HENDRIKS VAN BINSBERGEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HENDRIKS VAN BINSBERGEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 896.940.786

Publication

06/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 31.08.2013 13526-0524-013
29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 28.08.2012 12456-0072-013
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 30.08.2011 11477-0304-014
04/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 30.09.2010 10558-0059-012
28/07/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

LLuik B'

1111/11#1~m1JHRuIInI Ma~or

~ sEL,GIScH

Voor-

behouda aan he. Betgisc

Staatsbl,

17- 2015 STAATSigtAD UR BEL~~koaphandel

isooiy0irà9.1 tpi wtinrv War-r4vlYtchaiYR

Aniwerpon, aldY Tongeren

1 5 -07- 2015

grjffeiffie



Ondernemingsnr : BE0896.940.786

Benaming (voluit) : HENDRIKS VAN BINSBERGEN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Markt 5

3680 Maaseik

Onderwerp akte :FUSIEVOORSTEL

Tekst : Er blijkt uit het fusievoorstel opgemaakt op datum van 21 juni 2015 overeenkomstig artikel 719 van het; Wetboek van Vennootschappen onder meer hetgeen volgt

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben de bestuursorganen van de; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HENDRIKS VAN BINSBERGEN, met maatschappelijke; zetel te 3680 Maaseik, Markt 5 in België en van de naamloze vennootschap PASARELA, met maatschappelijke: zetel te L  1532 Luxemburg, 24 rue de la Fontaine in het Groothertogdom Luxemburg in onderling overleg; volgend voorstel tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgemaakt, dat zij aan hun: respectieve algemene vergaderingen zullen voorleggen.

Dit fusievoorstel voorziet de overname van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; HENDRIKS VAN BINSBERGEN door de naamloze vennootschap PASARELA. zodat het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van HENDRIKS VAN BINSBERGEN overgaat naar PASARELA. ti De bestuursorganen van PASARELA en HENDRIKS VAN BINSBERGEN zetten dan uiteen als volgt: Vermeldingen voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen:

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen:

De over te nemen vennootschap is:

HENDRIKS VAN BINSBERGEN, met maatschappelijke zetel te 3680 Maaseik, Markt 5, ingeschreven in het; rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Tongeren onder het ondernemingsnummer 0896.940.786, met de! rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan het maatschappelijk doel; volgens artikel 4 van haar statuten luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel;

Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: het kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, verbouwen, verkavelen, beheren, borgstellers, uitbaten en verwezenlijken, evenals' alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing het; nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen, het beheren van onroerende: goederen of immobiliënmaatschappijen en expertises;

Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derde, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling,! avalgeving, of inpandgeving van onroerende goederen;

Consulting op het gebied van beheer en management;

Consulting op het gebied van sales- en marketingmanagement;

Het beheren van beleggingen, vermogens en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van; bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele ot ei statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;; ij Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, i ii uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan nieuw onder de vorm van: handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet onder de vorm van! handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi) publiekrechterlijk statuut;

Het vertrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbondene ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, evenals het waarborgen van allee Verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwcordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



behouden aan het Belgisch Staatsblad Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn

activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes anril negentienhonderd vijfennec,entiq inzake de

secundaire markten het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de

beleggingsadviseurs.

De verwerving en de uitbaring van brevetten en licenties;

Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en ais

commissionair;

De verhuring van installaties, uitrusting en materieel;

Deze opsomming is niet beperkend

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

Dit alles in de meest uitgebreide berekening van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige

handelingen stelen die van aard zouden zijn de verwezelijkíng van haar doel te vergemakkelijken of uit te

breiden.

Als deze handelingen kunnen zowel in België als in de andere EEG landen gebeuren.

De overnemende vennootschap is:

PASARELA, met maatschappelijke zetel te met maatschappelijke zetel te L  1532 Luxemburg, 24 rue de la Fontaine in het Groothertogdom Luxemburg, ingeschreven in het handelsregister Luxemburg onder het nummer B 125060, met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap, waarvan het maatschappelijk doel volgens artikel 3 van haar statuten luidt als volgt:

;Artikel 3.: De vennootschap heeft tot doel:

Vastgoedbeleggingen, het beheer, de aankoop, de verkoop van alle onroerende goederen, alsook het bezit, het beheer, de waardebepaling van financiële participaties in ondernemingen in Luxemburg of andere buitenlandse vennootschappen.

Zij kan ook haar diensten leveren aan vennootschappen of ondernemingen waar ze direct of indirect bij betrokken is.

De onderneming zal ook roerende of onroerende verrichtingen mogen uitvoeren, financiële of industriële, zakelijke of burgerlijke, al dan niet direct verbonden met haar maatschappelijk doel.

Zij mag haar doel direct of indirect realiseren in eigen naam of voor rekening van derden, alleen of samen uitvoeren, elke handeling die voormeld doel kan bevorderen of het doel in de vennootschap waarin zij een belang bezit kan bevorderen.

In het algemeen zal de vennootschap alle maatregelen van controle en toezicht kunnen nemen en uitvoeren voor elke operatie die als nuttig wordt beschouwd in de realisatie van haar doel."

2° De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De handelingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2015.

3° De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen:

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben noch houders van andere effecten dan aandelen.

4° Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen:

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.

Bodemsanerinq

Het vermogen van de over te nemen vennootschap bevat onroerende goederen, zakelijke rechten of andere rechten waarop enige decretale regelgeving inzake bodemsanering van toepassing is. De respectieve bodemattesten worden bij dit fusievoorstel gevoegd.

Aanvullende bepalingen

De bestuursorganen van voornoemde te fuseren vennootschappen zullen aan hun respectieve algemene vergaderingen van aandeelhouders zo snel als mogelijk na het verstrijken van de termijn van 6 weken vermeld in artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen onderhavig fusievoorstel betreffende de fusie door overname van HENDRIKS VAN B1NSBERGEN, met inbegrip van al haar activa en passiva, door PASARELA voorleggen.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd zullen alle kosten die verband houden met deze verrichting worden gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, elk voor een gelijk deel en waarbij elke vennootschap instaat voor de betaling van de kosten en honoraria van de door haar aangestelde raadslieden. ln geval van goedkeuring van het fusievoorstel zullen alle kosten worden gedragen door de overnemende vennootschap.

Voor analytisch uittreksel.

Notaris Veerie Boere.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Samen hiermee neergelegd: fusievoorstel



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HENDRIKS VAN BINSBERGEN

Adresse
MARKT 5 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande