HOLDING MARTENS TINE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOLDING MARTENS TINE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.635.509

Publication

05/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15302194*

Neergelegd

03-02-2015

Griffie

0597635509

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

HOLDING MARTENS TINE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden op 2 februari 2015 voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk, Bochtlaan 33, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

Oprichters

Mejuffrouw MARTENS Tine Fons Annemie Wilfried, geboren te Bree op negentien december negentienhonderd achtentachtig, nationaalnummer 88121909011, ongehuwd, wonende te 3500 Hasselt, Sint-Katarinalaan 4 bus 7.

Inschrijving op en volstorting van het kapitaal  bevestiging storting bij instelling

De oprichter verklaart dat het kapitaal achttienduizend zeshonderd (¬ 18.600,00) euro bedraagt en dat op ieder aandeel ingeschreven en gestort is in geld als volgt :

Mejuffrouw MARTENS Tine, voornoemd, verklaart in te schrijven op alle 186 aandelen uitgegeven aan honderd (¬ 100,00) euro per aandeel, en verklaart hiertoe een inbreng in geld te doen van achttienduizend zeshonderd (¬ 18.600,00) euro, onmiddellijk volstort.

Totaal : achttienduizend zeshonderd (¬ 18.600,00) euro.

Het laatst genoemde bedrag is volledig bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening, geopend ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgeleverd door Bank J. Van Breda & Co op datum van 29 januari 2015. Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de benaming "HOLDING MARTENS TINE".

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

De artikelen 39 en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de Buitengewone Algemene Vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Sint-Katarinalaan 4 bus 7 .

De vennootschap mag naar een andere plaats in het Vlaamse gewest of het hoofdstedelijk gebied worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, afgekondigd in het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerder mag ook bijhuizen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

Doel

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Sint-Katarinalaan 4 Bus 7

3500 Hasselt

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel :

- beheer van apotheken

- management

- het verlenen van advies in verband met beheer en management van ondernemingen;

- beheer van patrimonium;

- het nemen van participaties in andere ondernemingen;

- het verwerven, beheren en verkopen van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België of in het buitenland;

- het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen en onroerende leasing;

- het aan- en verkopen, vormen en beheren van een onroerend en/of roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke onroerende en/of roerende goederen.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. Zij kan tevens de functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen. Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels die in het Wetboek van vennootschappen gesteld zijn.

Kapitaal - aandelen.

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd (¬ 18.600,00) euro en is vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam zonder nominale waarde.

Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, moet deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. Het ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, mits eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van een zaakvoerder kan geen gevolg hebben dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij gewone brief ter kennis brengt van de vennootschap. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

Algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de vierde zaterdag van de maand mei om 20 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag.

De zaakvoerders mogen Buitengewone Algemene Vergaderingen bijeenroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Plaats van de vergadering.

De Algemene Vergaderingen zullen gehouden worden in de maatschappelijke zetel of in een andere plaats, vermeld in de oproepingsberichten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij middel van een aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

communicatiemiddel te ontvangen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de

oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Stemrecht.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, binnen de door de wet bepaalde perken. Boekjaar.

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Winstverdeling.

Het batig saldo van de resultatenrekening maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de Algemene Vergadering. Wijze van vereffening.

In geval van ontbinding zal de vereffening der maatschappij plaats hebben op de wijze door de Algemene Vergadering aangeduid.

Deze zal de vereffenaar of vereffenaars aanstellen, alsmede hun vergoedingen zo nodig. De aangeduide vereffenaar(s) kunnen pas in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel is bevestigd.

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Eerste jaarvergadering - eerste boekjaar

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2015. De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 januari 2015. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BIJZONDERE VOLMACHT

De oprichters verklaren hierbij bijzondere volmacht te verlenen aan de Cvba ACCOUNTANTSKANTOOR REYNDERS & CO, met zetel te 3800 Sint-Truiden, It Schurhovenveld 3149, met het mandaat voor indeplaatsstelling, om alle administratieve formaliteiten met betrekking tot de oprichting te vervolledigen, zoals onder meer de formaliteiten voor de inschrijving, en alle latere wijzigingen en/of stopzetting bij een erkend ondernemingsloket (EOL) en de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO), bij de BTW en bij de fiscale en sociale administraties, alsook het verrichten van alle formaliteiten voor het bekomen van de nodige attesten en vergunningen. BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER(S)

Met eenparigheid van stemmen neemt de voltallige algemene vergadering volgende beslissing : Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap:

Mejuffrouw MARTENS Tine, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet krachtens een veroordeling verboden is, op grond van het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die deze opdracht aanvaardt.

Haar mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get. Meester Herbert Houben, notaris)

Coordonnées
HOLDING MARTENS TINE

Adresse
SINT-KATARINALAAN 4, BUS 7 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande