HERMANS EN VAN HOOF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HERMANS EN VAN HOOF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 433.089.855

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 13.08.2014 14420-0448-014
07/01/2014
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

JR 6ELGE1

_a

TAATE.BLAD

Neergelegd ter grille der rec tbank y. koophand& te TONGEREN

1 -12- 2013

De Hoofdorifiier, Griffie

Voor MONIi

behoud 1111111!V~IIIV~II~I~l~lhl =a

aan ht lA 07956* 3~.ciscF

Belgisi

Staatsb

i



' Ondernemingsnr : 0433.089.855

Benaming (voluit): HERMANS EN VAN HOOF

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3620 Lanaken

Tweede Carabinierslaan 75 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : BVBA: buitengewone algemene vergadering

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik, Maastrichtersteenweg 85, op 16 december 2013.

Zijnde een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HERMANS EN VAN HOOF", met maatschappelijke zetel te 3620 VeIdwezelt, Tweede CarabiniersIaan 75 bus 1 en met ondernemingsnummer 0433.089.855, en op welke buitengewone algemene vergadering tweehonderd (200) aandelen, zijnde de totaliteit van, de aandelen van de vennootschap aanwezig waren.

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen waarmee aan de stemming deelgenomen werd:

EERSTE BESLUIT

A) De algemene vergadering beslist tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal met TWEEHONDERD ACHTENDERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 238.500,00) om het kapitaal te brengen van TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00) op TWEEHONDERD ACHTENVIJFTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 258.500,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde per aandeel gezien alle vennoten aan de kapitaalverhoging deelnemen in verhouding tot ieders rechten in het globale aandelenbezit.

Op deze kapitaalverhoging zal in geld worden ingeschreven en zal onmiddellijk volgestort worden tot beloop van honderd procent (100%).

De algemene vergadering stelt vast dat de voorgenomen kapitaalverhoging kadert in de toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, zoals ingevoerd; door de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

De algemene vergadering verwijst naar de notulen van de bijzondere algemene= vergadering der aandeelhouders, gehouden op twee december tweeduizend dertien, in verband met de uitkering van een dividend ten belope van TWEEHONDERD VIJFENZESTIGDUIZEND EURO (¬ 265.000,00), welk dividend werd onttrokken aan de beschikbare reserves. Deze reserves werden goedgekeurd door de algemene vergadering van' dertig mei tweeduizend en twaalf, welke aldus plaats heeft gevonden vee één april tweeduizend dertien. Na aftrek van de roerende voorheffing ten belope van ZESENTWINTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 26.500,00) en in afwachting van onderhavig proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering, werd het nettodividend ten belope van TWEEHONDERD ACHTENDERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO

(¬ 238.500,00) in de boekhouding van de vennootschap geboekt als uit te keren dividend. De algemene vergadering besluit dat, gelet op het voorgaande, wordt voldaan aan de toepassingsvoorwaarden van de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap zal verminderen met een bedrag van ZESENTWINTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO

(¬ 26.500,00) door het betalen van de roerende voorheffing ten bedrage van 10,00% op het uitgekeerde dividend uit de belaste reserves per eenendertig december tweeduizend en elf.

B) En onmiddellijk hierna hebben de aandeelhouders verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

C) Vervolgens hebben de aandeelhouders verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HERMANS EN VAN HOOF" en in te schrijven op voormelde kapitaalverhoging in verhouding tot ieders rechten in het globale aandelenbezit.

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat de inbreng in geld volgestort is ten belope van honderd procent (100%).

De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van TWEEHONDERD ACHTENDERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 238.500,00).

De inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening nummer BE42 7450 7024 5954 bij KBC Bank nv op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HERMANS EN VAN HOOF" met het oog op deze kapitaalverhoging. Het bewijs van deponering werd door KBC Bank nv afgeleverd op zestien december tweeduizend dertien.

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van TWEEHONDERD ACHTENDERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 238.500,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op TWEEHONDERD ACHTENVIJFTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 258.500,00), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging door inbreng in geld verwezenlijkt is. Dientengevolge bedraagt het maatschappelijk kapitaal vanaf heden TWEEHONDERD ACHTENVIJFTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 258.500,00) en wordt het vertegenwoordigd door tweehonderd (200) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

D) Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst;

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd achtenvetigduizend vijfhonderd euro (¬ 258.500, 00) en is verdeeld in tweehonderd (200) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/tweehonderdste (1/2005te) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomst de bepalingen van de wet."

TWEEDE BESLUIT

A) De algemene vergadering beslist om mevrouw HERMANS Ann en de heer VAN HOOF Lieven, beide voornoemd, te ontslaan als statutaire zaakvoerders van de vennootschap met ingang van heden.

De vergadering verleent hun kwijting voor het tot op heden gevoerde beleid.

B) De algemene vergadering beslist om:

-de vennootschap onder firma "MOSA ET EVENTUM" met zetel te 3650 Dilsen-Stokkem, Langstraat 58 en met ondernemingsnummer 0817.531.440, alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, mevrouw HERMANS Ann, voornoemd; en

-de gewone commanditaire vennootschap "VH Advies & Management Comm. V." met zetel te 3620 Lanaken, Dieterenbank 17 en met ondernemingsnummer 0541.303.649, alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer VAN HOOF Lieven, voornoemd,

te benoemen, tot gewone zaakvoerders met ingang vanaf heden voor een onbeperkte duur, dewelke deze akte mede ondertekenen en die verklaren hun opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap onder firma "MOSA ET EVENTUM", voornoemd, heeft besloten om voor de uitoefening van haar hoedanigheid van zaakvoerder in onderhavige vennootschap aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap, mevrouw HERMANS Ann, voornoemd, die als vaste vertegenwoordiger belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van voornoemde rechtspersoon-zaakvoerder in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De gewone commanditaire vennootschap "VH Advies & Management Comm. V." heeft besloten om voor de uitoefening van haar hoedanigheid van zaakvoerder in onderhavige vennootschap aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap, de heer VAN HOOF Lieven, voornoemd, die als vaste vertegenwoordiger belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van voornoemde rechtspersoon-zaakvoerder in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

C) De algemene vergadering beslist tot aanpassing van artikel twaalf en artikel dertien van de statuten met betrekking tot deze ontslagen en benoemingen.

Artikel 12 van de statuten luidt voortaan als volgt:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten, benoemd door de statuten of door de algemene vergadering. De zaakvoerders moeten samen rechtstreeks of onrechtstreeks steeds minimum 75% van het stemgerechtigd kapitaal bezitten.

De effectieve leiding van het KBC-agentschap wordt waargenomen door de zaakvoerders. Voor de overdracht van de effectieve leiding van de vennootschap of voor de vervanging van de zaakvoerders dient vooraf KBC verzekeringen ingelicht te worden."

De zesde en zevende alinea van artikel 13 van de statuten worden geschrapt. Artikel 13 luidt voortaan als volgt:

"De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap. Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

ledere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

in al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden."

DERDE BESLUIT

De vergadering machtigt de zaakvoerders om de genomen beslissingen uit te voeren, en machtigt de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren.

Aangezien de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering geheven,

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Geraldine Cops te Maaseik.

Tegelijk hiermede neergelegd:

-uitgifte van de akte dd. 16/12/2013

-gecoördineerde statuten

w

12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 07.08.2013 13404-0552-014
13/06/2013 : TG063160
24/08/2012 : TG063160
05/09/2011 : TG063160
31/08/2010 : TG063160
09/09/2009 : TG063160
04/09/2008 : TG063160
07/09/2007 : TG063160
01/09/2006 : TG063160
04/10/2005 : TG063160
20/09/2004 : TG063160
10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 04.08.2015 15398-0564-014
26/01/2004 : TG063160
16/10/2003 : TG063160

Coordonnées
HERMANS EN VAN HOOF

Adresse
TWEEDE CARABINIERSLAAN 75, BUS 1 3620 VELDWEZELT

Code postal : 3620
Localité : Veldwezelt
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande