HERMIBOUW

NV


Dénomination : HERMIBOUW
Forme juridique : NV
N° entreprise : 431.571.113

Publication

04/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 07.03.2014, NGL 31.03.2014 14082-0256-012
04/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.03.2013, NGL 28.03.2013 13076-0081-015
26/04/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

24-04-2012



Griffie

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

*12302395*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0431.571.113

Benaming (voluit): HERMIBOUW

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3740 Bilzen, Langheidestraat 39

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Modificatie

Uittreksel uit de akte verleden op 23/04/2012 voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, waarbij de buitengewone algemene vergadering van de nv Hermibouw, met maatschappelijke zetel te 3740 Bilzen, Langheidestraat 39, BTW BE 0431.571.113., RPR Tongeren, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT

Uiteenzetting en vaststelling dat ingevolge een materiële vergissing de beslissingen van de algemene vergadering de dato 29 december 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 januari 2012, onder nummer 12013326, onvolledig werden genotuleerd en de hierna vermelde besluiten reeds toen genomen werden, doch niet genotuleerd.

De vergadering verzocht ondergetekende notaris bijgevolg de hierna vermelde besluiten te notuleren, als zijnde besluiten die reeds toen genomen werden.

TWEEDE BESLUIT

Ingevolge voormelde uiteenzetting bevestigt de vergadering de volgende reeds op de algemene vergadering de dato 29 december 2011 genomen besluiten:

a) De vergadering heeft het boekjaar gewijzigd om het voortaan te laten aanvangen op 01 oktober

en af te sluiten op 30 september van het daaropvolgend jaar.

De vergadering heeft besloten de eerste alinea van artikel 34 van de statuten te vervangen door de

volgende tekst:

«Het boekjaar begint op 01 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgend jaar».

b) De datum van de jaarvergadering wordt gewijzigd en wordt voortaan gehouden op de eerste

vrijdag van de maand maart om 15.00 uur.

De eerste alinea van artikel 24 van de statuten worden vervangen door de volgende tekst:

 De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders moet ieder jaar worden bijeengeroepen

op de eerste vrijdag van de maand maart om 15.00 uur.

c) Overgangsbepalingen

1° Het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 01 januari 2011 wordt verlengd tot en wordt afgesloten op 30 september 2012.

2° De eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per 30 september 2012, zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand maart van het jaar 2013. DERDE BESLUIT

Ondergetekende notaris verkrijgt alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

NOTARIS HERBERT HOUBEN

Tegelijk hierbij neergelegd:

- expeditie van de akte; gecoördineerde statuten;

16/01/2012
ÿþ Mai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u I iii Ni ii i lala 111111111 1 II

*iaoi33aew

beh. aai Bel Staa

i'Eeeryereyd ylilli r

rechtbank v, koophandel te TONGEREN

1, 2 -01- 2012

De Hoofdgriftier, Griffie

~

Ondernemingsnr : 0431.571.113

Benaming

(voluit) : HERMIBOUW

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3740 Bilzen, Lang heidestraat 39

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uittreksel uit de akte verleden op negenentwintig december tweeduizend en elf voor Meester Herbert. Houben, notaris te Genk, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, waarbij de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap HERMIBOUW,:. met zetel te3740 Bilzen, Langheidestraat 39, volgende beslissingen genomen heeft :

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist tot omzetting van alle effecten aan toonder in effecten op naam.

De vergadering beslist dienovereenkomstig de statuten te wijzigen zoals hierna bepaald.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist bijgevolg de statuten van de vennootschap te wijzigen en de artikelen 13, 25 en 28" van de statuten te wijzigen als volgt:

- Artikel 13: Aandelen op naam:

De aandelen zijn op naam.

ln de zetel van de vennootschap wordt een register van gehouden van aandelen op naam, winstbewijzen,, warrants en obligaties; elke aandeelhouder kan er inzage van nemen.

Naar aanleiding van de inschrijving in zulk register, wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect: een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Alle effecten dragen een volgnummer.

De overdracht van aandelen op naam geschiedt door een overdrachtverklaring in dat register in te schrijven,. te dateren en te ondertekenen door de overdrager en de overnemer of een lasthebber. Een overdracht kan tevens geschieden volgens de bepalingen betreffende de overdracht van schuldvorderingen of op iedere andere wijze die door de wet is toegestaan.

- Artikel 25: Plaats - bijeenroeping:

De algemene vergaderingen van aandeelhouders worden gehouden ten maatschappelijke zetel of op een. andere plaats vermeld in de bijeenroepingsberichten voor deze vergaderingen.

De algemene vergadering van aandeelhouders zowel de gewone als bijzondere als buitengewone mag worden bijeengeroepen door de raad van bestuur of door de commissaris (sen)

Zij moet worden bijeengeroepen wanneer dit wordt aange-ivraagd door aandeelhouders die een vijfde deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissingen met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende algemene vergadering heeft het recht: de jaarrekening definitief vast te stellen.

De bijeenroepingen voor elke algemene vergaderingen van aandeelhouders moeren geschieden overeenkomstig de wet.

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris, worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering uitgenodigd.

De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Her voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven). Eerstgenoemden bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij de wet bepaalde stukken.

Nochtans kan de algemene vergadering van aandeelhouders steeds geldig vergaderen indien alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zelfs zonder voorafgaande bijeenroeping.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene: vergadering behoren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige ander

" informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders, bestuurders, commissarissen, warrant-, obligatie-of certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijk besluitvorming, dan moet het rondschrijven waarvan hoger sprake minstens twintig dagen vôôr de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

- Artikel 28: Depotclausule :

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen vijf volle dagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn bewijzen van aandelen op naam, deponeren in de maatschappelijke zetel of bij de Instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

' DERDE BESLUIT

De vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur om over te gaan tot de uitvoering van de genomen besluiten, alsook aan ondergetekende notaris om over te gaan tot de coördinatie van de statuten met het oog op de neerlegging ervan bij de bevoegde rechtbank.

SLOT

Na afhandeling van alle voormelde agendapunten en de besluitvorming daaromtrent, verzoeken alle aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals gezegd, de ondergetekende notaris uitdrukkelijk te akteren dat zij allen, gebruik makend van het recht voorzien in artikel 462 van het Wetboek van Vennootschappen, hun aandelen aan toonder wensen om te zetten in aandelen op naam.

Hiertoe doen alle aandeelhouders afgifte van hun effecten aan toonder aan de gedelegeerd-bestuurder 1 bestuursorgaan, die wordt gemachtigd om op heden aansluitend op huidige buitengewone algemene vergadering, tot vernietiging van deze aandelen over te gaan, in ruil voor de inschrijving op hun respectieve naam van hun aandelenbezit in het aandelenregister van de vennootschap.

Qoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hierbij neergelegd:

- expeditie van de akte

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 10.08.2011 11395-0526-014
25/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.06.2010, NGL 19.08.2010 10430-0569-015
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.06.2009, NGL 31.07.2009 09537-0032-016
13/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.06.2008, NGL 05.08.2008 08541-0155-016
06/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.06.2007, NGL 31.07.2007 07521-0031-018
17/04/2007 : HA068354
03/08/2006 : HA068354
13/02/2006 : HA068354
04/07/2005 : HA068354
17/06/2004 : HA068354
23/06/2003 : HA068354
21/06/2002 : HA068354
11/04/2001 : HA068354
31/07/1987 : HA68354

Coordonnées
HERMIBOUW

Adresse
LANGHEIDESTRAAT 39 3740 BILZEN

Code postal : 3740
Localité : BILZEN
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande