HOF TER ROYE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOF TER ROYE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.822.537

Publication

03/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13304881*

Neergelegd

30-08-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0537822537

Benaming (voluit): HOF TER ROYE

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 3740 Bilzen, Rooi 29 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Xavier Voets te Bilzen op dertig augustus tweeduizend dertien, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1. OPRICHTERS:

a. Mevrouw SCHOUBS Greet Annie Rika, dierenarts, geboren te Hasselt op dertig juni negentienhonderd achtenzeventig, echtgenote van de heer VAN OOTEGHEM Alex Pierre Anna-Maria, bediende, geboren te Deurne op negentien april negentienhonderd zevenenzeventig, wonende te 3740 Bilzen, Rooi, 29.

b. Mevrouw HERMANS Liesbet, dierenarts, geboren te Herk-de-Stad op achttien april negentienhonderd tweeëntachtig, partner van de heer ORSINI Chris Frans Ian, geboren te Genk op één november negentienhonderd eenentachtig, wonende te 3500 Hasselt, Sint-Hubertusstraat 28.

2. RECHTSVORM EN BENAMING : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam  HOF TER ROYE .

3. ZETEL: 3740 Bilzen, Rooi 29 bus 1.

4. DOEL: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

Het uitoefenen van de diergeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens de bepalingen van de Code der plichtenleer van de Orde der Dierenartsen, het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie.

Het inrichten van algemene diensten en een secretariaat, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit.

Het verwerven en/of huren van alle apparatuur en begeleidende accommodaties die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit.

Het uitbouwen van een eerstelijnspraktijk, diagnose, behandeling en eventuele chirurgie.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren.

Ten dien einde mag zij alle financiële activiteiten en alle onroerende of roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de eisen van de wetenschappelijke discipline.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoten in de uitoefening van hun beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de diergeneeskunde.

De vennootschap laat de vennoten de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hen beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

5. DUUR : onbepaalde duur.

6. GEPLAATST KAPITAAL  GEDEELTELIJKE VOLSTORTING : ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

vermelding van nominale waarde. Het kapitaal is bij de oprichting volstort tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) door inbreng in geld.

7. BESTUUR -VERTEGENWOORDIGING:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, door de vennoten benoemd en gekozen uit hun midden of daarbuiten.

Het bestuur kan enkel worden waargenomen door dierenartsen, ingeschreven op de lijst van de Nederlandstalige Gewestelijke Raad Orde der Dierenartsen (NGROD).

Indien vennootschappen van dierenartsen tot zaakvoerders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft van dierenarts, ingeschreven op de lijst van de Nederlandstalige Gewestelijke Raad Orde der Dierenartsen (NGROD), die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel van de vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel 3 van deze statuten, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door een zaakvoerder, die individueel optreedt.

Met betrekking tot de hierna opgesomde handelingen, is evenwel de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist:

- het aangaan van leningen en leasingcontracten voor een bedrag van meer dan vijfduizend euro (5.000 EUR);

- het toestaan van kredieten aan en het verstrekken van waarborgen;

- het afsluiten van contracten voor het aankopen van machines en uitrusting in geval de aankoopprijs meer dan vijfduizend euro (5.000 EUR) bedraagt;

- de aankoop van handelsgoederen, grondstoffen en dergelijk voor een bedrag van meer dan vijfduizend euro (5.000 EUR);

- het beleid betreffende het personeel van de vennootschap;

- het sluiten van samenwerkingsakkoorden of allianties met andere personen of ondernemingen;

- de aan  en verkoop van onroerende goederen.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger

8. NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS:

Tot niet-statutaire zaakvoerders werden benoemd voor de duur van de vennootschap: mevrouw Greet SCHOUBS en mevrouw Liesbet HERMANS, beiden voornoemd, die hun mandaat hebben aanvaard. Het mandaat van de zaakvoerders is bezoldigd.

9. JAARVERGADERING: jaarlijks op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De algemene vergaderingen zullen gehouden worden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, vermeld in de oproepingsberichten.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen

onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige

Luik B - Vervolg

aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopige bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden. Wanneer één of meer aandelen tot het gemeenschappelijk vermogen van de echtgenoten behoren en tussen de echtgenoten geen overeenstemming bereikt wordt, dan kan de vrederechter, overeenkomstig artikel 1421 van het Burgerlijk Wetboek één der echtgenoten op diens verzoek machtigen om de bedoelde rechten alleen uit te oefenen.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

10. BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

11. RESERVES - VERDELING VAN DE WINST EN VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND SALDO : het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijke reservefonds. De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de algemene vergadering. Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in minder mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

12. OVERGANGSBEPALINGEN : Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van onderhavig uittreksel en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend veertien. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op vrijdag negentien juni tweeduizend vijftien om achttien uur.Er werd geen commissaris benoemd.

13. VOLMACHT:

Er wordt bijzondere volmacht gegeven aan BDO Belastingconsulenten, burgerlijke coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te Zaventem,  The Corporate Village , Da Vincilaan 9  Box e.6, Elisnore Building, voor het vervullen van alle huidige en toekomstige formaliteiten in verband met de KBO en ondernemingsloketten (onder meer de inschrijving en gebeurlijke wijzigingen en/of doorhaling) en alle fiscale aangelegenheden.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, afgeleverd vóór registratie met als enig doel te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermede neergelegd : uitgifte van de akte van dertig augustus tweeduizend dertien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
HOF TER ROYE

Adresse
ROOI 29, BUS 1 3740 BILZEN

Code postal : 3740
Localité : BILZEN
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande