HERMANS INTERIEUR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HERMANS INTERIEUR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 421.161.033

Publication

06/08/2014
ÿþ ( L~ Moù Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte



D

Ondernemingsnr : 0421.161.033 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Hermans Interieur

Vc behc aan Bel Staal

RECHTSANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN. afdeling HASSELT

2 S 1f1L1 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kuringersteenweg 544 - 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - ontslag zaakvoerder - aanstelling vereffenaar - bepaling bevoegdheden vereffenaar

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door notaris Samuël Van der Linden, te Diepenbeek, op vierentwintig juni tweeduizend veertien, geregistreerd drie bladen geen verzendingen op het eerste registratiekantoor van Hasselt 1, op één juli tweeduizend veertien, register 5, boek 808, blad 45, vak 17, ontvangen vijftig euro (50 EUR), getekend, De E.A. Inspecteur, K. Blondeel, dat op die datum de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Hermans Interieur", met zetel te 3500 Hasselt, Kuringersteenweg 544, werd gehouden, welke buitengëwone algemene vergadering volgende besluiten heeft genomen:

Eerste beslissing.

De zaakvoerder legt zijn verslag voor waarin hij het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht. Bij dit verslag is de staat van actief en passief van de vennootschap gevoegd, opgemaakt in datum van éénendertig maart tweeduizend veertien.

Tweede beslissing.

Vervolgens wordt het schriftelijk verslag over deze staat van actief en passief besproken, opgemaakt op vijftien maart tweeduizend dertien door FOEDERERDFK BEDRIJFSREVISOREN, burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Brussel en kantoor te Hasselt, vertegenwoordigd door de heer Frank EMBRECHTS, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder,

De vennoten en de zaakvoerder verklaren dat zij over voldoende tijd hebben beschikt om dit verslag in te kijken en dat zij geen nadere uitleg of toelichtingen hieromtrent wensen.

Derde beslissing.

Na onderzoek van de staat van actief en passief en na het lezen van de verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor, beslissen de vennoten de vennootschap te ontbinden en haar in vereffening te stellen.

De vennootschap zal vereffend worden op de wijze zoals bepaald in artikel 27 van haar statuten.

Vierde beslissing.

De zaakvoerder biedt zijn ontslag aan aan de vergadering, dewelke dit ontslag aanvaardt. Over de kwijting zal besloten worden bij de bespreking van het boekjaar of bij de sluiting van de vereffening.

Vijfde beslissing.

De vergadering beslist het aantal vereffenaars te beperken tot één. Als enige vereffenaar wordt aangesteld: de heer Hugo HERMANS, dewelke dit mandaat aanvaardt, onder voorbehoud van bevestiging van zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel, conform artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

Zesde beslissing.

De vergadering beslist aan de vereffenaar de meest uitgebreide machten toe te kennen met het oog op de vereffening van de vennootschap, waaronder deze bedoeld in artikel 186 van het wetboek van vennootschappen en deze bedoeld in de artikelen 187 en 190 van zelfde wetboek, tot dewelke hij hierbij door de algemene vergadering gemachtigd wordt. De vereffenaar is derhalve gemachtigd 'om alleen al die handelingen te stellen die hij nuttig of noodzakelijk acht teneinde tot de vereffening van de vennootschap te komen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,











Samuël Van der Linden

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Expeditie van het proces-verbaal, afschrift beschikking rechtbank van koophandel tot bevestiging van de

benoeming van de vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan 11M Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

15/10/2014
ÿþ MadWoid 11.1

rUtl-L-11 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON

o

BELGISCH STAATS

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN

3 -10- 2014

03 UT, 2014

lidarifflesEer

ITEUR BELGE

1111qM110111

Ondememingsnr : Benaming 0421.161.033

(voluit) : Hermans interieur

(verkort) :

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Kuringersteenweg 644 - 3500 Hasselt

Sluiting vereffening - kwijting vereffenaar aanduiding plaats bewaren boeken en bescheiden

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door notaris Samue Van der Linden, te Diepenbeek, op vierentwintig september tweeduizend veertien, eerstdaags te registreren te Hasselt dat op die datum de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Hermans Interieur" in vereffening, met zetel te 3500 Hasselt, Kuringersteenweg 544, werd gehouden, welke buitengewone algemene vergadering volgende besluiten heeft genomen:

Eerste beslissing.

. De vergadering onderzoekt de tussentijdse jaarrekening, afgesloten op negen september tweeduizend

veertien, en besluit deze zonder meer goed te keuren.

De vergadering stelt voorts vast dat er sedert negen september tweeduizend veertien geen activiteiten meer geweest zijn in de vennootschap en geen feiten die van aard zijn om nog bewegingen of wijzigingen in de jaarrekening en/of de balansen tot stand te brengen zodat de vergadering niet anders kan dan besluiten dat de jaarrekening, afgesloten op negen september tweeduizend veertien tevens de toestand op heden weergeeft.

De vergadering verklaart het nodige te hebben gedaan of te zullen doen voor de neerlegging van deze jaarrekening.

Tweede beslissing.

De vergadering ontslaat de voorzitter en de vereffenaar van de voorlezing van het vereffeningsverslag onder de vorm van het verdelingsplan, de vereffenlngsrekeningen en de daarbij horende stavingsstukken, zoals deze documenten werden voorgelegd door de vereffenaar. De voorzitter en de vereffenaar worden tevens ontslaan van de voorlezing van het hoger vermelde "akkoord-vonnis" over het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en documenten, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen en verklaart geen opmerkingen te willen formuleren.

Derde beslissing.

De vergadering verklaart het vereffenlngsverslag en de vereffeningsrekeningen zonder enig voorbehoud goed te keuren.

Vierde beslissing.

De vergadering beslist tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap en het actief te verdelen overeenkomstig het door de rechtbank goedgekeurde verdelingsplan. Dienvolgens stelt de vergadering vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HERMANS INTERIEUR" definitief ophoudt te bestaan.

De vergadering stelt eveneens vast dat de nog aanwezige vermogensbestanddelen van de vennootschap, ingevolge de sluiting van de vereffening, van rechtswege eigendom worden van de vennoten, in verhouding tot hun aandelenbezit.

Vijfde beslissing.

De vergadering beslist kwijting te verlenen aan de voomoemde vereffenaar voor het door hem gedane beheer en de vervulling van zijn vereffeningsopdracht, en dit zonder enig voorbehoud.

Zesde beslissing.

De vergadering beslist de woonplaats van de heer Hugo HERMANS, te 3540 Herk-de-Stad, Heidestraat 49, aan te wijzen als de plaats waar de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn van vijf jaar.

Zevende beslissing.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden :13g.g2: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

1.1.1:sçt : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp akte

P III

De Vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie vangeden en/of waarden die toekomen aan schuldeisers of vennoten en die hen niet konden worden afgegeven.

Voor zoveel ais nodig verlenen de vergadering en de vereffenaar volmacht op de bankrekening(en) en tegoeden van de financiële instellingen en andere tegoeden van de vennootschap aan de heer Hugo HERMANS, voornoemd, teneinde na sluiting van de vereffening:

het vereffeningssatcio uit te keren aan de vennoten;

- de geprovisioneerde schulden verbonden aan de vereffening en de sluiting ervan te betalen;

- de eventueel thans nog niet gekende schulden te betalen;

- de eventueel thans nog niet gekende schuldvorderingen te innen.

Eventuele toekomstige schulden, zoals thans ongekende belastingschulden zijn ten laste van de voornoemde vennoten, ieder ten belope van zijn voormeld aandeel.

Achtste beslissing.

Voor zoveel als nodig en voor zoveel ais mogelijk, verklaren de vennoten volmacht te verlenen aan de heer Luc KNAEPEN, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Kleine Hoolstraat 43, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de schrapping van deze vereffende vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bewerkstelligen, de kennisgeving te doen aan de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde van de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap, en om al het nodige te doen voor de neerlegging en publicatie van de jaarrekening.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Samuël Van der Linden

Notaris

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Expeditie van het proces-verbaal en de volmacht, het goedgekeurde plan voor de verdeling van de activa,

de lijst van homologaties en bevestigingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

e .t

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik il vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 14.12.2013, NGL 19.12.2013 13695-0529-011
31/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.12.2012, NGL 20.12.2012 12677-0106-011
10/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.01.2012, NGL 07.02.2012 12027-0498-011
08/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 31.01.2011, NGL 02.03.2011 11050-0338-011
24/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 25.01.2010, NGL 18.02.2010 10048-0041-011
13/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 26.01.2009, NGL 10.02.2009 09039-0203-011
11/01/2008 : HA056258
20/12/2007 : HA056258
30/04/2007 : HA056258
26/04/2006 : HA056258
02/05/2005 : HA056258
25/06/2004 : HA056258
21/05/2003 : HA056258
30/04/2002 : HA056258
08/01/2002 : HA056258
02/06/2001 : HA056258
16/05/2000 : HA056258
01/06/1999 : HA056258
09/12/1997 : HA56258
01/01/1997 : HA56258
28/07/1993 : HA56258
01/01/1993 : HA56258
01/01/1992 : HA56258
01/01/1989 : HA56258
01/01/1988 : HA56258
01/01/1986 : HA56258

Coordonnées
HERMANS INTERIEUR

Adresse
KURINGERSTEENWEG 544 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande