HERCULES EUROPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HERCULES EUROPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 431.865.873

Publication

22/02/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 21.12.2012, NGL 14.02.2013 13039-0373-032
16/08/2012
ÿþRechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industrieweg 150

3583 Beringen (Paal)

Onderwerp akte :VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR "HERCULES HOLDING B.V. BVBA" - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op eenendertig juli tweeduizend en twaalf, door Meester Peter Van Melkebeke, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap meij. handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel,' Lloyd Georgelaan, 11 en ondememingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;: ."'HERCULES EUROPE", waarvan de zetel gevestigd is te 3583 Beringen (Paal), Industrieweg 150, volgende!; beslissingen genomen heeft:

1/ Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 31 mei 2012 door de bestuursorganen, ' van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HERCULES EUROPE", met zetel te 3583; Beringen (Paal), Industrieweg 150, "de Overgenomen Vennootschap" en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HERCULES HOLDING B.V." met zetel te 9130 Beveren (Doet), Geslecht 2, "de;' Overnemende Vennootschap" overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen, en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt op 5 juni 2012 en'! bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 14 juni 2012 onder nummer 20120614-105732 en bij de griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde op 4 juni 2012 en bekendgemaakt in de:' Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 13 juni 2012 onder nummer 20120613-104882.

2/ Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap "HERCULES HOLDING B.V." de: Overgenomen Vennootschap "HERCULES EUROPE" bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde;, verrichting overneemt,

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering? noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap en wordt de Overgenomen; Vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 april 2012 boekhoudkundig geacht; verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap,

31 Bijzondere volmacht werd verleend aan Christoph Michiels, Lare Trawinski, Louis De Groote, Filip Van: Acoleyen of Pierre Lüttgens, die woonstkeuze doen te 1831 Diegem, Berkenlaan 8a, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde dei vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsioket met het oog op de schrapping van de gegevens in de; Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over dei Toegevoegde Waarde en andere diensten, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSELS

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht).

Uitgereikt voorregistratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Vincent Berquin

Geassocieerd Notaris

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iziaaasa*

Ondernerningsnr : 0431865873

Benaming (voluit) : HERCULES EUROPE

(verkort)

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Rechtbank van koophandel

6 6 AU6, 2612

te HASGEffi

et

14/06/2012
ÿþVoorbehouder aan het

eeigisch

Staatsbaai

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

é ochtte,hh ven kôn dieibtyt

0 5 JUNI 2012

te HASSELT

Griffie

11111111111111111

*12105732*

i

Ondernemingsnr : 0431.865.873

Benaming

(voluit) : HERCULES EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industrieweg 150, 3583 Beringen (Paal)

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Uittreksel uit het fusievoorstel opgestled in het kader van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HERCULES EUROPE door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HERCULES HOLDING B.V. BVBA overeenkomstig de artikelen 676 junoto 719 van het Wetboek van vennootschappen, dd, 31 mei 2012;

I. INLEIDING

Het college van de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HERCULES EUROPE (hierna "HERCULES EUROPE" of "overgenomen vennootschap" genoemd) en de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HERCULES HOLDING B.V. BVBA (hierna "HERCULES HOLDING" of "overnemende vennootschap" genoemd) zijn samengekomen teneinde een fusievoorstel op te stellen overeenkomstig de bepalingen van artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen.

Gelet op het feit dat HERCULES HOLDING eigenares is en zal blijven van de totaliteit van de stemrechtverlenende effecten van HERCULES EUROPE op moment van de respectieve buitengewone algemene vergadering van de ovememende en overgenomen vennootschappen die over de beoogde fusie zullen beslissen, is deze verrichting een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zoals vermeld In artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verbinden zich ertoe om alles te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tot stand te brengen, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 676, 1° en 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van HERCULES EUROPE zal overgaan op HERCULES HOLDING, tegen de hierna vermelde voorwaarden.

Dit fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de betrokken vennootschappen en zal minstens zes weken voor de datum van deze vergaderingen, door elk van de betrokken vennootschappen neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad overeenkomstig artikel 719 van het' Wetboek van vennootschappen.

Deze fusie vindt plaats in het kader van de globale reorganisatie van de groep Ashland waartoe de overgenomen en overnemende vennootschap behoren met het oog op de groepering van de entiteiten in één entiteit, teneinde de structuur te vereenvoudigen en de kosten te reduceren,

II.IDENTIPICATIE VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

De bij deze fusie betrokken vennootschappen zijn de volgende:

A.De overnemende vennootschap

Rechtsvorm, benaming, zetel en maatschappelijk doel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht "HERCULES HOLDING B.V. BVBA", met maatschappelijke zetel te Geslecht, 2, 9130 Beveren (Doel).

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank van ondernemingen (Rechtspersonenregister van Dendermonde) onder nummer 0466.326.906.

Het maatschappelijk doel van HERCULES HOLDING luidt ais volgt:

"Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

a. het oprichten, verkrijgen en vervreemden van vennootschappen en ondernemingen, het verkrijgen en vervreemden van belangen daarin en het beheren of doen beheren alsmede het voeren of doen voeren van de directie over vennootschappen en ondernemingen het financieren of doen financieren daarvan;

b. het verkrijgen beheren en exploiteren van rechten van intellectuele en industriële eigendom;

c. voorts : de belegging in onroerende goederen, roerende zaken en overige goederen, effecten daaronder begrepen; het bezorgen, sluiten en verstrekken van hypothecaire of andere leningen, het ter leen opnemen en het ter leen verstrekken van gelden al of niet met zakelijke of persoonlijke zekerheid, het stellen van zakelijke of persoonlijke zekerheid ten behoeve van derden;

d. het drijven van handel in chemisch producten en het uitvoeren van daarmee samenhangende werkzaamheden op financieel en commercieel gebied.

e. het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de meest uitgebreide zin genomen."

B.De overgenomen vennootschap

Rechtsvorm, benaming, zetel en maatschappelijk doel

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht "HERCULES EUROPE", met maatschappelijke zetel te Industrieweg, 150, 3583 Beringen (Paal).

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank van ondernemingen (Rechtspersonenregister van Hasselt) onder nummer 0431.865.873.

Het maatschappelijk doel van HERCULES EUROPE luidt als volgt:

"Artikel drie

De vennootschap heeft tot doel de ontwikkeling, de coordinatie en de centralisering van de hierna genoemde activiteiten, en dit uitsluitend ten voordele van vennootschappen van de Hercules groep financieringsverrichtingen, met inbegrip van kredietverstrekking alsmede financieringshuur en "sale-lease back" van zowel rcerende als onroerende goederen; thesauriebeheer; deviezenbeheer en de dekking van wisselkoersrisico's; factoring en herfacturatie; de aankoop van grondstoffen; administratieve werkzaamheden in verband met de opslag en het vervoer van grondstoffen en met de opslag, de verkoop en het vervoer van afgewerkte produkten; produktie- en distributieplanning; administratieve werkzaamheden in verband met de bescherming van industriële eigendomsrechten; werkzaamheden op het gebied van boekhouding, financiële forcasting en budgettering advies en bijstand inzake juridische en fiscale aangelegenheden; administratieve werkzaamheden op het gebied van personeelsbeheer; administratie van verrichtingen inzake verzekering en herverzekering; betrekkingen met overheidsinstanties; en andere werkzaamheden die een voorbereidend of hulpverlenend karakter hebben voor de vennootschappen van de groep.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, aile handelingen stellen en verrichtingen doen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel."

III.DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Aile handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap met ingang van 1 april 2012.

IV.DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Er werden door de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of andere effecten uitgegeven waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijgevolg wordt er geen bijzondere rechten toegekend door de overnemende vennootschap in het kader van

" huidige fusie.

V.BiJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

VI.STATUTENW IJZI Gl NG EN

Na het besluit tot fusie zullen de statuten van HERCULES HOLDING gewijzigd worden indien het doet van HERCULES HOLDING moet worden gewijzigd om haar toe te laten de activiteiten van HERCULES EUROPE uit te oefenen na de fusie.

VII.JURIDISCHE UITWERKING

De fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van HERCULES EUROPE door HERCULES HOLDING zal juridische uitwerking hebben vanaf de datum waarop de buitengewone algemene vergadering van de bij de fusie betrokken vennootschappen overeenstemmende fusiebesluiten zullen genomen hebben.

Opgemaakt te Barendrecht, Nederland en ondertekend op 31 Mei 2012 in vier originele exemplaren. HERCULES HOLDING en HERCULES EUROPE verklaren elk twee ondertekende exemplaren namens het bestuursorgaan van beide betrokken vennootschappen te hebben ontvangen, waarvan één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en één om te worden bewaard op de maatschappelijke zetel van de betrokken vennootschappen.

Uittreksel uit het proces-verbaal van het college van de zaakvoerders gehouden op 31 mei 2012:

Bijzondere volmacht te verlenen aan Frank Jumelet om het fusievoorstel hierboven vermeld in naam en voor rekening van de het college van de zaakvoerders te ondertekenen,

Bijzondere volmacht te verlenen aan Christoph Michiels of Lara Trawinski of Catherine Slaus of Louis De Groote, Go Berkenlaan 8a, 1831 Diegem, ieder apart handelend, met recht van indeplaatstelling, voor de opstelling en de ondertekening van het formulier voor de publicatie in het Belgisch Staatsblad van het fusievoorstel vermeld onder punt 1 en voor de neerlegging van het formulier en het fusievoorstel bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

Voor eensluidend uittreksel,

Lara Trawinski

Bijzonder gevolmachtigde

Samen hiermee neergelegd: kopie notulen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/05/2012
ÿþ --, Mod Word 57.7

:,.ed Î In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111J11.111111111111

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad 1-1/

Ondernemingsnr : 0431.865.873

Benaming

(volait) : HERCULES EUROPE

(verkort) :

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 ii -05- 2012

iemuLT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : industrieweg 150, 3583 Beringen (Paal)

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERNIEUWING MANDAAT COMMISSARIS

Uittreksel uit het proces-verbaal van de eenparige schriftelijke besluitvorming van de vennoten d.d. 16 maart 2012:

De vergadering beslist het mandaat van de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen, PwC Bedrijfsrevisoren, met zetel te Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, vertegenwoordigd door de heer Herwig Opsomer, als commissaris van de vennootschap te hernieuwen met ingang van heden voor een periode van drie boekjaren. Het mandaat van de commissaris zal vervallen na de algemene vergadering van vennoten van 2015, die betrekking heeft op de jaarrekening per 30 september 2014. De heer Herwig Opsomer, die als vertegenwoordiger werd aangeduid, is gemachtigd PwC te vertegenwoordigen, en wordt belast met de uitoefening van het mandaat in naam en voor rekening van de PwC..

De vergadering beslist om een bijzonder volmacht te verlenen aan Christoph Michiels of Lara Trawinski of Filip Van Acoleyen, d o Berkenlaan 8a, 1831 Diegem, ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling voor het ondertekenen en neerleggen van de formulieren bij de griffie van de rechtbank van koophandel en voor publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Voor eensluidend uittreksel,

Lara Trawinski

Bijzonder gevolmachtigde

Samen hiermee neergelegd: kopie notulen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/05/2012
ÿþ Mad Wortl 11.1

?!~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I lIl llUI Il III III Hhli

*iaosoazs=

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 4 -05- 2.0i2

Griffie

WAST

Ondernemingsnr : 0431.865.873

Benaming

(voluit) : HERCULES EUROPE

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : lndustrieweg 150, 3583 Beringen (Paal)

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uittreksel uit het proces-verbaal van de eenparige schriftelijke besluitvorming van de vennoten d.d. 16 maart 2012:

De algemene vergadering neemt akte van het ontslag van de heer Clive W. Simpson als zaakvoerder van de vennootschap met ingang van 5 maart 2012.

De algemene vergadering beslist om een bijzonder volmacht te verlenen aan Christoph Michiels of Filip Van Acoleyen of Lara Trawinski, do Berkenlaan 8a, 1831 Diegem, ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling voor het ondertekenen en neerleggen van de formulieren bij de griffie van de rechtbank van koophandel en voor de publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Voor eensluidend uittreksel,

Lara Trawinski

Bijzonder gevolmachtigde

Samen hiermee neergelegd: kopie notulen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden ; Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

30/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 16.03.2012, NGL 20.03.2012 12070-0042-035
09/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 31.03.2011, NGL 28.04.2011 11101-0112-034
04/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 31.03.2010, NGL 29.04.2010 10102-0232-035
27/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 17.07.2009 09446-0336-035
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.06.2008, NGL 15.07.2008 08403-0037-035
04/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 05.06.2007, NGL 27.06.2007 07277-0331-035
06/10/2006 : LE102511
11/07/2006 : LE102511
24/02/2006 : LE102511
05/12/2005 : LE102511
01/07/2005 : LE102511
05/08/2004 : LE102511
26/02/2004 : LE102511
19/11/2003 : LE102511
25/02/2003 : LE102511
27/12/2002 : LE102511
25/11/2002 : LE102511
15/10/2002 : LE102511
27/07/2002 : LE102511
18/07/2002 : LE102511
23/08/2001 : LE102511
19/01/2001 : BL499832
10/11/2000 : AN102511
21/10/2000 : BL499832
12/05/2000 : BL499832
08/02/2000 : BL499832
11/09/1999 : BL499832
15/06/1999 : BL499832
26/05/1999 : BL499832
25/07/1998 : BL499832
25/07/1998 : BL499832
04/06/1997 : BL499832
04/06/1997 : BL499832
01/01/1997 : BL499832
05/06/1996 : BL499832
05/06/1996 : BL499832
09/06/1994 : BL499832
09/06/1994 : BL499832
04/06/1993 : BL499832
04/06/1993 : BL499832
01/01/1993 : BL499832
31/10/1992 : BL499832
01/01/1992 : BL499832
02/06/1990 : BL499832
01/01/1989 : BL499832
06/11/1987 : BLA36546
23/09/1987 : BLA36546

Coordonnées
HERCULES EUROPE

Adresse
INDUSTRIEWEG 150 3583 PAAL

Code postal : 3583
Localité : Paal
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande