HERMES TECHNICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HERMES TECHNICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 453.705.919

Publication

18/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 12.08.2014 14417-0195-012
27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 22.06.2013 13207-0386-012
14/01/2013
ÿþ Med Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





I

IntCH1'BAHK VAN KOOPNANQE4

03 JAN. 2113

HASSELT

Griffie

lI1I( 11111 llh1 Il('d 11111 l(I1 111( 11111 I11 Il(

" 13008515













Ondernemingsnr : 0453.705.919

Benaming (voluit) : PAMA VOEDING

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel: 3500 Hasselt, Kiezelstraat 151

Onderwerp akte : WIJZIGING DER STATUTEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Emile JAGENEAU te Diepenbeek op 21 december 2012, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " PAMA VOEDING ", met zetel te 3500 Hasselt, Kiezelstraat 151, de volgende besluiten heeft genomen:

1) WIJZIGING VAN DE BENAMING

De benaming werd gewijzigd in "HERMES TECHNICS".

2) VERPLAATSING VAN DE ZETEL

De zetel werd vanaf 21 december 2012 verplaatst van 3500 Hasselt, Kiezelstraat 151, naar

3500 Hasselt, Kiezelstraat 98 bus 1.

3) WIJZIGING 1 UITBREIDING VAN HET DOEL

Het doel van de vennootschap werd uitgebreid en gewijzigd, zoals hierna omschreven in

artikel 3 van de statuten.

4) AFSCHAFFING VAN DE NOMINALE WAARDE VAN DE AANDELEN

De nominale waarde van de bestaande aandelen werd afgeschaft, zodat het kapitaal' voortaan vertegenwoordigd is door zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

5) UITDRUKKING VAN HET KAPITAAL in EURO

Het kapitaal ten bedrage van zevenhonderd vijftigduizend (750.000) Belgische frank werd uitgedrukt in Euro aan de geldende conversievoet van veertig komma drie drie negen negen (40,3399) Belgische frank voor één Euro, zodat het kapitaal voortaan achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig Euro één cent (¬ 18.592,01) bedraagt.

6) KAPITAALVERHOGING

Het kapitaal werd verhoogd ten belope van zeven Euro negenennegentig cent (¬ 7,99) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig Euro één cent (¬ 18.592,01) op achttienduizend zeshonderd Euro nul nul cent (¬ 18.600,00), door omzetting in het kapitaal van gezegd bedrag, afgenomen van de rekening "beschikbare reserve" van de vennootschap, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

7) WIJZIGING DER STATUTEN

De statuten werden gewijzigd, met behoud van de kenmerken van de vennootschap, teneinde: - deze in overeenstemming te brengen met de hierboven genomen besluiten,

- deze aan te passen aan de thans vigerende wetgeving en onder andere aan het nieuwe Wetboek van vennootschappen en haar uitvoeringsbesluiten, aan de wet betreffende de 'Corporate Governance' van 2 augustus 2002,

Bij deze gelegenheid werd besloten de statuten te herformuleren, te hernummeren, bepaalde aanvullingen en/of vereenvoudigingen door te vceren, zonder evenwel te raken aan de essentiële kenmerken van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Uit de nieuwe tekst van de statuten blijkt onder meer

ARTIKEL 1 - RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en draagt de naam "HERMES TECHNICS".

ARTIKEL 2 - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Kiezelstraat 98 bus 1. (...)

ARTIKEL 3 - DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

1) Onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom: omvat de installatie van hulptoestellen,

Onderneming voor het installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het installeren van waterverzachters: omvat de daken van non-ferrometalen en het plaatsen van zinken dakvensters.

- Plaatsing, herstelling, verandering of onderhoud van sanitaire installaties, vanaf een openbaar of particulier voorzieningsnet.

- Elk werk met betrekking op leidingen, toestellen of recipiënten bestemd voor de aanvoer, de behandeling, de distillatie van water voor sanitair en/of huishoudelijk gebruik.

- Leggen van kabels en diverse leidingen onder andere de leidingen voor water- en gasvoorziening.

- Onderneming voor het plaatsen van ventilatie en verluchting, van verwarming met warme lucht, van luchtregeling en van industriële pijpleidingen: omvat de ondernemingen die zich hoofdzakelijk bezighouden met het thermisch isoleren van pijpleidingen en kanalisaties.

- Onderneming voor het plaatsen, onderhouden en herstellen van alle soorten branders.

- Onderneming voor het installeren van pompstations en zuiveringsinstallaties van water: omvat de ondernemingen voor het installeren van uitrustingen voor het zuiveren van vloeistof en gas.

- Onderneming voor elektrische aankoppeling van toestellen (wasmachines, vaatwasmachines, toestellen voor productie van warm water door accumulatie).

- Productie, vervoer en bedeling van gasvormige brandstoffen: betreft niet de petroleumderivaten.

- Graat- en kleinhandel in sanitaire artikelen: omvat badkamers, stortbaden, wastafeltjes, gootstenen, boilers en toebehoren, alsmede waterverzachters.

- Groot- en kleinhandel in apparaten en toebehoren voor centrale verwarmingsinstallaties. - Onderneming voor grondwerken.

- Onderneming voor rioleringswerken.

- Onderneming voor water- en gasvoorziening.

2) De groot- en kleinhandel, de in- en uitvoerhandel, de commissiehandel, de vertegenwoordiging, de distributie, de levering van menigvuldige goederen en artikelen voortspruitend uit de visvangst, landbouw, tuinbouw, veeteelt en voedingsbedrijven, uit de mijnen, graverijen en steengroeven en uit aile andere verwerkende of bewerkende nijverheden zijnde zowel grondstoffen, half afgewerkte en afgewerkte producten en derivaten van alle voormelde producten rechtstreeks of onrechtstreeks spruitend uit hun productieprocédé, met inbegrip van, doch niet beperkt tot volgende afdelingen:

- algemene voeding, tabakswaren, dranken (alcoholische en niet-alcoholische dranken);

- Ieder- en textielwaren, kleding, schoeisel;

- artikelen van meubilering, huishoudelijke uitrusting, onderhoudsproducten en materialen;

- kunstvoorwerpen, luxe-artikelen, fantasieartikelen;

- papier- en schrijfwaren, schoolartikelen, kantoorbenodigdheden, boeken, allerlei bladen,

periodieken, tijdschriften, video's, compact-discs, cassetten en iedere andere vorrry van

informatiedragers

- computer-hardware en -software, alsook alle randapparatuur en toebehoren;

- artikelen voor sport, jacht, visvangst en vrijetijdsbesteding;

- speelgoed en kinderartikelen;

- alle soorten bloemen, planten, bomen, coniferen, struiken en aile aanverwante producten en hulpstoffen dienstig voor tuinaanleg, bosbouw en bloemisterij.

3) Het goederenvervoer, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel nationaal als internationaal, per spoor, te water, langs de weg en in de lucht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

4) Het verlenen van diensten aan bedrijven, onder andere op het vlak van bemiddeling, promotie, controle en coordinatie van joint-ventures en andere ondernemingen in de breedste zin, alsmede de marketing, design, advertising en het marktonderzoek ervoor.

5) Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals aile welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing;

6) Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair.

Dit alles in de ruimste zin.

De vennootschap kan overgaan tot aile handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door aile middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan aile bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. ARTIKEL 5 - KAPITAAL

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO NUL NUL CENT (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/zevenhonderdvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen, genummerd van 1 tot en met 750. (...)

ARTIKEL 10 - BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering en steeds door haar afzetbaar. De algemene vergadering bepaalt eveneens hun aantal, in voorkomend geval hun statutaire hoedanigheid, alsmede de duur van hun mandaat.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de wetsbepalingen terzake.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college. Het college kan slechts geldig besluiten wanneer de meerderheid van de zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd is; de besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

ARTIKEL 11 - INTERN BESTUUR

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen, ook niet nadat zij openbaar is gemaakt.

ARTIKEL 12 - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de aangestelde gevolmachtigde(n) bij bijzondere volmacht.

ARTIKEL 13 - BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. Alleen

bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht.

.

ARTIKEL 15 - VERGADERINGEN

De jaarvergadering wordt ieder jaar gehouden op de derde maandag van de maand juni, om negentien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. (...)

ARTIKEL 20 - BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december. (...)

ARTIKEL 21 - VERDELING VAN DE WINST

De jaarlijkse netto-winst wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Van deze winst wordt jaarlijks tenminste één/twintigste voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds, totdat deze één/tiende van het geplaatste kapitaal bereikt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van het bestuursorgaan, met inachtneming van de wettelijke beperkingen.

ARTIKEL 23 - VERDELING

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

Uittreksel afgeleverd vôôr registratie bij toepassing van artikel 173, 1°bis van het Wetboek der Registratierechten,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Emile JAGENEAU, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal; gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

,i Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 01.08.2012 12377-0154-012
01/12/2011
ÿþ Mal 2.1

ij In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad IftIIH

1 111* UI





(ECHTBAN( VAN KOOPHANDEL

7 I_Qdrlo.s

HASSELT

Griffie

Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0453.705.919

Benaming

(votuit) PAMA VOEDING

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Pietelbeekstraat 19 bus 001, 3500 Hasselt

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder - verplaatsing zetel

De algemene vergadering van 21 oktober 2011, gehouden op de maatschappelijke zetel, heeft de volgende:

beslissingen genomen :

De vergadering keurt de overdracht van aandelen goed van mevrouw Buien Marleen aan de heren'

HERMES Patrick en HERMES Pieter.

De verdeling van de aandelen is nu als volgt :

- Hermes Patrick 330 aandelen

- Hermes Pieter 420 aandelen

Totaal : 750 aandelen.

De vergadering aanvaardt het ontslag van zaakvoerder BULEN Marleen. Haar wordt volledige kwijting:

verleend voor haar mandaat tot op heden.

De heer HERMES Patrick, wonende kiezelstraat 98 te 3500 Hasselt, wordt heden benoemd als onbezoldigd::

zaakvoerder, De heer Hermes Patrie aanvaardt zijn mandaat.:

De Heer HERMES Pieter, wonende Kiezelstraat 98 te 3500 Hasselt wordt heden benoemd ais bezoldigd:

zaakvoerder. De heer Hermes Pieter aanvaardt zijn mandaat.

De zaakvoerders beslissen om de maatschappelijke zetel van de vennootschap heden over te brengen naar

Kiezelstraat 151 te 3500 Hasselt.

Al de vandaag genomen beslissingen gaan heden in.

Aldus opgemaakt en ondertekend te Hasselt op 21 oktober 2011.

Buten Marleen, Hermes Patrick, Hermes Pieter.

O

L

p de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(d)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 20.07.2011 11320-0168-013
10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 04.08.2010 10391-0261-013
20/10/2009 : HA087675
01/09/2009 : HA087675
28/08/2008 : HA087675
22/07/2008 : HA087675
05/11/2007 : HA087675
31/08/2006 : HA087675
28/09/2005 : HA087675
15/03/2005 : HA087675
02/07/2003 : HA087675
07/03/2003 : HA087675
17/07/2002 : HA087675
15/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 08.09.2015 15582-0227-011
10/07/2001 : HA087675
15/10/1999 : HA087675
24/11/1994 : HA87675

Coordonnées
HERMES TECHNICS

Adresse
KIEZELSTRAAT 151 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande