HET IJSPARADIJS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HET IJSPARADIJS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 863.773.122

Publication

16/01/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad 16/01/2014- Annexes du Moniteur- belge

Mod 2,0

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

d11

De HoofdgriffieGriffie

Ondernemingsnr ; 0863.773.122

Benaming

(voluit) : HET IJSPARADIJS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3620 Lanaken, Maaseikersteenweg 102

Onderwerp akte : UITTREKSEL buitengewone algemene vergadering

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt voor notaris Dorine MERLO, geassocieerd notaris te Rekem-Lanaken, vennoot van de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MERLO & DELILLE, geassocieerde notarissen", met zetel te Rekem-Lanaken, Pater Verboíslaan 13, ondernemingsnummer BTW BE 0838.588.952, op zeventien december tweeduizend dertien, ter registratie aangeboden; dat er een buitengewone algemene vergadering gehouden werd door de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HET IJSPARADIJS", met maatschappelijke zetel te 3620 Lanaken, Maaseikersteenweg 102, ondernemingsnummer BTW BE 0863.773.122.

Dat deze vergadering ondermeer volgende beslissingen heeft genomen:

A. 1. De vergadering VERWIJST in verband met de voorgenomen kapitaalsverhoging bij wijze van inbreng in GELD naar de notulen van de algemene vergadering der vennoten, gehouden op zes december tweeduizend dertien. Blijkens voom-ield proces-verbaal van de algemene vergadering werden de volgende beslissingen genomen:

"De vergadering stelt vast dat ze geldig is samengesteld en bekrachtigt de uiteenzetting van de voorzitter en de samenstelling van het bureau.

Na beraadslaging neemt de vergadering, telkens met eenparigheid van stemmen, de volgende besluiten: - De toevoeging van de overgedragen winst ten belope van 90.000 EUR aan de beschikbare reserves; - De toekenning van een tussentijds dividend van 90.000 EUR wordt goedgekeurd.

De aandeelhouders wensen hierbij te benadrukken dat zij de intentie hebben om dit tussentijds dividend afkomstig van de belaste reserves, na inhouding van 10 % roerende voorheffing door de vennootschap, geheel aan te wenden om onmiddellijk een kapitaalverhoging door te voeren in het kader van artikel 537 WIB 92 ten belope van het volledig uitgekeerde bedrag. Deze kapitaalverhoging ten belope van 81.000 EUR wordt verplicht opgenomen in een notariële akte binnen de 15 dagen na dividenduitkering."

De vergadering herbevestigt de voornoemde uiteenzetting en beslissingen en verklaart formeel dat de voorgenomen kapitaalverhoging, zoals uit te werken in de navolgende beslissingen, kadert in de toepassing van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen zoals ingevoerd door de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

De algemene vergadering stelt verder vast dat de voormelde algemene vergadering, gehouden op zes december tweeduizend dertien, heeft, beslist tot de uitkering van een dividend ten belope van NEGENTIGDUIZEND EURO  90.000,00 EUR, welk dividend werd onttrokken aan de beschikbare reserves. De comparanten verklaren dat de overgedragen winst NEGENTIGDUIZEND DRIEHONDERD DRIEENVEERTIG EURO VIERENNEGENTIG EUROCENT -- 90.343,94 EUR bedroeg op datum van éénendertig december tweeduizend en elf en werden goedgekeurd door een algemene vergadering, welke plaats heeft gevonden véór één april tweeduizend dertien. De comparanten verklaren dat deze overgedragen winst werd overgedragen naar de beschikbare reserves door de voormelde bijzondere algemene vergadering gehouden op zes december tweeduizend dertien. Van die beschikbare reserves wordt zoals hoger gezegd een bedrag groot NEGENTIGDUIZEND EURO  90.000,00 EUR aangewend voor uitkering van het bruto-dividend en welke na aftrek van de roerende voorheffing of dus ten bedrage van netto EENENTACHTIGDUIZEND EURO  81.000,00 EUR onmiddellijk en volledig zal worden aangewend voor de volstorting van de kapitaalverhoging als bepaald in artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelasting zoals ingevoerd door de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

2. BESLISSING tot kapitaalsverhoging en wijze en verwezenlijking van de inbreng:

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van ÉENENTACHTIG DUIZEND EURO 81.000,00 EUR om het kapitaal te brengen van VIERENDERTIG DUIZEND DRIEHONDERD EURO  34.300,00 op HONDERD VIJFTIENDUIZEND DRIEHONDERD EURO  115.300,00 EUR, en dit door middel van de hierna beschreven inbreng in geld.

Op de laatste biz. van luik 6 vernielden Recto " Naam en hoedanigheid van de snstrumenterende netaas, hetzij van de perso(o)nteni

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verieoi nwoordrgen

Verses Naam en handtetening

" 14 17 32*

Iuh1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONTEUF1 BELGI~

0 9 -01- 2014 B:LGISCH STAATSBL

D

2 7 -12- 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zijn hier tussengekomen, alle vennoten, met name de heer SMEETS Marc, de heer SMEETS Wouter en mejuffrouw LEEKENS Kelly, die verklaren dat de procedure van het voorkeurrecht zoals voorzien in de statuten gevolgd werd en als volgt INBRENGEN IN GELD te doen:

1° de heer SMEETS Marc André Michel, zelfstandig zaakvoerder, van Belgische nationaliteit, geboren te Genk op dertien augustus negentienhonderd zevenenzeventig, nationaal nummer 77.08,13 085-34, ongehuwd en hebbende geen verklaring van wettelijke samenwoning afgelegd, wonende te 3620 Lanaken, Maaseikersteenweg 102, verklaart inbreng te doen van een geldsom voortkomende van het voormelde nettodividend ten bedrage van ZEVENENVEERTIG DUIZEND VIERHONDERD ZESENZESTIG EURO ZEVENENVEERTIG EUROCENT 47.466,47 EUR;

2° de heer SMEETS Wouter Dirk Egidius, zelfstandig zaakvoerder, van Belgische nationaliteit, geboren te Maastricht (Nederland) op zeventien november negentienhonderd tweeëntachtig, nationaal nummer 82.11.17 311-08, ongehuwd en hebbende geen verklaring van wettelijke samenwoning afgelegd, wonende te 3620 Lanaken, Molenbergstraat 1, verklaart inbreng te doen van een geldsom voortkomende van het voormelde netto-dividend ten bedrage van VIJFENTWINTIG DUIZEND VIJFHONDERD EN VIER EURO. ZEVENENDERTIG EUROCENT -- 25.504,37 EUR;

3° mejuffrouw LEEKENS Kelly, zelfstandig zaakvoerder, van Belgische nationaliteit, geboren te Genk op vijfentwintig september negentienhonderd drieëntachtig, nationaal nummer 83.09.25 168-15, ongehuwd en hebbende geen verklaring van wettelijke samenwoning afgelegd, wonende te 3620 Lanaken, Molenbergstraat 1, verklaart inbreng te doen van een geldsom voortkomende van het voormelde netto-dividend ten bedrage van ACHTDUIZEND NEGENENTWINTIG EURO ZESTIEN EUROCENT-8029,16 EUR;

In totaal dus ÉÉNENTACHTIGDUIZEND EURO-81.000,00 EUR.

De voornoemde inbrengers geven voor zoveel als nodig te kennen dat de hoger omschreven dividenden voortkomen uit belaste reserves en zoals die uit de jaarrekening per éénendertig december tweeduizend en elf (31/12/2011) bleken en uiterlijk éénendertig maart tweeduizend dertien (31 maart 2013) door de algemene vergadering goedgekeurd.

De voornoemde inbrengers verklaren de voormelde inbrengen in de vennootschap te hebben verricht, nadat zij hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

De inbrengen in geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer 13E04 0682 4571 1131 op naam van de vennootschap bij de naamloze vennootschap BELFIUS BANK zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op twaalf december tweeduizend dertien.

Uit de voormelde inbreng blijkt dat het bedrag van de kapitaalsverhoging geheel werd onderschreven en volstort voor In totaal ÉÉNENTACHTIG DUIZEND EURO  81.000,00 EUR.

Gezien iedere aandeelhouder in verhouding tot ieders rechten in het globale aandelenbezit aan de verhoging deelneemt en bijdraagt, beslist de vergadering om NIET over te gaan tot creatie van nieuwe aandelen doch om de verhoging te vertalen in een verhoging van de waarde van aile bestaande aandelen.

De ondergetekende notaris informeert de partijen over de voorwaarden toepasselijk conform het artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en vervolgens licht de ondergetekende notaris de partijen bij deze in dat er nog onzekerheid en mogelijk risico bestaat om de verrichtingen van onderhavige akte reeds uit te voeren, alvorens er meer duidelijkheid bestaat omtrent de concrete interpretatie van dit artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen,

De partijen erkennen hiervan op de hoogte te zijn en willen dat gezegde kapitaalverhoging notarieel wordt geakteerd en ontslaat de ondergetekende notaris van aile aansprakelijkheid dienaangaande.

3. GOEDKEURING door de algemene vergadering -- KWIJTING en VERGOEDING.

De vergadering verklaart uitdrukkelijk de inbrengen goed te keuren en te aanvaarden en geeft aan de inbrengers volledig en onherroepelijk kwijting over de inbreng. Zoals gezegd uit de vergoeding voor de inbreng zich in een verhoging van de waarde van alle bestaande aandelen.

4. VASTSTELLING VERWEZENLIJKING van de KAPITAALSVERHOGING.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalsverhoging is verwezenlijkt en dat dit thans HONDERD VIJFTIENDUIZEND DRIEHONDERD EURO  115.300,00 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door DRIEHONDERD DRIEËNVEERTIG (343) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde en met ieder een fractiewaarde van één/driehonderd drieënveertigste (1/343ste) deel van het maatschappelijk kapitaal.

5, De vergadering beslist als volgt het ARTIKEL 5 van de STATUTEN te WIJZIGEN om deze in overeenstemming te brengen met de huidige kapitaalsverhoging.

De eerste zin wordt vervangen door de volgende tekst:

"Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op HONDERD VIJFTIENDUIZEND DRIEHONDERD EURO  115.300,00 EUR en is vertegenwoordigd door DRIEHONDERD DRIEËNVEERTIG (343) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en met ieder een fractiewaarde van één/driehonderd drieënveertigste (1/343ste) deel van het maatschappelijk kapitaal."

B. De vergadering machtigt de zaakvoerders om de genomen beslissingen uit te voeren en geeft opdracht aan ondergetekende notaris om, ingevolge huidige statutenwijziging, de gecoördineerde statuten op te stellen en te ondertekenen.

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavig proces-verbaal ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de vergadering aan boekhoudkantoor

WENT, te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 15 bus 1.1 de nodige machten verleend om aile formaliteiten te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de wijziging in de Kruispuntbank van

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

{7

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 Annexes du Moniteur belge

Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle

nodige of nuttige formaliteiten te vervullen, en dit met macht tot indeplaatsstelling.

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en hierover telkens een beslissing

werd getroffen met éénparigheid van stemmen.

De vergadering wordt afgesloten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, om te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van

Koophandel

Tegelijk hiermee neergelegd: -expeditie buitengewone algemene vergadering ; -gecoordineerde statuten.

Op de kaatste blo van Luik B vermelden . Recta Blaam en hoedanrgheid van cie insu un enterende notaris hetzij van de perso(otn(enj bevoegd de rechtspersoon lori sanCleri van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en Yianrste(erinej

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.04.2013, NGL 25.06.2013 13244-0450-017
22/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.04.2011, NGL 10.06.2011 11177-0526-017
31/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.04.2010, NGL 26.05.2010 10129-0569-016
29/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.04.2009, NGL 25.05.2009 09161-0011-016
26/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.04.2008, NGL 15.05.2008 08146-0388-016
22/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 16.04.2007, NGL 15.05.2007 07145-0180-016
02/05/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 18.04.2006, NGL 25.04.2006 06120-1109-015

Coordonnées
HET IJSPARADIJS

Adresse
MAASEIKERSTEENWEG 102 3620 LANAKEN

Code postal : 3620
Localité : LANAKEN
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande