HET GOUDEN RUND

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HET GOUDEN RUND
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 422.486.963

Publication

17/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 12.07.2012 12290-0029-016
16/07/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

0 tl -07- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

V beh aa Be Stal

JIJ I1 II I1 IJI II JIUI II

*12125155*

NI

Ondernemingsnr : BED422.486.963

Benaming (voluit) :HET GOUDEN RUND

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Voortbemdenstreat 9

3960 Bree

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders opgesteld door notaris Dirk Seresia te Overpeil op negenentwintig juni tweeduizend en twaalf dat onder meer volgende beslissingen genomen werden: ZETELVERPLAATSING.

il De vergadering der aandeelhouders beslist dat de zetel verplaatst werd naar 3960 Bree, Industrieterrein Peerderbaan 1109 met ingang vanaf heden.

WIJZIGING VAN ARTIKEL 2 VAN DE STATUTEN.

De vergadering der aandeelhouders beslist dat de tekst van de eerste zin van artikel 2 van de statuten voortaan ais volgt zal luiden:

"Artikel 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3960 Bree, Industrieterrein Peerderbaan 1109." OMZ TTING VAN HET KAPITAAL IN EURO EN AFSCHAFFING VAN DE

NOMI _ ALE WAARDE VAN DE AANDELEN.

De vergadering der aandeelhouders beslist het kapitaal van de vennootschap om te ' zetten in euro. Dientengevolge bedraagt het kapitaal thans achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR).

De vergadering der aandeelhouders beslist de nominale waarde van de aandelen af le schaffen. Dientengevolge wordt het kapitaal thans vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde. :WIJZIGING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN.

De vergadering der aandeelhouders beslist de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de navolgende tekst: "Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR). Het is verdeeld in vijfhonderd (500) aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde.".

WIJZIGING MET BETREKKING TOT OVERDRACHT VAN AANDELEN.

De vergadering der aandeelhouders beslist de aandelen van een vennoot op straffe van r` nietigheid niet mogen afgestaan worden onder levenden, noch overgedragen wegens overlijden dan met toestemming van tenminste de helft van de vennoten die in het bezit zijn van minstens drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

De vergadering der aandeelhouders beslist dat deze toestemming niet vereist is wanneer de aandelen worden afgestaan of overgedragen aan een vennoot of een door deze gecontroleerde rechtspersoon welke de hoedanigheid van aandeelhouder heeft, waarin de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

betrokken vennoot de hoedanigheid dient te hebben van zowel meerderheidsaandeelhouder als van zaakvoerder of gedelegeerd bestuurder.

WIJZIGING VAN ARTIKEL 13 VAN DE STATUTEN.

De vergadering der aandeelhouders beslist dat de tekst van artikel 13 van de statuten voortaan als volgt zal luiden:

" Artikel 13

De aandelen mogen op straffe van nietigheid niet afgestaan worden onder levenden, noch overgedragen wegens overlijden dan met toestemming van tenminste de helft van de vennoten die in het bezit zijn van minstens drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

De toestemming of weigering van toestemming wordt betekend aan de kandidaat-overnemer binnen de maand na het verzoek daartoe, ingeval van afstand onder levenden en binnen de maand na kennisname door de vennootschap van de rechtmatige erfgenamen van de overleden aandeelhouder, ingeval van overdracht bij overlijden.

Deze toestemming is niet vereist wanneer de aandelen worden afgestaan of overgedragen aan een vennoot of een door deze gecontroleerde rechtspersoon welke de hoedanigheid van aandeelhouder heeft, waarin de betrokken vennoot de hoedanigheid dient te hebben van zowel meerderheidsaandeelhouder als van zaakvoerder of gedelegeerd bestuurder." WIJZIGING VAN ARTIKEL 14 VAN DE STATUTEN IN VERBAND MET DE AFKOOP VAN AANDELEN.

De vergadering der aandeelhouders beslist dat de tekst van artikel 14 van de statuten voortaan als volgt zal luiden:

" De weigering van toestemming tot afstand of overdracht van aandelen geeft geen aanleiding tot enig verhaal. De verzetdoende vennoten beschikken over een termijn van zes maanden ingaande vanaf de datum van de formalisering der weigering om zelf de aandelen aan te kopen of te verwerven aan een prijszetting en modaliteiten als hierna weergegeven. Hetzelfde geldt voor erfgenamen en legatarissen die geen vennoot kunnen worden, zij hebben recht op de waarde der door hun rechtsvoorgangers gehouden aandelen als in de volgende alinea bepaald. De afkoopwaarde en de modaliteiten der afkoop worden als volgt vastgelegd:

1. de waarde der aandelen zal gelijk zijn aan de nominale waarde als uitgedrukt in de laatste door de gewone algemene vergadering van aandeelhouders goedgekeurde jaarrekening B.V.B.A. HET GOUDEN RUND;

2. het dividend van het lopende jaar wordt pro rata temporis verrekend;

3. de totale vergoeding of prijs dient betaald te worden binnen een termijn van drie jaar te rekenen vanaf de bepaling van de afkoopwaarde als omschreven sub 1." VASTSTELLING VAN HET VRIJWILLIG ONTSLAG VAN DE HUIDIGE ZAAKVOERDER. De vergadering der aandeelhouders beslist het vrijwillig ontslag te aanvaarden van de huidige zaakvoerder: de heer SIMONS Peter, voormeld.

BENOEMING VAN TWEE NIEUWE STATUTAIRE ZAAKVOERDERS.

De vergadering der aandeelhouders beslist navermelde personen te benoemen tot statutaire zaakvoerders:

de heer SIMONS Peter, voormeld;

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SIMPAC met zetel te 3960 Bree, Gerdingerpoort 42 en met ondernemingsnummer 0845.982.233. Vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 20 van de statuten door haar zaakvoerder: de heer SIMONS Peter, voormeld. Overeenkomstig artikel 61 § 2 van het wetboek van vennootschappen werd de heer SIMONS Peter benoemd tot vaste vertegenwoordiger van BVBA SIMPAC voor de uitvoering van het zaakvoerdersmandaat in onderhavige vennootschap.

Zij verklaren beiden hun mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen

werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van deze zaakvoerders is bezoldigd.

WIJZIGING VAN ARTIKEL 16 VAN DE STATUTEN.

De vergadering der aandeelhouders beslist dat de tekst van artikel 16 van de statuten

voortaan als volgt zal luiden:

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Staatsblad--T6701/21112 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

,

mod 11.1

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer statutaire of niet-statutaire

zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering stelt hun aantal vast.

Het mandaat van zaakvoerder is in principe kosteloos. De algemene vergadering heeft de

bevoegdheid een bezoldiging toe te kennen aan de zaakvoerder.

Werden benoemd tot statutaire zaakvoerders:

- de heer SIMONS Peter, wonende te 3960 Bree, Gerdingerpoort 42;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SIMPAC met zetel te 3960 Bree, Gerdingerpoort 42 en met ondernemingsnummer 0845.982.233, met als vaste vertegenwoordiger: de heer Simons Peter.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. Het ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, mits eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van een zaakvoerder kan geen gevolg hebben dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij gewone brief ter kennis brengt van de vennootschap."

AANPASSING VAN DE STATUTEN.

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan:

- de wetten van achttien juli negentienhonderd éénennegentig en dertien april negentienhonderd vijfennegentig omtrent de vennootschappenwet;

- de wet van zeven mei negentienhonderd negenennegentig omtrent het wetboek van vennootschappen;

- de genomen beslissingen.

Dienovereenkomstig beslist zij de thans bestaande statuten af te schaffen en te vervangen door de navolgende statuten (bij uittreksel):

"Artikel 1.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar maatschappelijke benaming luidt: "HET GOUDEN RUND".

Artikel 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3960 Bree, Industrieterrein Peerderbaan 1109. Artikel 4.

De vennootschap heefttot doel ;

De groot- en kleinhandel in vers of diepgevroren vlees en vleesconserven, in zuivelproducten en in algemene voedingswaren.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welk van die aard zouden zijn dat zij het bereiken van het doel geheel of ten dele vergemakkelijken.

Artikel 5.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR).

Het is verdeeld in vijfhonderd (500) aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde.

Artikel 13.

De aandelen mogen op straffe van nietigheid niet afgestaan worden onder levenden, noch overgedragen wegens overlijden dan met toestemming van tenminste de helft van de vennoten die in het bezit zijn van minstens drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De toestemming of weigering van toestemming wordt betekend aan de kandidaat-overnemer binnen de maand na het verzoek daartoe, ingeval van afstand onder levenden en binnen de maand na kennisname door de vennootschap van de rechtmatige erfgenamen van de overleden aandeelhouder, ingeval van overdracht bij overlijden.

Deze toestemming is niet vereist wanneer de aandelen worden afgestaan of overgedragen aan een vennoot of een door deze gecontroleerde rechtspersoon welke de hoedanigheid van aandeelhouder heeft, waarin de betrokken vennoot de hoedanigheid dient te hebben van zowel meerderheidsaandeelhouder als van zaakvoerder of gedelegeerd bestuurder. Artikel 14.

De weigering van toestemming tot afstand of overdracht van aandelen geeft geen aanleiding tot enig verhaal. De verzetdoende vennoten beschikken over een termijn van zes maanden ingaande vanaf de datum van de formalisering der weigering om zelf de aandelen aan te kopen of te verwerven aan een prijszetting en modaliteiten als hierna weergegeven. Hetzelfde geldt voor erfgenamen en legatarissen die geen vennoot kunnen worden, zij hebben recht op de waarde der door hun rechtsvoorgangers gehouden aandelen als in de volgende alinea bepaald. De afkoopwaarde en de modaliteiten der afkoop worden als volgt vastgelegd:

4. de waarde der aandelen zal gelijk zijn aan de nominale waarde als uitgedrukt in de laatste door de gewone algemene vergadering van aandeelhouders goedgekeurde jaarrekening B.V.B.A. HET GOUDEN RUND;

6. het dividend van het lopende jaar wordt pro rata temporis verrekend;

6. de totale vergoeding of prijs dient betaald te worden binnen een termijn van drie

jaar te rekenen vanaf de bepaling van de afkoopwaarde als omschreven sub 1.

Artikel 16.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer statutaire of niet-statutaire

zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering stelt hun aantal vast.

Het mandaat van zaakvoerder is in principe kosteloos. De algemene vergadering heeft de

bevoegdheid een bezoldiging toe te kennen aan de zaakvoerder,

Werden benoemd tot statutaire zaakvoerders:

- de heer SIMONS Peter, wonende te 3960 Bree, Gerdingerpoort 42;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SIMPAC met zetel te 3960 Bree, Gerdingerpoort 42 en met ondememingsnummer 0845.982.233, met als vaste vertegenwoordiger: de heer Simons Peter.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht Kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. Het ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, mits eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van een zaakvoerder kan geen gevolg hebben dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij gewone brief ter kennis brengt van de vennootschap.

Artikel 20.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij hëtT$elgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

"Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders, worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder ingeval van overdreven volmacht.

Artikel 22.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand mei. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Artikel 25.

Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de aandeelhouders of hun vertegenwoordigers uiterlijk binnen de vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering, kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Artikel 28.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 31.

Het maatschappelijk boekjaar begint op de eerste januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Artikel 32.

Het batig saldo der balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten, de nodig geachte delgingen en provisies, vormt de netto-winst van de vennootschap. Op deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 33.

ln geval van vroegtijdige ontbinding, uit welke oorzaak of op welk ogenblik ook, zullen de fungerende zaakvoerder of zaakvoerders als vereffenaars optreden, tenzij de algemene vergadering van aandeelhouders één of meer andere vereffenaars zou aanduiden, waarvan zij alsdan de bevoegdheden en vergoedingen bepaalt.

Het netto-actief na aanzuivering van alle schulden, lasten en vereffeningskosten of na consignatie van wat voor de aanzuivering vereist is, zal eerst worden aangewend tot terugbetaling van het gestorte en niet gedelgde bedrag van de aandelen.

Indien alle aandelen niet in gelijke mate zijn afbetaald, zullen de vereffenaars, voor elke verdeling, met deze ongelijkheid rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen vooraf op volkomen gelijke voet te brengen, hetzij door aanvullende stortingen te vorderen lastens de onvoldoende afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in kontanten in voordeel van de aandelen die in hogere mate werden afbetaald.

Het saldo zal onder alle aandelen gelijkelijk, in natura en/of in geld worden verdeeld. MACHTIGING AAN DE ZAAKVOERDER.

De vergadering der aandeelhouders geeft aan de zaakvoerder alle machten noodzakelijk om de genomen beslissingen uit te voeren.

COORDINATIE VAN DE STATUTEN.

De vergadering der aandeelhouders verklaart ermee akkoord te gaan dat de coördinatie van de statuten desgevallend wordt opgesteld en ondertekend door ondergetekende notaris.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

s Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor éénsluidend uittreksel

Samen hiermee neergelegd: expeditie van de akte  gecoördineerde statuten  verklaring

benoeming vaste vertegenwoordiger

Mtr Dirk Seresia

Notaris

1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/06/2012
ÿþ MA PDF 11.1

¬ _ri fr r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

*12106733"

Neergelegd ter grtftie der

rechtbank y. koophandel !e TONGEREN

0 6 -06. 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Annexes chu Moniteur belge

Bijlagen bij Thea Belgi§cIi S àiitsbTáil 15-/06720I2

Ondememingsnr r 0422.486.963

Benaming (voluit) : HET GOUDEN RUND

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Voortbemdenstraat 9, 3960 Bree, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Ontslag zaakvoerder

Tekst :

Op de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van 31 mei 2012 neemt Dhr. Frank Simons zijn ontslag als zaakvoerder. Hem wordt kwijting verleend voor zijn gevoerde beleid. Er wordt niet in zijn vervanging voorzien.

Simons Peter

Zaakvoerder

op de laatste blz. van Luik R vermelden , Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/09/2011 : TG054235
17/08/2010 : TG054235
02/09/2009 : TG054235
22/08/2008 : TG054235
06/08/2007 : TG054235
07/09/2006 : TG054235
20/09/2005 : TG054235
28/09/2004 : TG054235
30/09/2003 : TG054235
23/10/2002 : TG054235
24/07/2001 : TG054235
15/06/1999 : TG054235
01/01/1997 : TG54235
01/01/1995 : TG54235
12/07/1986 : TG54235
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.05.2016, NGL 30.08.2016 16525-0231-016

Coordonnées
HET GOUDEN RUND

Adresse
INDUSTRIETERREIN PEERDERBAAN 1109 3960 BREE

Code postal : 3960
Localité : BREE
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande