HEVANIM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HEVANIM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 444.750.938

Publication

13/01/2014
ÿþ(M\ - flw Mod Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

HhlifliII19 132 5*~B~I IIINII~

MONITEUR B

07-01-2

BELGISCH STA

i

ELGE Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

014 `TsEl l

24 -12- 2013

P e Hooidgriffie'r, Griffie

Ondernemingsnr : 0444.750.938

Benaming

(voluit) : HEVANIM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Hampstraat 3B, 3870 Heers (Klein-Gelmen)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - kapitaalverhoging

Uit een akte verleden voor notaris Frank De Wilde te Gingelom op 13 december 2013, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel v66r registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap HEVANIM volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen.

EERSTE BESLUIT

De bijzondere algemene vergadering de dato 8 december 2013 heeft besloten tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend (dividend nog te verminderen met roerende voorheffing van 10%) ten bedrage van vierenzestigduizend achthonderd komma nul nul euro (¬ 64.800,00), wat overeenkomt met een netto-dividend (te weten gemeld dividend onder aftrek van de roerende voorheffing) van achtenvijftigduizend driehonderd twintig komma nul nul euro (¬ 58.320,00), in toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting '92, gemelde dividenduitkering voortkomende van de belaste reserves van de vennootschap (uitsluitend beschikbare reserves), zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening per 31 december 2011, goedgekeurd door de jaarvergadering op 29 mei 2012_

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van achtenvijftigduizend driehonderd twintig komma nul nul euro (¬ 58.320,00), om het kapitaal van tweeënzestigduizend komma nul nul euro (E 62.000,00) te brengen op honderdtwintigduizend driehonderd twintig komma nul nul euro (¬ 120.320,00), mits creatie en uitgifte van tweehonderd zesendertig (236) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en plichten genieten als de bestaande aandelen.

Deze nieuwe aandelen zullen pro rata temporis te rekenen vanaf heden delen in de resultaten van het lopende boekjaar.

Op deze nieuwe aandelen zal onmiddellijk in geld worden ingeschreven door alle huidige aandeelhouders. Deze nieuwe aandelen zullen alle volledig (100%) in geld volstort worden.

Op deze kapitaalverhoging zal door alle huidige aandeelhouders worden ingeschreven, door een storting in geld, te weten het verkregen netto-dividend (voortkomende uit de beschikbare reserves), uitgekeerd hij toepassing van artikel 537 Wetboek inkomstenbelasting '92, in verhouding tot hun huidig aandeel in het kapitaal.

De vergadering bevestigt en verzoekt de notaris te notuleren dat deze kapitaalverhoging geschiedt bij toepassing van artikel 537 Wetboek lnkomstenbelasting'92.

DERDE BESLUIT

De aandeelhouders verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële gevolgen van deze kapitaalverhoging, en uitdrukkelijk, individueel en onherroepelijk te verzaken, in het kader van deze kapitaalverhoging, aan de uitoefening van het voorkeurrecht dat hen is toegekend door de wet en de statuten.

De aandeelhouders verklaren en bevestigen op unanieme wijze:

- dat het uitgekeerde bruto-dividend uitsluitend voortkomt uit de beschikbare reserves, zoals blijkt uit de jaarrekening per 31 december 2011, goedgekeurd door de jaarvergadering op 29 mei 2012;

- dat de effectieve uitbetaling van gemelde uitkeringen gebeurde aan de aandeelhouders, in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit en hun respectievelijke rechten in voile eigendom, naakte eigendom en vruchtgebruik;

- dat ingevolge voormelde verhoudingsgewijze uitkering, zij in hun respectievelijke hoedanigheid van volle eigenaar, naakte eigenaar en vruchtgebruiker, precies in dezelfde verhouding (van volle eigenaar, naakte eigenaar en vruchtgebruiker) wensen deel te nemen aan de kapitaalverhoging en in te schrijven op de tweehonderd zesendertig (236) nieuwe aandelen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen-bij-het-Belgisch-Staatsblad 13/0112Q14 = An rë' dil Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

dat zij uitdrukkelijk overeenkomen en bedingen dat aldus door hun verhoudingsgewijze te nemen

inschrijving de actuele verhoudingen volle eigendom 1 naakte eigendom / vruchtgebruik warden voortgezet op

de nieuw uit te geven aandelen.

VIERDE BESLUIT

Na voorlezing van al wat voorafgaat, verklaren en bevestigen alle aandeelhouders, hier aanwezig:

- perfect op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap;

- volledig op de hoogte te zijn van de financiële gevolgen van deze kapitaalverhoging;

- op alle tweehonderd zesendertig (236) nieuwe aandelen in geld in te schrijven tegen de globale prijs van achtenvijftigduizend driehonderd twintig komma nul nul euro (¬ 58.320,00); dit alles in verhouding tot hun huidige participaties in het kapitaal, te weten;

1/ De heer HENDRICKX Roger voornoemd, schrijft in op tweehonderd vierendertig (234) aandelen in vruchtgebruik;

2/ Mevrouw HENDRICKX Kirsten voornoemd, schrijft in op één (1) aandeel in voile eigendom en honderd zeventien (117) aandelen in naakte eigendom;

3/ De heer SWARTENBROEKX voornoemd, schrijft in op één (1) aandeel in volle eigendom en honderd zeventien (117) aandelen in naakte eigendom.

De aandeelhouders verklaren en de vergadering erkent dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst en elk aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volledig (100%) volgestort is door middel van voormelde globale storting in geld van achtenvijftigduizend driehonderd twintig komma nul nul euro (¬ 58.320,00).

Dit bedrag van achtenvijftigduizend driehonderd twintig komma nul nul euro (¬ 58.320,00) staat naar hun verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de notaris wordt overhandigd.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag wanneer de vennootschap een positief boekhoudkundig resultaat heeft behaald tijdens het inkomstenjaar 2013 en wanneer er door de algemene vergadering gedecreteerde dividenden zijn verleend of toegekend in de loop van minstens één van de vijf belastbare tijdperken voorafgaand aan inkomstenjaar 2013.

Bankattest

De algemene vergadering stelt vast dat gezegd bedrag van achtenvijftigduizend driehonderd twintig komma nul nul euro (¬ 58.320,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij KBC Bank met nummer BE97 7450 6894 5649 zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door laatstgenoemde financiële instelling op 12 december 2013, welk bewijs in het dossier van de notaris zal bewaard blijven.

VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van achtenvijftigduizend driehonderd twintig komma nul nul euro (¬ 58.320,00) aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op honderdtwintigduizend driehonderd twintig komma nui nul euro (¬ 120.320,00), vertegenwoordigd door vierhonderd zesentachtig (486) aandelen zonder nominale waarde,

ZESDE BESLUIT

De aandeelhouders beslissen eenparig om in te gaan op het voorstel tot integrale opheffing van de thans bestaande statuten.

ZEVENDE BESLUIT

Vervolgens geeft de voorzitter voorlezing en uitleg bij de nieuwe tekst van de statuten,

De vergadering keurt vervolgens eenparig en artikelsgewijs de nieuwe statuten van de vennootschap goed, waarbij geen wijzigingen plaatsvinden, doch enkel een herformulering van de bestaande statuten, met onder meer aanpassing aan de gewijzigde wetgeving, evenals aanpassing aan de genomen besluiten hiervoor.

De nieuwe tekst van de statuten zal bij uittreksel worden weergegeven;

RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "HEVANIM".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3870 Heers (Klein-Gelmen), Hampstraat 3B,

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest, overgebracht worden.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden:

A. Onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogens.

B. Onderneming in beheer van onroerende goederen, welke onder meer omvat de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

doen bouwen en verbouwen, de procuratie. Tussenhandelaar, de makelarij en/of handel in de onroerende goederen in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

C. De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van aile ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële, of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

D. De vennootschap mag zich borgstelten en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan. Zij mag eveneens at haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

E. Tussenhandelaar in de handel, als makelaar in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordiging en als commissionaris.

F. Verstrekken van consulting en advisering op het gebied van beheer, management en marketing, export, begeleiding in het buitenland, interim management en outplacement, public relations en lobbying.

G. Voorlichten, bemiddelen, opzetten, coördineren en beheren van handelingen gericht op het ontwikkelen van projecten in de ruimste zin van het woord in en buiten België en op logistiek.

H. Verstrekken van advies en instructies bij en het houden van toezicht op de uitvoering van projecten.

I, Organiseren en doceren van allerhande cursussen, voordrachten, seminaries voor algemene, beroeps- en technische opleidingen ter vervolmaking of vorming op industrieel, commercieel, management, wetenschappelijk en cultureel vlak en zulks in opdracht of in eigen beheer.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdtwintigduizend driehonderd twintig komma nul nul euro (¬ 120.320,00) en is verdeeld in vierhonderd zesentachtig (486) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het

VORM VAN DE AANDELEN EN ANDERE EFFECTEN

De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van aandelen.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven. De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

De overdracht van aandelen op naam wordt overgeschreven in het register van aandelen van de vennootschap.

De vorm van de overige effecten wordt bepaald bij de uitgifte ervan.

SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dal er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen,

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

BEVOEGDHEDEN RAAD VAN BESTUUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

OPDRACHTEN

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders samen optredend, waarvan één de voorzitter van de raad van bestuur is en de andere gedelegeerd-bestuurder moet zijn.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

BIJEENKOMST  BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de laatste maandag van de maand mei om zeventien uur (17.00 uur).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij warden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit. VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING -- STEMRECHT

ledere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen wordt het stemrecht en de stemkracht geregeld als volgt. Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem,

Zijn zij niet van gelijke waarde of is hun waarde niet uitgedrukt, dan geven zij elk van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één stem wordt aangerekend; gedeelten van stemmen worden verwaarloosd.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING

Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing,

Bijlagen-lr~~etBelgiscn Staatsblad` =131d112R14'= Annexes dulVlonifeufbe1gé

de uitkering van een eerste dividend ad één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal, welk dividend toekomt aan de niet afgeloste aandelen, elk voor een gelijk deel.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen,

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

ACHTSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist de heer HENDRIKCX Roger te ontslaan als voorzitter van de raad van bestuur en besluit vervolgens mevrouw HENDRICKX Kirsten aan te stellen als voorzitter van de raad van bestuur.

NEGENDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de bestuurders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

TIENDE BESLUIT

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

ELFDE BESLUIT

De comparanten stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instehlingen, onder meer met betrekking tot de B.T.W., de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer en dergelijken en om alle noodzakelijke stukken te ondertekenen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de hierbij betrokken instanties, met name Meekers Accountants, Luikersteenweg 57-59, 3800 Sint-Truiden en/of aangestelde(n).

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Frank DE WILDE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging

- gecoördineerde statuten

:Voor-

behouden

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/11/2014
ÿþ Mod wad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111R111111#11

Ondernemingsnr : 0444.750.938 Benaming

(voluit) : H EVAN I M (verkort) :

Neerge eg ' e

v, koophandel Antwerpen, af d. Tengeren

1'3 -11- 241h

gritreiffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Hampstraat 3b, 3870 Klein-Gelmen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming raad van bestuur

De bijzondere algemene vergadering d.d. 20 oktober 2014 beslist met éénparigheid van stemmen de

volgende bestuurders te herbenoemen voor een periode van 6 jaar, tot aan de algemene vergadering van

2020

- mevr. HENDRICKX Kirsten, wonende te 3870 Klein-Gelmen, Hampstraat 3b;

- de heer SWARTENBROEKX Raf, wonende te 3870 Klein-Gelmen, Hampstraat 3b;

- de heer HENDRICKX Roger, wonende te 3870 Klein-Celmen, Hampstraat Sa.

Op dezelfde datum beslist de raad van bestuur te ontslaan als gedelegeerd bestuurder en voorzitter ; de

heer HENDRICKX Roger, wonende te 3870 Klein-Gelmen, Hampstraat 3a. Algehele kwijting wordt verleend. De raad van bestuur beslist te benoemen als gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van

bestuur : mevr. HENDRICKX Kirsten, wonende te 3870 Klein-Gelmen, Hampstraat 3b en dit tot aan de

algemene vergadering van 2020.

Hendrickx Kirsten Hendrickx Roger

Ged. bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 07.06.2013 13156-0130-011
01/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 31.05.2012 12132-0407-011
17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.05.2011, NGL 16.06.2011 11164-0217-012
08/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 04.06.2010 10147-0387-012
02/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.05.2009, NGL 29.05.2009 09169-0063-012
30/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.05.2008, NGL 29.05.2008 08163-0346-012
19/05/2008 : HA078841
04/06/2007 : HA078841
17/06/2005 : HA078841
29/10/2004 : HA078841
26/10/2004 : HA078841
09/06/2004 : HA078841
29/12/2003 : HA078841
07/08/2002 : HA078841
13/11/2001 : HA078841

Coordonnées
HEVANIM

Adresse
HAMPSTRAAT 3B 3870 KLEIN-GELMEN

Code postal : 3870
Localité : Klein-Gelmen
Commune : HEERS
Province : Limbourg
Région : Région flamande