeelten van stemmen worden verwaarloosd.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING

Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, de uitkering van een eerste dividend ad één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal, welk dividend toekomt aan de niet afgeloste aandelen, elk voor een gelijk deel.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening,

het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in

functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt,

waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming docr de bevoegde rechtbank

van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van

stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de

vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden

goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van

stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen

massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

TIENDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de herbenoeming van volgende bestuurders, en benoemt

tot die functie, voor een termijn, ingaand op heden om te eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het

jaar 2019:

Mevrouw HENDRICKX Kirsten, voornoemd;

- De heer SWARTENBROEKX Raf, voornoemd;

- De naamloze vennootschap HEVANIM, voornoemd.

Vervolgens beslist de raad van bestuur om als gedelegeerd bestuurder te herbenoemen voor een periode

van 6 jaar, de naamloze vennootschap HEVANIM voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger, de heer HENDR1CKX Roger voornoemd.

De naamloze vennootschap HEVANIM voornoemd wordt tevens aangesteld als voorzitter van de raad van

bestuur, eveneens voor een periode van 6 jaar.

ELFDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de bestuurders tot uitvoering van de genomen besluiten en

volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op

de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

TWAALFDE BESLUIT

De vergadering verleent alle mochten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, ' waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

DERTIENDE BESLUIT

De comparanten stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt ' om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der Ondernemingen (K130) te verrichten, alsmede aile formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiek-'rechtelijke instel-dingen, onder meer met betrekking tot de B.T.W., de formaliteiten inzake douane en ' accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer en dergelijken en om alle noodzakelijke stukken te ondertekenen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de hierbij betrokken instanties, met name Meekers Accountants, Luikersteenweg 57-59, 3800 Sint-Truiden en/of aangestelde(n).

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Frank DE WILDE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging

- verslag raad van bestuur en verslag revisor

gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden _ Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlegen-b'rj-hetBelgisch-Staatsblad -13f01+201-4 _ A-nnexesthrManitemr trelge

24/11/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvoren : Naamloze Vennootschap

Zetel : Hampstraat 3b, 3870 Klein-Gelmen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming vaste vertegenwoordiger

De raad van bestuur d.d. 20 oktober 2014 van de N.V. HEVANIM, beslist met éénparigheid van stemmen te ontslaan uit zijn ambt als vaste vertegenwoordiger : de heer HENDRICKX Roger, wonende te 3870 Klein= Gelmen, Hampstraat 3a. Algehele kwijting wordt verleend.

De raad bestuur van de N.V. HEVANIM beslist om aan te stellen als vaste vertegenwoordiger : mevr. HENDRICKX Kirsten, wonende te 3870 Klein-Gelmen, Hampstraat 3b.

Hevanim N.V. iged. bestuurder Hendrickx Roger

Hendrickx Kirsten

Vaste vertegenwoordiger

1111-1M111.11§111111

Ondernemingsnr : 0424.438.346 Benaming

(voluit) : HENDRICKX (verkort)

 tteergelegd ler grltfla dor reo#wwatlk

v, koophandel Anlwupen, afd, Vangoren

11 -11- 20111

De grieriffïe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 07.06.2013 13156-0129-016
01/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 31.05.2012 12132-0406-016
17/10/2011 : HA060384
17/06/2011 : HA060384
08/06/2010 : HA060384
02/06/2009 : HA060384
24/06/2008 : HA060384
30/05/2008 : HA060384
25/05/2007 : HA060384
17/06/2005 : HA060384
25/01/2005 : HA060384
09/06/2004 : HA060384
29/12/2003 : HA060384
21/08/2002 : HA060384
07/08/2002 : HA060384
13/11/2001 : HA060384
28/01/1999 : HA060384
14/09/1990 : HA60384

Coordonnées
HENDRICKX

Adresse
HAMPSTRAAT 3B 3870 HEERS

Code postal : 3870
Localité : HEERS
Commune : HEERS
Province : Limbourg
Région : Région flamande