HOUBEN MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOUBEN MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.345.104

Publication

03/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 02.07.2013 13244-0070-016
31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 29.05.2012 12127-0381-016
21/03/2011
ÿþMal 2.1

(Me LaollW ó In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



"

~deor~M!egsÿ .~r flrl'fiP -ier

nnot.tn-~u,~ ~3t_irG recitbankv.koo han~~lto

fJ1FtFLË'~I{3N ~ p  y ~

1 1 -03- .:311 7 -5?-

BELL SCH STAATSB

BESTUUR

cet Griffie

lillt1111.111111111111111101

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : ®8 3 4 0 3 4 5° 1 0 6

Benaming

(voluit) : HOUBEN MANAGEMENT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3650 Dilsen-Stokkem, Rijksweg 173

Onderwerp akte: OPRICHTING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Nele Schotsmans te Dilsen-Stokkem op 24 februari 2011, geregistreerd te Maaseik op 03 maart 2011 blijkt dat de heer HOUBEN Pascal Leonard Maria, geboren te Maaseik op elf september negentienhonderd achtenzestig en mevrouw AELBERS Hilde Marijke Josephine Ludovic, geboren te Maaseik op negentien december negentienhonderd drieënzeventig, samenwonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Arnold Sauwenlaan 59 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met als naam HOUBEN MANAGEMENT en zetel te 3650 Dilsen-Stokkem, Rijksweg 173.

Uit het bankattest blijkt dat van het kapitaal groot achttienduizend zeshonderd euro (18.600,-ê), zesduizend tweehonderd euro (6.200,-¬ ) volstort werd als volgt :

1) door de heer Pascal Houben voornoemd : een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,-E) waarvan drieduizend honderd euro (3.100,-E) volgestort en waarvoor hem drieënnegentig (93) aandelen werden toegekend zonder vermelding van nominale waarde.

2) door mevrouw Hilde Aelbers voornoemd : een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,-E) waarvan drieduizend honderd euro (3.100,-E) volgestort en waarvoor haar drieënnegentig (93) aandelen werden toegekend zonder vermelding van nominale waarde.

STATUTEN (bij uittreksel)

Artikel 1.

Er wordt bij deze een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht met de naam :

HOUBEN MANAGEMENT.

Artikel 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 365 Dilsen-Stokkem, Rijksweg 173.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België binnen het nederlandstalige gebied of

het tweetalige gebied Brussel-hoofdstad bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Zij mag andere bedrijfszetels, bijkantoren, filialen, dochtervennootschappen en agentschappen in België of

in het buitenland oprichten, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende exploitatiezetels.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel :

- het verlenen van advies in verband met beheer en management van ondernemingen;

- beheer van apotheken;

- beheer van patrimonium;

- het nemen van participaties in andere ondernemingen;

- beheer, aan- en verkoop van onroerende goederen.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar

doel.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder en vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het doel kan enkel gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering, ten overstaan

van een notaris gehouden volgens de regels die in het Wetboek van Vennootschappen gesteld zijn.

Artikel 5.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (16.600,-ê)

en is vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van een nominale

waarde.

Artikel 11.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die zijn mandaat kan herroepen en hernieuwen. De duurtijd van het mandaat is onbeperkt, tenzij de algemene vergadering er een einde aan maakt.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun onkosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Aan de zaakvoerders kan door de algemene vergadering een aandeel in de winst worden toegekend.

Artikel 12.

De zaakvoerder of enige door hem aangestelde bijzondere gevolmachtigde persoon - al dan niet vennoot -, heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden alleen en eigenmachtig te handelen in naam van de vennootschap. Tot de bevoegdheid van de zaakvoerder behoren alle handelingen die niet door de wet of de onderhavige statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Twee vennoten samen, of de zaakvoerder alleen, of de bijzondere gevolmachtigde binnen de perken van zijn mandaat, hebben het recht alle contracten af te sluiten, alle roerende en onroerende waarden te huren, te verhuren, en pand te vestigen, te verkopen, handlichting te geven van hypotheken mits betaling, te dien einde alle akten te tekenen, dadingen en vergelijken aan te gaan betreffende alle betwistingen; zij voeren namens de vennootschap de rechterlijke bedingen als aanlegger en verweerder. Voorafgaande opsomming is niet limitatief.

Samen handelend kunnen zij eveneens bijzondere machten toekennen aan alle mandatarissen van de vennootschap, al dan niet in dienstverband.

Artikel 13.

De algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de vierde zaterdag van de maand mei om twintig uur en zo deze een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag daarna, in de zetel van de vennootschap of in gelijk welke andere plaats in de oproepingsberichten vermeld.

Artikel 20.

Het boekjaar begint op een januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Artikel 21.

Jaarlijks maakt de zaakvoerder een volledige staat van activa en passiva en jaarrekening op. Deze jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en een staat van toelichting en vormt een geheel. De zaakvoerder stelt daarenboven een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid.

Artikel 22.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van tenminste vijf procent afgenomen voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op te bestaan wanneer deze wettelijke reserve een tiende bereikt van het kapitaal van de vennootschap.

Het saldo zal worden aangewend volgens de beslissingen van de algemene vergadering, en geheel of gedeeltelijk worden aangewend voor het afschrijven van vorige verliezen, het vormen van bijzondere reserves of het uitkeren van dividenden aan de vennoten of tot overdracht op de verlies-en winstrekeningen van het volgende boekjaar of nog tot enige andere beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 23.

Ingeval van ontbinding om welke reden dan ook, heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide machten teneinde de vereffenaar(s) aan te duiden, hun bevoegdheden en vergoedingen te bepalen alsmede de wijze van vereffening.

OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Eerste jaarvergadering : De eerste jaarvergadering heeft plaats in het jaar tweeduizend en twaalf.

2. Eerste boekjaar : Het eerste boekjaar begint op 24 februari 2011en eindigt op eenendertig december tweeduizend en elf.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van bekomen van rechtspersoonlijkheid in toepassing van de bepalingen hieromtrent voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

EERSTE ALGEMENE VERGADERING EN BENOEMINGEN

Onmiddellijk na de oprichting van de onderhavige vennootschap en het vastleggen van statuten en overgangsbepalingen, zijn de komparanten in buitengewone algemene vergadering bijeen om te beraadslagen en te beslissen. Er wordt met eenparigheid van stemmen aangenomen :

a) het aantal zaakvoerders tot enige volgende beslissing van de algemene vergadering vast te stellen op

één (1).

Zijn mandaat is onbezoldigd.

b) te benoemen als zaakvoerder : de heer Pascal Houben voornoemd, die aanvaardt, onder de bevestiging niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich tegen de benoeming verzet en in het bezit te zijn van de vereiste vergunning(en) en/of vestigingsgetuigschrift(en).

Zijn mandaat zal ingaan van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zoals hoger gezegd.

c) Indien binnen twee jaar te rekenen van heden, de vennootschap overweegt een vermogensbestanddeel te verkrijgen van een oprichter, een zaakvoerder of een vennoot, tegen een vergoeding van tenminste één/tiende gedeelte van het geplaatste kapitaal, zal rekening gehouden worden met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

d) Op grond van de bepalingen terzake in het Wetboek van Vennootschappen, acht de vergadering zich vrijgesteld van de benoeming van één of meer commissarissen.

e) Volmacht:

r.

.s r

c

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Volmacht wordt verleend, onmiddellijk na het verlijden van deze akte, aan HDS NV, Lange Nieuwstraat 44 te 2000 Antwerpen, aan de heer Filip De Herdt, Driehoekstraat 14 bus 2 te 2240 Zandhoven en aan Biz ondernemingsloket, met macht om elk afzonderlijk te handelen, om alle formaliteiten te vervullen inzake de registratie bij de Kruispuntbank via het Ondememingsloket, de BTW registratie, de registratie bij het Sociaal Verzekeringsfonds, en alle andere private of publiekrechtelijke instellingen. Daartoe alle stukken en akten te ondertekenen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Nele Schotsmans, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd een voor eensluidend verklaard afschrift van de oprichtingsakte.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 23.07.2015 15328-0435-016
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 16.06.2016 16179-0058-016

Coordonnées
HOUBEN MANAGEMENT

Adresse
RIJKSWEG 173 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande