HOTEL POSWICK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOTEL POSWICK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.245.585

Publication

20/02/2012
ÿþMod 11.1

&gif f: q In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nvdrel4 tar griffie der reohtbank y. koophandel te TONGEREN

0

7 -02- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

(liii Llllhll11ll IIIllhlHIIll1HlII

" 12041384'

Vo.

beha. aan, Belg

Staat

Ondernemingsnr :0871.245.585

Benaming : HOTEL POSWICK

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3770 Riemst, Muizenberg 7

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Emmanuël BOES, geassocieerd notaris te Lanaken, op zes februari tweeduizend en twaalf, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOTEL POSWICK", onder. 'meer de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedrijfsrevisor :

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de heer Jo FRANÇOIS, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3800 Sint-Truiden, Hasseltsesteenweg 331, hiertoe aangesteld door de voornoemde verschijner, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk ais volgt :

"Op basis van de hierboven beschreven elementen ben ik van oordeel, onder voorbehoud van eventuele inschrijvingen op het handelsfonds van de BVBA HOTEL POSWICK", dat:

1. de beschrijving van de bestanddelen van de inbreng zoals deze werd voorgelegd, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

2. de waarderingsmethode van de inbreng bedrijfseconomisch verantwoord, verrechtvaardigd en juist toegepast is;

3. als vergoeding in tegenwaarde voor cie inbreng in natura wordt toegekend 1.000 nieuwe aandelen waarvan de waarde niet overeenkomt met de boekwaarde van de bestaande aandelen per 30 september 2011 doch conventioneel overeenkomt met de nominale waarde van de bestaande aandelen.

Mijn opdracht houdt geen appreciatie in van het rechtmatig en billijk karakter van de beoogde transacties.

Voor echt verklaard

Sint-Truiden, 20 december 2011,"

Verslag zaakvoerdertsl

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder(s). Kapitaalverhoqinq

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van honderd duizend euro (100.000,00 EUR) om het te kapitaal te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op honderd achttien duizend zeshonderd euro (118.600,00 EUR) door de hierna beschreven inbreng in natura (vordering in rekening-courant) ten belope van het overeenkomstig bedrag, mits creatie en uitgifte van duizend (1.000) nieuwe kapitaalsaandelen, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van honderd duizend euro (100.000,00 EUR).

Inbreng

De heer AUGUSTINUS Theodoor, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van (een gedeelte van) het credit-saldo van een rekening-courant die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap ten belope van honderd duizend euro (100,000,00 EUR)_

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle verschijners en wordt geschat op honderd duizend euro (100.000,00 EUR), zijnde r de nominale waarde van de voormelde inbren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrenger, beslist dat voormelde inbreng In natura vergoed1 wordt door toekenning, aan de inbrenger ervan, van duizend (1.000) nieuwe kapitaalsaandelen, uitgegeven aan de globale prijs van honderd duizend euro (100.000,00 EUR).

Deze duizend (1.000) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Deze aandelen zullen volledig deel uit maken van het eigen vermogen van de heer AUGUSTINUS Theodoor, en aldus onderworpen zijn aan diens uitsluitend bestuur.

Algemene voorwaarden van de inbreng in natura

De vordering in rekening-courant wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkadanig beletsel ook. TWEEDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans honderd achttien duizend zeshonderd euro (118.600,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend honderd zesentachtig (1.186) aandelen.

PERDE BESLISSING  AANPASSING EN ACTUALISERING STATUTEN

- De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot aanpassing van de eerste alinea van artikel 5 van de statuten, welk voortaan zal luiden als volgt

"Artikel 5. -

Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op HONDERD ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO  118.600,00 EUR, vertegenwoordigd door duizend honderd zesentachtig (1.186) aandelen met een nominale waarde van honderd euro (100,00 EUR) per aandeel."

- De vergadering besluit verder om, ingevolge de sedert de oprichting gewijzigde, alsook de nieuwe,

vennootschapswetgeving, de statuten te wijzigen als volgt:

1) Aan artikel 1 van de statuten wordt een tweede alinea toegevoegd

"De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting 'BVBA" leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer."

2) ln artikel 18 van de statuten wordt op het einde volgende tekst ingevoegd:

"Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon."

3) De tekst van artikel 36 wordt geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

"Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden

bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten."

4) De tekst van artikel 37 wordt geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

"ln geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s)."

5) De tekst van artikel 38 wordt geschrapt vervangen door de volgende tekst,

"Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden vol " estort of doen ze ten laste van de laatste een aanvullende

13i 1 éh bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

V or-beiioLW n

aan het ~E3ë1gisc'""Fi Staatsblad

i Voor-

tehoti n aan het r J s Staatsbad

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

o roeping van kapitaal."

VIERDE BESLISSING - VOLMACHT De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aide machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering stelt aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, boekhoudkantoor DI NOl Jolanda, te 3570 Alken, O.L.-Vrouwstraat 155, vertegenwoordigd door mevrouw DI NOl Jolanda, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de wijziging van inschrijving van de vennootschap bij de B,T,W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket, dit voor nu, het verleden alsook voor de toekomst VIJFDE BESLISSING  MACHTEN

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. Notaris Emmanuël Boes)

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal van de algemene vergadering

- gecoördineerde statuten

- verslag van de bedrijfsrevisorizaakvoerder

- staat van actief en " assief

30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 22.08.2011 11440-0295-016
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 24.08.2010 10453-0417-011
18/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 10.08.2009 09571-0201-011
02/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 01.06.2008, NGL 24.08.2008 08641-0071-013
07/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 31.08.2007 07704-0105-013
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 01.06.2006, NGL 29.03.2007 07105-3991-016

Coordonnées
HOTEL POSWICK

Adresse
MUIZENBERG 7 3770 RIEMST

Code postal : 3770
Localité : RIEMST
Commune : RIEMST
Province : Limbourg
Région : Région flamande