HOLDICO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOLDICO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 892.323.784

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.05.2014, NGL 12.08.2014 14420-0020-017
17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.05.2013, NGL 11.06.2013 13171-0071-017
04/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

b I1I~iuiouiiu~ui i II

s *130205 8*



2 2 -01- 2013

HASSELT

Griffie









Ondernemingsnr : 0892323784

Benaming

(voluit) : HOLDICO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Rotemstraat 4, 3545 Halen

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOELSWIJZIGING - STATUTENWIJZIGINGEN

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Erik Lerut te Sint-Joris-Winge op 15 januari 2013, geregistreerd te Aarschot op 18 januari daarna, boek 581, blad 64, vak 4, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten volgende beslissingen genomen heeft met éénparigheid van stemmen :

Ontslag aan de Instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzondere verslag opgesteld door de zaakvoerder met het oog op de hierna vermelde doelswijziging. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief van éénendertig december tweeduizend en twaalf gehecht.

De algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van bedoelde stukken.

Uitbreiding van het doel van de vennootschap door vervanging van de bestaande tekst van artikel 4 van de statuten door de volgende

"De vennootschap heeft tot doel en dit alles in de meest ruime zin:

1. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

2. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn;

- het voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

3. Het uitvoeren van alle schoonmaak-, onderhouds-, renovatie-, verbouw-, en bouwwerken aan gebouwen, tuinen en plantsoenen, waaronder onder meer maar niet uitsluitend begrepen : schilder- en behangwerken, elektriciteits- en loodgieterijwerken, vervangen van ruiten, vervangen van vloerbekleding, de montage en het vervangen van buiten- en binnenschrijnwerk, muurkasten, inbouwkeukens, meubels, enz

4. Het ontwerpen, opmaken, uitwerken en begeleiden van alle studies, plannen en projecten aangaande alle bouw-, verbouw- en renovatiewerken.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst' van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

6. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roe-rend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtsperso-nen en ondernemingen.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

7. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, en alle handelingen inzake bemiddeling en tussenkomst daarbij voor derden; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

8. De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel en het economisch en financieel verkeer, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico, enz.

Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

9. Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland,

De vennootschap mag aile financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ERIK LERUT

NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd

expeditie van de akte;

- verslag van de zaakvoerder;

- staat van actief en passief dd 31.12.2012;

- gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

Vehpuddn

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/11/2012
ÿþ t! ;1I-Ï~ Mod Word 11.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtbank van koophandel

31 OKT, 2012 te HA~Stffié

Ondernemingsnr : 0892.323.784

Benaming

(voluit) : HOLDICO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rotemstraat 4, 3545 Halen

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNAME VAN DE BV NV IUTURISCO DOOR DE BVBA HOLDICO

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Erik Lerut te Sint-Joris-Winge op 16 oktober 2012, geregistreerd te Aarschot op 17 oktober 2012, boek 581, blad 8, vak 14, dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen genomen heeft met éénparigheid van stemmen :

1.Vaststelling van het volgende

1° De respektievelijke besturen van de twee vennootschappen hebben ieder op datum van vierentwintig mei tweeduizend en twaalf een fusievoorstel opgemaakt. Deze fusievoorstellen werden neergelegd ter griffie van de rechtbank van Koophandel van Leuven respektievelijk Hasselt op acht juni tweeduizend en twaalf hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering. De fusievoorstellen werden bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negentien juni tweeduizend en twaalf onder nummer 12108409 voor wat betreft de bv nv Futurisco en onder nummer 12108368 voor wat betreft de bvba Holdico.

2° De bestuursorganen van de twee respektieveljke vennootschappen hebben op twintig juli tweeduizend en twaalf een omstandig verslag opgesteld waarin de gegevens voorkomen waarvan sprake in artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen.

3° De heer Luc Beckers, bedrijfsrevisor, voor de bvba Engelen & Partners, met zetel te 3500 Hasselt, Ilgatlaan 21, daartoe aangesteld door de bestuursorganen van de twee vennootschappen heeft het schriftelijk verslag opgesteld op datum van twintig juli tweeduizend en twaalf zoals bepaald in artikel 695 van het Wetboek' van Vennootschappen.

De conclusies van zijn verslag over het fusievoorstel ingediend door de bv nv Futurisco en de bvba Holdico luiden letterlijk als volgt

`dat:

-onze werkzaamheden werden uitgevoerd overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de controle van fusie- en splitsingsverrichtingen van handelsvennootschappen;

-de door de bestuursorganen toegepaste waarderingsmethode, namelijk de substantiële waarde van zowel de bvba "Holdico" als de bv nv Futurisco, in het gegeven geval passend is;

-het betrekkelijk gewicht dat door de bestuursorganen aan de gebruikte waarderingsmethode werd gehecht (100%) in het gegeven geval passend is;

-de voorgestelde ruilverhouding (tegen inlevering van één (1) aandeel van de bv nv Futurisco worden twee (2) nieuw uitgegeven aandelen ontvangen van de bvba Holdico) redelijk is;

-er geen bijzondere moeilijkheden bij de waardering te vermelden zijn."

4° De fusievoorstellen werden in de agenda van de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen vermeld, alsook de plaats waar de aandeelhouders van deze stukken kennis konden nemen.

Een afschrift van die stukken werd aan de houders van aandelen op naam uiterlijk één maand voor de algemene vergadering toegezonden.

De fusievoorstellen, de overige verslagen, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen, werden in de zetel van de vennootschappen voor kennisneming ter beschikking van de respektievelijke aandeelhouders gesteld, om deze de gelegenheid te bieden, uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

5°De bestuursorganen van ieder van de betrokken vennootschappen heeft er zich van vergewist dat de overgenomen vennootschap geen eigendomsrechten op onroerende goederen noch zakelijke rechten bezit.

6. Vanaf de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op heden, hebben er zich geen belangrijke wijzingen voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van ieder der betrokken vennootschappen.

11

" 12184559*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

2. Besluit tot fusie

1)De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen en van de aanvullende verslagen, hoger vermeld, waarin voorgesteld wordt dat de bv nv Futurisco door fusie overgenomen wordt door de bvba Holdico.

Het bestuur van de betrokken vennootschappen heeft er zich van vergewist en bevestigt, dat sinds de datum van opstelling van de fusievoorstellen en de datum van huidige algemene vergadering zich in de activa en passiva van de respektievelijke vermogens van de twee betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

2)De vergaderingen van beide vennootschappen keuren de fusievoorstellen goed.

Na kennisname van de verslagen zoals bedoeld in de artikelen 694 en 695 van het Wetboek van vennootschappen besluiten beide algemene vergaderingen aldus dat op de bvba Holdico, overnemende vennootschap, het gehele vermogen van de bv nv Futurisco, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend en twaalf worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor de overnemende vennootschap bvba Holdico.

3, Kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap

Ais gevolg van de fusie door overneming besluit de algemene vergadering van de bvba Holdico haar kapitaal te verhogen tot beloop van het kapitaal van de overgenomen vennootschap voor zover dit niet vertegenwoordigd wordt door aandelen die ze reeds bezit in de bv nv Futurisco, hetzij met duizend euro om het te brengen van twintig miljoen euro op twintig miljoen duizend euro en de uitgifte van twee nieuwe aandelen.

4. Toekenning aandelen - Ruilverhouding

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de bvba Holdico voor wat betreft het deel van het kapitaal van de bv nv Futurisco dat vertegenwoordigd wordt door de aandelen die de bvba Holdico reeds bezit in de bv nv Futurisco en zonder toekenning van aandelen voor de aandelen die de bvba Holdico reeds bezit ln de bv nv Futurisco (artikel 703 §2 Wetboek van vennootschappen) doch met toekenning van twee nieuwe aandelen aan de derde aandeelhouder (andere dan de bvba Holdico) van de bv nv Futurisco, op basis van de boekhoudkundige staat per éénendertig december tweeduizend en elf.

Alle verrichtingen en handelingen gesteld door de bv nv Futurisco sedert die datum tot op vandaag zijn voor rekening van de bvba Holdico.

De nieuw uitgegeven aandelen zullen deelnemen in de winst vanaf één januari tweeduizend en twaalf.

De twee nieuwe aandelen worden toegekend aan de heer Guy Coenen, voornoemd.

Er worden geen bijzondere rechten toegekend door de overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

Aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

5. Overgang van de vermogens

Ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van de bv nv Futurisco ten algemene titel over op de overnemende vennootschap bvba Holdico.

Partijen erkennen op de hoogte te zijn van de activa en passiva van de bv nv Futurisco op basis van de jaarrekening van éénendertig december tweeduizend en elf, zoals opgenomen in het fusievoorstel.

Lasten en voorwaarden van de overgangen

De overgangen van de vermogens van de vennootschap bv nv Futurisco op de overnemende vennootschap bvba Holdico geschieden onder de volgende lasten en voorwaarden

1)Alle roerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2)De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3)De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

4)Het personeel tot op heden in dienst bij de overgenomen vennootschap zal volledig overgenomen worden, met behoud van rechten en anciënniteit, door de overnemende vennootschap.

5)De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren.

6)Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgangen voortvloeien, zuilen ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat :

-Enerzijds de fusie door overneming van de bv nv Futurisco door bvba Holdico, werd verwezenlijkt; -Anderzijds bv nv Futurisco definitief opgehouden heeft te bestaan.

Het aandelenregister van de bv nv Futurisco in het bezit van de bvba Holdico zal door het bestuur van de bvba Holdico worden vernietigd.

Het bestuur van de bvba Holdico is gelast met de bijwerking van het register van de aandelen op naam, wat betreft de nieuw uitgegeven aandelen in de bvba Holdico.

6. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

De vergaderingen besluiten, in aansluiting met onderhavige fusie, de statuten van de ovememende

vennootschap als volgt te wijzigen

Aandelen

Artikel 5 : De tekst van dit artikel wordt als volgt vervangen

"Hot geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintig miljoen duizend euro

(20.001.000,00¬ ), Het is verdeeld in zevenendertigduizend negenhonderd tweeënzeventig (37.972) aandelen

zonder vermelding van nominale waarde."

7. Goedkeuring van de jaarrekening en décharge aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap

De jaarrekening van de bv nv Futurisco van één januari tot eenendertig december tweeduizend en elf wordt door de algemene vergadering van de bvba Holdico goedgekeurd en kwijting wordt aan de raad van bestuur van de bv nv Futurisco verleend.

Het besluit wordt door de algemene vergadering van de bvba Holdico goedgekeurd niet éénparigheid van stemmen.

8. Ontslag bestuurders

Aan de bestuurders van de bv nv Futurisco, te weten

-De heer Guy Coenen,

-Mevrouw Sofie Coenen,

-De bvba Holdico vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Guy Coenen,

Allen hier aanwezig of vertegenwoordigd zoals gezegd, wordt op hun verzoek ontslag verleend ais

bestuurders van de bv nv Futurisco.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ERIK LERUT

NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de akte;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- verslag van het bestuur;

- gecoördineerde statuten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.05.2012, NGL 21.08.2012 12434-0555-015
19/06/2012
ÿþ Gwdwa[d 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

HECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 8 -06- 2012

HASSELT

rl ie

fliltilln1111111111I11111

Ondernerningsnr : 0892323784

Benaming

(voluit) : HOLDICO

(verkort) :

Rechtsvoren : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Rotemstraat 4, 3545 HALEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie

FUSIEVOORSTEL

opgesteld door de bestuursorganen van de

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

"HOLD1C0",

Rotemstraat 4, 3545 HALEN

en van de

Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap "FUTURISCO",

Sint-Barbarastraat 143, 3300 TIENEN

in het kader van de geplande fusie door overneming

door de BVBA "HOLDICO"

(overnemende vennootschap)

van de BV NV "FUTURISCO"

(over te nemen vennootschap)

!.Rechtsvorm  Naam - Zetel  Duur  Doel  Kapitaal  Aandelen  Boekjaar  Algemene vergadering  Bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

A. De BVBA "HOLDICO"

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid bij authentieke akte verleden op 19 september 2007 voor Meester Erik LERUT, Notaris te SINT-JORIS-WINGE, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 04 oktober daarna onder nummer 2007-10-04 / 0144562.

Haar benaming luidt "HOLDICO".

De maatschappelijke zetel werd gevestigd te 3545 HALEN, Rotemstraat 4.

De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal werd bij oprichting vastgesteld op twintig duizend (20.000,00) Euro, verdeeld over twintig (20) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, ieder vertegenwoordigend een/twintigste (1/20e) deel van het maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op 1 januari om te eindigen op 31 december van Ieder jaar. Het eerste boekjaar ving bij wijze van uitzondering aan op 26 september 2007 om te eindigen op 31 december 2008.

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op elf mei om 17.00 uur en dit voor het eerst in 2009.

Het doel van de vennootschap luidt ais volgt:

"De vennootschap heeft tot doel en dit alles in de meest ruime zin:

1. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

2. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.;

- het voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding - personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.;

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies,

5. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft

6. De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico enz,

7. Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België ais in het buitenland."

Blijkens beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 05 november 2007 voor Meester Erik LEKUT, Notaris te SINT-JORIS-WINGE, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 november daarna onder nummer 2007-11-29 / 0172049 werd het maatschappelijk kapitaal verhoogd met zevenendertig miljoen negenhonderd vijftigduizend (37.950.000,00) Euro om het te brengen van twintigduizend (20.000,00) Euro op zevenendertig miljoen negenhonderd zeventigduizend (37.970.000,00) Euro, door inbrengen in natura en door creatie van zevenendertigduizend negenhonderd vijftig (37.950) aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Blijkens beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 29 september 2011 voor eester Erik LERUT, Notaris te SINT-JORIS-WINGE, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 oktober daarna onder nummer 2011-10-21 /0159921 werd:

-het maatschappelijk kapitaal vermindert met zeventien miljoen negenhonderd zeventigduizend (17.970.000,00) Euro om het te brengen van zevenendertig miljoen negenhonderd zeventigduizend (37.970.000,00) op twintig miljoen (20.000.000,00) Euro, zonder vernietiging van aandelen.

Het bestuursorgaan van de BVBA "HOLD1CO" is als volgt samengesteld:

- de heer COENEN Guy, Berthe, Félix, Marie, wonende te 3300 Tienen, Sint-Barbarastraat 137,

zaakvoerder.

De BVBA "HOLDICO" is ingeschreven in het rechtspersonenregister te HASSELT en heeft als ondernemingsnummer 0892.323.784.

B. BV NV "FUTURISCO"

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Naamloze Vennootschap bij authentieke akte verleden op 15 december 2006 voor Meester Baudouin VERELST, Notaris te HALEN, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 08 januari 2007 onder nummer 2007-01-0810005066.

Haar benaming luidt "FUTURISCO".

De maatschappelijke zetel werd gevestigd te 3300 TIENEN, Sint-Barbarastraat 143.

Zij werd opgericht voor een onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal werd bij oprichting vastgesteld op één miljoen duizend (1.001.000,00) Euro vertegenwoordigd door duizend en één (1.001) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, ieder vertegenwoordigend een/duizend en éénde (1/1.001e) deel van het maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op 1 januari om te eindigen op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar ving bij wijze van uitzondering aan op 26 december 2006 om te eindigen op 31 december 2007.

Jaarlijks wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de tiende dag van de maand mei om 17.00 uur en dit voor het eerst in 2008.

Het doel van de vennootschap luidt als volgt:

"De vennootschap heeft een doel van burgerlijke aard zoals hierna bepaald.

De vennootschap heeft een winstoogmerk en poogt op een consistente wijze inkomsten te behalen uit de activiteit die de vennootschap zich ten doel stelt.

De vennootschap stelt zich ten doel het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen, alsook het beheer, het bestuur, de controle en de ontwikkeling van deze participaties.

De vennootschap zal met name haar fondsen kunnen aanwenden om een portefeuille die kan bestaan uit alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en alle roerende goederen en rechten te vormen, te beheren, te valoriseren, te vereffenen. Zij kan overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van waardepapieren en effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen.

Zij kan deelnemen in de oprichting van vennootschappen en ondernemingen en de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen stimuleren, plannen en coordineren.

Zij kan het mandaat van bestuurder of vereffenaar waarnemen in vennootschappen of ondernemingen, toezicht alsook technische, administratieve en financiële bijstand verlenen.

De vennootschap kan onroerende goederen verwerven, verkopen, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, verhuren, onderverhuren, in huur nemen, doch enkel met het oog op beheer en valorisatie en dus niet met het oog op verkoop of wederverkoop; zij mag echter onroerende goederen vervreemden met het op wederbelegging en opbrengst.

De vennootschap kan op productieve wijze roerende goederen verwerven, beheren, verkopen, zonder dat de vennootschap hierbij aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doet.

De vennootschap kan leningen en kredieten toestaan en kan persoonlijke en zakelijke zekerheden stellen en behoeve van derden.

De vennootschap mag alle burgerlijke, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig of nuttig zijn of de verwezenlijking van dit doel vergemakkelijken.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal geen handelingen stellen die de burgerlijke activiteit in het gedrang zullen brengen of zouden kunnen brengen en zal zich onthouden van het stellen van enige handels- of industriële activiteit,"

n 'r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het bestuursorgaan van de BV NV "FUTURISCO" is als volgt samengesteld:

-de heer COENEN Guy, Berthe, Félix, Marie, wonende te 3300 Tienen, Sint-Barbarastraat 137, bestuurder;

-mevrouw COENEN Sofie, wonende te 3300 Tienen, Sint-Barbarastraat 137, bestuurder;

-de BVBA "HOLDICO", ondernemingsnummer 0892.323.784, met maatschappelijke zetel te 3545 Halen,

Rotemstraat 4, bestuurder.

De BV NV "FUTURISCO" is ingeschreven in het rechtspersonenregister te LEUVEN en heeft als ondernemingsnummer 0885.926.437,

II.Ruilverhouding van de aandelen

De bestuursorganen van de BVBA "HOLDICO" en van de BV NV "FUTURISCO" stellen aan de respectievelijke algemene vergaderingen, de overneming door de BVBA "HOLDICO" van de BV NV "FUTURISCO" voor.

Voor elk bestaand aandeel in de overgenomen BV NV FUTURISCO worden twee (2) nieuwe aandelen in de overnemende BVBA HOLDICO toegekend aan de aandeelhouders van de overgenomen BV NV FUTURISCO andere dan de BVBA HOLDICO.

AANTAL UIT TE GEVEN AANDELEN VAN DE BVBA "HOLDICO"

Eigen vermogen van de BVBA "HOLDICO"

per 31 december 2011 22.930.800,91 Euro

Aantal uitgegeven aandelen 37.970

Intrinsieke waarde per aandeel (22.930.800,91 Euro 137,970) 603,91 Euro

Eigen vermogen van de BV NV "FUTURISCO"

per 31 december 2011 1.280.820,15 Euro

Aantal als tegenprestatie te verstrekken aandelen 2,120

BVBA "HOLDICO" aan de vennoten van de

BV NV "FUTURISCO"

(1.280.820,15 Euro 1603,91 Euro)

Aantal aandelen uitgegeven door BV NV "FUTURISCO" 1.001

Aantal aandelen BV NV "FUTURISCO." in bezit van

de BVBA "HOLDICO" (99,90 %) 1.000

Aantal aandelen in bezit van derden 1

Ruilvoet (2.12011.001) 2,12

Aangezien er geen aandelen worden toegekend voor de aandelen die de BVBA "HOLDICO" reeds bezit in de BV NV "FUTURISCO", zijnde 99,90 %, zal de BVBA "HOLDICO" slechts twee (2) nieuwe aandelen creëren die toegekend worden volgens bovenvermelde ruilvoet aan de derde aandeelhouder (andere dan de BVBA "HOLDICO") van de BV NV "FUTURISCO".

111.De nieuw uitgegeven aandelen zullen dezelfde vorm aannemen als de bestaande aandelen van BVBA "HOLDICO" en het bestuursorgaan van de BV NV "FUTURISCO" zal voor de uitgifte van de nieuwe aandelen instaan volgens de hiervoor vastgestelde ruilvoet. De aldus nieuw uitgegeven aandelen van de BVBA HOLDICO zullen door haar zaakvoerder worden ingeschreven in het aandelenregister van de vennootschap,

IV.De nieuw uitgegeven aandelen zullen deelnemen in de winst vanaf 01 januari 2012.

V.De handelingen van de overgenomen vennootschap, met name de BV NV "FUTURISCO", worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de BVBA "HOLDICO", vanaf 01 januari 2012.

s k "

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VI.Geen bijzondere rechten zullen worden toegekend door de overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

VII.De bezoldiging die toegekend wordt aan de bedrijfsrevisor inzake de opstelling van het controleverslag bedraagt bij benadering vijfduizend (5.000,00) Euro exclusief BTW,

VIII.Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Aldus gedaan te Tienen, 24 mei 2012

Voor de BVBA "HOLDICO" Voor de BV NV "FUTURISCO"

De heer Guy COENEN De heer Guy COENEN

Zaakvoerder Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge Mevrouw Sofie COENEN Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/10/2011
ÿþ f" r Mod 2.#

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0892.323.784

Benaming

(voluit) : HOLDICO

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

10- 2011

Griffie

IJIII1.11.11,11j11.111111

V, beha aai Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rotemstraat 4, 3545 Halen

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Erik Lerut te Sint-Joris-Winge op 29 september 2011,E geregistreerd te Aarschot op 3 oktober 2011, boek 576, blad 74, vak 18, dat de buitengewone algemene' vergadering der vennoten volgende beslissingen genomen heeft met éénparigheid van stemmen :

1.De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van zeventien miljoen: negenhonderdzeventigduizend euro (17.970.000,00¬ ) om het te brengen van zevenendertig miljoen negenhonderdzeventigduizend euro (37.970.000,00¬ ) op twintig miljoen euro (20.000.000,00¬ ), en zonder, vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in' evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde' kapitaalvermindering met zeventien miljoen negenhonderdzeventigduizend euro (17.970.000,00¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op twintig miljoen euro (20.000.000,00¬ ).

Toelichting van de instrumenterende notaris

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 316 tot 318 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet, dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking: nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen, haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

2. In overeenstemming met het hierboven geacteerde besluit beslist de vergadering om artikel 5 van de', statuten als volgt te wijzigen :

Artikel 5 : De tekst van dit artikel wordt als volgt vervangen :

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintig miljoen euro: (20.000.000¬ ). Het is verdeeld in zevenendertigduizend negenhonderd zeventig (37.970) aandelen zonder: vermelding van nominale waarde."

3. De vergadering verleent de statutaire zaakvoerder, de heer Guy Coenen, alle bevoegdheden om de hierboven geacteerde besluiten uit te voeren, inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de. vergadering heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten, alsook om de statuten te coordineren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Erik Lerut Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte;

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.05.2011, NGL 03.08.2011 11376-0472-015
27/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 11.05.2009, NGL 25.08.2009 09621-0131-014
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.05.2015, NGL 19.08.2015 15441-0167-017
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.05.2016, NGL 31.08.2016 16574-0028-017

Coordonnées
HOLDICO

Adresse
ROTEMSTRAAT 4 3545 HALEN

Code postal : 3545
Localité : HALEN
Commune : HALEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande