HET RODE KONIJN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HET RODE KONIJN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.105.635

Publication

18/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 21.12.2012, NGL 14.02.2013 13034-0097-011
18/07/2012
ÿþ ModWord 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

HIII liii IU 111111111 u

*12126859*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 9 -07- 2012

Heer

Ondernemingsnr ; 0838105635

Benaming

(voluit) ; Het Rode Konijn

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkstraat 14, 3940 Hechtel-Eksel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging verslagen quasi-inbreng

Neerlegging van het verslag van de bedrijfsrevisor en het verslag van de zaakvoerder overeenkomstig ' artikel 222 van het Wetboek van Vennootschappen voor de quasi-inbreng van de heer 's Jegers Benny.

Voor eensluidend verklaard afschrift,

Hechtel-Eksel, 3 januari 2012

De heer 's Jegers Benny

Zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzit van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11304679*

Neergelegd

26-07-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : HET RODE KONIJN

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kerkstraat 14 te 3940 Hechtel-Eksel

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte opgesteld door notaris Godelieve BOURGEOIS-HENDRIX te Hechtel-Eksel, met standplaats te Eksel, op 25 juli 2011, ter registratie aan te bieden,

blijkt dat de hierna vermelde personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht.

OPGAVE VAN DE OPRICHTERS:

1. De heer  S JEGERS Benny Henri Maria, zelfstandig caféhouder, thans ongehuwd, wonende te Hechtel-Eksel, Kerkstraat 14.

2. Mevrouw WILLEKENS Josée Berlinde, zaakvoerder, thans ongehuwd, wonende te Hechtel-Eksel, Kerkstraat 14.

Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap. Zij wordt opgericht als een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam "HET RODE KONIJN".

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen van de datum van neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Zetel

De vennootschap is gevestigd te Hechtel-Eksel, met als eerste adres, Kerkstraat 14.

Doel:

De vennootschap, die een handelsvennootschap is, heeft tot doel:

- in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden het uitbaten van drankgelegenheden, amusementslokalen, het opdienen van al dan niet alcoholische dranken, warme en koude eetmalen, de aan- en verkoop van al hetgeen hiermede rechtstreeks of onrechtstreeks mee verband houdt.

- het organiseren van of de deelname in de organisatie van alle soorten evenementen, optredens, festiviteiten, braderieën;

- de aankoop en verkoop evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen evenals het optreden als tussenpersoon bij voormelde verrichtingen;

- Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen : het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen,

0838105635

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen, met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

- Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die éénzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken

- Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook

- Het maken van alle kosten en het doen van alle investeringen ten behoeve van het bezoldigen van de zaakvoerders en de werkende vennoten in geld of natura.

- Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen

- De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in voordeel van derden

- Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden gegeven.

De vennootschap mag participeren in andere vennootschappen.

Bedrag en samenstelling van het kapitaal

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO.

Het is verdeeld in 100 gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het kapitaal is gestort ten belope van 6.138,00 euro door de heer  s Jegers Benny Henri Maria, voormeld en 62,00 euro door mevrouw Willekens Josée Berlinde, voormeld. Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

In afwijking van artikel 257 eerste lid wetboek van vennootschappen kunnen de zaakvoerders niet zonder de toestemming van de zaakvoerdersraad besluiten tot enige rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan 5.000 euro.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet tegengeworpen worden aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder, die alleen kan optreden, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Bestemming van de winst - reserve

Het batig slot dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens het besluit van de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerders.

Verdeling van het na vereffening overblijvende saldo

Na delging van de schulden en de lasten van de vennootschap zal het saldo van het maatschappelijk vermogen verdeeld worden tussen de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand december om 18.00 uur.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer aandelen en effecten in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en eindigt op 30 juni 2012 met dien verstande dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 juli 2011.

Eerste jaarvergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op vrijdag 21 december 2012 om 18.00 uur.

Benoeming

De heer  s Jegers Benny Henri Maria en mevrouw Willekens Josée Berlinde, voormeld, worden tot niet-statutaire zaakvoerders benoemd.

Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BHK DREES met zetel te Hechtel-Eksel, Punderhoekstraat 40, teneinde nu en in de toekomst:

gezamenlijk of afzonderlijk handelend en met recht van indeplaatsstelling, tot het neerleggen en tekenen van het formulier voor inschrijving en wijzigingen in de Kruispuntbank Ondernemingen en tot het indienen en tekenen van de verklaring van aangifte van een werkzaamheid onderworpen aan de belasting over de Toegevoegde Waarde voor het bevoegde kantoor der Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Godelieve Bourgeois-Hendrix te Eksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte.

31/03/2015
ÿþVooi-

behoude aan hef Beigiscl

Staatsba;

Mod 2.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0838.105.635

Benaming

(voluit) : B.V.B.A. HET RODE KONIJN

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kerkstraat 14 te 3940 Hechtel-Eksel

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

1 9 UT 2015

Griffie

Ondergetekende, mevrouw Willekens Josée Berlinde, dient haar ontslag in als zaakvoerder met onmiddellijke ingang van 30 }uni 2013.

Willekens Jasée Berlinde

Uittredend zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

01/06/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
12/04/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
HET RODE KONIJN

Adresse
KERKSTRAAT 14 3940 HECHTEL

Code postal : 3940
Localité : Hechtel
Commune : HECHTEL-EKSEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande